Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
ezt a linket azé még beszúrod az uw-s oldaladra ha tudod
http://www.sendspace.com/file/al4fv5 (Ár(ny)folyamok Mass Efect)
srácoknak biztos segíthet ez a kis novella

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
hali
közben én is és azt mondta hogy nem tudja vállalni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Írtam neki!
JethroHUN
Jah, a hannár 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

mascarun
Találkoztam egy csápos medúzaszerû arccal a fellegvárban.
Volt nála eladó egy Kvári "Kolosszus IX" vért! Egész jó értékekkel bír.
Csak kicsit körül kellett nézni és egész jó holmik vannak itt.....
<#vigyor4><#vigyor3><#vigyor3>

mascarun
Az aszteroidára gondolsz ?
Azt sajnos már megcsináltam és nem azt választottam!
De ha késõbb még lesz akkor nem aggódom. Majd szerzek valami jó cuccot neki.
köszönet az infókért!

Calver
kell hozzá megfelelõ license, egy-két helyen lehet venni - nézz körbe errefelé.
de úgy globálba Colossus-ig nincs jó páncél Tali-nak, ami meg elég késõn jön be. bár ha tech-es karakter kell, nagy általánosságban jobban jársz ha Garrus-t használod, még ha kicsit szarul is kell elosztani a pontjait. (a 7 pont First Aid csöppet fájdalmas)

"The trees move. Do you not see it?"

JethroHUN
Ha pl meg van a Bring Down the Sky - Zúgjon az Ég, dlc vagy mi az. akkor ha azt végig viszed ott egy csávótól lehet kérni azt is, tier 9est

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

mascarun
Üdv!
Tali nak lehet másik ruhát/páncélt találni/venni valahol a játékban? Vagy csak ez az egy van neki?
Egyszer már végigjátszottam de most hirtelen nem ugrik be....

RoboKutya78
hali én voltam az üzenet küldõ
esetleg tudok adni egy ötletet a házigazdaság kiosztására. Van egy MassEffect 2 forum Prince23 nyitotta ajánld fel neki a gazdaszerepet hátha beválaja 😊

Sziasztok! Már rég nem nagyon járok ide (eleve esgézni se szoktam túl gyakran), és úgy gondolom, hogy ez egy házigazdai feladathoz nagyon nagy gyökérség. XD Szóval ezt így nem csinálhatom tovább, a TI érdeketekben. 😊 Aki elvállalja a házigazdaságot, nyugodtan jelezze a modiknak! Bocsesz mindenkitõl! (Most is kaptam egy üzit, de nem tudom vállalni a benne foglaltakat...) Kicsit sûrûbb a magánéletem, mint a netes életem. XD
RoboKutya78
na jó vissza szívom ezt is megoldottam😊

RoboKutya78
De gáz max felbontása a játéknak 1280*1024? a Hd-t akkoriban még nem ismerték😊 1980*1080

RoboKutya78
Köszi az ötletet de nem vált be viszont a futtatási kompatibilitást szúrtam el win px sp 3 a megoldás így fut a játék

RoboKutya78
meglesem a frissítéssel megy e a dolog kösz a tippet.

Rakd fel a patcheket. 1.01, 1.02. Az 1.01-es javítás a Bring Down the Sky DLC-t is tartalmazza.

RoboKutya78
Skacok
Segítsetek
Újra elõvettem a játékot win 7 em van
A játék a rendszerfelderítõ progi futtatásánál teljesen elhal
Frissítettem drivert 10.8 as Ati van fent directX-et is telepítettem, a program futtatásnál áttettem rendszergazdára és win98-ra ennek ellenére kifagyok.visual c++ progi a cd rõl telepítve.
Kihagytam valamit ami miatt nem indulhat el a játék?
Ja és ha jól emlékszem win7 alatt már játszottam vele azt hiszem.
Köszi a segítséget elõre is.

RoboKutya78
Skacok
Le scanneltem néktek ezt a kis novella füzetet hátha jobban megértjük a játékot😊

Eredeti -hangulatnovella- a Mass Effect játékhoz

RoboKutya78
<a href='http://www.sendspace.com/file/al4fv5'>http://www.sendspace.com/file/al4fv5</a>

Ati810
Most már jó, thx. <#worship>
Atkamon
Videókari driver?

Ati810
Hello.
Nemrég raktam fel a játékot és az lenne a problémám hogy szinte minden el van mosódva (pl. van olyan emberke akinek kockákból áll a ruhája) hiába próbáltam ultramagas textúrákkal, minden karakternek szépen mondva ronda a feje (pl. a Normandia kapitányának a feje tele van barna kráterekkel és ragyákkal). Ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném. (eredeti a játék és fenn van az 1.02-es patch)
Optimus Prime
Az 1.2 patch ezt elvileg kiveszi. Az eredeti EA-s verziókban meg alapból nincs.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
mint mindig: gamecopyworld.com

[merlinw.org]

NO-CD-crackot lehet rakni az eredetire ME-re is? Ha igen melyiket ajánlanátok hozzá?
A Bring the Down Sky az magyarul jelent meg, szal csak le kell szedned a magyar verziót (ingyen van). Ami a Pinnacle Station-t illeti, az csak angolul jelent meg, ha jól tudom és nem is kompatibilis a magyar verziójú játékkal.
MazeZee
sziasztok. lenne egy olyan kérdésem, hogy angolul van meg a játék, dlckkel együtt, és lehet-e olyat csinálni hogy letölteni hozzá magyar nyelvi fileokat és berakni. azt tudom, hogy az alap játékhoz lehet, de dlcvel együtt nem vagyok benne biztos, mert nem találtam magyar nyelvi fileokat a dlckhez. elõre is kösz a választ.

Én még a megjelenés napján vettem meg, de én se bántam meg. Akkor kétszer végig játszottam, és harmadjára is bele kezdtem, de akkor már nem játszottam végig. De most újra elõvettem, minimum egy végigjátszás erejéig (de lehet lesz az több is). Megvettem végre a második részét is (ce formájában), ezért fogtam megint hozzá. Viszont nálam kimaradnak egyelõre a DLC-k (pénz szûke miatt).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Atkamon
Na, most vittem végig (már nem tudom hányadszorra) a játékot 39 óra alatt... Még sosem volt ilyen sok😄 Elhatároztam most, hogy a két részt egymás után megcsinálom, meg a 2ben mostmár meglesznek a DLC-k is.

Még mindig hihetetlenül zseniális ez a játék... Aki ezért nem képes kiadni egy kis pénzt, az ne is játszon vele😊

Meg kell venni a játékot és akkor nem lesz ilyen gond.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ollie
Rossz a törés.

Hello
Mitõl lehet hogy a fegyvereim túlmelegedtek de nem hajlandóak visszahûlni.
Fenrir
Elõször is:

Van saját topikja az ME2-nek:
Katt

Másodszor: biztos, hogy nem a win7 a hibás mert az alatt tökéletesen fut, nekem is ilyen operációs rendszerem van és gond nélkül ment.

A halál csupán a kezdet...

sziasztok az lenne a problémám hogy a mass effect 2 uj játék kezdésekor betöltésnél lefagy pedig a gépigény megfelel csak annyi hogy win 7 van a gépen. Valaki tudna segíteni?
Tali pontjait eléggé elszúrtam, nincs rá valami megoldás hogy újra osszam?
Atkamon
Te állítod be, hogy mit vigyenek a kísérõid a fegyverektõl a páncélokig. Hát ha te katona vagy, akkor tech-et mindenképp vigyél magaddal, és tegyél a decryption képességére sok pontot, hogy fel tudj törni mindent. Meg még egy biotikust vigyél, és akkor lesz mindenbõl...

Csak azért idegesít mert a jeklenlegi legjobb vértem amit hordok elég szarul néz ki😊
Tényleg minden csapattársnak saját cuccai vannak vagy azokat kapják meg ami bevan állitva a 2 kisérõnek?

Melyik két kisérõt a legjobb vinni?(én katona vagyok)
Atkamon
Ne aggódj, lesz majd pénzed bõven... Csináld a mellékküldiket, amúgy még az elején vagy eléggé a játéknak😊 Én is most kezdtem újra, és pont ott tartok én is, ahol te.

Nálam lévõ tárfgyak nagyrészéért pár 100-at kapok ösz-visz. A cuccok meg több ezerbe kerülnek.
MerlinW
A mellékküldetések adnak sokat. Illeve az összeszedett tárgyak, fegyverek eladása.

[merlinw.org]

Hello
A játék elején vagyok, most szedtem fel az utolsó csapat tagot, Liará(ha minden igaz), vizsont pénzem alig van, mibõl tudom megszedni magam mert én azt hallottam hogy azért elég rendesen megszokták szedni maguka a játékosok a játék közepe felé, vizsont én még nem érzek javulást a bevételeimben.
Optimus Prime
Azonfelül a magyar verzióval csak "kis" trükközés után mûködik, ha igaz.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Értem. Kösz a gyors választ. Úgy tûnik az elsõ rész még nem volt úgy ellátva DLC-el mint a 2.
Atkamon
összesen 2 van... A másikért fizetni kell, EA store oldalán tudod megvenni, de szerintem nem érdemes.

Thx már megy. ÉS a többi DLC-t honnan lehet leszedni?
Atkamon
www.cdproject.hu-ról szedd le a patcheket, amik tartalmazzák az egyik DLC-t is, akkor menni fog.

Ma vettem meg az 1-et és a 2-t együtt. A Problémám az hogy a Mass Effect 1 nem akar elindulni. Felelepül megm inden de amikor indítanám egy kcsit dolgozik a gép majd nem történik semmi. Win 7 -em van. Ez okozhat problémát?

Valamint honnan lehet leszedni a kiegészítõit meg az új patchokat? Mert a letölthetõ tartalmakra kattintva csak egy "page not exist" felirat fogad.
Atkamon
Tudom, köszi xD Elõször írtam le a kérdést, és utána gondolkodtam xD

Bocsi😄

Kösz a válaszokat, a hibát kijavítottam, ingyen...tényleg egy rossz crack volt az oka.

Egyszer már végigvittem a játékot Adaptusként, szerintetek milyennel érdemes a következõt?