Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EnZsolt
A játék fel van installálva, viszont kiderült mi volt a probléma, rendszergazdaként kellett futtatni. Fura, mert eddig ment zökkenõmentesen, most mégis ezt csinálta, de mindegy, az a lényeg, hogy mûködik.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ollie
Szerintem nincs felinstallálva.

EnZsolt
Sziasztok!
Felmerült nálam egy probléma és sajnos nem tudom mi lehet a megoldás. Eddig minden ment szépen, viszont mostanában nem tudom elindítani a játékot, hiába próbálom bárhogyan nem csinál semmit. Nincs hibaüzenet, egyszerûen csak lapít, van valakinek tippje? Köszi, Zsolt

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Nincs hála istennek abban csak bolygó skennelés van.A helyszínek nagyon jók fõleg a társak loyaliti küldetései nagyon szépek és változatosak.Persze az apróbb mellékküldetések helyszíneirõl ez nem mondható el de nincs mekó meg szenvedés, csak kicsit unalmasak.Meg nincsenek nagyon kidolgozva.

Ilyen bolygófelszínen való bolyongás a 2. részben is van, mert komolyan mondom ez teszi csak élvezhetetlenné a játékot:S

Szépek a tájak, meg minden, de iszonyat idegesítõ, hogy ennyire hegyes:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ilyennel én is találkoztam nem egyszer, fõleg novérián ragadtam be a liftbe egy csomószor, beszállok megnyomom a gombot és nem történik semmi, az ajtó nyitva marad a gombot nem lehet megnyomni és mozogni se tudok, elõrelátóan minden lift elõtt nyomtam egy quik save-t, így sok szívástól megkíméltem magam.

Optimus Prime
Sehogy. Ha megakarod menteni a túszokat, ami fontosabb akkor hagyod elmenni és kikapcsolod a bombákat.

Nálam bug csak a Feros(?, a havas bolygó, keverem a kettõ nevét) liftjénél van, volt az 1.02 patchig. A játék beragadt én meg a liftbe és csak Feladatkezelõbe tudtam kilõni a játékot is.

OFF: végre ha már állítólag ijesztõ játékok téma felmerült végre valaki szóba hozta az AVP classic-ot. Tavaly kitoltam az egészet director's cuton, igaz -unlimitedsave paranccsal.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nálam is van 1-2 bug pedig eredeti.Mikor duran hadnagyot kell megmenteni.Az egyik mellékküldetés ahol rekni van a bolygón és ottragadt pár szövetségi gyalogos, ott pl akárhányszor kijövök a bányából mindig játszhatatlan lesz,akárhányszor toltam végig mindig befagyott ennél a résznél.Pontosabban szólva nem befagyott hanem játszhatatlan kb 0-1 fps értéket produkál de még a menü is tetû lassú lesz, de ha mentek egyet és visszatöltöm utána már tökéletes.
Másnál nem volt ilyen probléma?Ez fél éve meg régebben is így volt más winnel,más driverrel...stb de mindig csak ennél a résznél.

Mindenképpen be kell szervezni, fõküldetés, mint mondjuk a Feros, vagy a Virmire. Arra hogy miért van hozzá achievement, nem tudok mit mondani. Sok más olyan achi is van, amit mindenképpen megszerzel, hiszen a történet fõ pontjain/pontjainak teljesítéséért kapsz.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Felmerült bennem egy kérdés, van olyan archivment hogy találd meg liarát az artemis tau csillaghalmazban.Végig lehet akkor úgy tolni a játékot hogy nem mented meg?Vagy hogy van mert szerves részét képezni a történetnek, mivel õ segíti megérteni a látomásokat.Egy bizonyos pontnál nem enged tovább a játék ha nem szervezed be õt is?

Kár.
Na most értem az egy végére "megint", hihetetlen ez a játék az utolsó pálya még mindig odabasz.Sajnos a 2-nek a vége valahogy kisebb volumenû lett.

Fenrir
Nem, vagy ez vagy az.

A halál csupán a kezdet...

Botond
Sokszor kiírja a játék, hogy achievementet kaptam, de nem látok ilyet sehol. Van egyáltalán vhol?
Gyerekek, a zúgjon az ég dlc-ben meglehet csinálni azt hogy a túszok túlélik és balak ne szökjön el?Nincs szívem feláldozni az embereket de az a szemét se akarom hogy meglógjon.

Amúgy mennyi mellékküldetést csináltál meg?Vagy találtál meg, olyan 40 körül van annyi az összes, ha érdekel.

remélem így sikerül megoldani.

gratulálok hozzá 😊

Az gáz, nekem kevés volt a dead space 2, mármint para szinten pedig éjjel fejhallgatóval toltam de semmi.Jó persze 1-2x meglepõdtem de ennyi, közel nem ijesztett meg annyira hogy elinduljon a csokivonat.<#mf1>
Egyetlen 1 játék van ami kiveri nálam a biztosítékot az az avp1,a büdös életbe nem játszok vele többet, nincs kedvem frászt kapni.De abba is azok a nyamvadt facehuggerek, azoktól tudok sikítófrászt kapni, ha meglátom már feláll a szõr a hátamon.<#violent>

zöldeshányás
én a dead space 1,2 alatt bõgtem majdnem el magam.......úgy megijedtem párszor<#nevetes1>

\"fingjál bele a rencerbe\"

HÁHÁÁÁ enyém a 10.000-ik hsz.Mit kapok?
Csokit?ME3-at?

zöldeshányás
jajj.nem vettem észre.nagyon köszönöm nektek!

Amúgy meg a befejezése állat lesz, de nem spoilerezek legyen meglepetés.Persze lehet sejteni a végét nem is a történet miatt tetszik a vége hanem a hangulata miatt.Én pl majdnem elbõgtem magam a végén legelõször annyira magával ragadott az egész.9 éve játszok és ez idõ alatt ez volt az egyetlen játék amire tényleg azt tudom mondani hogy odabasz, persze a 2 is nagyon jó, de az egy sokkal nagyobb hatással volt rám.

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

zöldeshányás
igen de pont az a baj hogy nemtudom merre van a hajóm<#idiota>

pofon egyszerû, menj vissza a hajódra😄
Anderson elintézi a többit.

Ryder62
OMG! 20-szor?? Akkor le vagyok maradva mert nekem most van a 3. végigjátszásom. 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

zöldeshányás
köszi 😊

tehát itt tartok és nem tudom hogy hova kell menni.andersonnal már beszéltem a flux-ban elõször aztmondtam hogy õ döntse el hogy mit akar majd amikor kérdezte hogy indulhatunk e akkor azt mondtam hogy nem mert még van elintéznivalóm, majd késõbb viszamentem mondtam neki hogy indulhatunk.õ eltûnt....

Persze, csak kérdezned kell.Ezt is csak azért nem tudtam mert egyedül ezzel a múlttal nem vittem még végig.Amúgy olyan 7-8x toltam ki, a 2-t meg le se merem írni hányszor.(na jó kb 20x)

zöldeshányás
én egybõl úgy kezdtem hogy nekipaszíroztam a falnak.nem tetszett a stílusa.

ha ennyiszer végigvitted akkor tudnál nekem segíteni?

Ahogy látom még mindig tud újat mutatni a játék 7 végigjátszás után is.Ez a küldetés, hát nem ilyenre számítottam.
legszívesebben pofán nyomtam volna ezt a fincs gyereket, hogy jön ahhoz egy ilyen kis szarkupac hogy engem fenyegessen, szerencséje hogy nem lõttem szitává,de csak mert épp jó kedvem volt

1 kocka rendegade pontom van csak😄

PiszkosFred
Ha jol emlekszem, akkor talalkozni fogsz a Citadel kocsma kornyeken egy regi ismerossel, akivel egyutt bandaztal a Foldon, es segiteni kell neki valami rovid kvesztben. Mar, ha akarsz.

Meg persze arva gyerekkent a Foldrol a renegate pontokat konnyebb gyujteni, de ez nem kuldetes, ez allapot 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

akkor viszont vissza kell menni a normandy-ára a Fsec akadémia lift-ével lehet a hangárhoz menni.

zöldeshányás
Már voltam nála.Azt az opciót választottam hogy döntse el õ hogy mit akar.

Sziasztok, most nekem lenne egy kérdésem.😊
Ha olyan múltat választottam ahol árva voltam a földönm ahhoz van vmi küldetés vagy párbeszéd?És ha igen hol?A másik 2-t már megtaláltam, más végigjátszások alatt de így még nem toltam végig.

El kell menned a Fluxba és ott beszélned Andersonnal.
zöldeshányás
pontosabban itt

zöldeshányás
hali

egy kis segítséget szeretnék kérni, a játék végefele járok de egyszerûen nem tudok kijutni a fellegvárból, merre kell menni?
itt járok most

Hát akkor patcheld. Meg frissítsd a drivereket is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Üdv!

Nekem is szintén lefagy a program (ha ezt akartad írni underground2)a Fellegvárban , bárhol is vagyok. Csak újrainditással tudom megoldani. Nem patcheltem a játékot , de régen nem fagyott le a játék.

underground2
Sziasztok!

Az miért van, hogy amikor felmegyek a felleg toronyba és amikor elkezdek beszélgetni a tanácsnál, hogy ott egybõl lehagy a program?
(Fent van a legujjabb javítás a v1.02-es magyar)

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Szerintem nem. Maradjunk ennyinél. 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

biztos megvan az elõnye ennek is 😊 Én maradok a régi módszernél

Hát pl az analóg érzékelések😊 Kevesebb gázt adsz, karaktered fokozatosan mászkál...stb

Nem bizonygatni akarom.. õ támadja úgy, mintha ez lenne a legrosszabb dolog, amit a pcvel mûvelni lehet...
A 2. mondatoddal egyetértek.

Fpocok
Jujj... most nézem csak mit írtál...

"szerintem igenis jó gamepaddal játszani... sokkal kényelmesebb..."
Attól függ... speciel nekem úgy van rakva a bill egér a kihúzható lapon, hogy fel tudom rá támasztani a kezem, miközben nyomogatom a billt.
"kifinomultabb az összes játék"
Ezt hogy érted?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Minek? Autóshoz, sportjátékokhoz. És kb ennyi.

Minden másra jobb az egér bill.

(lehet, hogy kihagytam valamit még a genre-k közül)

Parasite Eve 2, best game EVER!

JethroHUN
Neked jó, másnak nem, minek kell bizonygatni hogy mégpedig az a király?
De mind1 az egeret egy játékban amiben célozni kell soha az életbe nem éred utol gamepaddal.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Te tudod... szerintem igenis jó gamepaddal játszani... sokkal kényelmesebb, kifinomultabb az összes játék... kivéve még mindig persze az fpsek😄

Én? Dehogy. Sõt. Csak azt nem értem, amikor valaki gamepad-et használ PC-n. Semmi bajom a konzolokkal. Csak ilyen téren konzervatív vagyok... Mindenkét fél maradjon a saját eszközeinél...