Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ elvileg aki a hangját is adja:
Ali Hills

A halál csupán a kezdet...
every damn day
az a problémám, h a játék nem indul el a gépemen. Mielõtt a konfigurációs segédprogram betöltene, mindíg be kell zárni a programot. Mi lehet? ajánlott konfig megvan, újraindítottam...?<#nemtudom>#nemtudom>
every damn day
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
-így jártál 😄
"The trees move. Do you not see it?"
Kép - linkelve, mert beilleszteni még mindig nem tudok
Bármit nyomtam csak messzebbre sodródtam. 😄 Érdekes, mert a játék ment tovább, fegyvert váltani is tudtam, de Esc-pel már nem bírtam behívni semmilyen menüt.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
anti hero
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ja és télleg nem ide való 😛
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
anti hero
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"F3 amúgy jó játék???"
Két végleg van: akiknek nagyon bejött meg akiknek nagyon nem jött be. Szerintem jó játék. Sandbox alapú, tehát arra mész amerre akarsz. Így akár 100 órát is eltölthetsz a játékban mire minden társat összeszedsz, minden helyet felfedezel stb.
A KOTOR is egy nagyon jó gém. Háromszor vittem végig egymás után annyira tetszett.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"Can you run it?"(tudom hogy nem 100 százalékos az oldal) Szerint a Fallout zöldet kapott minden a gépemen!!A Mass effect-nél volt a Video K. Piros úgyhogy szerintem nemsoká elkezdem "megszerezni" valami oldarlol valamelyiket a Witcher meg a F3 közül!Csak végig tolom a Mass effect-et !!Ja a Kiegészítõi miejnek(DLC)????F3 amúgy jó játék???
viszont talán egy kis Dark Messiah of Might and Magic 😉 igaz, inkább hent mint RPG, de egész pofás 😄
Racism is a weapon of mass destruction!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
KOTOR 1-2 tényleg ajánlott, a régebbi játékok közül a Morrowind kötelezõ, Oblivional is próbálkozhatsz, bár az nem olyan jó, mint a Morrowind. Neverwinter Nights 2 is megmoccan talán a gépeden, talán még a Dragon Age is, ha mindent leveszel minimumra.
Kotor mar olyan regen ovlt, nem is emlekszem nagyon reszletekre, csak arra hogy jo volt mind2 resze, csak tulsagosan linearisnak tunt. Sajnos minden rpg-t a nagy elodhoz (BG seria) hasonlitok... 😊
Mass Effect 1-2 utan tervezem hogy ujra felveszem a Witcher "korabban elkezdett fonalat".
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"The trees move. Do you not see it?"
CSAK a Fradi
Jade Empiret végig nyomtam az tényleg király!!Imádom a távol keleti dolgokat!!A KotOR bizti jó!Most a The Witcher-en meg a Fallout 3-on gondolkodom!
Köszi a reagálást!!Szép napot
Mass Effect hivatalos gépigény
Minimum:
Windows XP vagy Vista
2.4GHZ Intel vagy 2.0GHZ AMD processzor
1 Gigabyte RAM ( Windows XP), vagy 2 Gigabyte RAM (Windows Vista) memória
NVIDIA GeForce 6 széria vagy jobb / ATI 1300XT vagy jobb grafikuskártya
12 Gigabyte HDD
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Ajánlott:
Windows XP vagy Vista
2.6GHZ Intel vagy 2.4GHZ AMD processzor
2 Gigabyte RAM memória
NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy jobb / ATI X1800 XL vagy jobb grafikuskártya
12 Gigabyte HDD
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
De sebaj igy is frankó a játék élmény!!
Tudtok mág valami jó RPG-t ami tuti
Persze MASS EFFECT 2 -n kivül
Viszont Pentium E5300 2,60 GHz és 2 GB RAM-mal ez eltûnt.
De mindeggy mert meg oldódott!
Csak mosta néha elõforduló szaggatás idegesit!!Tudtok valami ellen szert??
Gép:AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
RAM 1024 MB (DDR2 SDRAM)
Radeon X1600/1650 Series (256 M😎
(+ iszonyú sok helyesírási hiba tûnt fel, ilyen mértékben még nem láttam elõtte)
anti hero
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
(de én mondjuk teljesen angolul nyomom..nem vagyokbiztos)
anti hero
Írd fölül a Biogame/config-ban található filek-et!!A vele azonos mappában van!
Biogame/cockedpc/packages-ide mésold a localised mappát.
Nos én akárhogy csinálo nem jó!A többieknek jó de nekem nem akar jó lenni vagyis Minden magyar,a menû a feliratok,de a párbeszédek a mozik alatt vagy a szimpla beszélgetések során nem.Az éppen beszélõ személy nevét magyarúl írja ki,de amit mond az angol!
Ja és a data hus van meg melynek a rarpass:dinamókus
Aki tud segitsen!!
anti hero