Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy mi-mi ?

😊

hogy mi-mi ?

😊

AR+Overkill verhetetlen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

köszi de én azt a dlc-t kihagytam nem foglalkoztam vele.

na végigvittem. nem volt rossz, de azért voltak benne hibák bõven. most kezdem akkoor a második részt majd, meglátjuk ott mik maradtak a hibákból.

am a vége kissé elkapkodott volt, és nem tetszett hogy nem volt figyelmezetetés, hogy ha az ílioszra megyek, akkor nincs visszaút és vége lesz. voltak még mellékküldetés szálak amiket el kellett volna varrni máshol.

48-as katonaként fejeztem be. bár korábban volt errõl sok szó, sztem a katona is használható kaszt. kezdetben pisztollyal, késõbb a rohampuskával félelmetesen erõssé válik. a shotgun tényleg használhatatlan, és a legtöbb esetben a sniper is

a harcoknál az tetszett legkevésbé, hogy nagyjából vmi pacát lát az ember abból ahová lõ és ennyi. erõbõl meg lehet csinálni bármit. bár én legtöbbször talit és alekót vittem magammal, õk biotikusan is besegítettek a pusztításba

Optimus Prime
A CDProjekt oldalán le volt írva meg valami exe is volt, hogy kell mûködésre bírni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

én is erre gondoltam hogy babrálni kell a regedit részben.

Fenrir
Ugyanúgy "nem" mûködik ahogyan a ME2-vel az utóbbi pár dlc.

A halál csupán a kezdet...

akkor rosszul tudtam bocsánat ha valami hülyeséget írtam.

De mûködik.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

így van, a Pinnicle Station pedig nem annyira jó ráadásul magyar játékkal nem mûködik.

Hrisskar
Csak az alapjátékot. A Bring down the Sky DLC az ingyen letölthetõ. Egyedül a Pinnicle Station-ért kell fizetni.

szerintem csak az alap van benne.

Mármint erre gondoltam:
http://cdgalaxis.hu/PC/18659/mass-effect.html
Marha olcsó! Ez csak az alapjátékot tartalmazza,vagy a dlc-ket is?
igen na az a dlc nagyon klassz szerintem. Nekem bejött nagyon.

Izgatottan várom, hogy eljussak addig.
Még a Bring Down the Sky-t is telepítenem kellene, meg itt is van tennivaló.. ;-)
az is jó kis küldetés lesz. A 2-ben majd még jobban kitûnnek a csapat saját küldetései.

Arra.
A családi páncél begyûjtésére. 😊
szerintem meghalt ha jól emlékszek. Ja Wrex páncéljának megkeresése? Erre a küldetésre gondolsz vagy melyikre.

Tegnap megcsináltam. Nem egészen értem, ledumáltam Garrust a lelövésérõl, le akartam tartóztatni a fickót, erre támadt, néhány lövés, utána Garrus szövegébõl az derült ki, hogy meghalt a doki, de a journal szerint meg bíróság elé állítottam.
Mostakkor mivan?
Indulok Wrex küldetésére. 😊
A Toombs közlegényes küldetés is jó volt. 😊
igen eléggé furcsa.

Milyen fura hogy ez is lassan "régi klasszikus" lesz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Optimus Prime
Annyira nem ronda. Nekem sok budget kiadású játékom, már csak tudom.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

igen elég csúnya.

Mimasz
Egyetlen baja az a fránya borító.. Így elrondítani... :8

JethroHUN
LOL <#idiota>
hát ez kemény, olcsóbb mint a postaköltsége

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

köszi megnézem

JethroHUN
gamecopyworld.com

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SÜRGÕS!! Tudnátok egy jó cracket adni ami mükõdik win 7 alatt is?? Fontos lenne. Akár a hely is jó ahol le lehet szedni.
Elõre is köszönöm.

okés értem sok sikert ha bármi van nyugodtan írj. Ja garrus küldije jó az a örült orvos.

Novériával végeztem most. Mondjuk én amíg lehetett, a mellék küldetéseket nyomtam, de most ismét vissza akarok térni. Emlékeim szerint olyan 28-as szintû lehetek, és rengeteg rendszerben nem jártam még. A csapattagok küldetéseibõl még egyet sem csináltam meg, most akarom a Garrus félét elkezdeni.
Elvileg a Férosz következik a fõcsapáson.
igen egyetértek. Mindenki másképp viszi végig. Hol is jársz pontosan? Régen toltam végig lehet újra kell játszanom.

Igen, ez nagyon tetszik benne. Szinte bármit tehet benne az ember, néha még kicsit sok is a lehetõség. 😊 De nem baj, mindenki saját stílusában oldhatja meg a helyzeteket. 😊
Most állok neki a csapattagokhoz kötõdõ küldetéseknek, kíváncsi vagyok ott mik sülnek ki. 😊
így van ezért fantasztikus egy játék mert mindig van valami ami történik és sok mindent tudsz befolyásolni.

Ezért szeressük ezt a játékot. 😊
hoppá bocsi. Igen az is fõleg ha Liarát vitted magaddal. Nem gondolta volna az ember hogy ilyen is történhet. De még lesz ilyen meglepõ fordulat. 😊

:-)
lelõtted a poént. A Beneziás fordulat is érdekes volt. 😊
szerintem is se volt ellenszenves. Én is mindig elengedtem. Mert majd késõbb kiderül hogy nem is akartak rekni háborút kezdeni csak valaki/k rákényszerítették õket.

Elengedtem. 😊
Hülyeség, de egyáltalán nem volt ellenszenves jószág.
(Lehet túl sokat foglalkoztam rovarokkal. 😊)
a gravitáció a jelen kor elfogadott fizikájának egyik legnagyobb átverése. a téridõ görbület után persze...

pár év és hivatalosan is el fogják ismerni, hogy az nem igaz amit mostanáig a nagyközönség elé tártak

igen hogy döntöttél? a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a rekni királynõvel kapcsolatban. A 2. részben ha életben hagytad majd egy aszári fogja elmondani hogy a királynõ mennyire köszönni neked. Nagy valószínûség szerint a 3-ban nagy szerepe lesz a rekniknek, mint szövetséges.

No, tényleg érdekes volt. És nehéz döntés. Kíváncsi vagyok, hogy befolyásolja a továbbiakat. 😊
Olcsó megoldás, de egyben a legkézenfekvõbb is 😊
NEXUS6
<#wilting>
Aha, mostmár akkor szerintem asszem talán megértettem én is, hogy hogyan is van ez kérem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Minden idegen nyelven van benne írva krix-kraxokkal, meg úgy is beszélnek.... csak a játékba épített univerzális fordító alapól mindent lefordítva jelenít meg, hogy a földi játékosok el tudják olvasni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

NEXUS6
Nekem az szúrja kicsit a szemem a sorozatban, hogy nyoma sincs nem csak idegen karattyolásnak, de még az összes felírat is ángolul van a falakon, meg mindenhol. Krixkraxok ákombákomok, egyéb idegen írásjelek sehol.

Ezek a proteánok tudtak valamit, ha már õk mázoltak át annak idején minden falat az ismert univerzumban!
De lehet, hogy már õk is csak így találták ugye.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kopiati
Egy érdekes kérdés semmi több😊 Jó öreg CSK, Universe mit tett veled...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Optimus Prime
Nem értem mit kell ezen ennyi rágódni. A Star Trek, Star Wars fanok se akadnak fenn ezeken, pedig ott sokall több sci-tech dolog van.

A SG1-nek legalább van öniróniája. Wormhole Extreme epizód, mely sorozat a sorozatban epizód - aki ismeri úgyis tudja, aki nem túl FF lenne - a lényeg, hogy a nõi színész oda megy az íróhoz és a fõszereplõhöz, mert gondja van az egyik jelenettel. (Ez a technológia egyébként szerepel a sorozatban!)
- A 6-os jelenetet nem értem. Azt írja "fázisban van".
- Igen, ott fázisban vannak, ezért áttudnak menni a falon.
- De akkor hogyhogy nem esnek át a padlón?
*leírhatatlan arcok az írótól és a másik fõszereplõtõl, majd 20 mp múlva...*
- Ö, hát erre még majd visszatérünk.

Kopiati
Egyéként a gravitáció a testek tömegébõl adódik, pl ha egy szárny a fellegvárban elég nehéz, akkor lesz gravitáció... (persze egy sürû tömegközéppont kell stb...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%