11074
  • Djemba
    az első logikai felastanál vagyok van 3 tömb megcsináltam az 1 és utánna melyik gombot nyomjam meg, hogy befejezetnek tekintse????
  • gematta
    hy all
    a kódfejtő képeséget hogy lehet fejleszteni?
    csapatagok közt lehet e váltani:
    köcce a segitséget!
  • fall2
    Közben rájöttem, hogy tudok kiszállni a Mkeko-bol, nálam a backspace volt az. Gondolom a fegyver eltevő gombot használja, ugyanis én azt raktam arra a gombra. Optionsban viszont azt már nem írták, h azzal is lépek ki Mekóból.
  • gyuri12
    Majd akkor fogsz nézni,ha megmondják,mik is az őrzők feladata.;)
  • cikasz
    És tényleg megtaláltam az összes örzöt...
    De, hogy nem történik semmi csak ad egy kis pénzt meg xp-t!!! ezért nem érdemes kergetni öket! :D
  • TomDantes
    Hogy-hogy ki nyírt? Lődd szét...azé vanfegyver azon a kocsin.
  • Tatyla
    első utam egy olyan bolygóra vezetett ahol egy ilyen féreg kibújik a földből persze kinyírt mint a papírkutyát ,számít hogy mikor hova megyek milyen sorrendben?
  • fall2
    Üdv

Nekem is a járművel van jelenleg gondom. Mégpedig, hogy az istenért sem szállnak ki a Q lenyomásával sem. Néztem configot is a bill kiosztásnál meg nem találtam erre vonatkozó részt.
  • MrAndree
    Na ja. És akkor csodálkozunk ha már az RPG-ket is röhejesen egyszerűre csinálják...
  • Djemba
    köszi
  • gyuri12
    Tényleg ennyire nehéz volt rájönni,hogy a Q-val kell kiszállni?!
    Minden 2. ember ott akad el...:(
  • Marci0115
    nyomd meg a Q betüt és kiszállnak a jármüböl
  • Djemba
    ott akadtam el amikor elösször kell menni az úrautóval és van egy ajtó ami kinyitódik és egy garázs, de ott egy felrobbant űűrautó áll.
    HOGYAN KELL ODA BEMENNI?????
  • Abu85
    Nem tudom melyik más motor képes ilyen teljesítmény mellett ilyen árnyékokat létrehozni, szóval az erős beszólás, hogy az UE3 motor hülyesége.

A LOD probléma pedig hülyeség... Annyi az egész, hogy az UE3 Streamelt textúrázást használ, ami folyamatosan tölti be a képhez a textúrákat, így nem foglal sok helyet a VGA memóriában... (akit nagyon zavar a dolog, az vegyen Radeon HD szériás VGA-t, mert azokat a Streamelt textúrakezelésre készítették fel)
  • rotator
    Nem ez verte oda, hanem a medium-high detail (melyik lehet a boxos?). :D
  • Dante73
    És ez a grafika verte oda a konzolosok állát a padlóhoz.... Ami egyébként összképét tekintve nem rossz, de azért vannak jobbak is. Legalábbis, Pc-n...
  • rotator
    A ricegő önárnyék az UE3 motor hülyesége, mint ahogy a bizonyos npc-ken és Garruson feszítő gyenge textúra is a közeliken (valami LoD hiba).
  • rotator
    Nálunk csak hagyományos lemezellenőrzés van indításkor, ennyi...
  • Marci0115
    te miröl beszélsz?nálam semmi probléma nem volt,lehet hogy jobb gépet kéne venni:D
  • SaGa
    Amúgy eléggé kétélű a grafika. Pl Tali maszkjával rengeteget küzdhettek, mert ha jól megnézzük, nem teljesen fekete, hanem kissé áttetsző, látható a szeme, az arc formája, az orra, beszélgetés közben. Ugyanakkor pl az emberi arcokon, főleg nyakon az árnyékok néha tragikusan néznek ki, a hajak meg mind PVC-ből vannak: merevek és műanyag szerű a csillogásuk. A korai raytracerek gyártottak ilyen kinézetű fényes tárgyakat...
  • zsotesz
    Erre van egy baromi egyszerű megoldás, F6-tal ments, majd töltsd vissza.
  • SaGa
    A játék néha elakad pár másodpercre, bizonyos hangkártyákkal. Ilyenkor jól érzékelhető, hogy a hang lejátszása miatt akadt el. Némi "ismételgetés" után aztán tovább megy, de az a szövegrész kiesik. A felirat néha olvasható közben, máskor meg nem...
  • Prince23
    Na ez igaz, már mint a festményszerűség a witchernél.
    Hang fagyás??? ezzel mit értel? Hogy nincs hang?
    árnyékolási hibák mondjuk valóban, a beszélgetésben pl Ash árnyékolása fura az arcánál.
  • SaGa
    Igen, azokat. Van bug rendesen (pl hang "fagyás", árnyékolás hibák)...
  • SaGa
    A Witcher kifejezetten festményszerű akart lenni és annak tökéletes.
  • SaGa
    Az a baj, hogy az alapmodellek vannak elrontva. Azon, hogy a ruházat "rá vn festve" az NPC-kre, nem lehet segíteni és az esetleges modderek keze is meg van emiatt kötve. A maximumot, ami kihozható belőle láttuk (az az idióta nude mod). Az a bajom a ruhákkal, hogy nincs anyag hatásuk, vastagságuk, saját mozgásuk, ami egy ennyire fotorealisztikusnak szánt játékba humoros. Nézd meg az Asari Consort könyökén a foltot pl. Vicces...
    A másik problémám, mint már írtam, az ellenfelek statikussága. Minden szinten, minden újrakezdésnél, mindig ugyanott, ugyanúgy mozdulnak meg. 3. végigjátszásra már vaktában lehet őket lelőni, ott lesznek, ahol szoktak.
  • Prince23
    Amúgy a letölthető tartalmak menűpont alatt mit értenek? Patcheket? Modokat? Kiegészitőket? Vegyest?
    És mikor jön má ki egy letölthető tartalaom? Mondjuk patch kiadását teljesen feleslegesnek tartanám, hiszen eddig semmi buggal nem taliztam...
  • Prince23
    Hát szerintem a ME sokkal szebb mint a Witcher. És még sokkal jobban van optimalizálva is.
  • giba
    Hát nem tudom de 10 naponta ellenőrzik a cuccost majd a magyar verzióban talán másként oldják meg a lokalizáció miatt ,nem tudom de tuti nagyon fenyegetőzik a kiadó
  • SaGa
    Minden fullra van állítva. NV 8800GTX 768MB VRAM, bírja. Az arcokon kívül minden nagyon gyenge kivitel. Igaz, egy rpg-nek nem a csillivilli a lényege, de ha már összehasonlítunk, tegyük azt normálisan.
    A Mass Effect egy igen jól sikerült sztorijú, elég jól kiegyensúlyozott játék, de a grafika minősége nem üti meg azt a mértéket, amit pl az Oblivion. Az effektek még úgy ahogy, a texturák és a 3D modellek ellneben gyengén sikerültek, főleg egy 10 gigás méretű cucchoz. Ennyi.
    A The Witcher is jobban kidolgozott grafikával bírt.
  • rotator
    A magyar kiadásban nincs install limit.
  • giba
    ha nem vagy képes megvenni a játékot, hanem bugos warez verziókkal játsszol,

Tudásod szerint csak a warez bugos?

/ha nem vagy képes megvenni/ ez valami letisztult vélemény? majd meglátjuk hány emberkét zaklatsz majd a 3.Winfos install után a warez gyógytapaszért hogy újra játszhassál, ha még nem végezted ki, egyébként alapból jobb ha originál progi van meg mindenből dehát te sem mindig a gyalogos átkelőn mész át.

• MrAndree
    A charm és intimidate skilleket csak akkor tudod kimaxolni ha magasra felviszed a paragon vagy a renegade szintet. Mondjuk úgy emlékszem maximum szint ezekhez se kell csak olyan szépen néz ki hogy egyik vagy másik maxon van. :)
  • böröczk
    Ahogy írod, plusz ettől függ, milyen küldetéseket kapsz. Valamint a hátteredhez kötödő mellékküldetés (3féle lehet) is attól függ, renegát vagy példakép hátteret választottál. Nagyjából ennyi.
  • Prof William
    A max paragon illetve renegade szint mire jó? Ad valami extrát vagy csak nézhetem hogy na ennyire szemét voltam...
  • czky
    Talán máskor.
  • RedDevilsza
    Ez a bug nekem is előjött többször is, Sarennél is, annyi a dolgod hogy lemented, és újra betöltöd a játékot, de vigyázz mert olyan is van amikor olyan skillt nyom rád amitől overheates lesz a fegyver de az elmúlik! Ne keverd össze a kettőt!
  • RedDevilsza
    Vidd végig mégegyszer!
  • czky
    Nagyon jó játék volt!
    Azt picit bánom, hogy nem fordítottam több időt a mellékküldetésekre, mer sajna csomó bent maradt.
    Várom a következő részt!
  • takysoft
    egyrészt: ha szimplán új játékot kezdesz a karaktereddel, már ttl törlődnek a paragon/renegade pontok.
    Nem hinném, hogy a következő részben ez máshogy lenne.
    Szerintem karaktergenerálásnál vagy az első beszélgetés alapján dől el, hogy mi is volt az első végén(esetleg találnak valami köztes story-t).
    Annyira azért nem volt sok választás a játékban, hogy nehéz lenne ezt megoldani:D