Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az a fémdobozos kiadás annyira tetszik.
Mint a 2 esetében.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
De nem értem egyébként hogy a da2-ben ilyen miért nincs.
volt egy olyan oldal, ahova, ha beírtad az ME2-es face code-ot, akkor leírta, hogy hogy állítsd be a csúszkákat ME1-ben, de megszûnt 😞
én ME2-es karakter külsejét így "importáltam vissza" elsõ részbe, remekül is sikerült.
"The trees move. Do you not see it?"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Sajnos egyre többször tapasztalom, hogy a játék kifagy, vagy megáll. Patchelés megoldaná a dolgot? Vagy nem automatikusan szedi le az új patcheket? Köszi, Zsolt
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Az ilyen pillanatokat nagyon hiányoltam a 2-bõl ott tényleg egy kicsit félistennek képzeli magát vagy nem tudom.De az egyet ezek az apró részletek tették nagyszerûvé,élethûbb hihetõbb volt a fõhõs ezáltal.
Már én is terveztem, hogy végig megyek esetleg most renegate-ként, vagy nõi karakterrel. Csak, mert kíváncsi vagyok mi lesz, ha úgy csábítom el Liara-t.
Még annyit hadd kérdezzek már, hogy másnak is baj van a hanggal ha a Flux-ban van? Úgy értem, hogy a zenébõl inkább zaj lesz és akad/ismétlõdik. Valamint a dialógusokat nem hallani. :S Nekem a magyar GyK van meg patchelve 1.02-re, de így is.
Nem vicc van annyi végigjátszás simán.De az egy történet meg rpg szempontjából jobban tetszett.De a 2-t mégis többször vittem végig.És most is fent van a gépen,néha még játszogatok vele 1-1h-át.
aztán másodjára valami csoda folytán újra felraktam, szintén nõi karaktert indítottam és hát nagyon megfogott engem is, már tudtam kezelni is az egészet. végül is még most is be tudnám pótolni, ha mostanáig lemaradtam volna róla, de nagyon örülök, hogy korábban fedeztem fel, hatalmas élmény volt számomra eddig mindkét rész
(szöveg, ha valaki nem tudná kiolvasni: Mako Mountain Climbing Team <#idiota>#idiota>
Mármint mesterlövésszel aztán persze késõbb rájöttem hogy azért nem ment mert nem voltam rá kiképezve.Az eleje kicsit érdekes volt de pár óra után annyira magával rántott hogy nem tudtam abbahagyni.A vége meg áááá életem legjobb története volt.Komolyan nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek annyira tetszett.Persze azelõtt csak cod-al meg hasonlókkal játszotta.
Ennél már csak az volt nagyobb élmény amikor kicsit vonakodva ugyan de elkezdtem nõi karakterrel is.A lehetõ legjobb döntés volt azóta nem is bírok faszival menni.Tiszta unalmas száraz vele az egész játék, nincs meg benne az a plusz.Meg így is kevés az a játék amiben nõ a fõhõs.Itt meg még olyat is csinálhatsz amilyet csak akarsz.
Pedig a játékra csak véletlen folytán találtam rá egy szép nyári nap lehetett, unatkoztam és kerestem valami játékot torrenten és láttam hogy sokan seedelik.Néztem róla gameplay videókat de kicsit vonakodtam tõle, fõleg az ugráló mékó-tól.Meg emlékszek úgy nézett ki nálam mintga starcraft 1 videót néznék, persze késõbb rájöttem hogy a vga miatt,ki kellett kapcsolni a deep of field-et.
Na bocsi kicsit sok lett a szöveg😄
A lényeg hogy életem egyik legjobb döntése volt amikor elkezdtem vele játszani.És ha valaki megkérdezi miért játszok majd megmutatom neki a mass effectet.
© Optimus Prime
Sose értettem azokat akik egy ilyen játékot CSAK soldier-ral tolnak.Miért azzal, túl egyszerû kaszt semmi kunszt nincs benne, se egy normális képesség meg semmi.Kevesebb a taktikai lehetõség...stb
Persze én is toltam vele így nem csak a levegõbe beszélek.Ha nem próbáljátok ki a másik kasztot sok mindenrõl lemaradtok.A 2-ben sincs normális képessége max az idõ lassítás ami értelmes.Szerintem baromi unalmas ez a kaszt.De ez a BW hibája is mert az összes cgi videóban csak a soldiert mutogatják, pl a mostani e3-on is sima soldier volt.Vagy a 2. rész launch trailerében.Pedig szerintem sokkal látványosabb lenne egy vangard vagy sentinel.
Vanguard-dal (avagy harci adeptus) játszol ha jól olvastam - nekik egyik jellemzõjük a kínzó ponthiány (túl sok mézesbödönbe van a kacsójuk - míg az Infiltrator simán megússza ha csak 1-1 pontot ad feleslegesebb képességekre, Vanguard-nál szinte minden hasznos), így jobban jársz, ha az elképesztõen táp és sokoldalú pisztolyt gyúrod ki, és a shotira költendõ 12 pontból inkább kitápolod a biotikus erõidet. (bár készülj fel rá, hogy így sem fogod mindet maxolni a végére - egyszerûen túl sok jó cucca van Vanguard-nak <#hawaii>#hawaii>)
de amúgy addig nem leszel annyira kemény, amíg fegyverképzettséget ki nem maxolod - utána viszont nagyon is.
na meg Vanguard (avagy harci adeptus) eleve brutális karakterré növi ki magát, fõleg ha megfejeled Singularity-vel mint bónusz erõ.
van benne valami célzásrásegítés, habár én nem használtam sose
én nem tudok róla, hogy hozzád igazítani az ellenfelek szintjeit, szerintem csinálj meg könnyebb mellékküldetéseket elõször, hogy fejlõdj és azután kezdj neki ennek
ME 1_Találtam ezt a Tuntan nevû bolygót,ahol egy építményben kalózok vannak.Képtelen vagyok megölni õket bazi erõsek és alig sérülnek.Jelenleg lvl.11 vagyok.Nem úgy van,hogy hozzám igazítja a játék az ellenség szintjeit? Sprint miért csak "combat" közben van? De lehet én baszok el valamit 😊 ME2 ehez képest golfjáték.. Vért izzadok fight közben ezzel a harci adeptussal.(meg kéne tanúlni a biotikus dolgokat a shotival össze kombinálni)Na meg jó lenne õket eltalálni,mert katasztrófa a "miss" arány. Mi lesz itt késõbb velem?! 😛
De legalább csináltál valamit.<#taps>#taps>
EZT a screent használtam alapképnek
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB