11074
-
#9714 Igen, észrevettem. Sajnos nem bírtam ki, hogy ne tegyem föl a második részt. Majd holnap elkezdem vele nyomni. :) -
Evoluti0N #9713 Akarom mondani nem okvetlenül 1-es szinttől. Ha 60-as szintű karaktert importálsz, akkor azt hiszem, h 3-as szinttől kezded a másodikat. De mindenesetre nem 60-astól. Főleg, h a kettőben 30 a max szint. -
Evoluti0N #9712 Kapsz különböző bónuszokat attól függően, h mekkora szintet értél el az első részben, de a karakteredet 1-es szintről indítod. -
Chipii #9711 ja hogy ME2-re gondolsz? annak új szintezése van, előlről fogod kezdeni:) -
Chipii #9710 ne felejtsd el emelni a nehézségi szintet se:) -
bendáj17 #9709 persze elsőre biztos jó lesz utána meg nehéz ugyanúgy végigvinni :) -
#9708 uh...lehet hogy nem lesz kedvem hozzá és elkezdem 47-es szinten a másodikat, annyira nem lehet rossz az sem :). -
bendáj17 #9707 igen én is erre gondoltam. -
#9706 Min. 2 végigjátszás, de inkább 3. -
bendáj17 #9705 gratula. A 60. szint elérése elég nehéz lesz- -
#9704 Most vittem végig délután. Jó volt a vége, csak már annyi mindent tudtam (sajnos) a végéről, hogy anyira nem volt nagy bumm...de legalább a kettőről nem tudok semmit :]. Próbáltam mindent megcsinálni magamtól, kutatni stb, de így is csak 47-es szintig tudtam kitolni a karakteremet. Pedig el akarom érni a hatvanat és úgy kezdeni neki a kettőnek :). -
bendáj17 #9703 érdekes a 2-ben is lehet találni egy protein gömböt ami a kabinba kerül. Na mindegy -
#9702 MÁr nemtudom melyik bolygón volt egy proteán "rom". Ott volt egy gömb ami úgy nézett ki mintha higanyból lenne vagy mintha a folyékonyfémterminátor gömb alakban lebegne a föld felett! :) -
bendáj17 #9701 érdekes én a gömböt sem találtam :) -
#9700 "örökre titok marad"
Gondolom még újra fogod járszani egyszercsak!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként egy ősember gondolatait tartalmazta a gömb. Elég szépen le volt írva! -
#9699 "However it is important to speak to Xeltan before going to Sha'ira; otherwise the door to her chamber will be permanently closed and you will never receive the trinket. " Akkor fordítva csináltam meg, először mentem Shaira-hoz, majd utána Xeltan-hoz...akkor ez előttem úgy látszik örökre titok marad :). -
#9698 Nem kaptál semmit? Mert elvileg valami műtárgyat vagy nemtom mit ad amiről maga sem tudja hogy mire való! -
#9697 Érdekes, hogy megcsináltam a küldit és nem vertük partyba egymás plüssmackóit, de mégse adott nekem a kulcsot :). -
Evoluti0N #9696 Hm, ha ugyanarra gondolunk, akkor ha segítesz Shai'rának, az aszári csajnak Fellegvárban, akkor a küldetés jutalmaként kapsz valamit, amivel azt majd ki tudod ott nyitni. Az nem tudom, hogy amennyiben szexet kérsz jutalomként, akkor odaadja-e. :) -
#9695 Sziasztok!
Találam valamelyik bolygón egy ilyen érdeks gömb alakú valamit, amit egy kulcs nyit. Hol lehet/lehetett/egyáltalán meg lehet-e szerzni azt a kulcsot annak a gömbnek a kinyitásához?
-
#9694 Nekem a legutolsó játékomnál volt ilyen, de nem érdekelt, már a végére akartam érni. :) -
bendáj17 #9693 nekem nem volt ilyen- -
Evoluti0N #9692 Tapasztalt valaki olyant, h az 1.02-es patch ahelyett, h kijavította volna Garrus alacsony textúráit, mindent olyan alacsony textúrájúvá tett, mint Garrus arca? -
bendáj17 #9691 abszolút én most csináltam meg a dlc-t az is nagyon klasz lett. Most én mérnökként nyomulok előre- -
ottar #9690 Kipróbálom, ha gép elé jutok. :)
Azért vannak izgalmas történések a játékban. Nagy hangulata van. :)
-
bendáj17 #9689 igen szerintem is, végre sikerült a dlc-t felraknom így lehet megyek újat kezdek. -
#9688 Az előörsöket, geth kolosszusokat a Mékóval simán ki lehet lőni messziről is, ha jól nagyítasz rájuk. -
ottar #9687 Természetesen csak azok legyenek a listában amik a journal ban már egyébként is benne vannak... :) Nyilván nem kellene lelőni a poénokat.
Csak az bosszant néha, hogy egy-egy rendszerbe érkezéskor át kell nézni minden megbízást, hogy mire is kell ott számítani.
Köszönöm, ez hasznos gomb lesz! :)
Nagyon jól lehet a mékóval operálni. :) -
bendáj17 #9686 meg is néztem bal shift gombbal tudsz zoomulni :) -
bendáj17 #9685 az lehet jó lenne de így meglepetés szerűség van.
A mékón lehet zoomolni nekem alapértelmezve shift gomb ha jól emlékszem nagyon közel is lehet. -
ottar #9684 Azon gondolkozom, hogy milyen jó lenne egy olyan menü, ahol a csillaghalmazokat/rendszereket/bolygókat sorolnák fel, és az ottani teendőket. Így a journalon kattintgatok végig, mikor egy-egy rendszerben vagyok, hogy mit kell megnéznem a környéken, illetve mire számítsak...
(Bár érik meglepetések néha az embert, eza jó a játékban. :))
A másik: AMikor a Mékóval nyomulok, nincs valami zoom, vagy távcső amivel nézelődhetnék? -
#9683 Néha vannak olyan bolygók, aszteroidák amik nagyon aprók és nem igazán lehet látni őket. Mozgasd a kurzort az adott rendszerben és valahol fel kellene villannia! Általában azt első 2-3 gyűrű felső szakaszában szoktak tanyázni! -
#9682 a geth főhadiszállás megsemmisítő küldetésnél nem találom azt a bolygót ahol le kéne szállni.azt írja hogy az armstong->grisson rendszerben van de ott van 3 bolygó de semelyikre sem lehet leszállni.a többi bolygón már legyőztem a geth előörsöket. -
#9681 Akkor ez egy Garrus mindenütt vagy sehol mode. -
#9680 emlékeim szerint nálam is előjöttek ilyenek, de hát... mint akarsz inkább nézni, Garrus ronda búráját a fején, vagy Garrus jóval kevésbé ronda búráját mindenütt? -
bendáj17 #9679 ez tényleg nagyon érdekes. -
Evoluti0N #9678 Más is, akik Garrus textúráját feljavító texmodot használják (használták) tapasztaltak érdekességeket? Néha a betűk helyett négyzetek vannak, illetve a Felszerelés-nél valamint más menüknél a feliratokat tartalmazó téglalapok Garrus textúrájának egy részletét ábrázolják, ahelyett hogy kékek lennének :D. Ráadásul az is előfordult, h az árusnál nem a tárgy képét mutatta, hanem Garrus textúráit, valamint az előbb a kódfejtésnél is az egyik körcikkelyben Garrus textúrái látszódtak. -
#9677 Mi volt a 9674-ben? -
bendáj17 #9676 ez minek ide már bocsi de tök felesleges ez nem az a topic. -
#9675 hát ez nagyon ebbe a topikba való dolog