11074
-
bendáj17 #9673 én se kedvelem őket főleg ha tömegesen jönnek. Mindenképp menj mindegy melyiket csinálod. -
ottar #9672 :-)
Na, azt hiszem még itt a Hádész Gamma szektorban lerendezem a dolgokat, aztán megyek a novériára. Vagy a féroszra, még nem döntöttem el. :)
Csak lenne időm játszani... :(
-
ottar #9671 Igen, nem szeretem őket.
De lenyomom. :)
-
Borg18754 #9670 ja értem
ez a baj a védelemmel....az eredeti tulajdonosai szopnak... a warezosok meg gond nélkül jáccanak -
bendáj17 #9669 érdekes nem tudom mi lehet a baj vele, hátha más tudja. -
Bulics #9668 Képzeld, most frissítettem a drivert és csak 16 színben üzemelt, letöröltem, visszajött a 32bit. És még jól jártam, a múltkor hasonlóval próbálkoztam és formázhattam újra gépet. Nem értem, ez tök rendben van így? -
Bulics #9667 Nem tudtam miért nem indul el, gondoltam megpróbálom... -
bendáj17 #9666 azok jó kis helyszínek lesznek, nem lövöm le a poénokat. -
bendáj17 #9665 ja elég idegesítők. -
ottar #9664 Ezzel nem volt gond, levertem őket. :)
Csak a végére megnyekkent ashley és kaidan is.
Egyelőre a megbízásokon izmosodom, még sem a féroszon, sem a novérián nemm voltam, és 18 szintű vagyok. :)
A Hádész Gammát járom be épp.
-
ottar #9663 Egen, ezek a rusnya dögök voltak. :)
Fejlövés? Jó, az lesz... :)
-
#9662 Nekem például csak crakkel indult az eredeti, mert a zseniális védelme nem ismerte fel az eredeti DVD-t a meghajtóban. Ez amúgy ismert bugja a védelemnek, eSATA meghajtókon nem működik jól. -
steweee #9661 hát oda jó lett volna télleg asley meg wrex, de én inkább liarát meg alekót viszem magammal. sokat kell beléjük lőni lehetőleg radioaktív cuccal.
sokat kell gyorsmenteni, és akkor pár kísérlet után sikerül leverni őket -
Borg18754 #9660 az eredeti játékot minek crackeled???? -
bendáj17 #9659 azok lesznek a héjak ha jól tudom . A legjobb taktika a fejlővés de a sorozat lövés is kiváló. Szerintem is jó dolog a mékó. -
ottar #9658 Izé.
Nagy tömegben támadó zombiszerű gethvackok (a valaha ember volt de már nem annyira kategória) ellen mi a jó fegyver/taktika?
Az elveszett kutatóbázisnál voltam, aztán a nyakamba szakadt egy rahedli belőle. Én a nagyon kifinomult "adjunk nekik a gépkarabéllyal ami belefér" taktikát alkalmaztam, de közben a csapattagjaim megmakkantották.
Mi az ami jól megfogja őket?
Más kérdés: Ahogy fejlődöm, a Mékónak erősödnek a fegyverei? Mintha a falócsápokat egyre hamarabb kinyírná.
A mékó jó dolog, szeressem, nagyon jól lehet használni. :) (Elgázoltam vele egy geth páncélost. :-)
-
bendáj17 #9657 mindenképp megpróbálhatod frissiteni vagy rendszergazdaként futtatni. -
Bulics #9656 Sziasztok! Most szerettem volna kipróbálni a játékot de olyan problema van vele hogy nyitókép után nem válaszol. Fel patcheltem, még meg is crackeltem (az eredeti játékot), de ugyan az, pedig teljesítményem jobb mint a követelt. Esetleg videókártya drivert kéne frissíteni? Aki tud vmit ne tartsa magában! KÖszi! -
bendáj17 #9655 na akkor sikerült megoldani. A fegyver túlhevülés tényleg elég rossz nekem is volt ilyen hogy nem figyeltem. -
ottar #9654 Megvan a szintlépéses hiba!
KÉT helyen lehet beállítani. Először is a játék indításakor a főmenü beállításainál, másodszoris a "Bevetésvezérlő számítógép" beállításainál. (Nem szeretem a magyarításokat. Sajnos sok hülyeség marad bennük. Pl. a térképen a Legend (Jelmagyarázat) Történet-nek van fordítva... :() Ez utóbbit nem állítottam be eddig, ezért nem vette az adást, most már jó. Kaidan okosodik. Meg Ashley, most őt vittem magammal. :)
-
ottar #9653 Hát, sokszor én sem merem bekapcsolni, mert ottragadok. :-)
Csak még ezt a küldetést megcsinálom. Ja be kell számolni a Citadelen? Najó akkor oda még elmegyek....
Jaa, fél kettő van? Akkor kéne aludni pár órát... :)
-
#9652 Nekem a Legjobb Választás (CD-Projekt) féle Mass Effect van meg és ilyen problémát nem tapasztaltam a játékkal. Egyszer volt csak hogy a bolygón a talaj nem akart megjelenni csak feketén és úgy kellett találomra kerülgetnem a lávát de más gond nem volt vele! -
#9651 kb egy mondat változik ha renegát vagy és hagyod megpusztulni a tanácsot, de ennyi.
túlhevült fegyver, na az jó kérdés... minden verzióval előfordul (sokan warezre kenték, pedig fenéket), és egyik patch sem oldja meg természetesen, szóval passz. visszatöltés után általában magához tér.
config.exe-vel kapcsolatban meg, ööö... nézz körbe ini fájlok között, ott tuti be tudsz mindent lőni. -
#9650 jah, még 1 kérdés, erre tán még válaszolni is tudtok :)
renegáttal változik valamit a játék befejezése, illetve számít a 2. részben, ha importálom a savegame-et, hogy renegát volt a kari vagy példakép ? -
#9649 Hali !
angol nyelvű verzióra telepítettem magyarítást (valami orosz patchet tolt fel, majd a magyar nyelvet)
2 problémám lenne, bár enyik sem életbevágó, de azért rákérdezek..
- a config.exe az szó nélkül elszáll (win7 64 bit alatt csak annyit hoz ki, hogy leállt a működés, és megoldást keresne a problémára)
a játékon belül mindent a maxra húztam, de elképzelhetőnek tartom, hogy a configba van olyan grafikai beállítás, ami játékon belül nem elérhető)..szóval miért halhat be, vagy mit lehetne átírni ?
- most végeztem az első végigjátszással, a játék 2/3 környékén találkoztam először azzal a problémával, hogy a túlhevült fegyver bacik lehűlni, csak ha újra indítom a játékot...egész addig nem csinálta, azóta viszont rendszeresen előjön...most újrakezdtem renegát hozzáállással, és most már az elejétől fogva ezzel szivat...erre van valami megoldás ? (gőzöm nincs, hogy erre a magyarítottra felmegy-e patch, és ha igen, akkor melyik) -
bendáj17 #9648 igen ismerem az érzést én is alig bírom abba hagyni. -
#9647 Én a spectre cuccon a Citadellán, ezen kívül én szinte semmit nem vettem, de rengeteg cuccot találtam. Amit vennél az mindig vagy magasabb szintű, vagy ami épp jó szintben, specifikációban piszok gyenge. A fegyverek ugrade-jeit is érdemes jól mixelni, pl. van egy, ami a túlmelegedést csökkenti, ez akkor jó, ha egy másik sokat "melegít". De van egy spéci típus, ami nem level10-es, ettől egy lövéssel túlmelegszik a fegyver, de brutális ereje van. :)
7-10 szintű páncéloknál 3 upgrade slot is van, vagy csak 2? Én mindig a pajzsra/védelemre mentem. Oh, ezekkel nagyon el lehet szórakozni. Én a fél időt ezzel töltöttem. Volt, hogy egy szombat este hatkor neki ültem és mire észbe kaptam éjjel 2 volt, de még akkor is "még ezt a bolygót megnézem, mert az előző is olyan szép volt". -
bendáj17 #9646 szerintem a védettség, bár ki tudja. -
ottar #9645 Ja, szerencsére legalább emberre való.
Mi az érdekesebb? A pajzsok száma, vagy a védettség?
-
bendáj17 #9644 igen itt szinte mindenről lehet dönteni. Majd lehet később tudod használni. -
ottar #9643 Ja, a fejlesztéseknél a válogtás a legnehezebb. Ugye fegyverre kettőt, páncélra egyet lehet rakni, és dönteni kell... :)
Sajnos sikerült olyan páncélt is vennem, amit nem tudok még viselni... :)
De sebaj, benne van a játékban. :)
-
Chipii #9642 Az elekén még nem, de később érdemes venni cuccokat. Fegyverek közül a spectre cuccokat csak venni tudod (a hajódon és citadelen is). Páncélokat néha elég brutálisakat lehet találni boltokban, érdemes néha bekukkantani mindenfel (a típusokat nem akarom lelőni, úgyis meg fogod látni mifélék vannak).
Fejlesztéseket meg dögivel lehet találni, azokat csak nagyon ritkán érdemes boltban. -
#9641 ha jól emlékszem úgy írták
2011 happy holidays a várható megjelenés -
bendáj17 #9640 hamar eltelik a jó játékkal gyorsan telik az idő. Elsőre én is mindent megnéztem mindent próbáltam felkutatni. Én nem nagyon vettem felszerelést de mondjuk lehet ha lát az ember egy-két jó cuccot. -
ottar #9639 2011 vége? Hát szabit kellene kivennem hogy le tudjam játszani. :(
(Kb. két naponta 1,5-2 óra jut rá. El leszek vele egy darabig. Ja és szeretek mindent megnézni, eddig ahol voltam az összes rendszer összes bolgóját meglátogattam. :-))
-
#9638 mire a 3. megjelenik 4x is lejátszhatod az 1-2 részt -
ottar #9637 Ó.
Akkor majd második játékra.. ;-)
(Bár nem hinném, hogy lesz rá időm.. Inkább a 2. Majd a 3. (az mikor jelenik meg? ;-))
Köszönöm, akkor egyszerűbb átgyúrni omnigéllé a nem használt cuccokat, mint cipekedni és boltolni.
Kérdés: Felszerelést venni érdemes, vagy kapok elég jó holmikat a lelőtt ellenfelektől?
-
bendáj17 #9636 igen meg még úgyis egyre jobb cuccok lesznek a régieket pedig simán át lehet alakítani. -
#9635 Omni-gélt csak a cuccok átalakításával lehet. Pl. ha valamiből nagyon sok van és már az invertoryd is tele van.
A frissítéseket érdemes játék kezdése előtt felpakolni, én például mindig megkeresek minden cuccot a játékhoz, néha még vásárlás előtt. :) Ha a DLC-t később teszed azt hiszem nem érhető el az a küldetés, bár ebben nem vagyok biztos. -
bendáj17 #9634 szerintem igen a játék során biztos külön így nem lehet venni vagy ilyesmi. Nem nagyon emlékszem már hogy lehetett kapni. Bocsi