Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A jövõben majd megoldják, tudod van ez a nulladik elem, ez mindenre jó!😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Iloson néha az okozhat gondott, hogy ha az ember nem gyakorlottabb akkor könnyen neki lehet menni a falnak és egyéb tereptárgyakna, és máris indul is a "gumilabda effectus".
annyi a trükkje, h fanatikus módjára került ki a lyukakat és bukkanókat - mondjuk Ilos ilyen szinten még kifejezetten kedves hely is emlékeim szerint, Feros-on minden tankcsapda után szépeket repültél <#idiota>#idiota>
régebben lehetett is kapni Mako Mountain Climbing Team pólót, amin a következõ volt látható...
szerintem zseniális <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
Észrevételeim szerint bolygótól független az irányítása, mintha mindenhol ugyanaz lenne a gravitáció.
egyáltalán elolvastad, hogy mit írtam? <#wow3>#wow3>
de segítek, leírom még egyszer, mivel most visszaolvasva benne maradt egy felesleges "ha", és ez hajlamos egyes... khmm... apróbb nehézségekkel küzdõ embereket összezavarni: a nehézségnek semmi köze az elérhetõ maximum szinthez - ha egy Down-kórós retardált végigtolja kétszer casual-on, ugyanúgy eléri a 60-as szintet, mintha Veér István, a vérprofi gémer zúzza végig kõkeményen, insanity-n.
ami ellenben befolyásolja az elérhetõ max szintet, az a elsõ végigjátszás megléte: elsõ körben csak 50-ig tudsz felmászni, másodszorra lehet 60-as szintet elérni, és hardcore-on játszani... amin ha végigviszed, akkor lesz majd elérhetõ insanity nehézség.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
nehézségi szint NEM játszik szerepet a kapott XP mennyiségében - itt van leírva pontosan az XP formulája. a különbözõ nehézségi szintek csak erõsebbé teszik az ellenfeleket, és elég sûrûn unalmasabbá a harcot... viszont a max elérhetõ szinthez megint nincs semmi közük - ha Egydimenziós Józsika, a nyáladzó idióta is simán végig tudja tolni kétszer casual-on és elérni a 60-as szintet.
(ondjuk nem tudom egyes dolgokhoz milyen elektronikai képzettség kell, mert pl. novérián Garrussal sem tudom megjavítani a villamos elõszobájában a fertõtlenítõ berendezést.
Meg már belefutottam jópár lezuhant szondába amivel senki nem tudott semmit kezdeni.
Így már nem olyan vészesek a csaták. Mondjuk nem is a legnehezebb fokozaton nyomom...
Ha egy számítógépnél vagy lockernél nekem túl alacsony a skillem de viszont van velem olyan társ aki ki tudná nyitni, akkor mit kell csinálni hogy kinyissa? Lehet egyébként a társakat irányítani mint mondjuk a Dragon Age-ben?
Mondjuk néha én is unom a kódfejtést, de azért többnyire megcsinálom. 😊
Apropó, mi az egészéges elõrehladás a szintekben? Én még a fõtörténetben csak a novérián vagyok, de 28-as szinten.
mintha egyszerûbbek lennének a harcok.
(melléküldetéseket nyomom elõbb, igaz most is jött nehány, de azokat majd a férosz elõtt. :-)
A halál csupán a kezdet...
(Najó, ez nem segített sokat.)
Nem tudom, nekem eddig talán három olyan harcom volt, ahol erõsen esélytelen voltam, azaz többször újra kellett tölteni, de végül megoldottam. Esetleg próbáld meg az adott gyorsmentést betölteni, hátha. (azaz ne automatice folytassa, hanem te válaszd ki, mit töltesz be.) El lehet vonulni a harctól? lehet hogy akkor felkelnek a kollégák. 😊
Amúgy meg próbálj meg elbújni valami fedezékbe, az sokat szokott segíteni, és aki jön azt egyenként leszedni.. 😊
Meg harc közben a gyógyítást nyomogatni.
Nekem nem rémlik...
Másik ami rohadt idegesítõ, hogy hiába mentem el manuálisan a játékot valahol, egyszerûen nem onnan tölti vissza. Pl itt már fent jártam a lépcsõkõn végeztem az elsõ zombi pakkal, elmentettem utána persze meghaltam és vissza töltött a legelejére ahol még az elsõ node-ot kell szétlõni.. Nem tudom ezt miért csinálja, de már unom huszadjára megnézni azt a nyomorult klónt ahogy kiköpi és újra beállítgatni a fegyvereket meg mindent <#falbav>#falbav>
Én a végén már nem is szórakoztam a ládák hackelésével, rögtön omnigéllel nyitottam aztán amit kiszedtem belõle abból meg omnigélt csináltam.
A halál csupán a kezdet...
Háromszor neki kellett futnom.
:-)
Egyszer azt én is megcsináltam, de elszórakoztam vele egy darabig - ennek ellenére nem tudom a megoldást. 😊
Ideje lenne már beszereznem a 2-t is, az 576 katalógusban láttam, hogy már "narancs" cím lett.
Tényleg, volt hogy hetekig nem játszottam, de közben néha agyaltam rajta, vajon hogy/hol folytatóthat. A mellékszálakat is érdemes vinni, nagyon sok érdekes kis sztori jön elõ. 😊
(Ja ez azt jelenti, hogy NEM olvastam elõre végigjátszásokat lehetõség szerint.)
Abban semmi kihívás nincs... Kirakózni meg szeretek. 😊