11074
  • csgj
    Hát, lehet, hogy így lesz. Mindenesetre jobb, ha megtartod a mentéseket.
  • felegyi
    Az szopás! Velem is volt ilyen, és csak elég soká hűlt ki a fegyver! Ha katona vagy használd a legelső képességedet, amit ha aktiválsz feloldja az eddig használt képességeket! Ez csak tipp.

Én most akasztottam ki a játékot! Az igaz hogy jó ha elmentjük a mentéseket? Állítólag majd a köv. részbe ha bemásoljuk akkor megmaradnak az eddig választott döntések?!
  • Cat 02 #5631
    Épp ezaz, h itt sem muszáj jónak vagy rossznak lenni, illetve kettő nem üti ki 1mást.
  • wedge31
    Nem igazán értem mit akarsz ezzel mondanni.
    A világ nem fekete-fehér ezt a Witcherben oldoták meg jól szerintem.
  • Prince23
    Jack:
    Tegyél a fegyveredre modokat, a kisütések ellen...

Wedge:
    Épp ez benne a jó... a jó és a rossz elmák harcai! én ezé szeretem a JE-t, Witchert is, szal döntések halmazai a játékok BW gémek:)
  • SZEG007
    mindegyik BioWare játékba lehetsz jo, és gonosz, de ember az nem:P
  • takysoft
    ha nem vagy képes megvenni a játékot, hanem bugos warez verziókkal játsszol, akkor warez-bugok miatt a warez topicban nyöszörögjél.
    Itt a játékról beszélünk, és senkit se érdekel, miért nincs 8k-d erre a remek játékra.

Meg komolyan... ha már ekkora warezos vagy, akkor eg kis cheat nem férne bele sírás helyett?
  • takysoft
    ezt úgy hívják kedves barátom, hogy a jó és a gonosz ősi ellentéte.

a jedik és a sötét oldal nem kimondottan "kotor", szimplán star wars:D
  • JackSparrow88
    Helló, vki segítsen lécci mer már a legvégén vok, Saren-t kéne kinyírni de az a baj h minden fegyverem túl van melegedve és nemtom őket használni. Azok nélkül meg képtelenség lenne ugye h végezzek vele. Mi a f*szért van már elég régóta túl melegedve a fegyvereim, mikor lehet őket újra használni?
  • wedge31
    KotOR - világosoldal - sötét oldal
    JE - zárt ököl - nyitott tenyér
    ME - példakép - renegát

Csak a név változik az elv ugyanaz.
  • Cat 02 #5623
    Épp az h itt nincs sötét-világos oldal
  • Prince23
    sötét világos oldal... ezt h érted? (példakép-renegát?)
  • wedge31
    Amig sikeresek a játékaik sajnos nem fognak bizonyos dolgokat lecserélni.
    Például elkénne felejtenni ezt a álldogállo npc státuszt az kénne hogy mindenki végezze a dolgát élje az életét ugy mint az általad emlitett TES-ben.
    Meg ez a állando sötét világos oldal is lerágott csont föleg a Witcher után.
  • Prince23
    Jó értem... és ez igaz.
    De ha nem tartóztatod le Jahleedékat, akkor nem kapsz példaképes pontokat... ha meg elereszted őket, akkor meg nem kapunk semmit sem.
    Csak kockázatos: nem kapunk xp-t, és lóvét sem. ha felhagyunk vele.
  • böröczk
    A környezetet tekintve valóban Oblivion a kidolgozottabb (még úgy is, hogy jóval korábbi játék), de azért annál sem szabad elfelejteni, hogy minden második faluban az az érzésed támadt, hogy mintha épp az előbb jártál volna ott, vagy mintha az azelőtti faluban is xy-nal találkoztál és beszéltél volna. Volt pár npc séma két szinkronhanggal, pár házikó minta, és azokat ismételték néhány berendezés megváltoztatása mellett.
    Tegyük hozzá, Mass Effect ennél sokkal durvább olyan szempontból, hogy az összes bolygón full ugyanazokkal az épületekkel találjuk magunkat szemben, dejavu. Viszont mind a saját karakterek mind az npck szempontjából realisztikusabbak (vagy inkább annak hatnak) MF figurái. Oké, Oblivionban most simán előjöhetsz a páncélokkal, fegyverekkel, abban az esetben igazad is van, de szerintem MF készítői még meg fognak lepni minket pár letölthető tartalommal, ami feltehetőleg új fegyverek, ruhák, karaktergeneráláshoz tartozó "kellékkek" arzenálját fogja felsorakoztatni.. És esetleg új pályák (bolygók) is idetartozhatnak még.. *szép álmok*
    Na én itt már bele sem merek gondolni, mi lesz, ha az ígéreteket illetve játékosok által szőtt álmokat, kívánságokat Bethesda megvalósítja a Fallout 3-ban... Na szóval, lesz (és van) mikkel játszani a Diablo3-ig..
  • kovecses
    Egyetlen egy sex jelenetet sem lttam pedig rengeteget beszélgettem a karakterekkel és nem volt ilyen vagy hasonló oppció! Kérek mindenkit hogy akinek sikerüt keressen meg priviben és segitsen! köszönöm.
  • Gascan #5617
    sziasztok.. nekem megvan az eredeti játékom .. felinstaláltam magamnak, minden ok.. most a haverom elkérte.. csak a lemezt adtam neki a kódot azt nem... ilyenkor ő azt mondja, hogy kell hozzá neki a krekk mivel másik szeriált használ hozzá

nekem a saját szeriálommal fog menni ezek után?
  • csgj
    Gondolom csak minimum textúrákkal nézted meg... -.-
  • robotnyk
    Q
  • david18
    Valaki mondja már meg nekem légyszíves hogy hogyan kell kiszállni a járműből.Azt mondom amelyikkel aegy bolygót derítünk fel.Mert én már próbáltam mindent de úgy néz ki ez már magas nekem.Néztem hátha benne van az opcoióknál mivel kell kiszállni a járműből de semmi.
  • TomDantes
    Igaz..hanyatt esnének...borzasztó. És az észre vetted hogy ilyen űrhajók is vannak benne? Micsoda hülyeség már, hisz nem is lehet még ilyesmit gyártani...tényleg tök sza hogy sci-fi játékban vannak nem reális dolgok...
  • rotator
    Mit értesz kidolgozottság alatt? Wrex és Liara közelije olyan, amilyet számítógépes játékban ember szerintem még nem látott.
  • robotnyk
    mégsem tudott lekötni 1-2 óránál tovább. számomra csak azért nem a legtúlértékeltebb játék az oblivion, mert a halo sorozat létezik.
  • SaGa
    A testmodellek is viccesek. Az összes nő úgy áll be, mint a libák a kifutókon. Csípő előretolva. Ha egy katona így próbálna megállni felmálházva, hanyatt esne, vagy két órán belül fájna az összes izülete. Tegnap tűnt fel az is, hogy hátul nézetben a felkarjuk mintha pálcikából lenne faragva, csak eltörték és összeragasztották, kissé rosszul...

Szóval a grafikáját inkább hagyjuk. A sztori jó, a stílus szintén, a kidolgozottság vicces, főleg egy Oblivionhoz hasonlítva...
  • SaGa
    Mivan?
    Nézd már meg a kettőt. A MF-ben a ruhák egyformák, anyagtalanok, csak "rá vannak festve" a karakterekre. Mondom: az arcok mozgása jól kidolgozott, de a hajuk már műanyagból van, a ruházat röhej kinézetű, főleg a 10 GB teleptett mérttel. A páncélok még úy ahogy, de azok is tök egyformák, csak a színük más. A tájról meg ne is beszéljünk...
  • gyuri12
    Nem,csak előtted épp egy 11 (és fél,ez fontos!) gyerekkel veszekedtem,és onnan megmaradt. A 2. fiacskám meg csak úgy jött. Peace.
  • Maxtreme
    Hagyd, lehet ettől nagyobb fiúnak érzi magát :-)
  • csgj
    Hagyd már abba ezt a "fiacskám"-ozást, mert nagyon hülyén néz ki, nálad jóval idősebbekkel szemben!
  • Marci0115
    én 37 lvl-l vittem végig, érdekes
  • gyuri12
    Az első végigjátszásnál 50,második nekifutásra 60.
  • matter
    Huh ez a game nagyon cool:) Már 16 os vagyok:))

Am mekkora a max LVL?
  • gyuri12
    Tetszem érteni fiacskám,csak elég érdekes,hogy én rögtön rájöttem,hogy le van szkennelve és itt meg többen nem nagyon jutottak el oda.

"Hát csupán annyi hogy a hologram nem engedi megvizsgálni. :)
    Mindig elküld melegebb éghajlatra ha scannelni akarod az örzőt. :)"
    Nem akarok itt flame-t kelteni,de hol írtad azt a bizonyos ,hogy "lehet"-et?
    Azért egy Spectre rangban,meg mindenben egy VI fölött áll. Tehát hologramm barátunk hiába mondd bármit is,mi nyugodtan megcsinálhatjuk,ez lenne a játék lényege.;)
    Tetszik érteni?
  • Maxtreme
    Először is, nem vagyok a fiacskád.. (életkort nézve nem lenne 1xü mutatvány)
    Másodszor mint említettem, LEHET hogy lescanneli, de mivel újra és újra felajánlja (a többinél nem ajánlotta fel.. nem is engedett vele semmit csinálni) a lehetőséget, ezét volt zavaró..
    Tetszik érteni?
  • SZEG007
    bazz ha nem scaneli akkor mit erölködsz keress egy másikat. Mondjuk nézd meg a dokk végét voala
  • MrAndree
    Nem minősül renegát tettnek. Nem kapsz érte renegát pontokat ha befejezed a scannelést.
  • Prince23
    Épp az hogy sikerült beszkenneld, hiába pofázott Avina ott neked. Mellesleg az rossz, renegát tettnek minősül az őrzők szkenelése. Mikor Jahleeddal taliztam, megtudtam minden részletet és akkor felmondtam az örzők további szkenelésével, és kaptam példaképes pontokat:D
  • gyuri12
    Fiacskám,azt a szerencsétlen őrzőt úgy megszkenneli Shepard bácsi,hogy csak na!
    Valamelyik másikat kihagytad.
    (egy kis bíztatás: abban a küldetéssel 2 óráig szenvedtem, a végefelé minden sarokban keepert láttam...:S )
  • MrAndree
    Na ezért nem kell szar honosítással játszani... :)
  • Maxtreme
    Nem változott :) (a magyarban legalábbis)
  • MrAndree
    Hát pedig a felirat is megváltozott scan-ről examine-re. Mondjuk honosítás esetén ki tudja, nem ez lenne az első hülyeség benne.