11074
  • Maxtreme
    Oks köszi. Ennyivel is okosabb lettem :))) (azt hittem valamelyik bolygón kell keresni a hajót
  • SaGa Jr
    Hajót kell keresned, nem bolygót. Viszgáld át alaposan a rendszer minden négyzetcentiméterét a kurzorral. Meg fogod találni. :)
    Ugyanúgy mint ha egy aszteroida övet vizsgálnál át, hogy megtaláld az ércben gazdag aszteroidát (szinte minden aszteroida mezős rendszerben van 1, olykor 2 felfedezhető aszteroida, csak végig kell keresgélni a mezőt kívül, belül, középen).

Ha abszolút nem megy, akkor csak a 3. bolygó környékét sasold végig.
  • Maxtreme
    Lenne 1 aprócska problémám nekem is :))

Ez a feladatom:

A gond viszont az, hogy itt egyetlen bolygóra sem enged leszállni (nincs ilyen opció) sőőt még felderítés sincs.

Namostakkor
  • SaGa Jr
    - 4 darab van belőlük a toronyban (ahol a tanács is székel)
    - 8 darab található a Presidium területén (ebből 3 a követtségi területen, 4 a sétányokon, 1 meg a boltban hátul)
    - 6 darab van a wards területén (1 a köztes folyosón amin keresztül a presidium területéről lehet lejönni, 1 az alsó folyosón ahol Tali is majd megtalálható lesz, 1 a med center mellett, 1 a med center alatt, 1 a volus boltos mellett, 1 a Flux-ban a nyerőgépeknél)
    - 2 a C-Sec területén (1 az irányító központban, 1 a "logisztikai" tisztnél)
    - 1 a hajónál a dokkokban
  • SaGa Jr
    Insane, de már harder fokozatban is sokkal gyengébb a biotic karakter. A lökdösődés ott már gyakorlatilag nem sebez. A lift sem. Arra jók, hogy az ellenállóbbá vált ellenfeleket kiiktassa egy kis időre a harcból és míg tehetetlenül sodródnak, addig le lehessen darálni őket.
  • SaGa Jr
    Akkor választhatsz nyelvet a magyar bolti változatnál, ha nem hagyod hog az automata indítsa a telepítést. Szóval ha bejön a telepítés, csapd agyon. Aztán nyisd meg a DVD-t és ott klikk a setup-ra. Na majd ekkor tudsz angol nyelvet választani.

Vagy ha már feltelepítetted a játékot és el is indítottad egyszer. Akkor menj be a \Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Config könyvtárba és nyissad meg a BioEngine.ini-t. Itt megkeresed a nyelvet (language) és átírod a HU-t EN-re. Onnantól angol a játék feliratozása.
  • Cat 02 #5183
    Akkor nem tudom mi lehet, nekem egyszer volt olyan h please dont disturb the keeper, de engedte :S
  • jocika
    Már csak egy hiányzik. Netezős terem? Ez most nem ugrik be...
    Mondja és nem érvényesül a scannelés. A játék eredeti.
  • Cat 02 #5181
    Nekem is mondja, de engedte :P A netezős teremben nézted ? :D (én 3 at találtam kb :D)
  • jocika
    Hali!

Egy apró kérdés. Már csak egy keepert kéne megvizsgálnom, azt amelyik az információs hologram mellett van. De mindig azt mondja a holi, hogy ne zavarjam az őrzőt. Hogy lehet mégis kikerülni? Lőjem le a hologramot? :-)
  • Cat 02 #5179
    Nekem így sikerült befejezni, sajna első kari =| És mindig középre nyomtam párbeszédekben, se felülre se alulra, mert nekem az volt a legszimpibb :D

• Cat 02 #5178
    Neeee, hekkelés xDD
  • BaLeeX
    Thx!
  • SaGa
    Túl nagy választék nincs. Az oblivopnban folyamatosan változik fejszerkezet a csúszkák mozgatásával, itt csak pár "lépcső" van...
  • SaGa
    Én is a nyakába estem a géppel egynek. Erre Wrex: "Nice shot!"... Két renegade pont, de most nem érdekel, mert eleve olyan a jó Juan Sheppard...
    Ladino adeptus, bőrnyakú kinézettel, nagy túlélő, nem kedvel senkit, a parancs teljesítés mindenek előtt. A Councilt már 3x elküldte a fenébe...

Amúgy: úgy tűnik, az első végigjátszásnál kihagytam pár dolgot, vagy más triggerek aktivizálódtak másodszorra, de találtam olyan helyeket, ahol nem jártam...
  • Maxtreme
    Sőt a nevük is hangzásra :D
  • Maxtreme
    Jaja :o)
  • pubiloál

Legalább erre nem... mondjuk a név
  • Fenrir
    Érdekes, hogy a karaktereink arca mennyire hasonlít :)

• Drizzthsz
    Spoiler:

Amikor felmondja a verset Ashley, s megláttam a válasznál azt a válaszlehetőséget, hogy: "Mi ez a szar?" majd lefordultam a székről a röhögéstől. :)
  • RedDevilsza
    És tényleg
  • MrAndree
    Automatikusan annak a szintjét veszi alapul akinek a szintje a legmagasabb a csapatodban.
  • nyirog
    hy, azt meg lehet oldani vhogy, hogy az egyik csapattársam vhogyan besegít az elektronikus szakértelmével (mivel nekem túl kicsi, amúgy azt sem tudom h azt hogyan lehetne fejleszteni mert az upgrade menüben nem igen van elektonkus szakértelmere utaló dolog, gondolom azért mert olyan kasztban vagyok :S )...
  • Maxtreme
    Tényleg. Ki hogy áll karakterileg? :)

Én jelenleg:

Még van hova fejlődni:)
  • MrAndree
    Hát nem. Nekem se direkt volt csak megpattantam egy sziklán és a hátulja pont az egyik szerencsétlenen landolt. :)
  • Maxtreme
    Szal akkor ezen a bolygón nem érdemes kiélni carmageddonos hajlamaim :)))
  • MrAndree
    Ja, szépek. Az egyikre véletlenül ráparkoltam a Mako-val és renegade pontokat kaptam. :)
  • csgj
    Mintha a Spore-ból ugrott volna át a Mass Effect-be :D
  • csgj
    Találkoztatok már űrmajommal? xD Ez a bolygó tele van velük :P

• MrAndree
    Local Cluster.
  • MrAndree
    Az érdekes. Angolul játszottam szóval magyar elnevezésekkel nem vagyok tisztában de:
    Először Wards Access Corridor /egyik galon lévő izét kell megnézni/ aztán onnan küld majd a Financial District-be /ott pedig Barla Von mögött lesz/, aztán onnan meg pár méterre van egy hanar árus, mögötte egy lépcsővel annak a tetején meg jobbra és ott lesz a vége.
  • Cat 02 #5158
    Citadelhez legközelebbi, nevét nem tudom :S (bal alsó sarok a többihez képest)
  • BaLeeX
    Utolsó láma kérdésem mára. El kéne jutnom a holdra kiiktatni a megvadult VI-t. Merre van a naprendszer? :D

Átnéztem az összes helyet amit láttam de nem találtam...
  • tobias88
    nekem csak annyi van hogy kövesd a jelet
  • MrAndree
    Mit kell segíteni? Naplóban pontosan le van írva hova kell menni.
  • Maxtreme
    Kicsit? :D
    A büdös életbe soha nem jöttem volna rá xD

Harry Seldon:
    Thx, de már előtted beírták:)
  • Cat 02 #5153
  • tobias88
    én azt a küldetést nem tudom megcsinálni, amikor a hamisított pénznyerő autómaták által szerzett jelet kell követni! valaki segítene?
  • tobias88
    azta, ez kicsit bonyolult
  • Harry Seldon

A következő sorrendben kell nyomogatni a tartályokra:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1, 2, 1, 3, 2, 3, 1, 2, 3, 1, 3, 2, 1, 2, 1, 3, 2, 3, 2, 1, 3, 1, 2, 3, 1, 2, 1, 3, 2, 3