11074
  • Grifidos
    #5326 Marhaság!
    #5332 Szintén marhaság!
    #5355 Semmi köze hozzá, alacsony duma szintel is megmenthető.

Jelentősen befolyásolja a játékban előforduló küldetéseket (mármint, hogy miket kapsz) az, hogy az elején milyen karaktert kreáltál.
    Egyáltalán nem mindegy, hogy hol születtél, milyen a psi beállítottságod.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nyugodtan csináljatok meg minden mellékest az elején a citadelben.A spectre kinevezés után is előkerül még pár mellék küldi, tehát egy csomó helyszínt lehet újra járni. :) Érdemes Liarával kezdeni. Azután papír/ceruza és neki ugrani felderíteni az összes rendszert (érdemes írni mert előkerülnek késöbb újabb rendszerek egy-egy galaxis felfedezése után is.) A hajón érdemes csak a fő szál küldetései után körbejárni beszélgetni, (egyébként semmi újat nem mondanak) és minden fő szálas küldi után visszamenni citadelre.

Sajnos a pénz csak 9.999999 lehet, eléggé hülyén néz ki...annyi lém van, hogy nem tudom elkölteni és az inv is tele. Talán mert én más nagytudású játékosokkal ellentétben minden ládát kinyitottam...és csak a ritka erős, ládákban meg nem található fegyverekre kellett költenem.(Igen vannak ilyenek!)Minden mellék küldetés megcsinálásával egyébbként 50-es szinten fejeztem be az első végigjátszást.(40 óra 11 perc :)) )
  • SZEG007
    nem lehettek ennyire noobok,:P
    minden játékban létezik egy control config menüpont ahol meglehet nézni az irányitás beállitásokat, söt meg is változtathatoak arra a gombra ami kényelmesebb.
  • SaGa
    A karakterlapon, ha van ilyen specializációja a karakternek. Harcosnak nincs. Mérnök kell hozzá.
  • Marci0115
    hu ezer köszi, és a kodfejtési szintet hogy lehet növelni?
  • SaGa
    Állj meg vele, nagyjából vízszintesen és nyomd meg a "Q"-t...
  • Marci0115
    valaki legyen olyan szives és mondja el hogy lehet abböl az M35 jármüböl kiszálni, egy havas pályán vagyok csak nemtok kiszálni a jármüböl? help
  • SaGa
    Ha magyarul telepíted, majd átírod az iniben angolra, akkor az indító képernyő lesz csak magyar. Ahol kiválaszthatod, hogy indítod a játékot, kinfigurálsz, ellenőrzöd a letölthetőket, stb... Minden egyéb kiírás angol...
  • Kindred Blades
    @kryst
    Egész pontosan a bioengine.ini-ben megkeresed a "DepthOfField=True" sort, és átállítod "DepthOfField=False"-ra. Már csak ha nem lennél jártas az inibuherálásban :) ATI kártyáknál gyakori probléma, úgy hallom.

@Quki
    A processzor és a memória is elég kell hogy legyen, én -berögződésemhez híven- driverre gyanakszok, többeknél okozott már problémát. 169.04-es forceware-rel nekem eddig minden tökéletesen ment (8800GTS). Aztán persze lehet, hogy nem segít, de egy próbát megér, ha más nem áll elő okosabb ötlettel.

Hm, Macccy posztjából úgy tűnik, a magyarításban lefokozták szegény Alenko hadnagyot :D :D
    @Macccy
    A főszál változatos fog maradni, amibe kicsit bele lehet unni, az a planéták felfedezése. Első végigjátszásra javaslom, azokat nézd meg, amelyekhez küldetések kapcsolódnak, aztán majd ha nekiállsz egy kivesézős játéknak is, akkor nézd meg a többit. Különben elveszhet a lendület, és bizony akkor csak Virmire környékén tér vissza sajnos.
    Bolygók felszínén csak akkor enged beszélgetni az aktuális társakkal, ha van valami mondanivalójuk a környezetről.
  • Quki
    Hát jó játék...csak egy a gond...fél óránkét kilép a játék az asztalra vmilyen hibával...:S tud vki valamilyen segítséget erre, hogy ne csinálja ezt fél óránként? vagy nincs megoldás?:\
  • Macccy
    Na akkor énis hozzászólalnék ...

Nem bántam meg, hogy vártam a megjelenésig. Eddig kb 15 órát játszottam effektíven és a Fellegvár űrállomásról csak a mellékküldetések miatt rajzottam ki más csillagrendszerekbe. A Fellegvár kerületeiben szintén megcsináltam sok feladatot. Társak száma 5/6 már. Főküldetés szállal még el sem indultam.
    10 indításból eddig 2x fagyott meg, de akkor is a Vistából bezártam és újraindíthattam. Egyhuzamban simán játszok vele 3-4 órákat és megy minden, bug-ot csak kettőt találtam:
    - bolygók felszínén néha enged csevegni a csapattagokkal, néha nem
    - Aleko őrmester "mellszobor" modellje egyszer bennragadt a karatkerfejlesztési lapon

Ha változatos marad és a főszál jól sodor akkor tőlem már most 9/10
  • Maxtreme
    Iniben lődd ki a DOF (depth of field) effektet..
  • kryst
    Szerintetek mitől ennyire pixeles nekem ez a játék? Már tettem új drivert is és semmi nem használ neki. A játékba is maxra tettem mindent, és nem változott semmi sem. Kártyám ATI 1950GT.
    Esetleg hasonló tapasztalata volt valakinek?

• tobias88
    a naprendszer hol van?
  • Starfighter
    Tudna vki képet Colossus X - Human Heavy Armor-ról? Megszeretném tudni, hogy hogy néz ki. De még sehol nem láttam.
  • Deer
    HI!

Azoknak, akiknek hozzám hasonlóan gyenge a gépük, leírom a tapasztalataimat.
    A konfig: P4 3Ghz, 1Gb RAM, Nvidia Geforce 6600
    Ezen a konfiguráción is egész jól fut a játék, de a felbontást ne állítsuk 800x600-nál többre. Célszerű mindent kikapcsolni minimálisra tenni, azonban pl. a textura részletesség lehet high (magas), illetve a szűrést is állítgattam pontról azintrópra, nagy sebességcsökkenést nem tapasztaltam. Vsync-et ki kell kapcsolni, árnyékokat is.
    Így a necces Fellegvári tóvidéken (nem jut eszembe a neve) szerintem úgy 15-20FPS között fut, ami nem vészes, míg máshol bőven 25 felé megy.
    Így a játék nem is csúnya, de azért játszható.

Más. Én mostanában azt szoktam csinálni, hogy bolygókra csapásmérő egységgel szállok le (Gallus, Wrex vagy Ashley), majd ha kipucoltuk és van olyan láda, akármi, amit nem tudunk feltörni, leszállok még a technikus csapattal (Tali, Kaidan).

Ui.: a neveket lehet elírtam, mert nem tudom fejből.
  • MrAndree
    Téged hányszor kell innen kimoderálni, hogy felfogd ez nem az a topic?
  • Facek
    Ez bizony a tört verzió hibája... irány a bolt.
  • Lossantos
    Az, kemény...ennyi hiba, itt ott olvasom a fórumban de ez senkinek...akkor ezt most nagyon megettem...sebaj.
    Azért köszi. Igaz így abszolút játszhatatlan a játék ... " ne legyek ideges ?"
  • Maxtreme
    Nem, nem fordult elő. Fogalmunk sincs hogy mi a gond..
  • Lossantos
    Sziasztok!

Jó volna egy kis segítség. Ha esetleg előfordult már valakivel, hogy mindjárt a játék elején nem működik a Galaxy Map, gyakorlatilag semmit nem tudok vele kezdeni miután az Open opciót kiválasztom, betölt valamit, elmondja (írja) hogy a jobb klik ezt meg ezt tudja de egyébként semmi csak nagy feketeség...szóval mi a teendő ilyenkor?
  • Cat 02 #5412
    Igen, minden....
  • Atkamon
    De és akkor minden szöveg angol lesz ugye?:/ Bocsi a hülye kérdésért, de nem szeretem a magyarított játékokat:D
  • broman191
    #5384-re valaki?
  • rotator
    Gyakorlatilag is.
  • MrAndree
    Elvileg benne van az angol is.
  • Atkamon
    Sziasztok! Az itthon kapható verzióhoz csak magyar felirat van, vagy van benne angol is? Mert nekem angolul kéne:/
  • Maxtreme
    Hát kb :D
  • bgabor
    Fúj de ronda. Ránézésre lehet vagy 50 éves.
  • NOS13
    Én most rendeltem meg a gamet, eddig én is a khmm verzióval toltam mint vizoo, de megelégeltem a galaxy mapos bugot. :D Viszont remélem nem lesz ugyanaz a problémám mint vizoonak, nem szeretném újrarakatni a gépem. Ez valami kompatibilitási hiba lehet egyes gépeken vagy mindenkinél így van ez?
  • wedge31
    Winfos ujratelepités és egy óra alatt megvagy vele javitás meg ki tudja mikor lesz.
  • vizoo
    nem múködött a gép újraindításos, telepítéses mizéria... Még mindig kéri az eredeti CD-t... :( Így kénytelen leszek várni valami javításra, mert nincs elérhető közelségben IDE-s meghajtó :(
  • MrAndree
    Ja, arra már direkt nem mondtam semmit. Szánalmas de hát ez van.
  • pubiloál
    "Hekkelés" LOL. Jó hogy nem azt írja halfilézés vagy pontyozás má'
  • MrAndree
    Paragon mert maxon van a Charm. Gondolom újrakezdte és úgy lőtte a képet, akkor a paragon és renegade pontokat kiszedi.
  • tobias88
    mindig úgy ált az egér és spacezett
  • Prince23
    Úgy látszik, mindig a középső tárcsát választotta... feleletkor
  • tobias88
    se példakép se renegád?
  • cikasz
    én igy fejeztem be :

• ThugEdge
    6800Gt-hez melyik driver ajánlott?
    (régen nem foglalkoztam ilyesmivel)
  • bgabor
    Na, meglett, a beállítások menüben volt.