11074
-
bendáj17 #10074 igen eléggé érdekes de ami késik nem múlik -
sanya200 #10073 jaja, de érdekes hogy nincs még a 2-ből valami ultimate edition vagy valami,amiben az összes dlc benne van. -
bendáj17 #10072 én is remélem az tuti vétel lenne. -
Evoluti0N #10071 Szerintem lesz a 3. rész megjelenése után ilyen über brutális trilogy edition. -
sanya200 #10070 Nincs rá ötletem, de a nagyobb gond az hogy nincs nyomtató:(
De az a fémdobozos kiadás annyira tetszik. -
RAMyMamy #10069 ott a photoshop, gyártasz magadnak valami csilli-villi borítót és kinyomtatod:D -
sanya200 #10068 Van a cd galaxisnál mega games kiadásba de undorító ahogy kinéz, bár csak 890ft.Végül is megvan a gyémánt kiadás tokja abba is belerakhatom.De meg akarom venni mindenképp mert a lemez lassan oda,és nincs digital edition amit ingyen letölthetek:(
Mint a 2 esetében. -
sanya200 #10067 Főleg a 2-nél poénos mert így hívják az ellenfeleket is:D -
RAMyMamy #10066 ezen a "collector's edition"-ön mindig felröhögök mass effectnél -
#10065 Én néztem, habár a 2-t, de a spéci kiadás évek elteltével csak drágább és ritkább lesz. :( Arra az esély, hogy olcsón és újanon megszerzed szinte lehetetlen. -
sanya200 #10064 Esetleg ha valaki találna valahol me1 collectors edition kiadást szólna?Eddig csak boxra találtam az ebay-en de megszeretném venni a pc-s verziót.És nem használtan.Megvan a gyémánt kiadás ugyan de már eléggé odavan szegény, meg nekem megéri a ce kiadás. -
sanya200 #10063 Pedig jó ötlet ez a face kód, kár hogy nem az első résznél találták ki.
De nem értem egyébként hogy a da2-ben ilyen miért nincs. -
RAMyMamy #10062 tudom, írtam is, hogy bonyesz :D
volt egy olyan oldal, ahova, ha beírtad az ME2-es face code-ot, akkor leírta, hogy hogy állítsd be a csúszkákat ME1-ben, de megszűnt :( -
sanya200 #10061 Ezt majd kipróbálom, a 2-ben szebb a karakterem úgyis.:D -
#10060 ez meg csöppet túlkomplikálja... ha beimportálod ME2-be, meg tudod nézni arcának a kódját ha játék elkezdődött. azt lekörmöli a kétlábú, új karakterhez bemásolja, megnézni melyik csúszka milyen pozícióban áll (balról hány "kattintásnyira"), és ollé.
én ME2-es karakter külsejét így "importáltam vissza" első részbe, remekül is sikerült. -
sanya200 #10059 küldtem neki mentést azt mondta az is jó lesz,gondoltam én is a csúszkás megoldásra de így akkor elvileg jó lesz.Kösz az infot, kicsit szégyenlem magam hogy ilyenre már nem emlékszek.De már rég gyártottam az egyel karaktert,mindig a meglévőt használtam. -
#10058 vagy második részben ha már beimportáltad, akkor az ottani face code alapján meg tudod nekik mondani, h a csúszkákat hogy állítsa be -
Evoluti0N #10057 Nincs semmi ilyesmi sajnos az elsőben. Emlékszem, h találtam Bioware fórumot, ahol az emberek úgy osztották meg a karakterük kinézetét, h leírták, h melyik beállításnál hol állt a csúszka. -
sanya200 #10056 Az egyik csajnak kellett volna a karakterem de akkor lehet átdobom neki a mentést vagy nem tudom.Elkezdeti ezzel a karakterrel elölről. -
RAMyMamy #10055 ez az talán, de ez bonyolult -
Sir Cryalot #10054 és ebből is látszik milyen jó munkát végez a bio, mégcsak eszükbe sem jut. -
Sir Cryalot #10053 ha te ezt az állandó szövegelést modolással töltenéd már visszafejleszthetted volna az egész játékot : DDD -
sanya200 #10052 Gyerekek az egyben nincs face kód ugye?Vagyis nem tudom kimásolni, beírni...stb?Már pontosan nem emlékszem de azt hiszem nincs ilyen csak a 2-ben. -
sanya200 #10051 Jaja én is ezt vártam volna tőlük, függetlenül attól hogy megvolt-e vagy nem. -
#10050 Az az egész finálé csak az epic-ség miatt lett olyan. Ha teszem azt Captain America (vagy Superman) a főhős ő tuti az amcsi zászlót is lebegtette volna a roncsdombon szél nélkül. Életszerűbb lett volna ha Ash vagy Liara legalább turkál a romok között, de akkor Sheppard lett volna kevésbé hősies. -
#10049 Sziasztok!
Sajnos egyre többször tapasztalom, hogy a játék kifagy, vagy megáll. Patchelés megoldaná a dolgot? Vagy nem automatikusan szedi le az új patcheket? Köszi, Zsolt -
sanya200 #10048 Nem tudom nekem tetszett.De nem az hogy felmászik hanem az a pár mp amíg nem lehetett tudni hogy túlélte-e.Itt viszont hiányoltam azt hogyha olyan társat vittünk magunkkal akit megfektettünk akkor miért nem jön oda?Vagy bármelyik ha én lettem volna ott mihelyst észhez tértem volna egyből mentem volna megnézni hogy mivan vele.Ennyiből ha pl sérült lett volna és nem mászik elő akkor simán otthagyják?Meg is hallhatott volna rá se hederítettek.Ez kicsit zavart.Viszont tetszett mikor mi mentettük ki a társunkat vermire-ön.A bombánál mikor úgy nyakba kapta az embert mintha egy rongy lenne.Női karakterrel azért érdekesen nézett ki főleg ha kaident mentetted meg.Azt is felkapja rendesen, pedig van köztük különbség.Vagy mikor lefoglalják a normadyt akkor is látszik hogy maga alatt van,megviselte a dolog.
Az ilyen pillanatokat nagyon hiányoltam a 2-ből ott tényleg egy kicsit félistennek képzeli magát vagy nem tudom.De az egyet ezek az apró részletek tették nagyszerűvé,élethűbb hihetőbb volt a főhős ezáltal. -
#10047 A vége kicsit túlzás, ha arra gondolsz mikor Sheppard a romok közül felmászik a roncshalomra... kicsit túlzás. Talán Master Chiefnek jól állna. :) Egyébként ezek után a KOTOR is jobban ment, bár ott sajna elakadtam az egyik fő boss miatt. :( Meg a The Witchert is tolnám, de a fantasy nem a szívem vágya, nem annyira mint a sci-fi. De sajna sci-fi RPG-ből kevés, még 4 évvel a Mass Effect megjelenése után is. Mert a Space Siege-t vagy a Borderlands-et nem lehet annak nevezni.
Már én is terveztem, hogy végig megyek esetleg most renegate-ként, vagy női karakterrel. Csak, mert kíváncsi vagyok mi lesz, ha úgy csábítom el Liara-t.
Még annyit hadd kérdezzek már, hogy másnak is baj van a hanggal ha a Flux-ban van? Úgy értem, hogy a zenéből inkább zaj lesz és akad/ismétlődik. Valamint a dialógusokat nem hallani. :S Nekem a magyar GyK van meg patchelve 1.02-re, de így is. -
sanya200 #10046 Indítsam hova, már 20x végigvittem:D
Nem vicc van annyi végigjátszás simán.De az egy történet meg rpg szempontjából jobban tetszett.De a 2-t mégis többször vittem végig.És most is fent van a gépen,néha még játszogatok vele 1-1h-át. -
#10045 akkor indítsd a Mass Effect 2-z -
RAMyMamy #10044 nekem először, 1-2 óra játék után, miután a citadelbe kerültünk már nem jött be, nem tudtam, hogy mi az a térkép meg ilyenek, nekem is pont azért nem tetszett, mert előtte én is CoD-oztam meg egyéb gagyi fps-ekkel játszottam, előtte rpg-vel sose vagy csak 1-2 könyebbel
aztán másodjára valami csoda folytán újra felraktam, szintén női karaktert indítottam és hát nagyon megfogott engem is, már tudtam kezelni is az egészet. végül is még most is be tudnám pótolni, ha mostanáig lemaradtam volna róla, de nagyon örülök, hogy korábban fedeztem fel, hatalmas élmény volt számomra eddig mindkét rész -
#10043 ja meg a logó [URL=http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/23284_345150658248_2361_n.jpg]"nagyban"[/URL] -
#10042 Mako-ról jut eszembe: még mindig a legászabb póló, és iszonyatosan bánom h nem rendeltem
(szöveg, ha valaki nem tudná kiolvasni: Mako Mountain Climbing Team -
sanya200 #10041 Nekem ez volt az első rpg-m.De már nem emlékszek mivel kezdtem lehet soldier-ral.Arra emlékszek hogy lőni se nagyon tudtam xD
Mármint mesterlövésszel aztán persze később rájöttem hogy azért nem ment mert nem voltam rá kiképezve.Az eleje kicsit érdekes volt de pár óra után annyira magával rántott hogy nem tudtam abbahagyni.A vége meg áááá életem legjobb története volt.Komolyan nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek annyira tetszett.Persze azelőtt csak cod-al meg hasonlókkal játszotta.
Ennél már csak az volt nagyobb élmény amikor kicsit vonakodva ugyan de elkezdtem női karakterrel is.A lehető legjobb döntés volt azóta nem is bírok faszival menni.Tiszta unalmas száraz vele az egész játék, nincs meg benne az a plusz.Meg így is kevés az a játék amiben nő a főhős.Itt meg még olyat is csinálhatsz amilyet csak akarsz.
Pedig a játékra csak véletlen folytán találtam rá egy szép nyári nap lehetett, unatkoztam és kerestem valami játékot torrenten és láttam hogy sokan seedelik.Néztem róla gameplay videókat de kicsit vonakodtam tőle, főleg az ugráló mékó-tól.Meg emlékszek úgy nézett ki nálam mintga starcraft 1 videót néznék, persze később rájöttem hogy a vga miatt,ki kellett kapcsolni a deep of field-et.
Na bocsi kicsit sok lett a szöveg:D
A lényeg hogy életem egyik legjobb döntése volt amikor elkezdtem vele játszani.És ha valaki megkérdezi miért játszok majd megmutatom neki a mass effectet. -
#10040 Ja, és ez volt az első RPG, amit végig vittem vagy komolyabban játszottam. Így az egyszerűség kedvéért mentem soldierrel, de a fegyverek bővítéseit így is a végén vettem észre csak. -
#10039 Valahogy még nem volt türelmem hozzá. Pedig más játékban kifejezetten a spéci képességeket használom: Jedi Knight, Advent Rising. Még néha úgy vagyok, hogy egy szál pisztollyal leölök mindenkit. -
sanya200 #10038 Pedig a shotgun se rossz jó kezekben az is brutális tud lenni.Ez a futás dolog nincs rendesen megcsinálva nálam is vagy megy vagy nem.Néha akkor is sprintel mikor nem harcolok, de harc közbe se akar mindig sprintelni.
© Optimus Prime
Sose értettem azokat akik egy ilyen játékot CSAK soldier-ral tolnak.Miért azzal, túl egyszerű kaszt semmi kunszt nincs benne, se egy normális képesség meg semmi.Kevesebb a taktikai lehetőség...stb
Persze én is toltam vele így nem csak a levegőbe beszélek.Ha nem próbáljátok ki a másik kasztot sok mindenről lemaradtok.A 2-ben sincs normális képessége max az idő lassítás ami értelmes.Szerintem baromi unalmas ez a kaszt.De ez a BW hibája is mert az összes cgi videóban csak a soldiert mutogatják, pl a mostani e3-on is sima soldier volt.Vagy a 2. rész launch trailerében.Pedig szerintem sokkal látványosabb lenne egy vangard vagy sentinel.
-
#10037 limitált, és... nos, szar, igen
Vanguard-dal (avagy harci adeptus) játszol ha jól olvastam - nekik egyik jellemzőjük a kínzó ponthiány (túl sok mézesbödönbe van a kacsójuk - míg az Infiltrator simán megússza ha csak 1-1 pontot ad feleslegesebb képességekre, Vanguard-nál szinte minden hasznos), így jobban jársz, ha az elképesztően táp és sokoldalú pisztolyt gyúrod ki, és a shotira költendő 12 pontból inkább kitápolod a biotikus erőidet. (bár készülj fel rá, hogy így sem fogod mindet maxolni a végére - egyszerűen túl sok jó cucca van Vanguard-nak ) -
#10036 Nem minden osztálynál lehet fejleszteni az adott fegyvert, így nem lesz erősebb vele. Ergo nem is j használni. Én csak soldier voltam, de ott is alapból a pisztolyt fejlesztettem. -
Akra #10035 Miért ne használjak shotit? Ennyire szar neki? :S juppi még sem én vagyok a vérláma :D