11074
  • Marci0115
    hát nekem ott ugy maradt 1 mp hogy omnigélt használtam:)
  • Quler
    Megvan,thx:)
  • Prince23
    Oda tök mindegy h kit viszel...az egy olyan küldi, h Asht és Kalenkót is magaddal viheted akár.
    w,s,a,d gombokat kell használnod ottan, minél gyorsabban... be kell jussál a főmagba, közben ki kell kerülnöd az akadály falakat a hatástalanitó rendszerben!
  • Quler
    Nekiállok hatástalanítani,de kiírja,hogy sikertelen.
  • Quler
    Agebiniumon nevű bolygón vagyok.
  • Prince23
    3 szakaszt kell majd hatástalaníts... 9 vagy 12 secundum alatt, szal figyeljé majd oda, nekem még maradt 1 sec...lényeg megusztam
  • Quler
    Hi
    megmondaná valaki,hogy kell hatástalanítani azt a marha nagy bombát az egyik bojgón?Az alapkarival vagyok,de neki nincs hozzá elég szakértelme.
    Levittem amgammal Talit meg a turiánt,de sehogy nem megy,mindig meghalok.(
  • csgj
    Na, már nem is annyira népszerű a topic... Csak nem Diablo 3 mánia lett úrrá mindenkin? xD
  • Frank99
    :-)))
  • wedge31
    Sajnos tényleg konzol a fö platformja a játéknak az inventory ezért is ilyen gány.
  • Macccy
    Áááhhhh, de sajnálom ezt a túlegyszerűsített menüt az inventory-ban!!! MIÉÉÉÉÉRT a konzol az alap platformja?! Rettenet nagyot dobott volna pluszba, ha kotorászhatnám a padlón a hullák cuccait meg ledobálhatnám amim van ...
  • Deer
    Áá, egy régi klasszikus.
    Már csak Arniet kéne kipuzzlézni. :)
  • Fenrir
    Vörös Sonja, you know :)
  • MrAndree
    Dokumentumokban van egy Bioware mappa.
  • MrAndree
    Az enyém vörös volt. :)
  • Slim Rick
    a mentéseket hol találom meg ?
  • Deer
    Vörös hajú lányokra buksz? :)
  • Fenrir
    Kár, hogy nem vörös :)
  • Deer
    Nem babaarcú, de nem is illene hozzá. A neve a Mortal Kombat-ből ugrott be.
  • Deer
    Az én karakterem, Sonja:

• csgj
    Kifejezetten arcilag :O Vmi elképesztően ocsmány, kövér arcuk van benne az NPC-knek... és az alaparcok is ugyanilyen rondák. Más szempontból persze az is még mindig gyönyörű game.
  • keepernext
    két órát?? egy arccal?? türelmes vagy
  • gyuri12
    Vak-e vagy?
    Az Oblivion ehhez képest semmi,grafikailag!
  • jocika
    Köszi :-)
  • SaGa
    Az ME karakterei realisztikusabbak mint az Oblivioné? Viccelsz? Mind egyforma, műanyag hajú, kidolgozatlan, csak az arcmozgás az, amiben jó, az is csak beszélgetés közben...
  • SaGa
    Kahoku ott fekszik az utoljára kitakarított Cerberus bázis padlóján...
  • csgj
    Először "Urak!", aztán meg "bakker"... még ilyet :D
  • Frank99
    bakker, kösz
  • wedge31
    Q
  • Slim Rick
    q betű, uram
  • Frank99
    Urak!
    A járműből ki lehet szállni?
  • MrAndree
    Ja, oblivion-ban én is elvoltam jó két órát mire sikerült egy viszonylag értelmes arcot összehoznom. Egy wood elf lányka volt, szintln Anaya mint Mass Effect-ben mert én meg ezt a nevet nyúltam le egy irományomból. :) Egyébként szép női karaktert sokkal nehezebb kreálni, Mass Effect-ben is kétszer annyi időmbe telt mint a férfi Shepard-om elkészítése.
  • rotator
    Én itt az első 3 órában csak az arcgenerálóval játszottam! :) Már kívülről tudom az intro minden képkockáját! :D
  • rotator
    Teljesen igazad van, van képlet tökéletes Christina Riccihez is, de ez az agresszív női Shephard hang annyira nem illik hozzá, hogy játszhatatlan.
  • balee4
    Én már az összes mellékküldi teljesítése előtt elértem az 50-es szintet: :D

ezzel meg is kaptam az erősebb spectre fegyvereket:
  • csgj
    A karaktergenerálással való szöszmötölés az jó időtöltés :) oblivion-ban mire sikerült egy normális karaktert aprólékos munkával kidolgoznom, eltelt asszem 2 óra xD Na, az volt eddig a legdurvább. Annál tovább már nem merészkedem :P
  • Fenrir
    Brekk...
  • kovecses
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én személy szerint kinyirattam a tanácsot (nekem egyáltalán nem voltak szimpatikusak) és teljes emberi vezetést tettem a helyükre. Bár nem akartam Udina-ra szavazni, de annyira tetszettek a válaszok hozzá kapcsolódóan, hogy muszáj voltam őt választani :) Nálam csak az emberek vezethették a flottát és a többi fajt :)
  • böröczk
    Ahm, sokan rá is szoktak csodálkozni, meg úgy eleve a gép iránti "szeretetemre" : D

Jelenlegi kedvenc nálam is abszolút ez a játék, és szerintem szeptemberig el is leszek vele (fo3), ha nem tovább.. Az még szerencsésnek mondható, hogy a játékokon általában pajtimmal osztozkodom, így kevésbé jelent problémát az adott játék beszerzése (költségesség szempontjából).

Valóban a MF-nél tetszetős, hogy a karakterek sokkal inkább realisztikusak, mint Oblivion mangafigurái : D (És e kettő kombinációja lesz majd fo3, de ez már nem ide tartozik ), és én amúgy is imádok a karaktergenerálással szöszmötölni óráig is akár : D