Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sendspace.com/file/al4fv5 (Ár(ny)folyamok Mass Efect)
srácoknak biztos segíthet ez a kis novella
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
közben én is és azt mondta hogy nem tudja vállalni.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Volt nála eladó egy Kvári "Kolosszus IX" vért! Egész jó értékekkel bír.
Csak kicsit körül kellett nézni és egész jó holmik vannak itt.....
<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Azt sajnos már megcsináltam és nem azt választottam!
De ha késõbb még lesz akkor nem aggódom. Majd szerzek valami jó cuccot neki.
köszönet az infókért!
de úgy globálba Colossus-ig nincs jó páncél Tali-nak, ami meg elég késõn jön be. bár ha tech-es karakter kell, nagy általánosságban jobban jársz ha Garrus-t használod, még ha kicsit szarul is kell elosztani a pontjait. (a 7 pont First Aid csöppet fájdalmas)
"The trees move. Do you not see it?"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tali nak lehet másik ruhát/páncélt találni/venni valahol a játékban? Vagy csak ez az egy van neki?
Egyszer már végigjátszottam de most hirtelen nem ugrik be....
esetleg tudok adni egy ötletet a házigazdaság kiosztására. Van egy MassEffect 2 forum Prince23 nyitotta ajánld fel neki a gazdaszerepet hátha beválaja 😊
Segítsetek
Újra elõvettem a játékot win 7 em van
A játék a rendszerfelderítõ progi futtatásánál teljesen elhal
Frissítettem drivert 10.8 as Ati van fent directX-et is telepítettem, a program futtatásnál áttettem rendszergazdára és win98-ra ennek ellenére kifagyok.visual c++ progi a cd rõl telepítve.
Kihagytam valamit ami miatt nem indulhat el a játék?
Ja és ha jól emlékszem win7 alatt már játszottam vele azt hiszem.
Köszi a segítséget elõre is.
Le scanneltem néktek ezt a kis novella füzetet hátha jobban megértjük a játékot😊
Eredeti -hangulatnovella- a Mass Effect játékhoz
Nemrég raktam fel a játékot és az lenne a problémám hogy szinte minden el van mosódva (pl. van olyan emberke akinek kockákból áll a ruhája) hiába próbáltam ultramagas textúrákkal, minden karakternek szépen mondva ronda a feje (pl. a Normandia kapitányának a feje tele van barna kráterekkel és ragyákkal). Ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném. (eredeti a játék és fenn van az 1.02-es patch)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Még mindig hihetetlenül zseniális ez a játék... Aki ezért nem képes kiadni egy kis pénzt, az ne is játszon vele😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mitõl lehet hogy a fegyvereim túlmelegedtek de nem hajlandóak visszahûlni.
Van saját topikja az ME2-nek:
Katt
Másodszor: biztos, hogy nem a win7 a hibás mert az alatt tökéletesen fut, nekem is ilyen operációs rendszerem van és gond nélkül ment.
A halál csupán a kezdet...
Melyik két kisérõt a legjobb vinni?(én katona vagyok)
[merlinw.org]
A játék elején vagyok, most szedtem fel az utolsó csapat tagot, Liará(ha minden igaz), vizsont pénzem alig van, mibõl tudom megszedni magam mert én azt hallottam hogy azért elég rendesen megszokták szedni maguka a játékosok a játék közepe felé, vizsont én még nem érzek javulást a bevételeimben.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Valamint honnan lehet leszedni a kiegészítõit meg az új patchokat? Mert a letölthetõ tartalmakra kattintva csak egy "page not exist" felirat fogad.
Egyszer már végigvittem a játékot Adaptusként, szerintetek milyennel érdemes a következõt?