Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-"Why not?"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
egy lövés és meghal mindenki, Boss-ok meg két lövés😊) te meg cigizel kávézol a háttérben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
El lehet vele kezdeni spanolni és akkor ugyanúgy robbantunk ?
A csapatfelálláshoz pedig annyit, hogy hogy elsõ karakterem Vanguard volt, többnyire Tali+ Liarat vittem magammal, de nekem nem sok mindent kellett csinalnom xD (normal)
Hardcoreon kisérletezgettem csapatokkal, végül legjobban a soldier+ Megint Tali Liara jött be , vanguardot itt nem próbáltam.
Garrus + Wrex is elég ütõs volt, fõleg ha Garrus kap egy jofajta snipert meg high explosive ammot.
Ez után insanityn ujra elõszedtem a jó öreg vanguardomat, és rá kellett jönnöm hogy shock trooper specel simán tankol olyan jól mint a soldier barrier + adrenaline burst spec miatt, shotgunnal tüzeröben sem vagy csak minimalisan marad el tõle, + biotics....
Szoval soldier számomra értelmét veszti 40+ szinten sajnos😞
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szegény Wrex, faxért akadékoskodott =|
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Ezt meg csak úgy:

Why so serious?
nyomok egy liftet és a levegõben belekúrok a repkedõ ellenfelek tömegébe, mindegyik szétszáll és megpatkol:d
๏̯͡๏﴿
wtf :s
๏̯͡๏﴿
Részemrõl saját karakterként sokáig a biotic vitte a pálmát (throw és lift miatt, némi singularity és barrier támogatással), de most nagyon elhúztam az infiltrator felé. Kommandós specializációval valami hihetetlen hatékony. Talival karöltve nincs az az ellenfél amelyik ne hanyatlana el egy pillanat alatt (2-3 akna és vége bárminek). Az öntudatos robotok (geth) kifejezetten hamar pusztulnak, fõleg ha harmadiknak még Garrus is jön. Ahol nagy számú biotikusra vagy úgy egészében egyszerre sok, jól felszerelt ellenfélre kell számítani na oda Garrus helyett jön Liara. Majd õ gondoskodik a megfelelõ ellenséges sûrûségrõl.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A damping a robik ellen semmit sem ér (nem használnak képességeket csak lõnek). Az biotikus és tech skillek használatát nehezíti. Nem rossz képesség csak nem ellenük. A fejlesztésére költeni felesleges, csak ha már minden más fontos skill jól fel van húzva, akkor rdemes ide pontokat tenni.
Sokkal inkább a description és az electronics által biztosított lehetõségek (sabotage meg a másik) amik hasznosak. Mindkettõ sebez, az egyik kimondottan durván hat a pajzsokra, a másik meg túlhevíti a csúzlikat a gépeken. Jó is mikor 3-4 mp-ig nem lõnek azok a fránya robik és a pajzsuk sem töltõdik.
A robikra meg nem nagyon hat a singularity sem. Legalábbis a Holdon lévõ védelmi robiknál nem vettem észre hogy hatásos volna. A throw az igen, meg a lift is de a singularity az valahogy nem akart mûködni.
Szóval a taktikával van a baj, nem a többiekkel. 😊 Ha nem adsz nekik más utasítást, a kísérõid mindig rád tapadva követnek. Ez pedig nem éppen jó ha szûkös a hely. Ilyenkor jöhet jól ha "kitelepíted" õket. Bevédik a területet és onnan osztják az áldást.
Én sztem a maszkost meg a turiant viszem mindenhova mert így tök jól nézünk ki 😄
Benmész velük valahova, akkor mindenki robban, repül, bénul, beszívódik, meghekkelõdik, átátll, felborul és hirtelen üres lesz a körzet... Még a fegyót sem kell elõvenni. 😄
De így sokkal nehezebb,kontrollerrel célozgatni nehéz...😞
Egyrészt ott az electronics skill ami jelentõsen emeli a viselt páncél pajzsainak értékét (a páncél értékén nem mutatkozik meg, de azért a program hozzászámolja).
Aztán ott van neki még a saját speciális képzettsége is ami tovább emeli a pajzsok biztosította pontokat. Simán összeszed magának 8-900+ pajzsot. Ezt meg azért idõ leverni róla. Fõleg ha mondjuk fejleszti neki az ember a páncélviseletét, ad a páncéljába egy pajzstöltést gyorsító kütyüt és kész is. Ne küldd be közelharcba és nem lesz gond. Vagy ha medical módosítást pakolsz be a páncéljába akkor pláne jól jár.
Én kifejezetten kedveltem, mert valami félelmetes dolgokat mûvelt. Sokszor mire észbekaptam õ pisztollyal leszedte az ellenfeleket olyan távolságból, hogy én még csak be sem fogtam õket, vagy kipakolt pár aknát és azokkal keserítette az életüket. Meg kell tanulni persze hogy mikor és hová helyezi le õt az ember, de nem kellett miatta még aggódnom egyszer sem. Egy jó stukkerrel, benne pár jó módosítással (gyújtó lõszert kifejezetten utálja minden ellenfél), esetleg egy shotgun mellett bármivel leszámol.
A biotikus kisasszony már más lapra tartozik. Õ valóban sérülékeny és semmi tényleges harci fejlesztési lehetõsége nincs. Õt valóban óvni kell, nem menni elõre vele vagy elõre küldeni. Amennyiben az ember fejleszti a barrier-t akkor a védelme máris jobb lesz. A throw és lift egyaránt hasznos support képessége amivel a csapat többi tagját támogatja. Egyértelmûen nem harci karakter. Egy jó erõs páncél (legjobb a colossus amit a Kassa cég gyárt, csak a színével nem vagyok kibékülve), megfelelõ módosításokkal (tapasztalataim alapján neki gyógyító és pajzsnövelõ kiegészítõk kellenek) egészen hatékonnyá teszik õt. De egy Predator L light armor is megteszi számára... Fegyverként neki is a stukker jön jól. Pontos, erõs, fejleszthetõ, és viszonylag gyors eszköz.
Mikor elõször játszottam a játékkal, akkor a katonám mellé a két tiszta hivatású idegent vittem magammal. Bármilyen problémát lerendeztünk együtt. Alapvetõ taktika az volt, hogy kijelöltem nekik egy pontot ahová lecövekeltek (ha volt rá lehetõség eleve fedezékbe) aztán én elõre mentem és magamra vontam az ellenség figyelmét. Õk jöttek rám, én meg spuri vissza. A lányok lerendezték és meggyengítették õket, én meg befejeztem a piszkos munkát.
A fõbb sztori pontokon persze ez nehézkesebb volt, de megoldható, lévén az ember látja a környéken tartózkodó ellenfeleket a radaron, így fel tud rájuk készülni (kis térkép tanulmányozás nem árthet persze). Legrosszabb esetben meg rohantam elõre és felfogtam a tüzet (immunity bekapcsolva), míg õk eljátszadoztak az ellenféllel. Az egytelen helyszín ami valóban ízzasztólag hatott a sok közelharci szitu miatt, az még Feroson volt a végjátékban. Aki már járt ott tudja mirõl van szó. Ellenfelek mindenhonnan jöhetnek és könnyen az ember arcába másznak.
A késõbbiek során kipróbáltam a harciasabb felállást (Garrus és Wrex, így egyszerre volt nagy a harci potenciál és volt jelent a technika meg a biotikus erõk is), ami valami gyilkos tud lenni (assault rifle feltuningolva mindkettõnél). Egyéb téren nem olyan hatékony, bár némi támogatást azért tud nyújtani, de harcban nincs aki megállna egy ilyen páros elõtt. Végeredményben azonban a tiszta brigáddal (a két idegen hölgyemény) mindig hatékonyabban tudtam játszani.
No de majd kiderül mire jutok insane fokozaton velük. Ott lehet, hogy jobb lesz ismét a Garrus + Wrex kombó.
Huh ez a Tiara nehéz ügy volt, elõször rossz bolygóra mentem, aztán végre jóra. Ez a krogan meg egy köcsög, 4szer ölt meg kb 😄
Ha Wrex et hozom lett volna valami extra ?
Est Sularus Oth Mithas
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Ha már Liara,akkor megkérdezem: Pont tegnap mentettem meg ööö éjfél felé, és rögtön egy olyan csapatom lett,hogy Soldier(én) ûbertechnikus(Tali) és ûberbiotikus(Liara). Ez jó elosztás? Eddig Liara helyett Wrex volt(õt csak beküldtem a dolgok közepébe,és megölt mindenkit,de nem voltak hasznosak a biotikus képességei). Liarának és Talinak viszont együttesen nincs annyi élete mint nekem egyedül,és nagyon sokszor képesek elpatkolni. Sokszor azelõtt,hogy tudnék lépni elõtti bármit is.😞
Milyen csapat kéne?
Nomármostan azé kell elengedni, hogy legyen késõbbi részekben majd jó kis alienes totális háború. Anno, ha nem fogadják fel a Kroganokat, akkor a Rachnik simán kiírtják a szövetséget. Namost, most hogy a Kroganokat meg szinte kiírtották a genophage-dzsel, kíváncsi vagyok ki tudná elkenni a a Rachnik száját, ha 1x megint bedurvulnak. 😄
Ójeee! Végre lenne valami melónk!