11074
-
#5189 Oks köszi. Ennyivel is okosabb lettem :))) (azt hittem valamelyik bolygón kell keresni a hajót -
SaGa Jr #5188 Hajót kell keresned, nem bolygót. Viszgáld át alaposan a rendszer minden négyzetcentiméterét a kurzorral. Meg fogod találni. :)
Ugyanúgy mint ha egy aszteroida övet vizsgálnál át, hogy megtaláld az ércben gazdag aszteroidát (szinte minden aszteroida mezős rendszerben van 1, olykor 2 felfedezhető aszteroida, csak végig kell keresgélni a mezőt kívül, belül, középen).
Ha abszolút nem megy, akkor csak a 3. bolygó környékét sasold végig. -
#5187 Lenne 1 aprócska problémám nekem is :))
Ez a feladatom:
A gond viszont az, hogy itt egyetlen bolygóra sem enged leszállni (nincs ilyen opció) sőőt még felderítés sincs.
Namostakkor -
SaGa Jr #5186 - 4 darab van belőlük a toronyban (ahol a tanács is székel)
- 8 darab található a Presidium területén (ebből 3 a követtségi területen, 4 a sétányokon, 1 meg a boltban hátul)
- 6 darab van a wards területén (1 a köztes folyosón amin keresztül a presidium területéről lehet lejönni, 1 az alsó folyosón ahol Tali is majd megtalálható lesz, 1 a med center mellett, 1 a med center alatt, 1 a volus boltos mellett, 1 a Flux-ban a nyerőgépeknél)
- 2 a C-Sec területén (1 az irányító központban, 1 a "logisztikai" tisztnél)
- 1 a hajónál a dokkokban -
SaGa Jr #5185 Insane, de már harder fokozatban is sokkal gyengébb a biotic karakter. A lökdösődés ott már gyakorlatilag nem sebez. A lift sem. Arra jók, hogy az ellenállóbbá vált ellenfeleket kiiktassa egy kis időre a harcból és míg tehetetlenül sodródnak, addig le lehessen darálni őket. -
SaGa Jr #5184 Akkor választhatsz nyelvet a magyar bolti változatnál, ha nem hagyod hog az automata indítsa a telepítést. Szóval ha bejön a telepítés, csapd agyon. Aztán nyisd meg a DVD-t és ott klikk a setup-ra. Na majd ekkor tudsz angol nyelvet választani.
Vagy ha már feltelepítetted a játékot és el is indítottad egyszer. Akkor menj be a \Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Config könyvtárba és nyissad meg a BioEngine.ini-t. Itt megkeresed a nyelvet (language) és átírod a HU-t EN-re. Onnantól angol a játék feliratozása. -
Cat 02 #5183 Akkor nem tudom mi lehet, nekem egyszer volt olyan h please dont disturb the keeper, de engedte :S -
jocika #5182 Már csak egy hiányzik. Netezős terem? Ez most nem ugrik be...
Mondja és nem érvényesül a scannelés. A játék eredeti. -
Cat 02 #5181 Nekem is mondja, de engedte :P A netezős teremben nézted ? :D (én 3 at találtam kb :D) -
jocika #5180 Hali!
Egy apró kérdés. Már csak egy keepert kéne megvizsgálnom, azt amelyik az információs hologram mellett van. De mindig azt mondja a holi, hogy ne zavarjam az őrzőt. Hogy lehet mégis kikerülni? Lőjem le a hologramot? :-) -
Cat 02 #5179 Nekem így sikerült befejezni, sajna első kari =| És mindig középre nyomtam párbeszédekben, se felülre se alulra, mert nekem az volt a legszimpibb :D
-
Cat 02 #5178 Neeee, hekkelés xDD -
#5177 Thx! -
SaGa #5176 Túl nagy választék nincs. Az oblivopnban folyamatosan változik fejszerkezet a csúszkák mozgatásával, itt csak pár "lépcső" van... -
SaGa #5175 Én is a nyakába estem a géppel egynek. Erre Wrex: "Nice shot!"... Két renegade pont, de most nem érdekel, mert eleve olyan a jó Juan Sheppard...
Ladino adeptus, bőrnyakú kinézettel, nagy túlélő, nem kedvel senkit, a parancs teljesítés mindenek előtt. A Councilt már 3x elküldte a fenébe...
Amúgy: úgy tűnik, az első végigjátszásnál kihagytam pár dolgot, vagy más triggerek aktivizálódtak másodszorra, de találtam olyan helyeket, ahol nem jártam... -
#5174 Sőt a nevük is hangzásra :D -
#5173 Jaja :o) -
Legalább erre nem... mondjuk a név -
#5171 Érdekes, hogy a karaktereink arca mennyire hasonlít :)
-
Drizzthsz #5170 Spoiler:
Amikor felmondja a verset Ashley, s megláttam a válasznál azt a válaszlehetőséget, hogy: "Mi ez a szar?" majd lefordultam a székről a röhögéstől. :) -
#5169 És tényleg
-
MrAndree #5168 Automatikusan annak a szintjét veszi alapul akinek a szintje a legmagasabb a csapatodban. -
#5167 hy, azt meg lehet oldani vhogy, hogy az egyik csapattársam vhogyan besegít az elektronikus szakértelmével (mivel nekem túl kicsi, amúgy azt sem tudom h azt hogyan lehetne fejleszteni mert az upgrade menüben nem igen van elektonkus szakértelmere utaló dolog, gondolom azért mert olyan kasztban vagyok :S )... -
#5166 Tényleg. Ki hogy áll karakterileg? :)
Én jelenleg:
Még van hova fejlődni:) -
MrAndree #5165 Hát nem. Nekem se direkt volt csak megpattantam egy sziklán és a hátulja pont az egyik szerencsétlenen landolt. :) -
#5164 Szal akkor ezen a bolygón nem érdemes kiélni carmageddonos hajlamaim :))) -
MrAndree #5163 Ja, szépek. Az egyikre véletlenül ráparkoltam a Mako-val és renegade pontokat kaptam. :) -
csgj #5162 Mintha a Spore-ból ugrott volna át a Mass Effect-be :D -
csgj #5161 Találkoztatok már űrmajommal? xD Ez a bolygó tele van velük :P
-
MrAndree #5160 Local Cluster. -
MrAndree #5159 Az érdekes. Angolul játszottam szóval magyar elnevezésekkel nem vagyok tisztában de:
Először Wards Access Corridor /egyik galon lévő izét kell megnézni/ aztán onnan küld majd a Financial District-be /ott pedig Barla Von mögött lesz/, aztán onnan meg pár méterre van egy hanar árus, mögötte egy lépcsővel annak a tetején meg jobbra és ott lesz a vége. -
Cat 02 #5158 Citadelhez legközelebbi, nevét nem tudom :S (bal alsó sarok a többihez képest) -
#5157 Utolsó láma kérdésem mára. El kéne jutnom a holdra kiiktatni a megvadult VI-t. Merre van a naprendszer? :D
Átnéztem az összes helyet amit láttam de nem találtam... -
#5156 nekem csak annyi van hogy kövesd a jelet -
MrAndree #5155 Mit kell segíteni? Naplóban pontosan le van írva hova kell menni. -
#5154 Kicsit? :D
A büdös életbe soha nem jöttem volna rá xD
Harry Seldon:
Thx, de már előtted beírták:) -
Cat 02 #5153 #5120 -
#5152 én azt a küldetést nem tudom megcsinálni, amikor a hamisított pénznyerő autómaták által szerzett jelet kell követni! valaki segítene? -
#5151 azta, ez kicsit bonyolult -
Harry Seldon #5150
A következő sorrendben kell nyomogatni a tartályokra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1, 2, 1, 3, 2, 3, 1, 2, 3, 1, 3, 2, 1, 2, 1, 3, 2, 3, 2, 1, 3, 1, 2, 3, 1, 2, 1, 3, 2, 3