11074
-
#5553 hát nekem ott ugy maradt 1 mp hogy omnigélt használtam:) -
Quler #5552 Megvan,thx:) -
#5551 Oda tök mindegy h kit viszel...az egy olyan küldi, h Asht és Kalenkót is magaddal viheted akár.
w,s,a,d gombokat kell használnod ottan, minél gyorsabban... be kell jussál a főmagba, közben ki kell kerülnöd az akadály falakat a hatástalanitó rendszerben! -
Quler #5550 Nekiállok hatástalanítani,de kiírja,hogy sikertelen. -
Quler #5549 Agebiniumon nevű bolygón vagyok. -
#5548 3 szakaszt kell majd hatástalaníts... 9 vagy 12 secundum alatt, szal figyeljé majd oda, nekem még maradt 1 sec...lényeg megusztam -
Quler #5547 Hi
megmondaná valaki,hogy kell hatástalanítani azt a marha nagy bombát az egyik bojgón?Az alapkarival vagyok,de neki nincs hozzá elég szakértelme.
Levittem amgammal Talit meg a turiánt,de sehogy nem megy,mindig meghalok.( -
csgj #5546 Na, már nem is annyira népszerű a topic... Csak nem Diablo 3 mánia lett úrrá mindenkin? xD -
#5545 :-))) -
#5544 Sajnos tényleg konzol a fö platformja a játéknak az inventory ezért is ilyen gány. -
#5543 Áááhhhh, de sajnálom ezt a túlegyszerűsített menüt az inventory-ban!!! MIÉÉÉÉÉRT a konzol az alap platformja?! Rettenet nagyot dobott volna pluszba, ha kotorászhatnám a padlón a hullák cuccait meg ledobálhatnám amim van ... -
#5542 Áá, egy régi klasszikus.
Már csak Arniet kéne kipuzzlézni. :) -
#5541 Vörös Sonja, you know :) -
MrAndree #5540 Dokumentumokban van egy Bioware mappa. -
MrAndree #5539 Az enyém vörös volt. :) -
Slim Rick #5538 a mentéseket hol találom meg ? -
#5537 Vörös hajú lányokra buksz? :) -
#5536 Kár, hogy nem vörös :) -
#5535 Nem babaarcú, de nem is illene hozzá. A neve a Mortal Kombat-ből ugrott be. -
#5534 Az én karakterem, Sonja:
-
csgj #5533 Kifejezetten arcilag :O Vmi elképesztően ocsmány, kövér arcuk van benne az NPC-knek... és az alaparcok is ugyanilyen rondák. Más szempontból persze az is még mindig gyönyörű game. -
keepernext #5532 két órát?? egy arccal?? türelmes vagy -
gyuri12 #5531 Vak-e vagy?
Az Oblivion ehhez képest semmi,grafikailag! -
jocika #5530 Köszi :-) -
SaGa #5529 Az ME karakterei realisztikusabbak mint az Oblivioné? Viccelsz? Mind egyforma, műanyag hajú, kidolgozatlan, csak az arcmozgás az, amiben jó, az is csak beszélgetés közben... -
SaGa #5528 Kahoku ott fekszik az utoljára kitakarított Cerberus bázis padlóján... -
csgj #5527 Először "Urak!", aztán meg "bakker"... még ilyet :D -
#5526 bakker, kösz -
#5525 Q -
Slim Rick #5524 q betű, uram -
#5523 Urak!
A járműből ki lehet szállni?
-
MrAndree #5522 Ja, oblivion-ban én is elvoltam jó két órát mire sikerült egy viszonylag értelmes arcot összehoznom. Egy wood elf lányka volt, szintln Anaya mint Mass Effect-ben mert én meg ezt a nevet nyúltam le egy irományomból. :) Egyébként szép női karaktert sokkal nehezebb kreálni, Mass Effect-ben is kétszer annyi időmbe telt mint a férfi Shepard-om elkészítése. -
#5521 Én itt az első 3 órában csak az arcgenerálóval játszottam! :) Már kívülről tudom az intro minden képkockáját! :D -
#5520 Teljesen igazad van, van képlet tökéletes Christina Riccihez is, de ez az agresszív női Shephard hang annyira nem illik hozzá, hogy játszhatatlan. -
#5519 Én már az összes mellékküldi teljesítése előtt elértem az 50-es szintet: :D
ezzel meg is kaptam az erősebb spectre fegyvereket:
-
csgj #5518 A karaktergenerálással való szöszmötölés az jó időtöltés :) oblivion-ban mire sikerült egy normális karaktert aprólékos munkával kidolgoznom, eltelt asszem 2 óra xD Na, az volt eddig a legdurvább. Annál tovább már nem merészkedem :P -
#5517 Brekk... -
#5516 -
#5515 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én személy szerint kinyirattam a tanácsot (nekem egyáltalán nem voltak szimpatikusak) és teljes emberi vezetést tettem a helyükre. Bár nem akartam Udina-ra szavazni, de annyira tetszettek a válaszok hozzá kapcsolódóan, hogy muszáj voltam őt választani :) Nálam csak az emberek vezethették a flottát és a többi fajt :) -
#5514 Ahm, sokan rá is szoktak csodálkozni, meg úgy eleve a gép iránti "szeretetemre" : D
Jelenlegi kedvenc nálam is abszolút ez a játék, és szerintem szeptemberig el is leszek vele (fo3), ha nem tovább.. Az még szerencsésnek mondható, hogy a játékokon általában pajtimmal osztozkodom, így kevésbé jelent problémát az adott játék beszerzése (költségesség szempontjából).
Valóban a MF-nél tetszetős, hogy a karakterek sokkal inkább realisztikusak, mint Oblivion mangafigurái : D (És e kettő kombinációja lesz majd fo3, de ez már nem ide tartozik ), és én amúgy is imádok a karaktergenerálással szöszmötölni óráig is akár : D