Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Nem tom, én a bolygóscannelést is szerettem, nem volt sokkal unalmassabb, mint a mekoval járkálni.

MrStokes
Hat igen, bolygo scanneles helyett inkabb szaguldoznek en is a Mako-val.
Bar annyira nem voltam oda azert, hogy egy szinte tok kietlen bolygofelszinen a nagy semmiben "poroszkaljak".

Maga az alapolet nagyon jo, csak hat a kivitelezes, ill. annak hianyossagai...

Viszont meg mindig fenyevekkel jobb, mint a bolygo scannelese, amit sokszor azert nem mertem elkezdeni, ha faradtabb voltam estenkent, mert feltem hogy bealszom mellette. ^_^'

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

gfreak
jaja, én rohadtul bírom a Makózást 😄 kaptunk Hammerheadet helyette, de elég sovány lett..

Racism is a weapon of mass destruction!

aki utálta az még most is utálja, mert még soha nem quadoztak, vagy nem szeretik a crosst... zzzzz

anti hero

Atkamon
Ez vicces, mert amikor még nem volt második rész, mindenki sírt, hogy milyen szar a mako, meg milyen irányíthatatlan😄 Most kivették a 2-bõl, most meg azért sír mindenki, hogy milyen jó lenne ha lenne mako... Nekem mondjuk semmi bajom nem volt vele az 1ben sem, nem értem, miért utálták olyan sokan.

CroftManor
nekem az egybõl nagyon hiányzik az a homokfutó 😞 ami a dlcbe van benne a kettõbe. Nekem az 1 jobban bejött, de a kettõ is szuper!

Nothing is True, Everything is Permitted

"MAKO"
<#law>

anti hero

megallja a helyet egyedul is a 2ik resz, de ha vegignyomod az elsot, utana vegignyomod a 2ikat, sztem mar mashogy fogsz par dologhoz hozzaallni es lehet +elmenyt kapsz

ui- ami jo az 1 reszben, hogy shuttle helyett van MAKE nevu apc egy kurva jo uteggel 😄

anti hero

ollie
De igazából a sztori miatt kellett volna az elsõ résszel kezdeni. Most gyakorlatilag azt csináltad, mintha egy könyv olvasását a közepétõl kezdted volna, majd miután befejezted, nekiállsz elölrõl is elolvasni.

ollie
Nézõpont kérdése. Nekem speciel egy csomó minden jobban tetszik az elsõ részben.

hmm akkor az elsõ jobb volt? 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Atkamon
Neeem, van nagyon sok különbség... mondjuk nem értem, hogy miért nem az 1-el játszottál elõször, így nem lesz akkora élmény szerintem.

No vége a 2.résznek,de illõ volna az elsõt is megismerni ha már így hozta az élet,hogy kimaradt nekem 😞
Miben más az elsõ rész? full minden ua. alapelven mûködik?

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Atkamon
Attól még ugyanúgy gáz, hogy warezolsz😊

letöltöttem egy frissebb videókártya-drivert, és megy is, ennyi...

Optimus Prime
Én is ezt ajánlom. Én még 5500-ért vettem, de annyit is megér.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

bevallom, nem eredeti van meg, vitality verzió lett beszerezve régebben, most elõvettem (elõször), felrakom, crackelem, belépnék, de valamit nem tud beolvasni, mindig más a hibaüzenet, kilép és elcsinálja a felbontásomat amit csak újraindítással tudok helyreállítani... valakinek van vmilyen tanácsa?

gfreak
de akkro a kettõben ne is cseszegesse Mordin-t 😄DD hiszen még be is segített...Wrex különben nagyon nagy arc, kár érte...

Racism is a weapon of mass destruction!

CroftManor
na majd felrakom ujra ha végigtoltam a kettõt. most azzal tolom 😊

Fenrir
Kb másfél hete játszottam végig, a párbeszédek persze elnyomkodtam végig és tudtam, hogy merre mit kell csinálni.

ollie
Minden mellékküldetéssel? Már 30 óránál tartok és még csak most jön Ilos.

Atkamon
Hát attól függ, hogy új karaktert indítasz, vagy azzal kezded el, akivel végigvitted.

CroftManor
amugy ha az 1ben új játékot kezdek végigvitel után, akkor lenullázódnak a fejlesztés pontjaim vagy megmaradnak?

Fenrir
Amúgy 2 nap alatt lazán végig lehet pörgetni az 1-et minden mellékküldetéssel, érdemes pár dolgot változtatni az elõzõ mentéshez képest.

CroftManor
mármind1, már át importáltam a kettõbe a mentéseimet, az a Wrex amúgyse volt túl szimpatikus, elég mogorva alak volt. Én az 1ben Ashleyvel meg Talival mentem

MrStokes
Egy krogannal kevesebb, nagy kunszt! 😄
Egy kis plussz segitseg a genophage-nek 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Gondolom a családi vértjét sem szerezted meg neki. Egy rasszista csaj hátbalõte...<#szomoru1>.
Azt ugye tudod, hogy ez kihatással van az ME2-re? Valószínüleg az ME3-ra is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MrStokes
Max a 2. reszben nem lesz portekcios haverja Tuchanka-n. 😊

CroftManor
lehet, de már végigvittem 😄 már a kettõvel tolom

Atkamon
Ott van többféle lehetõség is😊 Túl is élheti Wrex.

CroftManor
nem lövettem le, egyszer csak ott termett Ashley és hátba lõtte Wrexet, mert rám akart lõni. Nem tudtam rábeszélni h nyugodjon le...

A "Bring Down the Sky" ajánlom! Nagyon jó kis misszió. A "Pinnacle Station" viszon elég tré. Leginkább rajongóknak való. Bár a fõ "reward"-ja elég jópofa.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Te lelövetted Wrexet?!?

Optimus Prime
Mázli, hogy én a Gyémánt Kiadást vettem meg, amihez ott volt CD-n a BDtS.
De még ott van a Pinnacle Station, ami necces ha magyar kiadásod van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Atkamon
De ehhez is új játékot kell kezdened, mert ez is egy mellékküldetés.

ollie
CroftManor
Még egy dolog: Olvastam egy bizonyos Bring Down the Sky nevû DLCrõl, ezt hogyan érhetem el?

CroftManor
hát az elég gáz akkor, egy iylen nagyszerû játékban nincs free-roam <#falbav> Na mind1, játszom a kettõvel akkor.

Atkamon
Nincs free-roam a sztori befejezése után.

CroftManor
Nah, végigtoltam, nagyon klasz volt! De am érdekes, hogy mikor visszalépek a fõmenübe, már nem is lehet befejezni a kimaradt mellék küldiket? Mert ha rámegyek a folytatásra, megint Sarent adja be, átváltozása után.

CroftManor
nem toltam még végig, pénteken kezdtem el

Glutamin
Ez most komoly? Képes voltál úgy végigtolni az elsõ részt, hogy nem tudod a fõbb karakterek nevét? Wrex, Ashley, Kaiden, Tali stb. Nem voltak azért annyira sokan.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Fenrir
Amikor kreálod a karaktert akkor kell kiválasztani.

CroftManor
Azt most nem vágom melyik, volt egy nagy fejû piros bõrû, de azt a csaj hátulról le lõtte mert nem bírtam szót érteni vele. Van még a lila ruhás fószer meg a sisakos csaj.

Fenrir
Az a biotika, olyan kasztú karaktert kell indítani, pl Adeptus-t.

CroftManor
nem tom mikor kezdem a kettõt, elég hosszúnak tûnik az 1. Am láttam gameplay vidiben hogy így a mágikus kütyüvel a karján felemelt robotokat a levegõbe, ezt hogy tudtam elõhozni?

Atkamon
Ja, eléggé befolyásolják, de ez majd igazán csak a második részben fog kitûnni, akkor majd lesz álleesés😄 nekem legalábbis volt rendesen😄

CroftManor
hmm most toltam vele egy huzamban 3-4 órát. Hát nagyon klasz, egy kicsit talán zavaró h sok a mellék küldetés és külön el kell mászkálni bolygókra hogy beszélj ezzel meg azzal.. de legalább a pénzed nõ utána. Ahogy kivettem eddig, nagyon nem mindegy h mit válaszolsz, mert nagyban befolyásolják a játék menetét

CroftManor
na tettem fel egy kis gameplayt <#vigyor>