11074
-
#10114 A liftben akadást javítja. Garrus arcát meg csak elvileg. Ja és kiveszi a CD checket. -
sanya200 #10113 Mentésekre nincs hatással,mert nem sok mindent javítanak rajta. -
RAMyMamy #10112 első
második
így sorban tedd fel. mentésed szerintem nem fog tőle elveszni, de azért egy másolatot nem árt előtte csinálni, a biztonság kedvéért -
#10111 1.02-eset találtam, ami magyar verzió, akkor ez az eddigi mentett állásomat is befolyásolni fogja? -
RAMyMamy #10110 ALC* -
RAMyMamy #10109 nekem asus p5q lapom van, ha jól tévedek, akkor nekem ACL 1200-as van -
RAMyMamy #10108 patcheléssel kellett volna kezdeni minimum:D -
#10107 Sziasztok!
Sajnos még mindig megvan az a probléma, amit korábban írtam, a játék sokszor leáll, hibát észlelve, vagy egyszerűen csak lefagy, miközben a töltőképernyőt nézem. Van valami tanácsotok? Patcheljem? Plusz infó, laptopon játszom Asus X59S. Előre is köszi, Zsolt -
#10106 Akkor nézzük típus szerint? Csak mert már most kíváncsi vagyok. Igaz, én leszedem a legújabb drivert a Realtektől. Bár azt hiszem gyárival is próbáltam már. A típusom a Realtek panel szerint ALC883 / ALC662 így van írva, én se értem most melyik. xD Az előző... huh, már ne emlékszem, de az se volt jó.
De most megvettem Steamen az 1-2-tis (retail eladva), megnézzem most mit csinál. Sokan egyébként még a BDtS-ra is írták, hogy amiatt. Épp nézem a manualt Vanguard vagy Sentinel a jó kaszt. Melyiket válasszam? :) -
sanya200 #10105 Valószínű hogy csak egy bizonyos típusnál csinálja,valamelyik verziójánál. -
#10104 Nekem is alaplapi Realtekes hangkártyám van. És hangokkal minden rendben. Sőt. Az előző alaplapomon is Realtek volt. Minkettő integrált és mindkettőt a gyári alaplapi driverrel futattam. Soha nem frissítettem az illesztő programját se ennek se az előzőnek. -
sanya200 #10103 Azért akadnak mert az első rész egy magos cpu-ra lett írva.És hiába van 2-3-4 mag azokat nem használja, azok csak állnak ilyenkor.Plusz az az egy mag meg nincs olyan gyors mint egy 3,4ghz p4.Egyrészt a megahertz miatt mert minél több mag van annál kevesebb a mhz.Pl 5 magosnál ha tuningolsz akkor csak pl 3,5re megy fel ha csak 1 magot tuningolsz azt lehet magasabb órajelre állítani.Pluz ott vannak a cash memória hiába 6-8mb az a 4 magra vonatkozik, egy magra csak a fele,harmada vagy a 4-e jut attól függően hogy hány magos ugye.
Nekem pl akad a fear 1 pedig 2x2,7ghz-es a cpu.De csak egy magot használ és az az egy mag nem felel meg a max grafikának.Ahhoz 3.4ghz-es cpu kell nem 2.7-es. -
ferenc001 #10102 Hivatalos fórumon két felé megoldás is van a hangra. Az egyik, amit már írtam, BIOEngine.ini-ben átírni a dolgokat, meg másik is le van írva. Nekem előbbi működött, úgyhogy utóbbit nem próbáltam.
RAMyMamy: Örülj neki, mert ez elég irritáló, és integrált kárytások között elég sűrűn előforduló probléma (mondjuk az is különös, hogy nekem csak Flux-ban és a Noveria-ai bárban volt ilyen problémám, másoknak a Virmire-ön, Feros-on, meg egyéb helyeken is, ahol nekem nem). -
RAMyMamy #10101 a 2. rész meg úgy megy max grafikán, mint az álom... -
RAMyMamy #10100 nekem 3ghz-es pentium 4 ht-vel és 4 magos c2q q6600-val is majdnem ugyanúgy akadt, erre nem tudok mit mondani :D -
#10099 Ez egyre komplikáltabb. :S Hogy Celeron 3GHz-essel akadt, nem csoda. De az E5300 elégnek kellene, hogy legyen. Nekem is Realtek hangkártyám van, legújabb driver és szoftveres beállítással meg hardveressel is vacakolt. Bár jobb CPU-val nem volt a sok dialógusbeli akadás, de a Flux és a Vermire részeknél akadt, szaggatott vagy eltűntek a hangok. :S -
RAMyMamy #10098 nekem is alaplapi realtek van és sose volt gondom :o -
ferenc001 #10097 Az integrált hangkártyát nem komálja, a magyar verziónak semmi köze a hanghibákhoz. A magyar verzió csak annyiban különbözik a többitől, hogy a nyelvi fájlok mások, minden más ugyanaz; így az integrált hangkártya miatt a hanghibák a játék legtöbb verziójában megjelenne. Többen jelezték idegennyelvű fórumon (talán még hivatalosan is), hogy ilyen-olyan verziójú játékkal hanghibáik vannak. Summa summarum: nem az a baj, hogy magyar nyelvű a játék, hanem hogy az ME1 nem szereti az alaplapi hangkártyát. -
sanya200 #10096 Hát ez hülyeség bár nem tudom mi a valódi probléma,de pl nekem semmi hanghibám nem volt egyszer se, a fluxban sem pedig mindig is magyar verziót használtam. -
ferenc001 #10095 Ja, és azt hiszem át is kellet állítani szoftveresre a hangokat. -
ferenc001 #10094 Öhmm, ha arról a Flux-beli hanghibáról beszélsz, amire gondolok, akkor elméletileg megoldható egy kis ini-ben való turkálással. A BIOEngine.ini-ben írtam át a MaxChannels és a TotalAvailableChannels értékeit, most így néznek ki: MaxChannels=64 TotalAvailableChannels=62 Angol oldalon találtam, már nem emlékszem hol, de miután átírtam, nem volt se a Flux-ban, se a Feros-on, se a Noveria-n, se sehol hanghibám, alapi Realtekes hangkártyával. Ha jól emlékszem akkor a "Mass Effect Flux sound issues", vagy valami ilyesmi kulcsszóra dobta ki a jó találatot a Google. -
#10093 De mint írtam nekem szarakodik a Fluxos résznél, meg talán máshol is. Vagy mert magyar verzió - ezt valaki írta valahol és boagarat tett a fülembe - vagy mert nem integrált hangkártya kéne neki. Bár vagy 5x kérdeztem, hogy másnak is vacakol-e az elmúlt hónapban, senki nem válaszolt. A 2 meg csak felirattal telepíthető, vagy játszhatok az E Originnel angol verzióért. Steamen van Deluxe verzió, alapból angolul.
A borító izgat a legkevésbé, mindkettő jó lenne budget kiadása - mint más - ha rendes, angol verzió lenne rajtuk. :( -
RAMyMamy #10092 biztos fent van neten jó minőségben az eredeti borító, letöltöd -> kinyomtatod:D -
bendáj17 #10091 igen eléggé ronda de ez van. -
Evoluti0N #10090 Ne is mondd. Nem rég vettem meg az első részt és rém ocsmány a borítója. Ilyen EA CLASSICS-os. Szürke az egész és a tetején kicsiben ott van az eredeti borító eleje. -
sanya200 #10089 pff
Ember 890ft a játék már ha az első rész kell.Ennél olcsóbban már sehol nem kapod meg.
mass effect 1
A második rész pedig 1790.A 2 nincs együtt 3000 ft.Csak el kéne fáradni érte vagy átvenni egy pick pack ponton plussz 500ft,esetleg a kiszállítás az+1000ft.
mass effect 2
Az igaz viszont hogy eszméletlen randa a borító, nem is értem hogy attól hogy olcsóbb lett miért kell ilyen ocsmány borítót csinálni hozzá.Maradhatott volna az eredeti, max ráírják a csomagolásra hogy xy kiadás. -
#10088 Mint gondoltak: van rá esély még hogy Steamen kap a játék egy 75% sale-t?
Tudom, hogy akkor nem megy a DLC, de azt remélem hogy akkor nem lesz a Flux-os bug. -
sanya200 #10087 Nálam sokszor mentett életet mikor már lesérültem.És épp lőttek. -
whisper #10086 Na kafa köszi, pajzs megvan már ez a medigél maradt le. Első karim azt hittem azzal csak felkellteni lehet! -
sanya200 #10085 hát a KÉPfegyver lófaszt se sebez, max halálra rémülnek az ellenfelek ha meglátnak:D
Amúgy az élharcos az egyik legjobb kaszt szerintem,bár igaz hogy soldier-ral könnyebb.De unalmasabb is,midnig szedd le előtte az ellenfél pajzsát mielőtt charge-olsz máskülönben szart se ér.Nézz róla videókat,kombináld a képességeket a társaidéval.Mondok egy példát, garrus leveszi a pajszot a túltöltéssel, jackob,jack vagy samara megemeli az ellenfelet utána és akkor jössz te bechargeolsz.Ennyi.Lényeg hogy a pajzsot szedd le az ellenfelekről utána már jöhet a biotika, plusz csináld meg minél előbb jackob küldetését és akkor megtanulhatod a biotikus pajzsot akkor már könnyebb lesz.Ha leszedik az alap pajzsodat rányomod a biotikus pajzsot,ha pedig nagyon közel a halál akkor nyomhatsz egy medigélt is,azonnal visszaállítja az életerődet. -
whisper #10084 Sziasztok. Nekem is lenne egy kérdésem. Végig toltam a 2. részt Élharcossal és újra kezdtem vele importálással. Na most felraktam legnehezebb fokozatra és itt jön a vicc. Élharcossal annyit szívok mint a ház és viccből kezdtem egy Harcos-t ugyancsak legnehezebb fokozaton és azzal komolyan egy vicc. még élharcossal meghalok 20x addig a harcossal max 1x és itt a kérdésem ,hogy mit csinálok rosszul mert ugyebár lefagyasztom őket és rájuk chargeolok ütöm ahogy bírom ,de hamarabb lelőnek és fegyverzetben nem vagyok eleresztve ahhoz képest ,hogy mit sebez mondjuk egy mesterlövész puska vagy a képfegyver. -
bendáj17 #10083 igen neked írta :) -
#10082 ez nekem szólt? -
sanya200 #10081 Ha importálod a kataktert akkor kapsz némi kredit búnuszt meg paragorn vagy renegade pontokat, attól függően hogy milyen döntéseket hoztál az első rész folyamán. -
RAMyMamy #10080 mindkettőre a válasz: nem -
#10079 Hali megvan a 1-2 rész és most a első részt csinálom és az lenne egy pár kérdésem
1, ha végigjátszottam nem lehet szabadon szaladgálni hogy megtudjam majd csinálni a mellék küldetéseket?
2, ha végigjátszottam az 1. részt akkor a 2. részben megmarad minden cuccom mert vhol ezt olvastam
köszi -
sanya200 #10078 Nekem a fél játék hátborzongató, megszoktam nézni még mindig a trailereket is, és még azokon is futkos a hideg a hátamon.De valahogy nem tudom annyiszor végigtolni mint a 2-t,mintha unalmasabb lenne vagy nem is tudom, talán a mellékküldetések miatt azok tényleg elég pocsékak legalábbis a helyszínek mindenképp. -
#10077 Unatkoztam és elkezdtem megint játszani vele.. Nagyon bejön még mindig az egész játék, de az abszolút legjobb rész számomra amikor először beszélünk Sovereign-nel Virmire-ön. A zenét és a reaper hangját is annyira eltalálták, fülesen próbáltam most eléggé feltekert hangerővel.. hátborzongató :D -
sanya200 #10076 xD
Amúgy már csináltam posztert ebből a képből.
jelenleg csak az első kép van meg,igaz csak a4-es méretbe de vettem hozzá keretet is:D
-
#10075 nyomtato a legkevesebb, csak be kell ugrani egy netcafe-ba, vagy egy ismeröshöz.