11074
-
#5593 Na az viszont lehetséges. Minket pedig az zavart meg hogy továbbra is felajánlotta a scannelést. -
MrAndree #5592 Véghülis háromszor vittem végig és mindháromszor megcsináltam azt a küldetést de biztosan nem scanneli. Scannelte az, nyugi, azt a keppert scannelés után is lehet még piszkálni /examine/ és utána is folyton beszól a hologram, hogy hagyd békén de te már az első rákattintással scannelted. -
#5591 Sajna nem. De legalább fickóként nem nyomul az emberre Kaidan... -
#5590 beza.
Neki sem áll emiatt emberünk a dolognak. -
#5589 Na asszem én most megint ujjat kezdek, lehet csajjal leszek megint...
amúgy csaj karakterrel letudnám e fektetni Ash-t?:D -
#5588 Lehet, hogy túl közel vagy hozzá. -
#5587 Nem scanneli mert a hologram beszól, hogy hagyd békén!! (jajj istenem) -
csgj #5586 Én Kaidant szívattam meg rózsaszínű páncéllal... -
#5585 Nekem ilyen sárga-fehér színű cuccba volt Wrex... Tök úgy nézett ki mint egy bohóc (szegény) -
#5584 Amúgy ha Wrexet felöltöztessük különböző páncélokban... nagyon aranyosan néz ki lol -
MrAndree #5583 Jaj istenem. Rámész, hogy scan. Embered scanneli. Hologram beszól. Te elsétálsz mert scannelted. Az csak egy hologram nem egy védelmi ágyú ami bekaszál ha a keeperhez érsz. :) -
#5582 Hát csupán annyi hogy a hologram nem engedi megvizsgálni. :)
Mindig elküld melegebb éghajlatra ha scannelni akarod az örzőt. :) -
#5581 Azzal én is megnyaltam :)
Azt az 1 melléküldetést nem fejeztem be. -
MrAndree #5580 És mi a gond? -
#5579 Végre! Nagyőaniko ::)) -
#5578 Még 1 kérdés. A fellegvár elött is van egy hologram mellette egy örzö. Hogy tudnám megvizsgálni, hogy a hologram ne szóljon bele? Az az örzö lenne az utolsó akit megkellene vizsgálnom :( -
csgj #5577 Ejj, már nem emlékszem a nevére, de a Fellegvárban vettem (Citadel), a kereskedő negyedben. Persze jobb, mint az eredeti ruha :P -
#5576 ez az arany cucc miylen ruha? -
csgj #5575 És beleharap a felhőbe, ami valójában vattacukor? :D -
#5574 Elsőre azt hittem, az valami óriás, aki nálam kimaradt. :D -
#5573 -
#5572 köszönöm meg is találtam... -
csgj #5571 Hehehe, ez tetszett :D
Jah, ma még nem is toltam a Mass Effect-et :O A barátnőkeresés a világ leghosszabb elfoglaltsága is lehet... :P
De ha már itt vok, vmelyik képemet bekopizom ide:
A kép tartalmazza: Shepard hátsóját, jó kis felhőket, a vagány Tali-t
-
#5570 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Fellegvárban a főtér másik oldalán van, a követséggel szemben. Át kell menni a hídon hozzá. Ha odamentél akkor beszélni kell a recepiónál lévő hölggyel és amikor mennél el akkor fog behivatni. -
tommyboi22 #5569 >>Hali. nem tudja valaki hol találom Sha'ira-t az Aszári úrnöt?
Citadel (fellegvár) a prezidenciákon, a turista-AI is elmondja hogy hol -
#5568 Hali. nem tudja valaki hol találom Sha'ira-t az Aszári úrnöt? -
TomDantes #5567 Meg nézem mindenképp,köszi. -
#5566 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Holdon lesz egy mellékküldetést amit érdemes megcsinálni. -
fall2 #5565 Értem és kösz a helpet. -
TomDantes #5564 Lehet menni a naprendszerbe?? Hohó..ezt meg kell néznem! -
#5563 A csapattag elektronika és kódfeltörő skillje számít be akkor amikor te törsz fel/nyitsz ki valamit. Ha valamihez nem elég akkor egyik emberednek sem elég. -
#5562 Ááá most amikor már lenne megoldás az indulási hibára, elhal az "isact.rar" az eredeti dvd-n...nem olvassa a dvd íróm úgyhogy nem tudom újratenni a gémet...valaki meg tudna dobni valamiképp ezzel a rar-ral? :( -
fall2 #5561 Üdv
Lehet kissé hülye kérdés, de:
Csapattag tud nekem ládákat és gépeket feltörni(ha igen, hogyan)? -
#5560 helyi rendszer és sol -
Quler #5559 Ha a naprendszerbe akarok menni,akkor hova kell mennem?Mert valószínű,hogy a játékban nem így hívják. -
MrAndree #5558 De meglepő. A Crysis-nál egy samponreklámnak is jobb története van. -
Djemba #5557 ma kezdtem el, de sokkal jobb a története mint a crysisnek
nagyon izgalmas, de még csak az elején vagyok most ott vagyok, hogy a hajót nekem adták. -
MrAndree #5556 Az is több mint amit tegnap ilyenkor tudtunk... :) -
#5555 Mit tudsz csinálni a Diablo 3-mal jelenleg? Megnézel egy rakat képet, pár videót és mondasz okosakat. Kb ennyi, ha már játszani úgysem tudsz vele. -
MrAndree #5554 Azért ez végülis érthető lenne nem? Épp most nézem 10edszer a cinematic trailert. Pedig azt hittem Diablo-ból már kigyógyultam. :)