Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ez azért érdekes mer IMDB szerint 2 Liara is van. Akit linkeltél az az uncredited.

Õ elvileg aki a hangját is adja:

Ali Hills

A halál csupán a kezdet...

rendszergazdaként SEM...

every damn day

Hello
az a problémám, h a játék nem indul el a gépemen. Mielõtt a konfigurációs segédprogram betöltene, mindíg be kell zárni a programot. Mi lehet? ajánlott konfig megvan, újraindítottam...?<#nemtudom>

every damn day

Optimus Prime
Azt hittem csak nálam van, mert integrált hangkártyám van (Realtek HD). ó tudni ezt is. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ezek nálam is elõjöttek. Csak engem az egyik mellékküldiben löktek ki a biotikusok az ûrhajóról.

-így jártál 😄

Calver
Flux-os bug ismert, nálam is elõjött párszor, verziótól függetlenül emlékeim szerint. mentés-újratöltés szerencsére megoldja.

"The trees move. Do you not see it?"

Optimus Prime
Új a gép (egy része) és le kellett tesztelnem. Azt hiszem most tolom elsõként, hogy alapból fent az 1.02 patch is. És már kétszer jött elõ egy érdekes bug, ami eddig nem volt. Elõször a Fluxban Quzaroztam mikor kilépve belõle a kamera fix maradt én meg rohangáltam, végül a Flux külsõ falán találta magam, szerencsére az Esc billentyûre reagált. Másodszor ma volt, Noveria Benezia csata, valószínûleg akkor biotikus hullámot lõtt rám, hogy átszálltam a falon:
Kép - linkelve, mert beilleszteni még mindig nem tudok
Bármit nyomtam csak messzebbre sodródtam. 😄 Érdekes, mert a játék ment tovább, fegyvert váltani is tudtam, de Esc-pel már nem bírtam behívni semmilyen menüt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Jól van, erre gondoltam. De mint mondtam elég pár felesleges cuccból omni-gelt csinálni, ha nem lenne elég. 😊 Persze így is, úgy is megcsináltam már. Kicsit türelem játék, de nem lehetetlen. A Project Eden-tõl bármi jobb. :S

JethroHUN
DE mond, annyit h hülye emos kis japán majmok játsszák...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Atkamon
Van egy kis különbség aközött, hogy gagyi, meg hogy neked túl magas😊

jolvanna ez itt a ME forum, nem tudom mit vartal 😄

anti hero

Gagyi? Látom neked a Final Fantasy széria nem sokat mond.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

JethroHUN
Na ez vmi naon gagyinak néz ki, ez vmi matematika óra szimulátor o.O
ja és télleg nem ide való 😛

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Optimus Prime
Vagy csinálj pár cuccodból omni-gelt. Ha az a rész, amire gondolok.

Atkamon
Youtube-on nézd meg...

what the shit?!

anti hero

JaSoN HuNTeR
Srácok. Hogyan kell a magokat beállitani? Egy küldi. PLs help

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ryder62
Megnéztem a Fallout 3 gépigényét és úgy láttam hogy csak procid van a minimum alatt. Én tennék egy próbát a helyedben.

"F3 amúgy jó játék???"
Két végleg van: akiknek nagyon bejött meg akiknek nagyon nem jött be. Szerintem jó játék. Sandbox alapú, tehát arra mész amerre akarsz. Így akár 100 órát is eltölthetsz a játékban mire minden társat összeszedsz, minden helyet felfedezel stb.

A KOTOR is egy nagyon jó gém. Háromszor vittem végig egymás után annyira tetszett.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Sewa all!!
"Can you run it?"(tudom hogy nem 100 százalékos az oldal) Szerint a Fallout zöldet kapott minden a gépemen!!A Mass effect-nél volt a Video K. Piros úgyhogy szerintem nemsoká elkezdem "megszerezni" valami oldarlol valamelyiket a Witcher meg a F3 közül!Csak végig tolom a Mass effect-et !!Ja a Kiegészítõi miejnek(DLC)????F3 amúgy jó játék???
gfreak
NWN2 tuti bukó azon a masinán sajnos...kevés hozzás a memória és gyenge a vidkártya...

viszont talán egy kis Dark Messiah of Might and Magic 😉 igaz, inkább hent mint RPG, de egész pofás 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Ja, hát a mocsár nekem sem volt épp a kedvencem, de nagyon ott volt a hangulata. Szerintem érdemes rászánnod az idõt és befejezni. Ma pedig megyek és megveszem Mass Effect 2-t. 😊

Pretorian
Ha minden minimumon van, a felbontás is, akkor nem kéne azért akadnia. A Mass Effect pedig valamivel szebb és részletesebb, mint a Dragon Age.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Optimus Prime
Dragon Age? Az új játék? Kétlem, hamár a Mass Effect is akad. Can you run it?

Pretorian
Csont minimumon, a legalacsonyabb felbontásban talán elindul a Fallout 3.
KOTOR 1-2 tényleg ajánlott, a régebbi játékok közül a Morrowind kötelezõ, Oblivional is próbálkozhatsz, bár az nem olyan jó, mint a Morrowind. Neverwinter Nights 2 is megmoccan talán a gépeden, talán még a Dragon Age is, ha mindent leveszel minimumra.

MrStokes
Witcher-nek a story-jat, meg a hangulatat dicserik nagyon (volt az elso 1-2 fejezethez nekem is szerencsem, es ala tudom tamasztani az ilyen jellegu hireszteleseket), csak legyen turelmed az egyes zonakhoz. Pl. a mocsarat en nagyon utaltam, es kb. ott is hagytam abba.

Kotor mar olyan regen ovlt, nem is emlekszem nagyon reszletekre, csak arra hogy jo volt mind2 resze, csak tulsagosan linearisnak tunt. Sajnos minden rpg-t a nagy elodhoz (BG seria) hasonlitok... 😊

Mass Effect 1-2 utan tervezem hogy ujra felveszem a Witcher "korabban elkezdett fonalat".

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Calver
én a KotOR-t választanám, az messze a legjobb a három közül.

"The trees move. Do you not see it?"

The Witcher-t csak ajánlani tudom. Én is végigvittem és nagyon tetszett. Már nagyon várom a 2. részt. 😊 A KOTOR is nagyon jó, ha nem zavar, hogy régebbi játék.

gfreak
jaja, sajnos nem akarlak elkeseríteni, de az F3 nem fog menni...ahhoz kéne egy kicsit combosabb vas sajnos

Terminátor14
A Fallout 3 nem biztos, hogy menne a gépeden, bár nem emlékszem fejbõl a gépigényére...

CSAK a Fradi

Thx men's!!
Jade Empiret végig nyomtam az tényleg király!!Imádom a távol keleti dolgokat!!A KotOR bizti jó!Most a The Witcher-en meg a Fallout 3-on gondolkodom!
Köszi a reagálást!!Szép napot
gfreak
ha nem csak a sci-fi vonal érdekel, akkor ajánlom a Jade Empire-t is, a gépedeb szerintem az is remekül elfut..ismerõs lesz a rendszerben pár elem, szintén egy BioWare gyöngyszemrõl lévén szó...

Optimus Prime
Jelenleg a Star Wars Knights of the Old Republic-ot tolom, már 4 hónapja - kicsit hosszú és van hogy csak hétvégén tolom. Remek játék, bár az ME elõtt nem tudtam volna elmenni rajta. Azon felül a The Witcher, aminek van demója is, bár az fantasy. Gyérebb sci-fi RPG pedig még a Space Siege.

Köszi gondoltam csak hát azt hittem hogy minimum gépigénynyel megy majd rendesen
Mass Effect hivatalos gépigény
Minimum:

Windows XP vagy Vista
2.4GHZ Intel vagy 2.0GHZ AMD processzor
1 Gigabyte RAM ( Windows XP), vagy 2 Gigabyte RAM (Windows Vista) memória
NVIDIA GeForce 6 széria vagy jobb / ATI 1300XT vagy jobb grafikuskártya
12 Gigabyte HDD
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

Ajánlott:

Windows XP vagy Vista
2.6GHZ Intel vagy 2.4GHZ AMD processzor
2 Gigabyte RAM memória
NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy jobb / ATI X1800 XL vagy jobb grafikuskártya
12 Gigabyte HDD
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

De sebaj igy is frankó a játék élmény!!
Tudtok mág valami jó RPG-t ami tuti
Persze MASS EFFECT 2 -n kivül
Optimus Prime
Igen, a szaggatás a gyenge gép. Nekem is csinálta Celeron D 3 GHz, 1,5 GB RAM és Geforce 8600 GT. Párbeszédeknél néha leakadt és nem hallottad a mondatot - pech, ha nincs felirat se. Vagy néha-néha pl. csata közben beakad, mint anno a bakelit. Nekem pl. még az intró vidik akadtak. 😄
Viszont Pentium E5300 2,60 GHz és 2 GB RAM-mal ez eltûnt.

Pretorian
Erõsebb processzor, még 1 giga RAM, újgenerációs videokártya. Sajnos nincs más ellenszer.

Terminátor14
Gyenge hozzá a géped.

CSAK a Fradi

Köszi fiuk!De valamit félre értettetek,vagy én fogalmaztam sz---rul"Minden magyar,a menû a feliratok,de a párbeszédek a mozik alatt vagy a szimpla beszélgetések során nem.Az éppen beszélõ személy nevét magyarúl írja ki,de amit mond az angol!"
De mindeggy mert meg oldódott!
Csak mosta néha elõforduló szaggatás idegesit!!Tudtok valami ellen szert??
Gép:AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
RAM 1024 MB (DDR2 SDRAM)
Radeon X1600/1650 Series (256 M😎

gfreak
jaja, kábé mint a Jade Empire-nél...sikítottam a magyar felirattól 😄

Atkamon
Igen, én is meglepõdtem, hogy milyen rossz a felirat a 2-ben... Az 1ben el voltam ájulva, nagyon jó volt a magyar felirat... A kettõben meg nagyon hülye hibák vannak... meg az is, hogy egy-két történethez kapcsolódó szót máshogy fordítottak le, mint az elsõben, az kiakasztott...

Pretorian
Én nem is bánom, pl. a Crysis Warhead élvezeti értékébõl nálam alapból 2 pontot vont le a magyar szinkron. Mondjuk ez sok filmmel is így van, úgyhogy amit tudok, angolul nézek meg. Azért Stohl András mégsem Heath Ledger sem képességeit tekintve, sem vokálisan.

Pretorian
Az hagyján, de sok a félrefordítás is: mintha valaki hallás alapján fordította volna középfokú angollal.

a kettõnél néha úgy érzem, hogy össze lett csapva 😄
(+ iszonyú sok helyesírási hiba tûnt fel, ilyen mértékben még nem láttam elõtte)

anti hero

Pretorian
A felirat magyar, és sokkal igényesebb, mint az, ami a kettõhöz készült.

nincs hozzá magyar szinkron, csak a felirat magyar.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

sztem nem készült magyar hang a játékhoz, maximum cska feliratozás..
(de én mondjuk teljesen angolul nyomom..nem vagyokbiztos)

anti hero

Sziasztok!!Nagy segítség kellene!!Már mindent próbáltam de se hogysem akar a játék teljesen Magyar lenni!Tudom hogy tilos a varez de ahonnan letöltöttem ott csak ez volt:
Írd fölül a Biogame/config-ban található filek-et!!A vele azonos mappában van!
Biogame/cockedpc/packages-ide mésold a localised mappát.
Nos én akárhogy csinálo nem jó!A többieknek jó de nekem nem akar jó lenni vagyis Minden magyar,a menû a feliratok,de a párbeszédek a mozik alatt vagy a szimpla beszélgetések során nem.Az éppen beszélõ személy nevét magyarúl írja ki,de amit mond az angol!
Ja és a data hus van meg melynek a rarpass:dinamókus
Aki tud segitsen!!
Optimus Prime
De azt vegyétek hozzá, hogy a hardver környezet sosem azonos.

detto: soha semmi gond nem volt atomstabil

anti hero