11074
-
RAMyMamy #10274 én a legutóbbi csaj karimat nem plasztikáztam meg. kb. fele-fele arányban jó/gonosz, de egy icipicit a paragon pontja több, így minimális, alig látható hegek vannak az arcán, amitől szerintem b...ott jól néz ki:) -
#10273 Nincs mit.
Arc:
Ha zavar a hegesedés az arcon akkor két lehetőség van:
1. elkezdesz példakép irányba szerepjátszani, így fokozatosan csökkennek a sebek Shepard arcán (bár erre várni kell, míg kellően magas nem lesz a paragon érték).
2. amint meg lesz a megfelelő mennyiségű platina, felfejleszted a dr. Chakwas által javasolt laborfejlesztést a hajón, amellyel azonnal megszüntethető az esztétikai hiba, ráadásul függetlenül attól, hogyan játszol tovább (így lehet renegát karaktered is baba arccal..) -
Bohusek #10272 ok, kösz -
#10271 1. Az a keeper a központi Avira mellett nem az utolsó, nem azt kell megtalálni. Van másik. Idegesítő de be lehet mindet gyűjteni.
2. ME2-ben új játékot kezdve meglévő profilt importálsz. Arcválasztásnál meg ragaszkodj a régihez majd. Kasztot tudsz váltani. -
Bohusek #10270 és most, hogy feltelepíteném a másodikat leszebém az elsőt. Mit csináljak, illetve ne csináljak, hogy a kialakított szépséges Sepherd-em pofikája a 2-ben is visszamosolyogjon a monitoromról? -
Bohusek #10269 Hi evribodri,
Első körben megmentettem hát a galaxisunkat. Külön tetszett, hogy nekem lány volt a főszereplőm és a kékséges Liara lett a kedvese... ;)
Majd minden mellékküldetés meglett, a keeperscan nem, mert holografikus interface nem engedte, mondván, hagyjam békén. De mindegy is, amit nem értek, hogy az egyik bolygó felszínén találtam egy warlord épóletet, ahol az ajtónyitó panel csak grafika volt, nem lehetett használni. Gondoltam, majd egy újabb mellékküldi aktiválja...nem tette. Valaki találkozott vele? -
#10268 Grat! :)
Az első valahogy misztikusabb volt, a ME2 kicsit "sietősebb". Ettől nem rosszabb és nem jobb.
Az első rész teljesen elvarázsolt, afféle bámészkodós "Alice csodaországban" érzés :-) minden vizuális és hangulati élményével együtt, míg a második inkább egy visszautasíthatatlan becsület-menet volt régi lélekben, új felszereléssel, mint egy visszatéréses akció-kémfilm: "mindent megkapsz, nézd ez is új, ez is új, ilyened is csak neked lesz, de ami a leghatékonyabb fegyver és amire legkevésbé számítanak: Te magad leszel!" :) -
RAMyMamy #10267 ha már itt tartunk, nekem is az egy hosszabbnak tűnt, valahogy jobban megkapott a hangulata
xfire szerint:
Mass Effect - 137 óra
Mass Effect 2 - 123 óra
mindkettőben benne van 1-1 fullos végigjátszás az összes küldetéssel. mondjuk ennél jóval több lehet, mert volt olyan, hogy nem volt net és úgy játszottam, ezért nem számolta -
#10266 Nálam az ME1 38 óra Steam szerint, igaz ott már ismertem a játékot, hiába mentem hardon és csinálta meg minden küldetést és bolygót.
Az ME2 is csak 50 óra, szintén hardon és szintén kivesézve, jó az összes bolygót nem szkeneltem ki.
Az 1-nél csak a BDtS DLC van meg, a 2-nél meg ugye a Cerberus-szal járók. Szóval a többi DLC-vel és magasabb nehézségi szinten jócskán kitolható a játék idő. Meg ha néha csak az adott világban gyönyörködsz. -
bendáj17 #10265 én is törekedtem hogy mindent megcsináljak meg felfedezzek. -
#10264 mennyire értelmetlen már végigszaladni a fő sztorin, rengeteg mindenről lemarad a player...ha csak azt nézem, hogy sokszor a mellékküldetések sokkal érdekesebbek a főküldetéseknél. -
#10263 nekem 54 óra volt -
Evoluti0N #10262 Jah, félreolvastam. A második 60 óra felett lett nekem is. Legalábbis első végigjátszásra, mivel minden bolygót "Kimerült"-re szondáztam. Második végigjátszásnál már rájöttem, h ez tök felesleges :D -
#10261 ME1: 41,5 óra, most néztem meg.
Azért érdekes mert éppen az első rész tűnt hosszabbnak számomra. -
#10260 "63 óra, most néztem meg (ME2))"
ME2
:) -
Evoluti0N #10259 Az első rész 63 óra? Azt hogy csináltad? Nekem az összes mellékküldit megcsinálva és az összes bolygót "végigmakozva" (már amelyiket lehet) is csak kb. 40 óra lett o.O -
#10258 Öcsém is végigrusholta és meg is bánta.
Nekem kb 58-60 óra van benne ha jól rémlik.
(*szerk.: 63 óra, most néztem meg (ME2)) -
#10257 15 óra van benne, sajna nem sok mellék küldit csináltam, mindég siess ide, siess oda és hát tényleg siettem :) még ha tudod is, hogy nem késhetsz le semmit :)
a név memóriám emígy sem valami jó, szóval lehet nem maradok le sok mindenről. a napló meg remélem részletes lesz. de a 2 esben vigyázok, és próbálok nem sietni. -
#10256 Egy nap alatt jatszottad vegig az elso reszt? Akkor ne kezdj bele meg a 2-be, jatszd vegig ujra az egyet, ezuttal lassabban, a jatek nagy reszet kihagytad ilyen rovid ido alatt (ami kar, mert nagyon jo) :) A masodik resz jobban ertheto lesz, ha ismered az egyes karakterek hatteret.
Vagy en ertettem felre? -
#10255 Biztos nem, csak nem szándékozom márciusig fent hagyni a játékot, ha lenne egy profil file, elég lenne azt menteni (pl. pendrive-ra stb). -
#10254 witchernél a save eket kellett nem volt char fájl ha jól emlékszem. szal tuti több megoldás is van, de ha már megcsinálták 1ről 2 re nem hiszem hogy pont 2 ről háromra kimaradjon. -
#10253 Viszont ME2 végigjátszás után nem generált nálam char file-okat mint az első rész.
Nem világos hogyan lehet/kell majd ott (ME3) importálni.
Természetesen ME2 játékon belül észleli a létező végigvitt profilt és lehet vele újat kezdeni de konkrét .char file sehol nincs. -
#10252 király, köszi az információt. tegnap fedeztem fel magamnak a játékot, pont jókor, mert nem kell sokat várni az új részre :) de valami fantasztikus. -
RAMyMamy #10251 2. részt a főküldetések után továbbjátszhatod, ha megfelelő vége lett...
a döntéseket is importálja, igen, de nagyobb jelentősége csak 1-2-nek lesz benne, meg találkozhatsz néhány jelentéktelen emberrel az első részből. elvileg a 3-ban lesznek fontosak a döntéseid majd. -
#10250 nah meglett. csak a futkosás volt a kulcs. viszont egyik karakterem gyenge fegyverrel puffogtatott az is baj volt :D kár hogy játék után nem lehet folytatni a mellék küldetéseket, mindjárt kezdem a 2. részt ott majd akkor figyelek hogy ne kapkodjam el. meg reméle ma savekből a döntéseket elimportálja :) -
#10249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt a Saren v2 ala pusztítót hogy lehet kinyírni? mert nem igaz, elbújni is felesleg, mert lől a robbantós kiszed, társak sincsenek helyzet magaslatán, megáll tölteni páncélt lőhetjük semmi :D még 1 kicsit sem sikerült leszedni az életéből, és ha végén nekiáll páncélt tölteni húúúh :D -
#10248 csak vidd magaddal neked kell mindent csinálni, ha elég a skill pontjuk akkor te is tudod nyitni ha nem elég akkor ők se de a lényeg mindent te csinálsz -
RAMyMamy #10247 nem akarok hülyeséget írni, mert már nem emlékszem teljesen, de azt hiszem, hogy csak magaddal kell vinni valamelyiket és te jelölöd ki a kinyitandó cuccot, csak ki kell maxolni a tech(?) skilljüket -
Bohusek #10246 Egyáltalán érdemes velük foglalkozni? mit nyerek, ha újra végigjárom csak ezért a bolygókat? -
Bohusek #10245 ok, de hogyan adom ki az utasítást? "Nyisd ki, hülye"? :) -
#10244 Igen, ahogy haladsz és találkozol új emberekkel lesznek új rendszerek is. Ezért néha vissza kell menni. Én szisztematikusan járom át, de lehet így is kiesik.
A szondákat Talival vagy Garusszal tudod kinyitni. -
Bohusek #10243 Ja kösz. időközben megtaláltam. Mivel nagy ürfan vagyok, első dolgom volt, hogy bejártam a bejárható clustereket. Időközben ezek mintha gyarapodnának, és a clustereken belül a naprendszerek is. Úk szeletek a tejútból még oké, terjeszkedik a csillagszövetség. No de egy ismert tartományban új naprendszerek? hmm.
A lezuhant szondákkal nem tudok egyelőre mit kezdeni... -
#10242 A magtól "lefelé" kb. 6 óránál van, helyi csillagrendszer v hasonló néven fut. -
#10241 csak annyira szerteágazó, kicsit el is vesztem már benne :D már rég leesett, de sztem még mindég az eleje eddig csak 1 bolygót csináltam meg a 3 közül -
Bohusek #10240 Szasztok,
A KOTOR két része után nem tudok rájönni, hogy nyittathatom ki társakkal pl: a bolygófelszínre lezuhant szondákat - alacsony az electronik skill-em.
Melyik rendszerben van a Föld? Egy mellékküldetés irányít oda, de a galaxisunk peremén lévő rendszerekben - ahol lenni kellene - nem találtam Sol system-et. Tipp? -
#10239 Nem tudom ki lehet lőni, de biztos. Érdemes, mert mire ki kell. Pl. electronics és locker feladatokra Tali és Garus alkalmas, így ajánlott őket fejleszteni. És így tovább. :)
Én ezen a játékon tanultam meg RPG-t játszani. -
#10238 meg automata szintlépésnél nem lehet kiküszöbölni, hogy esetleg a csapattagok párhuzamosan fejlesztődjenek ugyanolyan képességekből, ami szerintem felesleges az elején. én legalábbis úgy játszom, hogy igyekszem az elején specializálni a tagokat, aztán később úgyis lesz még pont amit el lehet szórni. -
mcgrape #10237 Gondolom még a játék elején lehetsz, nyilván nem a játék felénél, vagy a végénél esik le hogy hoppá a társaimat nem tudom fejleszteni. Szóval én azt tanácsolom hogy inkább kapcsold le, és a hátralévő részben, inkább te fejlesztd a csapatod. Én személy szerint még sosem hagytam automatán, semien szerepjátékban, mert mi van ha nem ugy fejleszti ahogy kéne, vagy ahogy neked megfelelő lenne. Lehet hogy pl felesleges dolgokra költi a pontot, sose lehet tudni. Jobb ha te magad kezeled a dolgokat szerintem. -
#10236 és igaz. de már azon is hagyom szerintem. -
mcgrape #10235 Lehet hogy azért, mert valószinüleg be van kapcsolva az automatikus szintlépés a számukra.