Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(õ az a kutató csapat aki elveszett valahol ?)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha kinyírom a rachi királynõt akkor kapok rossz pontot és a council nem szid le ?
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
ez lenne az. hehe nemsokára neki is állok
lassu lesz mert nemértek hozzá :S
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Btw most mentem vissza elsõ küldirõl, erre ez a szerencsétlen elkezd sírni h a Normandy árából 1000 sima hajó ki jött volna meg ilyenek, ilyenkor lenne jó egy kis assassin's creedes hasbaszúrás és továbbállás :S
Nagyon komoly, ezzel felléphetnél a zúri geller sóban <#vigyor>#vigyor>
Jóvanna ,nagyon pihet vagyok és amúgy is túl magas labda volt ... <#idiota>#idiota>

Én pl nagyrészt csak azért tolom mert nagyon tetszik a story és fejleszti angoltudásom ^.^ Assassin's Creedet is csak angol miatt toltam (halott szövegértés)
Én hétvégén megcsinálnám, de sajnos a magyar Mass Effectel meg az AitD-vel KELL játszanom <#hehe>#hehe>
Na ezért szarok manapság az RPG-k (tisztelet a kivételnek), mert a felhasználók maximális agyi kapacitását veszik alapul. Sajnos egyre jobban le kell butítani a játékokat.
Vagy pedig az korhatár jelölõ már azt jelzi, hogy vigyázz 18+ itt már lehet, hogy kell egy kicsit gondolkodni is.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én is szoptam vele 😄
aki érzi magában a lelket sztem ideje lenne összedobni egy FAQ-ot.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
c, én most ugye remélem végigviszem az elsõ bolygót és ha a 2.-ra más embereket viszek akkor õk megint lvl 1 esek lesznek ?