Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én most megfogadtam hogy egy ilyen copypaste bolygóra sem szálok le. Most meg azon veszem észre magam hogy már vagy 5-6 ilyen bolygón voltam és csináltam a mellék küldiket. Egyszerüen én sem tudok csak úgy végigszaladni a játékon. (Arról nem is beszélve hogy a renegát/paragon csíkot csak úgy lehet kimaxolni ha csinálsz mellék küldiket is. A szintrõl nem is beszélve. Valahogy nem móka level 25-n a végsõ csatába menni mikor még ugyan ennyi szint van.)
Amúgy a másik dolog ami idegesít az a Mékó. Minden fõküldetéshez tartozó bolygón megjelenik kivéve az Eden Prime-ot. Meg ugye ott vannak a mellék küldik. Bazz a játék több mint a fele ilyen kocsikázásból áll. Szerencsére ez is eltûnt a 2-bõl.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Meg lehet csinálni azt is persze, hogy nem játszok a mellékküldikkel, csak akkor az egész értelmét veszti. Utálok végigrohanni a játékon, szeretek mindent megcsinálni. Ezért fáj a szívem, hogy az egyik kedvencemben ilyen szarok a mellékküldik.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Citadella pedig tenyleg egyszeru, ott a gyorsvasut, es altalaban a kozelben van egy hologram vagy iranyjelzo nyil, aki/ami elmondja mi merre. Eloszor erdemes vegigsetalni az egeszen manualisan, es figyelni, melyik helyszin hol talalhato. Bar, szerintem konnyen kitalalhato vakon is, hogy merre lehet a tanacs, vagy mondjuk a helyi kocsma.
A ME2 meg maga a csoda ebbol a szempontbol, ott aztan tenyleg egy elmeny vegigjarni az osszes helyszin minden negyzetcentijet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
http://www.freetvmaci.info/
amikor meg fuzetbe kellett rajzolgatni terkepeket, meg kellett jegyezni dolgokat, szamolgatni, nekem sose volt problemam ilyenekkel.
szamologep papir ceruza szotar mindig volt a gep mellett, esku h jo volt es fejlodtem belole problema megoldasban.
de ugy latszik manapsag mar komoly problemat jelent pl egy citadelbol kijutas, ami valljuk be elsore komplex, de azert annyira megsem, hogy ha 3szor atfut rajta az ember akkor ne ismerje ki teljesen magat...
felelmetes.
anti hero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Írtam már a PlayON!-ra, majd egyszer csak válaszolnak.

Most hogy a PlayON!-hoz szálltak a CDProjekt.hu kötelességei nem tudom regisztrálni semmivel sem a pár éves Gyémánt Kiadásomat. 😞
890 ft-ot meg nem fogok kiadni azért, mert értelmetlen DRM-mel szopatják a vevõket.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leszálltam egy bolygón, bementem egy kalóztanyára, és ott volt.
Aztán Wrex elérzékenyült oszt jónapot.
De a Bring Down the Sky meg nem engedi magát telepítni, mert nekem magyar alapjátékom van. 😞
A halál csupán a kezdet...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."