Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Felmerült nálam egy probléma és sajnos nem tudom mi lehet a megoldás. Eddig minden ment szépen, viszont mostanában nem tudom elindítani a játékot, hiába próbálom bárhogyan nem csinál semmit. Nincs hibaüzenet, egyszerûen csak lapít, van valakinek tippje? Köszi, Zsolt
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Szépek a tájak, meg minden, de iszonyat idegesítõ, hogy ennyire hegyes:S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nálam bug csak a Feros(?, a havas bolygó, keverem a kettõ nevét) liftjénél van, volt az 1.02 patchig. A játék beragadt én meg a liftbe és csak Feladatkezelõbe tudtam kilõni a játékot is.
OFF: végre ha már állítólag ijesztõ játékok téma felmerült végre valaki szóba hozta az AVP classic-ot. Tavaly kitoltam az egészet director's cuton, igaz -unlimitedsave paranccsal.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Másnál nem volt ilyen probléma?Ez fél éve meg régebben is így volt más winnel,más driverrel...stb de mindig csak ennél a résznél.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Na most értem az egy végére "megint", hihetetlen ez a játék az utolsó pálya még mindig odabasz.Sajnos a 2-nek a vége valahogy kisebb volumenû lett.
Egyetlen 1 játék van ami kiveri nálam a biztosítékot az az avp1,a büdös életbe nem játszok vele többet, nincs kedvem frászt kapni.De abba is azok a nyamvadt facehuggerek, azoktól tudok sikítófrászt kapni, ha meglátom már feláll a szõr a hátamon.<#violent>#violent>
\"fingjál bele a rencerbe\"
Csokit?ME3-at?
Anderson elintézi a többit.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
tehát itt tartok és nem tudom hogy hova kell menni.andersonnal már beszéltem a flux-ban elõször aztmondtam hogy õ döntse el hogy mit akar majd amikor kérdezte hogy indulhatunk e akkor azt mondtam hogy nem mert még van elintéznivalóm, majd késõbb viszamentem mondtam neki hogy indulhatunk.õ eltûnt....
ha ennyiszer végigvitted akkor tudnál nekem segíteni?
Meg persze arva gyerekkent a Foldrol a renegate pontokat konnyebb gyujteni, de ez nem kuldetes, ez allapot 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha olyan múltat választottam ahol árva voltam a földönm ahhoz van vmi küldetés vagy párbeszéd?És ha igen hol?A másik 2-t már megtaláltam, más végigjátszások alatt de így még nem toltam végig.
egy kis segítséget szeretnék kérni, a játék végefele járok de egyszerûen nem tudok kijutni a fellegvárból, merre kell menni?
itt járok most
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekem is szintén lefagy a program (ha ezt akartad írni underground2)a Fellegvárban , bárhol is vagyok. Csak újrainditással tudom megoldani. Nem patcheltem a játékot , de régen nem fagyott le a játék.
Az miért van, hogy amikor felmegyek a felleg toronyba és amikor elkezdek beszélgetni a tanácsnál, hogy ott egybõl lehagy a program?
(Fent van a legujjabb javítás a v1.02-es magyar)
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A 2. mondatoddal egyetértek.
"szerintem igenis jó gamepaddal játszani... sokkal kényelmesebb..."
Attól függ... speciel nekem úgy van rakva a bill egér a kihúzható lapon, hogy fel tudom rá támasztani a kezem, miközben nyomogatom a billt.
"kifinomultabb az összes játék"
Ezt hogy érted?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Minden másra jobb az egér bill.
(lehet, hogy kihagytam valamit még a genre-k közül)
Parasite Eve 2, best game EVER!
De mind1 az egeret egy játékban amiben célozni kell soha az életbe nem éred utol gamepaddal.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!