Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Nah, nekem megvan a tökéletes végigjátszás. Alap karakterrel John Shepard, Soldier, stb. BDtS DLC-vel elértem simán a level 50-et és a full Paragont egyetlen Renegade pont nélkül! Leszámítva, ami alapból van a karakter lévén. Még a Tanácsot is megmentettem +24 Paragon pont, és így sokkal jobban tetszik a befejezés. Persze most is Andersont választottam a Tanácshoz, Udina... Bírom mikor Anderson kiüti, mikor segít elkötni a Normandy-t. XD
Egyébként eszméletlen játék, rendes géppel, full grafikán rendes hangrendszerrel: 11/10-es.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Kétszer kell "R"-t nyomni. Egyszer eldobja, másodszorra robban.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

CroftManor
próbáltam õket ütni de kb 5 másodperc és kinyírnak, de normálra van állítva asszem a nehézség. na majd megpróbálom beletárazni a cuccot.

Nothing is True, Everything is Permitted

Pénzed annyi lesz mint a szemét. Add el a nem használt cuccokat.
A gránátba be kell tárazni az gáztöltetet. Ha ez megvan akkor azért viszonylag próbálj pontosan célozni vele. Ha nagyon nem megy rohanj oda aztán üsd õket puskatussal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
lenne pár kérdésem: nemrég fantommá avattak és megnyílt elõttem a speckó kütyük tárháza, a bajom csak az hogy kurva drágák és nekem alig van még pénzem. Lehet valahogy pénzt szerezni mert így kb a játék végére lesz annyi pénzem h megvehessem õket <#hehe> A másik, most a Féroszon vagyok és a telepeseket nem szabad kinyírni csak egy ideg gránáttal le nyugtatni õket, na már most én hiába dobom oda, felrobban és ennyi de õk meg lõnek tovább <#fejvakaras>

Fenrir
Nézd meg itt a küldetést:

ME/ME2 Wiki

A halál csupán a kezdet...

Optimus Prime
Van egy gondom. Már szinte minden küldetést és bolygót végigjártam, bár ahogy lépek elõrébb mintha újabb rendszerek bukanának fel - ez lehet?. De az egyik mission a Xawin-on lenne, de a "Land" felirat nem jelenik meg. :S

hogy oldottad meg, privätban leirhatnäd...köszi
CroftManor
nah megoldottam 😊 nagyon jó ez a játék, sok mindent belepakoltak, tetszik

CroftManor
igen

ollie
A felirat angol?

CroftManor
hi olyan gondom van, hogy feltettem a játékhoz a magyarítást, de csak az van magyarul kiírva, aki épp beszél, de maga amit mond az angol :S

Optimus Prime
Hehe, nekem most sikerült úgy végig tolni, hogy senki nem halt meg. Még az Exoni Geni fõfõt is meggyõztem , így nem kellett lelõni. 😊

Bár még én is rájöttem, hogy az Invertoryban hogy lehet a Thorian Gas upgrade-et alkalmazni...

szevasztok

tudna adni egy mûködõ linket magyarításhoz?..sajnos ami a faq-ban van sérült, nem lehet letölteni

köszönöm
Calver
ugyanúgy, ahogy lõsz - csak amikor közel van hozzád az ellenfél, lövés helyett pofánvágja.

"The trees move. Do you not see it?"

MrStokes
Egy vegigjatszast kovetoen kicsit lama kerdes:
Hogyan lehet puskatussal kozelharcolni?

Mondjuk en adept-tel toltam vegig, lehet, hogy neki nincs is ilyen opcioja kozel harc eseten...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ugyan mar.
meg kell olni mindenkit
tobbszor, es valogatott modszerekkel
<#gonosz2>

tenyleg nem szivesen; de egy tipp: ha puskatussal vered le azokat a bezombult nyomikat, az is olyan jo mintha ideggazt hasznalnal, bár én fasirttá robbantottam minden kis kószazombit - ez a legszebb megoldás sztem <#gonosz2> renegade ftw

anti hero

MrStokes
Az az omnitool, de a gazt a granathoz nem annal kell beloni, hanem a granatvetonel lehet allitani h milyen granatot hasznaljon.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Koszi, megneztem, de az mar megvolt.
Keresztul-kasul bejartam ujra Citadel-t es vegul meglett az utolso keeper is, a Flux-ban huzta meg magat. 😊

Rip
Köszi a választ!
Mindenes...fura.
Bár így hirtelen nem tudnám minek fordítani az omni-toolt.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Piszkos  Fred
omni-tool

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

HAYES
Köszi! Magamtól nem találtam volna meg.<#nevetes1>

HAYES
Nem tudom angolul, mert magyarosítással játszok, az felszerelések között van, a puskák, gránát, stb. után. Azt hiszem ami a kezükön van, az a narancssárga kütyü.

Fenrir
Megnyitod a felszerelés listáját, elmész a Gránát fülig és ott a fejlesztések közül kiválasztod azt amit kell.

Rip
Mi az a mindenes?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

HAYES
Helló!

Az lenne a kérdésem, hogy a mindenest hogy kell használni, nem tudtam rájönni magamtól. Most egy olyan küldetésben vagyok, ahol gránátot kellene felszerelni ideggázzal, de a mindenesben nem jelenik meg semmi.

Bocs hogyha már le volt írva valahol, de nem találtam.

Elõre is kösz a válaszokat!

dede mert megy a hang, csak a monitor ledje villog úgy mint képernyõváédõnél.
Más játéknál nem csinálja...

every damn day

Kori
tán a gép
a monitor nem szokott lefagyni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ollie
A mélyhûtõben játszol?

Fenrir
Esetleg valamilyen driver probléma? Nem melegszik túl a processzor?

Köszi
És az miért van h percenként lefagy a monitor, és nem reagál?

every damn day

Van egy keeper a dokknál a Normandy mellett. Azt szokták kihagyni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MrStokes
Koszi, hasznos kis oldal.

MrStokes
Akkor ezek szerint Avinanal levo keeper mar megvolt, es akkor marad egy. A kerdes mar csak az,hogy hol. 😄 Jo kis maszkalas lesz.

Calver
ollé
menüben nem írja a hatásait, csak azoknak, amiket már megcsináltál. btw options között találod.

"The trees move. Do you not see it?"

Az független egymástól, a Please do not disturb the keepers szöveget mindig ellövi.
Amikor sikeresen szkenneled, akkor is, ezért lehet megtévesztõ 😊
Optimus Prime
Nekem sose sikerült, akárhányszor scannelni akartam rám szólt "Please do not disturb the Keepers!" újra ás újra. De mint mondtam nekem ez most eltûnt, valamit másképp beszéltem a két idegennel, akik ebbõl akartak... profitálni.

Fenrir

Nincs baj azzal a keeper-rel, Avina csak jóféle virtuális feleségként viselkedik, folyton pofázik... Ha egyszer rányomtad a scan-t a keeper-re, akkor a szövegtõl függetlenül is leszkennelte.
Van egy keeper az embassy-nál is, ahol a volus és az elcor nagykövet tartózkodik, no, õ szokott olyat néha, hogy egész egyszerûen eltûnik a padlóban. Ettõl függetlenül le lehet szkennelni, de elõször keresgéltem ám egy darabig. Nem tudom, lehet, hogy ezt már javították egy patch-el.

Legelsõ végigjátszásra 50-es szintet érhetsz csak el - az elsõ végigjátszásért kapsz egy achievement-et, ami többek között lehetõvé teszi, hogy 50 fölé fejlõdj. Egyébként egy végigjátszás alatt nagyjából 53-55-ös szintet értem el a különbözõ karakterekkel (az is befolyásolja ugye, hogy mennyire vagy harcias, van olyan npc, akit egy intimidate vagy charm opcióval el lehet ijeszteni, a default paragon válasszal viszont harcba kerülsz vele, és támaszpontostul kiírthatod.)
gfreak
jó kérdés...én mindkét DLC után kerek 50en fejeztem be...DLCk nélkül is el lehet érni, ha ügyeskedsz (Mako-ból kiszállva adod meg a 'kegyelemlövést' minden ellenfélnek mert az több XP-t hoz)..szóval elsõ végigjátszásra max 50-52 ami összejöhet...

Racism is a weapon of mass destruction!

Az 1.02 patch hol tölthetõ le?

every damn day

Fenrir
Én 48-as szinten hagytam abba, minden mellékküldetés meg volt csinálva és a Bring Down The Sky DLC is.

MrStokes
Koszi, majd megvizsgalom akkor jobban azt a fomenut! 😄

Egyebkent a kepernel: nem tudom, hogy magaval a keeper-rel van-e a baj, mert nalam ugy jelentkezik a problema, hogy mindahanyszor probalom scannelni a keepert, Avina mindig ramszol, hogy ne piszkaljam.

Egyebkent DLC-k nelkul jatszva a jatekot milyen szintre lehet eljutni kb ?

Fenrir
A fõmenüben meg tudod nézni, hogy melyik eredmény eléréséhez mi kell. A Rich-hez pl emlékeim szerint 1 millió kredit készpénz kell.

Amúgy az Avina melletti õrzõ sokszor nálam is bugos volt, próbálj meg menteni ott aztán újra betölteni.

MrStokes
Achievement-eket hol tudom megnezni? Szegyen es gyalazat, mar jatszok vele jo ideje, lvl 41 korul jarok, de az achi-kat meg nem talaltam meg (igaz, nem is kerestem oket).

MrStokes
En most tartok ott, hogy mar csak 1 keeper scanelese hibadzik, es talaltam is egyet, amit meg nem scanneltem, de a VI nem engedi, hogy scanneljem. Erre tudja vki a megoldast?

MrStokes
Nekem volt vmi hasonlo gondom, ha jol emlekszem. Tobb magos procikat nem szereti alapban, kellett neki az 1.02-es patch, azzal mar hajlando volt elindulni.

Optimus Prime
Nekem a Keeper scannelés nem ment. A VI mellettit pl. sose tudtam és mindent meg se találtam. :S Azonfelül most mintha máshogy rendeztem volna a dolgokat Chorbanékal és eltûnt ez a quest a listáról. :S
Ellenben egy Renegade pontom sincs, kb. a felénél tartok és fullon van a Paragon mérõm. 😄

Glutamin
Így van, ketten vannak. A szebbik adja a külsejét, az alábbi hölgy pedig a hangját. Õt sem dobnám ki az ágyamból persze.<#beka2>

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Fenrir
Amúgy ha valaki most játssza azért végig, hogy legyen a második részre mentése akkor itt egy lista, hogy mik azok a tetteink amik befolyásolhatják a második részt:

Achievements:
- Rich Yes/No

Random:
- Full Paragon/Renegade bar
- Paragon/Renegade points
- Childhood choice Spacer/Earthborn/Colonist
- Reputation choice Sole Survivor/War Hero/Ruthless
- Purchased Elkoss Carbine license.

Party Members:
- Garrus recruited Yes/No
- Wrex recruited Yes/No
- Garrus is Paragon/Renegade
- Tali side quest done Yes/No
- Romanced someone Yes/No
- Romanced Ashley/Kaidan/Liara

Citadel:
- Dr. Chloe Michel blackmailer Killed/Persuaded
- Asari Consort sidequest done Yes/No
- Should be got trinket from consort.
- Interview outcome Refused to do interview/Punch out/Apologize
- Had first conversation with The Fan (Conrad Verner) Yes/No
- The Fan last conversation outcome Paragon(Stay at home)/Renegade(Threaten)
- Harkin talked to Yes/No (tied in to Garrus recruitment)
- Accepted quest from Chorban to scan Keepers Yes/No
- Number of Keepers scanned
- Jahleed quest outcome (Chorban) Scared off/Killed
- Fist outcome Let go/Killed
- Old Friends quest (Earthborn background ONLY), talked to Finch Yes/No
- Old Friends quest (Earthborn background ONLY), Finch killed Yes/No
- Talked to your mom after talking to Lieutenant Zabaleta Yes/No (Spacer background ONLY,Citadel: Old, Unhappy, Far-Off Things)
- Citadel: Citadel: I Remember Me (Colonist background ONLY), Talitha talked down from killing herself Yes/No -?Possibly a 2nd check for Citadel: I Remember Me present, whether you Forced/Convinced Talitha to take the sedative
- Citadel: Homecoming Body returned to Samesh Yes/No -?105a "And 105a might be relating to whether or not you gave Schnells the Salarian gambler his data or gave it to the bartender." OR Citadel: Reporter's Request Handed over data to the reporter Yes/No.
- Helena Blake Alive or dead? How did you treat her?

Feros: -?The company man (Ethan Jeong, ExoGeni Corporation representative) outcome good/good+ (outcomes listed here http://masseffect.wikia.com/wiki/Ethan_Jeong, not sure which is which)
- Number of colonists killed
- Colony outcome Good+/Good/Fail/Renegade
- Possessed Asari (Shiala(Thorian plant)) Freed/Killed

Noveria:
- Gianna Helped(evidence handed over)/Betrayed/Evidence handed over to Lorik
- Han Olar talked to Yes/No
- Rachni Queen released Yes/No

Virmire:
- Wrex killed by player/killed by Ashley/killed by Ashley without permission
- Geth Flyers disabled Yes/No (Captain Kirrahe saved or not)
- Psyrana dead Yes/No (Asari assistant in one of the labs let go or not inside the facility)
- Rescued Ashley/Kaidan

Endgame
- Old Council Saved/Killed
- Choice for new council Anderson/Udina
- Game complete Yes/No

Sidequests:
- UNC:Hostile Takeover Accepted Money/Persuaded to disband gang
- Know about Slaver Asari quest Yes/No
- Slaver Asari quest outcome (Killed Sister) Yes/No
-?UNC: Lost Module, - the silver sphere you find on that planet that has 3 pages of text http://masseffect.wikia.com/wiki/Eletania#The_Vision"
-?UNC: Cerberus Heard of Cerberus Yes/No (ie did you do UNC: Missing Marines leading to this quest or not.
-?UNC: Hades' Dogs Cerberus files found. Not sure what is tracked, probably if you returned them or gave to the Shadow Broker.
- UNC: Hostage Chairman died Yes/No
- UNC: Hostage
- UNC: Dead Scientists Killed Scientist/Convinced Corporal Toombs to lower weapon

DLC (Bring Down the Sky):
- Humans rescued Yes/No