Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
De ha nem akarod végigolvasni az egészet akkor itt a lényeg:
A magyar felirat biztos jó lesz, de esetleg az angol felirat is választható lesz azoknak, akik inkább azt szeretnék?
KZS: Igen, és szeretném, ha ez tendencia lenne. Azért honosítunk, hogy azok számára is át tudjuk adni a játékélményt, akik nem, vagy nem eléggé tudnak angolul. Amíg a filmek szinkronizálásának van létjogosultsága, addig a játékok lokalizálásának is. Szerintem a Mass Effect honosítása a kemény határidõkhöz és az anyag nagyságához képest meglepõen jól sikerült, nagyon sok munkánk fekszik benne. Másrészrõl viszont az a nemzedék, akik angol játékokon nõttek fel, sokszor ódzkodnak a honosításoktól, függetlenül a minõségtõl. Szeretnénk, ha õk is úgy játszhatnának a játékkal, ahogy szeretnének. Én biztosan magyarul fogom, még gépet is vettem emiatt, az elõzõn nem futott volna..
Why so serious?
Csak mert elvileg úgy volt, hogy nem lesz, de vhol olvastam interjúrészletet a fordítókkal és ott meg mintha említették volna!
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Why so serious?
Most jobb?
Azt írtam, hogy õk mondták, hogy leveszik patchcsel, amit te be is idéztél. Mit akarsz még? Elfogy a regisztrációd? Tudtommal annyi a korlátozás, hogy nem lehet egyszerre több, mint 3 gépen. Bár nekem az angol verzió sem csinált semmit, szerintem kurvára nem regisztrál, de mindegy. Legalábbis látható jele nincs, a telepítés egy mp-ig sem különbözik más játékok telepítésétõl.
Hát nagyon úgy néz ki, a CD Projektnek sikerült végül kiizzadnia a tökéletes ME kiadványt. Angol hang, angol-magyar felirat, nincs limit, nincs aktiváció, net csak a letölthetõ tartalmakhoz kell... GRAT, ha tényleg igaz mindez! <#eljen>#eljen>
akkor ez nem aktivál semmit!ugyanis akkor nem kéne.tehát ez egy olyan verzió,mint ami a ruszkiknál is megjelent
tényleg nincs nyelvválasztási lehetõség? D:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Kérdés: Mi történik ha az EA úgy dönt nem támogatja tovább az aktivációs szervereket?.
Válasz: HA ez elõfordul akkor a Bioware kiad egy patch-et."
Hú de konkrét. Ha a szerverek még 5 év múlva is mennek de nekem 2 év múlva fogy el az aktivációm akkor majd 3 évet várok a patchre...
Why so serious?
Ez az amit valahogy nem hiszek el. Miért vennék? 3 év múlva már nem viheted vissza a boltba azért mert nem megy. És mivel már kifizetted EA valószínûleg magasról szarik arra, hogy bajaid vannak. Majd szépen mondják, hogy vedd meg újra, addigra már úgyis olcsó lesz. De ha nálunk tényleg nincs aktiváció /erre azért még várok amíg többen megerõsítik/ akkor mi megúsztuk.
Why so serious?
Why so serious?
Akkor megveszem...
pl nekem a Witcher eredeti, és ott nem volt semmi aktivácio, pedig van serial számja:S
amúgy sztem ez nem aktivált semmit (azért kell a DVD), van yegy gyanúm, hogy a magyar verzióból kikerült a DRM, és maradt a jó öreg szériaszámos/DVD megoldás (ezért is van hozzá szériaszám, a kézikönyv hátulján, jó öreg védelem mint eddig)
de mondom, nekem semmi prob nem volt vele, feltelepült, nyomtam hogy "játék", és jáccok.. ennyi.
csináltam is egy vadiúj Sepárdot😊 immáron honosítottat..
egy két furcsaság van a magyarításban (pl. fegyverek neve lefordítva, lándzsa IV, meg ilyenek, meg a Quarian-ból Kvarián lett, elõször azt se tuttam az mi lehet?😊 de összességében igényesnek tûnik, nem nagyon vannak nyelvtani hibák eddig
ja, és van hozzá egy nagyon fajin kis novella, egy izléses kis könyvben, szóval csak gratulálni tudok a cdprojectnek, doboz is igényes, kézikönyv is (szintén magyar)
ja, és ellentétben a hírekkel, nekem nem ajánlotta fel hogy angol/magyar, egyszerûen csak magyar (bár lehet elnéztem valamit)
(ott a crack 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert Magyarországon élünk ne felejtsük el!!!!
De a hivatalos fórumon sok a panasz ( mi más lenne), sokaknak van gondjuk ezzel az aktiválós marhasággal. (a secuROM meg akkoris fentvan ha offline vagy csak akkor /lehet, hogy/ letilt)
Gyakorlatilag feltelepíti az ember a játékot, majd mikor elõször elindítja akkor akar csatlakozni a netre a program és ekkor történik az aktiváció. Ha nem tud csatlakozni és aktiválódni, akkor nem fog elindulni a játék, semmi egyéb nem történik.
Ha az elsõ indításnál ez sikerül neki, akkor utána már nem vacakol semmit.
Szóval nem a telepítés közben történik maga az aktiválás, hanem a játék elsõ indításakor.
Tehát ha kihúzza az ember a dugót, akkor ne csodálkozzon ha nem indul a játék. Vagy ugye használja a törést és akkor nem lesz felcsatlakozási kísérlet sem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Többen e miatt nem vesznek semmilyen EA terméket. Álltólag komplikációkat okozhat... mondjuk én nem tapasztaltam. Ha valakit érdekel bõvebben, akkor itt utánanézhet ( nemtudom mennyire hiteles a forrás... )
http://securom.sublimesims.net/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=81
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Aktivációt viszont honnan tudhatom, hogy kellett-e? Simán felraktam, a cd-keyt az installernek megadtam, aztán elindítottam. Konkrétan aktivációról nem olvastam semmit se játék, se telepítés közben.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord