Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
<#banplz>
A CDPojekt oldalán ott a patch, az is, mint a hazai kiadás 3 nyelvû: angol, magyar cseh. Értelemszerûen válasz ki a telepített nyelvhez.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Atkamon
Ha angolul tettem fel a játékot, akkor is a magyar patch-et szedjem le?

macleody
Te meg gondolom csak simán pöcs vagy.
Hiba oka: A felhasználó egy sóher pöcs.
Javítás módja: http://cdgalaxis.hu/PC/17547/mass-effect.html
(a második részt meg négyért kapod meg, ha az is kell)
Optimus Prime
Valószínû, mert quicksave-et mindig enged. Kivétel akció közben.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

van egy tippem, hogy egy rosszul tört verzióról lesz szó...
Hello, nekem nem engedi sehol a fellegvárba hogy mentsek, ami elég idegesítõ, mert pár párbeszédet elszúrtam és nem tudok már igy semmit se tenni ellene, erre van valami megoldás(ott tartok ahol Fantom leszek)
Pl: Valami frissités ami engeélyezi az ilyen helyeken a mentést vagy valami csalás, bármi...
Optimus Prime
Ezzel az angol-magyar telepítéssel nekem is gond volt. Elõször is én hülye nem kérdeztem rá fórumon "hogy is kell?". Ezért autorun telepítõ indult és magyarul ment. Jobban bosszantott, hogy a játékot nem lehet a Progam Files mappába telepíteni, így mehet a gyökérkönyvtárba vagy máshova.
De a játék elvileg nyelvválasztóval települ, ha a Setup.exe indítjuk. Magyar-angol-cseh nyelve közül választhatunk, a DLC+patch dettó ugyanígy mûködik, az új patch eleve magyar és a forgalmazó oldaláról letölthetõ. A FAQ-be többek között ezek az infók is felkerülhetnének.

Kösz a választ, de már annyira elöl vagyok a játékban, hogy már megszoktam az angol neveket és kifejezéseket, szóval a magyar nyelv lehet, hogy csak rontana a helyzeten. 😊

https://www.adventuregames.hu

nekem nem kellett hackelni, de én is angolul toltam ( úgy isinstalláltam fel sé mûködött)

anti hero

Szia!

Én itthon megvetem magyarul, nm igazán tetszett a magyar nyelvû fordítás, ezért vissza kellet hackelnem angolra. Nem volt kis menet, fõleg a magyarhoz patchet találni és aztán visszaangolosítani, de szerintem minden irányba mûködik a dolog. Amire figyelni kell, hogy ha magyar verziót vettél, magyar patch -et is rakj fel hozzá! Én leghamarabb a PC Guru-n találtam, link alant.

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Mass_Effect_102_patch_magyar

u.i.: lehet én vagyok béna, de vagy egy óráig kerestem a magyar (magyar/cseh/lengyel) patchet...

Ja, és ez a telepítõ elején nyelvkiválasztásos történet nekem baromira nem mûködött, hiába választottam angolt, magyarul tette fel... De a konfig fájl átírásával gond nélkül megy angolul, holott több helyen is azt olvastam (cikkekben!) hogy a lemezen nincs is rajta az angol nyelvû fájl...
MerlinW
Mindkettõ megy a magyar verzióval, csak a második angol nyelvû marad. Telepítési útmutató a cdgalaxis oldalán.

[merlinw.org]

Hát valószínûleg azért, mert nem Magyarországon lakom. 😊
De most már mindegy, végignyomom angolul, úgy is megértem. Csak hát, ha már megvettem eredetiben, és még a magyar nyelvet is tartalmazza, akkor inkább úgy játszanám. 😊

Optimus Prime
Hát igen. De miért nem magyar? 😄 Nekem elsõre az volt a baj, hogy magyarul telepítette. Az Autorun telepítéssel alapból magyar lesz. Csak ha manuálisan indítod a Setup.exe-t akkor tudsz választani angol/magyar/cseh nyelvek közül.

Nem... gondolom újra kell telepítenem, hogy magyar legyen... 😞

ollie
Windows területi beállítás magyar?

Sziasztok! Ma kaptam meg az elsõ részt eredetiben, a CDProjekt boltjából. Telepítem a játékot, telepítem a DLC-t és vele együtt az elsõ javítást, majd a másodikat is. Egyetlen gondom az, hogy a játék egyáltalán nem magyar. Biztos én vagyok a béna, de egyszerûen nem találom a gombot, ami átváltaná a nyelvet. 😞
Már még a warez oldalakon lévõ segítséget is próbáltam, és átírtam az INT szavakat HU-ra. A játék viszont így hibaüzenettel leáll még a menü elõtt... 😞

Optimus Prime
Két DLC van, ebbõl csak az egyik elérhetõ/mûködik a magyar verzióval. Ez a Bring Down the Sky. A játékban meg szinte mindenre és mindenkire figyelj. Sok cseprõ küldetés akad ha csak sétálgatsz a Citedellán. 😊

Atkamon
Annyira figyelj oda játék közben, hogy mindenhova próbálj elmenni/bemenni, mindenkivel beszélj, és olvasgsd jó sokat a kódexet.

MerlinW
Csak kettõ van, egyik sem kapcsolódik a fõszálhoz.

[merlinw.org]

Hello
Feltudnátok sorolni a fõbb DLC-ket amelyeket érdemes leszedni mielött az ember elkezdene játszani a játtékkal.
+mire érdemes odafigyelni játék közben?(tanácsok)
Optimus Prime
Magyar patchek
Bár neked akkor már csak a 1.02 kell, ha telepítetted a Bring Down the ky-t, mert abban már benne van az 1.01.

Sziasztok!

Megvettem a játékot, és patchelni szeretném, mert a dual-core gépemen fagy a config. Cserébe nem találok olyan patchet, ami a megyar feliratos játékra felmegy. Csak azt ne mondjátok, hogy nincs ilyen, mert expressz utalom vissza az ÍJÉ gémsznek egy csatolt "k@bbe kcsg, ezé játszok krekkeltel" c. üzenettel...
Pretorian
Steam account teljesen okés VAT-al, ban nélkül eladó Budapesten.

Játékok:

Grand Theft Auto IV
Medieval 2: Total War
Mass Effect
Guild Wars GOTY
Unreal Deal Pack (Unreal Tournament 3 Black, Unreal Tournament 2004, Unreal 2, Unreal Gold)

Dobj egy privit.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Optimus Prime
Régen én is voltam így, de sok játékot... amit én szeretek még budget kiadásban is 'hard to find'. Szóval lemondtam róla. Bár tény, vannak szép, sok bónuszt adó first release játékok, mint a TRON 2.0, Quake Wars vagy Witcher.

gerey
Rendeld meg a januári pc gurut ahhoz adták normál dobozban+rá egy karton kézikönyvvel, mindennel. Nem biztos, hogy a januári, ez nem tuti...
A DLC meg benne van a magyar patch-ben, a cdprojekt oldaláról letudod szedni hozzá.

Atkamon
Teljesen egyetértek veled a témában<#eljen>

GamerAdams007
Valahogy soha nem kedveltem ezeket, különösebben megfogalmazható oka nincs, talán kicsit utángyártott szaga van. Persze tudom, hogy végülis ugyanaz van benne, de nekem megér egy kis utánnajárást, körbekérdezést, annyira nem nagy erõfeszítés, és nem sûrgõs vétel. Egy próbát megér ez is, ha nem jön össze, még mindig ott a budget. 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Bence94
nézd meg a hardveraprot.hatha elcsipsz egyet.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Optimus Prime
Konkrétan mi a bajod a budget verzióval? Ugyanaz a lemez + Bring Down the Sky DLC van hozzá CD-n. Így nem kell keresni, bíbelõdni vele hogy jó legyen. Azt mondjuk nem tudom van hozzá olyan user manual meg minden, mint a Gyémánt Kiadáshoz.

GamerAdams007
Arra nem is lenne szükségem mondjuk. Körbenézek akkor hátha lehet rendelni

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Atkamon
Hát nem tudom... Vaterán nézz körül esetleg, újan lehet, hogy nem lehet már kapni eredeti dobozzal... külföldrõl lehet, hogy lehet rendelni, de abban meg akkor nincs magyar felirat...

GamerAdams007
Hali! Érdeklõdnék, hogy meg lehet-e vásárolni a játékot még eredeti dobozban? Láttam pár helyen a 'legjobb választás' féle változatot, de soha nem csíptem ezeket a kiadásokat... Nem mintha az nem ugyanaz lenne, csak valahogy nem szívlelem. A HWSW oldalán is megtaláltam, de lehet, hogy csak képnek van az eredeti doboz kirakva, ezért érdeklõdnek van-e errõl valami információtok?

MrStokes
Tobbmagos procikat patch nelkul nem szereti. Nalam ezzel volt gond meg anno.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Optimus Prime
Nekem is integrált van, de egyedül a Fluxos részeknél akad a hang. Celeronnal máshol is akadt, de azóta van dual-core-om. 😄

mascarun
Xp!

A patcheket felraktam és ment! Néha a hang pattog de gondolom az integrált hangkártyától ne is várjak többet!
Mondjuk én csak azért vettem meg mert mondták hogy sokat változtat majd a második játékmenetén!
Azért köszönöm a segítséget!

Dante73
Gondolom Win7, vagy Vista. Futtasd rendszergazdaként.

http://www.freetvmaci.info/

Atkamon
Patch-eket felraktad?

PiszkosFred
Directx-et probalj frissiteni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát ennyi info-ból nem sokra megyünk, config, op.rendszer milyen? Driverek frissek? Egyébként nálam ment símán, legalábbis xp-vel.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

mascarun
HAIL!

Most hozta a játékot a posta! Feltelepítettem és olyan gondom adódott hogy amikor indítanám villan egyet az ablak majd semmi!
Elõfordult ez valakinél?
Letöröltem újratelepítettem de így sem megy...

Sziasztok! A problémám az, hogy miután legyõztem Benezia mátriarchát, és elindulnék a "függõvillamoson", a következõ képernyõ betöltõdésekor a játék elszáll, és kidob a Windowsba. Tudna valaki segíteni?
én semmit nem vásároltam, 48as szintig jutottam, mindent omnigéleztem végig, boltban egyszer sem voltam, de végig tudtam játszani. mondjuk a legutolsó csata is csak annyi hogy immunity+overkill... meg a játék nagy részében stukival rohangáltam, és nemigen tudtak sebezni😄 de egyébként jó játék, mondjuk én a küldikre koncentráltam, harmincas szintû voltam amikor elindultam spectre-létem elsõ fõküldijére😄 meg a romantika részét se nagyon vittem a játéknak...

ollie
Mindig a szintedhez igazodnak az ellenfelek, sprint meg tényleg csak harc közben van.

No ez jó kérdés engem is érdekelne 😊
Én most kezdtem lvl 11 vagyok és találtam egy Tuntan nevû bolygót ahol egy építményben kalózok vannak. Képtelen vagyok megölni õket bazi erõsek és alig sérülnek :S ott is hagytam õket. Majd 10 szintel késõbb visszamegyek hátha akkor oks lesz 😊
Sprint csak fight közben mûködik én úgy vettem észre. Viszont pénzem alig van pedig semmit sem vettem inkább eladtam 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Sziasztok, pár kérdésem lenne, a válaszokat elõre is köszönöm!
1. Mitõl van az, hogy a sprintem csak nagyon ritka (esetek 2%-ban) esetekben tudom használni? Nem kifáradásról van szó, egyszerûen a gomb megnyomására csak a kameranézet változik meg, de sprint nem lesz belõle.
2. Élsimítást valahogy lehet varázsolni a játékra?
3. Hogyan mûködik a nehézségi fokozata a játéknak? Arra vagyok kíváncsi, hogy például Oblivionhoz hasonlóan bárhova mehetünk, az adott ellenfél ereje mindig a saját szintünkhöz lesz mérve, vagy "szintek" vannak? Tehát pl akárhova megyek mindenhol képes leszek a gyõzelemre és az ellenfél erõsségének fokozata ehhez mérhetõ lesz-e. Remélem érthetõ.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Láma vagyok, megoldottam

No,hogy kell 1680x1050 felbontásba belõni a csodabogarat?

CroftManor
a kettõbe úgy nézett ki ott a hóban-fagyban, mintha semmi baja nem lenne, mégse lehet vele menni 😞 remélem a háromba beletesznek vmi hasonlót

Nothing is True, Everything is Permitted

Optimus Prime
A Mako egyetlen baja a fizikája... vagyis annak a hiánya. Mintha egy mûanyag játékautó a homokozóban, kb. arra hajaz a fizikája. Meg irányítás fura, bár lehet mert Halo rendszerûre vágyok.