11074
  • Cat 02 #5513
    Menteni és újra betölteni.
  • Marci0115
    akkor mit lehet csinálni ha az összes fegyver tulmelegedett és nem akar "kihülni" ?
  • MrAndree
    A Citadellán a C-Sec Akadémián van egy turian, ő árul jó cuccokat /főleg fegyvereket, de vannak használható páncéljai is/. De én már a Noveria-n lévő hanar árusnál is találtam marha jó quarian és krogan páncélt.
  • Neton
    Patrick Stewart és Bruce Willis + Will Smith is jó azért. Leonard Nimoy-ról nem is beszélve. Bár ha valaki ilyen karakterekkel nyomja a játékot, zavaró lehet a tök más hang. :) Én már most 52-ik szinten vagyok és még csak most megyek majd valami Verneria bolygóra. Amúgy tényleg, kinél meg hol érdemes jó cuccokat venni?
  • MrAndree
    Ügyes vagy akkor. :) Egyébként meg a C-Sec Akadémia közepén van egy lift ami a dokkba vezet.
  • peter01
    De hihhetelen már órák óta bolyongok és nem találok vissza a normandiára a fellegvárba :D
  • Maxtreme
    Jaaa értem. OK :)
  • robotnyk
    első végigjátszás nyitja meg 50-60ig a szinteket.
  • Maxtreme
    Mhh az hogy :)
    Volt aki elvileg jóval 50 felett végzett.
  • Slim Rick
    amúgy annyira jellemző az emberi gondolkozás a végjátékra, hibá van széthúzás a fajok ( valóságban is ember típusok ) között, egy sokkal nagyobb ellenség ellen "összefogunk".

A Földön is szerintem csak így lesz béke, ha lesz egy külső ellenségünk ,amit utálhatunk és kiélhetjük rajta az aggresszionkat
  • Slim Rick
    hmm, vége de 50 szint tuán már nem kaptam Xp-ét, kissebb volt a motíváció ,hogy minden ellent kinyírjak de a végjáték feledtette x)

• Macccy
    20 óránál vagyok és még a főszálnak az elején, eddig mellék megbízásokat teljesítettem 8-10 -et és beszélgettem
  • tobias88
    Jennifer Garner még úgy ahogy hasonlít
  • Djemba
    holnap elkezdem végigvinni
    kb hány órás???
  • Maxtreme
    Jajj mejd elfelejtettem..
    Szvsz a társaim szívhattak valamit távollétem alatt

Katt ide (850 kilóbájt)

• Macccy
    MASS EFFECT CELEBRITY LIKENESS GUIDE
  • tobias88
    Kahoku admirális a fellegvár toronyban lenne elvileg, te nincs a helyén...
  • Shep
    Kösz szépen, csak megtalálom :)
  • ZSOOLT2
    meg kell találni Kahoku admirálist, meg kell vizsgálin, ott lesz az egyik erőtérrel elkerített rész közepén. utána megad egy naprendszert, ott lesz a központi bázisuk
  • Frank99
    és amikor kaptam bolygós küldetést, a Normanián vezet az út oda?
    Ott meg lefagy, ez gondolom a warez miatt van....
  • Cat 02 #5493
    Csak a hajón van.
  • Frank99
    Citadel-en hol van a Galaxy Map?
  • tobias88
    Amikor a Binthun keresnem kell a Cerberus kutatólaborokat, és 3at elpusztítok, írja hogy az adatok alapján van mégegy, de azt a map nem mutatja, és nem találom sehol! Tudja valaki az hol van?
  • Cat 02 #5490
    Hajó legelején, ő vezeti :D
  • Maxtreme
    Ő a pilóta :)
    Ott van ahol a galaxy map, illetve ahol a "kijárat" a Normandiáról :)
  • Shep
    Lenne egy teljesen láma kérdésem. Az első küldetés teljesítése után azt mondj a kapitány, hogy ha kész vagyok, menjek Jokerhez és mondjam neki ,hogy vigye a hajót a dokkba, na de merre találom, mert már hülyére mászkáltam a hajón, de nem lelem.
  • Marci0115
    nálam most akkor fagyott le amikor a knossossra akartam menni, de biztos más miatt van
  • kryst
    Nagyon köszi a segítséget! Megoldódott a probléma, amit írtál bevált.
    Még egyszer köszi.

Maxtrem-nak is köszönöm a segítséget.;)
  • Frank99
    Hali!
    Egy barátomtól +kaptam a csocsót, Normandia előtt mindig lefagy a hangárnál, ez a warez verzio miatt van?
    Gondolkodom, hogy +veszem, de ha végig ilyen bugos, akkor nem...

(persze csak normális választ várok)

Kösz
  • pubiloál
    De jó, már vak is vagyok
  • robotnyk
    a közepe felé van a galaxisnak, szerintem ott kell lennie annak.
  • pubiloál
    De zsear, még nem is látom a galaxy mapon.. mien küldit kéne megcsinálni hogy felfedezze?
  • robotnyk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Argos Rho / Phoenix System / Tuntau
  • pubiloál
    Öö izé.. most viszem harmadjára, de csak most néztem meg először Wrex küldijét, azt a páncélos valamit... Szal vki megtudná mondani hol van pontosan? Ja és plz spoilerbe, mert nem akarom más játékát elrontani :)
  • robotnyk
    a hivatalos oldalhoz tartozó fórumon van ilyen azt hiszem.
  • MrAndree
    Még mindig tetszik a neve. :) Fallout 3at meg ugyanaz a Bethesda csinálja akik az Oblivion-t szóval szerintem hasonló mélységű karaktergenerálást kapunk ott is.
  • rotator
    Lehet, hogy nincs akkora alkotási szabadság, viszont itt nemcsak nyominger gnómfejű, tükörtojásszemű "embereket" lehet csinálni, hanem a karakteresen rondától az egészen szépig mindenfélét. :)
  • jocika
    Nem tud valaki véletlenül olyan oldalt, ahol a karakter arcának olyan beállításai vannak összegyűjtve, hogy ismert arcot adjanak a beállítások? Mintha ilyesmiről hallottam volna, de én nem találtam ilyet.
  • csgj
    Jah, szép arca van. :) Btw, nem is tudtam, hogy lány vagy :D Tök jó látni, hogy a csajok sem vetik meg a játékokat :P Te pedig ha jól sejtem rpg fan lehetsz :) NWN2, Oblivion FO3 említése miatt :D

Nálam most amúgy number one-á lépett elő a Mass Effect. Előtte a kedvenc az NWN2 volt.
  • Maxtreme
    Noh én is kibégeztem :)

The end :cool:

Eddig sikerült eljutnom a fejlettséget tekintve:

A játékról meg annyit, hogy kisebb tényleg nem számottevő hibáktól eltekintve, a legjobb RPG amivel játszottam (sőt mondhatnám az is hogy a legjobb játék :) )

Ha értékelnem kéne akkor 99% :)