11074
  • Optimus Prime
    A táraid cuccait a... dokkba(?) tudod beállítani, személyenként. Nem messze Ash-től vannak a szekrényeik. Ha ezt kerested, a szintlépési pontokat pedig... rég játszottam, valamelyik billentyűvel bejön az a menü is.
  • alratar
    Hát ez nem túl jó!
    A felszerelések kiosztása így nagyon macerás dolog, és úgymond zsákba macska.
  • bendáj17
    akkor rosszul tudtam.
  • Hrisskar
    Tudtommal csak akkor tudsz a társaid képességét megnézni, ha veled vannak.
    Xp-jük nincs, szintjük mindig a tiéddel azonos.
  • bendáj17
    a kabinban a személyes terminálon talán
  • alratar
    Sziasztok.

A Normandián, hogy tudom megnézni, hogy melyik csapattagnak mennyi az xp-je.
    És, hogy milyen, és mekkora képzettsége van?
    A sajátomat, meg tudom nézni, de a többiekét ne. Hogyan lehet?
  • bendáj17
    én mostanában a 2-vel játszok. 2 hete vittem végig az 1-et. Az egyik ismerősöm is most kezdi felfedezni a Mass Effect univerzumát. Te hol tartasz?
  • ottar
    Senki nem játszik? :)
  • bendáj17
    szerintem is én is arra gondoltam amit Calver leírt.
  • ottar
    Ja, rémlik valami ilyesmi.
    Na majd rágyúrok. :)
    És erre figyelek oda. :)
  • Calver
    bár Advent Rising-ot nem vágom, de JA-hoz hasonló móka Adept/Vanguard - bővebben itt kifejtettem.
  • Optimus Prime
    Én másodszorra is, az tűnt a legegyszerűbb választásnak. Egyébként melyik a legjobb (angol nevét, ha lehet), amivel kb. olyan lenne mint a Jedi Academy vagy az Advent Rising?
  • Calver
    (Master) Immunity?
    nem emlékszem már a pontos mechanikájára, sry - meg nem mondom csípőből, h pajzsot érő sebzést is csökkenti-e, vagy csak azt, ami már átmegy...
    mindenesetre damage protection a fő stat, ennyi a lényeg - kevesebb bekapott sebzés = boldogabb, kevésbé halott Shepard.
  • bendáj17
    elsőnek én is katona kaszttal toltam végig.
  • ottar
    én csak egy egyszeű katonával játszom.. :)
  • Calver
    nem annyira, mint damage protection - shield-et nem csak páncélból kaphatsz, hanem Barrier/Electronics képzettségből is, szóval ha pl Vanguard-dal játszol, úgyis úszni fogsz benne
  • ottar
    Köszönöm.
    A shield stat az nem érdekes?
  • Calver
    pedig könnyű, páncélnál Damage Protection a fő stat, tehát az elején amit találsz (ott nem túl fontos még) -> Titan -> Colossus.
    lőszernél pedig gyakorlatilag csak az organikus/szintetikus ellenfelek ellen bónuszt adókat érdemes használni, aminek a csúcsa a Shredder/Tungsten - ellenféltől függ h melyik a nyerő, érdemes váltogatni. viszont ezeknél arra figyelni kell, h VII-es a csúcs, szóval nehogy eladd.
    ezeken kívül max High Explosive kell mesterlövész puskába (remekül szét lehet velük robbantani egy társaságot), esetleg Shotgun-ba megfejelve Carnage-al... ellenben Snowblind lőszernek a közelébe se menj, konkrétan csökkenti a sebzést, szemétre való.
  • bendáj17
    igen van ilyen.
  • ottar
    Ez a része nekem kicsit átláthatatlan. A töméntelen sok fejlesztési lehetőség, minden ellenfél ellen más cucc...
    A lövedékek még csak-csak, de az ember döntse el a páncélnál, hogy melyiket tegye arra az egy helyre.... :)
    Mondjuk ez a szép benne.
  • sanya200
    Hát én megsemmisítő töltényt használtam +30% sebzés szerves célpontok ellen.
  • Chipii
    a masszív ellenfelek ellen warp kell, meg savas lőszer, és gyorsabban fognak hullani azok is
  • bendáj17
    igen az elég idegesítő tényleg.
  • sanya200
    Na legnehezebben meg még többet kell.Kicsit frusztráló mert meghalni nem igazán haltam meg az egyben csak idegesített hogy iszonyat mennyiségű lőszer kellett az ellenbe.Itt már nagyon elkúrták a nehézséget akkor feküldtünk volna meg hamarabb mi is inkább de akkor az ellenbe se kelljen egy fél hadseregre való lőszert belelőni.
  • bendáj17
    köszi szépen nem a legnehezebb csak csillagvadász fokozaton, na majd legközelebb a legnehezebbel. Igen elég sokat kellett lőni őket.
  • sanya200
    Grat, azzal tényleg nem lehet egyszerű:)
    Legalább legnehezebb fokozaton?Ha igen külön gratulálok.Mondjuk azon a szinten is könnyű egyedül az nem tetszett hogy az ellenbe annyit kellett belelőni amennyi egy tanknak is sok lett volna, de komolyan.Legdurvább fegyókkal mentem ami létezett és shotival közvetlen közelről volt hogy mind a 3-an ugyanazt az embert lőttük percekig mire megfeküdt nem vicc.
  • bendáj17
    most vittem végig az egyet mérnökkel nem volt egyszerű.
  • bendáj17
    így gondolom én is.
  • sanya200
    Én végig se toltam a pinnacle stationt nagy nehezen megszereztem de csak angolul volt, meg tényleg egy határ kaki lett 10 perc elég is volt belőle.Úgyhogy bőven nem éri meg nekem azért szenvedni az angol verzióval hogy ezt a dlc-t kijátszhassam.Tulajdonképpen sose toltam végig 1x elkezdtem nem tetszett és a 60-as szintű végigjátszásomba nincs is benne de nem is kell mert nem ér semmit.
  • bendáj17
    nem jó értelembe vettem a pihenés szót, én is úgy gondoltam hogy semmi haszna a sztori szempontból, csak lövöldözés.
  • Evoluti0N
    Köszi! Akkor nem bajlódom vele.
  • Pares
    Pihenésre? Bocsássatok meg, de nekem az a véleményem, hogy a Pinnacle Station DLC egy kupac kaki. Monoton az egész, puszta lövölde pontokért meg időre. Semmi értelme az egésznek. A történethez abszolút semmilyen mértékben nem kapcsolódik. Kijátszottam, de csak kényszerből, hogy 100%-os legyen a végigjátszásom. Máskülönben bottal sem piszkálnám meg.
  • bendáj17
    én úgy olvastam hogy nem annyira jó, ilyen aréna szerű rész csak pihenésre alkalmas vagy mi a franc.
  • Hrisskar
    Én alapból angolul tettem föl, hogy ne legyen ilyen problémám
  • Evoluti0N
    Van olyan jó a Pinnacle Station DLC, h megéri trükközni a magyar verzióval, h menjen vele? Vagy nem éri meg a szenvedést?
  • bendáj17
    az nagyon jó kis dlc szerintem mindenképp érdemes megcsinálni :)
  • Hrisskar
    Hát legalább még egy végig játszás erejéig meg probálom visszafogni magam. Most raktam föl a Bring down the sky DLC-t.
  • bendáj17
    én nem sokáig bírtam ki :)
  • Hrisskar
    Én Holnap fogom megvenni a 2.-at. Remélhetőleg még tudok szerezni nem Classic kiadásosat. Aztán meglátom meddig birom;)
  • bendáj17
    megértem az érzést én is így voltam vele, egyszerűen nem lehet kibírni