11074
  • pubiloál
    A leghatásosabb gyilkolóeszköz szerintem nem fegyver... gyengébb egységek már abba belehalnak ha mondjuk a throw-od maxra fel van húzva, és ellököd őket.. vagy abba ha lift-et használsz..
  • BaLeeX
    A magyarban F-VÉD akadémia van biztos az lesz az akkor. Megyek megnézem. Kösz!
  • Cat 02 #5147
    C-Sec Academy, asszem magyarul Toronyőrök.
  • BaLeeX
    Lehet hülye kérdésnek tűnik de a fellegvárban hogy a francba lehet visszajutni a hajódhoz? Melyik helyszín az? :D
  • Cat 02 #5145
    Azért kezdtem soldert h assault riflevel menjek :)
    Azon filózom h lehet nem tiszta karikat viszek magammal hanem keveréketek :S És akkor lehetne Garrus sniperrel, mert most helyette Tali van ^.^
  • MrAndree
    Az lehet, én tapasztalatból beszélek. Nekem bejött.
  • bgabor
    Erről finoman szólva megoszlanak a vélemények.
  • MrAndree
    Miért kellene elkerülnie? Az elején szar de utána meg a leghatásosabb gyilkolóeszközzé válik a játékban.
  • bgabor
    Később jobb lesz. Persze kell majd Liara hogy támogasson biotikus téren, meg Wrex. Emellett a soldier magától gyógyul upgradek nélkül is, és fizikailag messze a legellenálóbb. Plusz szituációtól függően mindig a legalkalmasabb fegyvert használhatod, amikkel pontosabbat és nagyobbat sebzel bárkinél. Egy jótanács: Az assault rifle-t kerüld el messzire.
  • Cat 02 #5140
    Elején hihetetlenül rossz, még az Adept-tal is jobb volt elején. Meg igazából az a gáz h 1 skillem van vele az meg kevés és mivel az elején vok Accuary nevetséges és összevissza lő =|

#5136 ha olyat fejlesztesz akkor nem kell, elég ha te kifejleszted a dekódolásos skill-t.
  • Madmano
    Viszont ez a felbontás bassza a csőröm.Majd meglesem,nem-e lehet vmi configban vagy máshol berhelni.
  • böröczk
    Akkor logikus, hogy nem : ) Nekem épp ezért van saját gépemen Infiltrator karakterem, pajtásom gépén pedig Vanguarddal játszom. : )
  • böröczk
    a beállítás neve "film grain", ebből szerintem a legelvetemültebb is kikövetkezteti, hogy célja a játék filmszerűvé tétele : D
  • Prince23
    Tehát gondolom a technikumban kell legyen jártas valamelyik karakterem....
    És mi van ha technikusit karaktert fejlesztek? akkor is kell vki velem?
  • bgabor
    Miért is?

Fejleszthető életerő, heavy armor(a kasztok közül egyedüliként). Kimaxolható pajzs(5-ös), remek fegyver-képességek, és minden fegyverhez értesz.
  • bgabor
    Én a Silent Hunter 4-ben már találkoztam ezzel az effektel.
    De nemigazán tudnám szóban leírni. Kapcsold ki, majd be, és észreveszed a különbséget.

A felbontás részét én sem értem. Nálam lehet 1280X1024-be állítani, öcsémnél nem. Pedig mindkét monitornak ez a max felbontása. Nála mégis csak az 1280X960 van.
  • Cat 02 #5133
    Ruha nekem is mosódik, de 1 mp múlva ki is tisztul.
    Bár most h levettem Medium-ra sokkal rosszabb =|
  • Madmano
    Ok,hogy "szemcsézett lesz a kép tőle".De ennek mi értelme?Nem igazán találkoztam más játékokban ilyen beállítással....A másik kérdés:1280X1024-be nem lehet állítani vmi trükkel a felbontást?Csak az 1280X960-at adta.A karakterek ruhája,meg még itt-ott egyik másik textúra elmosódott.Pedig maxra van húzva minden....
  • Cat 02 #5131
    Kell veled legyen ember akinek magas a Descrybe skillje, vagy valami hasonló, Garrussnak és Tali-nak van ilyen.
  • Cat 02 #5130
    Lehet élsimítás a "Mass univerzumban" ;)
  • pubiloál
    Hm? Angol nevet légyszi, angolul játszom :)
  • Prince23
    Ja és azt szeretném kérdezni, h a 43. szintű katona karakteremmel mér nem tudok feltörni számítógépet? Talán mert katona a jellemem? Technikus kéne legyek? mondjuk ez logikus
  • Prince23
    Mondjuk ez igaz... de mindenre van magyarázat... ott a szószedet és meg kell nézni, h mit takar az F+
  • Madmano
  • Cat 02 #5125
    Szemcsézett lesz a kép :D
    Eddig nem is néztem, h van olyan, de ez mindent megmagyaráz.
  • Madmano
    Azt áruljátok el nekem a videó beállításoknál a kép"szemcsézettsége"effekt mire jó?
  • rotator
    A Hanoi tornyait?? Óvodás feladat...
  • Briarius
    Szasztok! Teljesen más téma , nem a graf(ami sztem elsőosztályú) hanem a nyelv. Azt olvastam hogy telepítésnél ha magyar nyelvűt választasz a game magyar lessz ha angolt akkor angol ez igaz? Már megvettem és azthittem majd választható lessz a menüből vagy vmi de nem. Magyarul telepítettem :(:( Nekem igazán jól jött volna ha marad angol (most járok nyelvleckékre)halovány angoltudásom fejlesztésének előnyére vált volna.
    Tegnap este hirtelen ötlettől vezérelve megtettem annyit, hogy ezen a helyen a "Mass Effect/Biogame/Config/DefaultEngine.ini" - a language alatt ahol HU volt átírtam ENG -re.Ha másoknak ez hasznos akkor csak tessék.
    Üdv
  • Maxtreme
    köszönöm:)
  • Cat 02 #5120
    SPOILER
    AC AB CB AC BA BC AC AB CB CA BA CB AC AB CB
  • Cat 02 #5119
    Akkor 1 pillanat :D
  • Maxtreme
    még nem:)
  • Cat 02 #5117
    Már megadtad ? Mert nekem le van írva egy lapra, valaki bemásolta még régebben a fórumra.
  • Maxtreme
    Ok thx meggyőztél xD xD
  • pubiloál
    Egyik haver volt olyan elvetemült, hogy manuálisan csinálta meg... láttam lapra felírva a megoldást.. szóval annyit tudok tanácsolni, hogy inkább add ki érte azt a 100 omni-gelt :P
  • Maxtreme
    Srácok. Sorry ha már volt róla szó, e a Mira Core-t hogy kell manuálisan "rendberakni?" :)
  • Cat 02 #5113
    Nah, megvan, a Soldier a legrosszabb kaszt :S
  • Japep
    Ja, akkor ok.
    Mivel nekem ad ilyen pontokat (talent), de nekik mindig 0 van odaírva.
    Azt hittem velük is szerezni kell valahogy... :D
  • MrAndree
    Ugyanúgy tudod fejleszteni a képességeiket ahogy a tiedet. Már ha nem automatikusra van beállítva, akkor a gép lép nekik szintet helyetted.
  • MrAndree
    Assault Rifle is nagyon jó, beleraksz upgradet, hogy ne melegedjen, egy jobb fegyver meg magasabb szintre felvitt képesség esetén pedig még iszonyat pontos is.