Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én most telepítem, majd írok. Egyelõre annyit tudok mondani, hogy kéziköny 35 oldal+novella+kódex kivonat együtt: 32.

blackcalibra
Persze értem én hogy mit mondasz, nem is jó ez így.
Hehe. Csak én olyan típus vagyok aki egy jobb játékot legalább évente egyszer elõszed és végigtol. Casual gamer /aki egyszer végigviszi aztán elõ se veszi többé/ persze, hogy leszarja az aktivációs limitet. 😊

Why so serious?

Mondom, kipróbáltuk. Nem ez volt a cél. A legfrisebb nvidia driverrel nem indult el (fekete képernyõig jutott). Visszatettünk egy korábbit (tán 3-mal korábbi, guru3d-s driver), rögtön hisztizett, hogy ez egy másik gép. Ellenben ezzel a driverrel megy jól...

A bioshockhoz kiadtak egy programot amivel vissza lehetett szerezni az aktivációt ha azzal törölted a játékot vagy mi. Ehhez is biztosan (remélem) kiadnak majd egy ilyet.
blackcalibra
Akkor gyorsan végig kell tolni(két driver kiadása között).<#wave>
Magiszter
Ha ez igaz akkor ez a legnagyobb marhaság amit hallottam Anetka ûrbe menetele óta! <#ijedt>

Mi van?! Ilyet még nem hallottam... A videókari drivert muszáj frissíteni. Lol már...
blackcalibra
Én is ezért kérdeztem egyébként...... De nem oszt nem szoroz.
rotator
A borító alapján nem úgy tûnik, mintha magához a játékhoz internet kéne, csak a bónusztartalom letöltésénél említik meg.

Azért várok 1-2 hónapot, hogy meglássam mégis milyen hatékonysággal mûködik az EA support. E-mailben állítólag kurva lassúak /egyik gyereknek hivatalos fórumon 5 e-mailbe és kb. 8 napba került kikönyörögni egy új aktivációt/, külföldre meg nem fogok telefonálni mert többe kerülne mint maga a játék.

Why so serious?

blackcalibra
Oké vágom mostmár. Hát én ma vagy holnap megyek megveszem azért, ritkán játszok, de szerintem ezt a játékot érdemes megvenni, pár hónap alatt csak lesz idõm végigtolni.
Ettõl még jó game. Megveszed, egyszer aktiválod, majd használod a töréssel. Az aktiválásod már jogosít a letölthetõk elérésére.
Egy csomó programmal így vagyunk, mert nem szeretjük a CD-t/DVD-t a meghajtóban tartani. megvesszük, telepítjük, rá a törést, az eredeti meg megy föl a polcra a dobozába.

blackcalibra
Értem. Ez érdekes. Mert mégha betonstabil lenne ez a nyomorult winfos, akkor oké, de van hogy 1 hetet bír szerencsétlen. Azért összejöhet gyorsan az a 3 aktiváció. Anyyukat....
AntiHero
kieg az extra. (új küldetés, bolygó, faj)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Na most gyõztél meg végképp, hogy ne vegyem meg...

Why so serious?

Új feladatok, területek. Másutt modoknak hívják õket...

Nem kell új videokártya, elég egy driver frissítés és újra kell telepíteni. Kipróbálva 8-((

Muszáj aktiválnod, anélkül nem indul el. Max ha crackeled.

Why so serious?

blackcalibra
Ja értem, akkor ez elvileg olyasmi mint amit a Bioshocknál is hallottam. De a regisztráció nélkül is lehet majd játszani, csak ezeket az úgymond extra cuccokat nem tudod így letölteni reggelés nékül a netrõl nem? Egyáltalán mik lehetnek ezek az "extra" dolgok? Háttérképek? Gondolom azért ettõl azért komolyabb dolgokról van szó.
Ja és nem resetelik a 3 aktivációt hanem /elvileg/ adnak 1 újat. Ergo a 4. aktiválástól kezdve minden újat kérned kell majd.

Why so serious?

holnap dél körül nekem kiderül....

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Pontosítok. Nem a Bioware-el hanem EA support-tal. És ugyanarra a gépre végtelenszer feltelepítheted de ha valami változik /újratelepíted a windows-t vagy mondjuk új videokártyát veszel/ akkor az már új aktiváció mert már másik gépnek fogja hinni. Szóval macera bizony.

Why so serious?

3 szor lehet aktivalni, vagyis 3 szor lehet installalni. utana nem engedi tobbet😄 elvileg lehet reseteltetni ezt a 3 lehetoseget ha felveszed a kapcsolatot a bioware-rel, szoval macera.

blackcalibra
© MrAndre :Lehet hogy én vagyok túl (öreg), járatlan ezekben a dolgokban de mire kell gondoljak?

© Prince23: El lehet szúrni a regisztrálást? Nemááááá.
Hát nekem továbbra sem az aktiváció a problémám hanem az a jó kis aktivációs limit. Márpedig ha nálunk is van aktiváció akkor limit is lesz.

Why so serious?

Prince23
Tudom...hogy olyan a reg mint bármely oldalra való regizésnél, d efélek h elkúrom, azt cseszhetem az egész me-t.

blackcalibra
De miért? Mi a gond azzal hogy aktiválni kell az extra dolgokért?
Prince23
Ha aktiválni kell, lehet meg se veszem😞 Fenébe is

Oké hogy biztosra akarsz menni de szerintem nem vernék át a vásárlót ilyennel.
az egy dolog, hogy ott mit irnak es igen olvastam enis, de szeretnem biztosra tudni, hogy 100%-ig angol verziokent is lehet hasznalni, mielott megvennem.

BlackShadow
ha jól veszem ki a novella címébõl akkor a shadow broker-rõl szól az egész?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ezt már rég közölrék a cd galaxyson is ki írták hogy igyen lehet angolul is játszani. Csak akkor angolul kell telepíteni a játékot.
Ez a story ez rendes könyv ugye ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

majd ha esetleg megvan mar valakinek a magyar verzio, mondja mar meg, hogy lehet e angol nyelven, angol felirattal is jatszani? szoval hogy teljesen angolkent is lehet installalni vagy valami magyar baromsag midenkeppen van benne?

a cd galaxison "interen kell" hányszor? elég lesz egyx aktiválni?
Mert lassú ?😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nah elment a rendelés ha mindenigaz holnap megjön
Ez igazán inkább a warez-t kritizálja... Nem?
Heuro
Nos, feltettem a képeket.
KATT

LOL. Mért van az hogy mindenki a liftet kritizálja?
Öh... lol 😛
Facek
Remélem fenn lesz valahol a könyv is, engem érdekelne.
balee4
Na mind1 én is elnézek az 576-ban, majd megnondják mi lesz, a Spore Lénylabort úgy is megveszem tesómnak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Én nem tudom az Indy milyen lett, de a 30 éves bátyám szinte csak a Lego SW-vel játszik, amióta viszonylag jó gépe van.
Én még nem próbáltam ki, pedig csak nem rossz.
Na húzok az ME-mért. 😛

Én azért még bizakodom. Hátha úgy lesz mint a witchernél és még ma megkapom.
balee4
Fõleg, hogy elég gyenge lett ez a Lego Indiana Jones, vhogy nem jött be.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Neked már megvan? Biztos a bolt közelben laksz és le mentél megvenni.
balee4
Na ez jónak ígérkezik, kár hogy csak holnap lesz meg.

Ez mind szép de ha nem aktiválod akkor a letölthetõ tartalmakat sem tudod letölteni. Így meg akkor semmi értelme megvenni.

Why so serious?