Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki esetleg nem szeret Mékózni meg kutakodni, annak ez segíthet. Maps

Sziasztok. origin-en vettem meg a játékot nemrég, mert le volt árazva. Na most ott ugye nem kapható a magyar verzió, ezért vettem angolt. A faq ba ez az orosz patches magyarítás mûködne ugyan úgy?

Ati

Optimus Prime
Én beszéltem az EA supportal adott linket és key-t, így már jó. Bár nem telepíti a fájlokat - néztem a fájlok, könyvtárak dátumát - de a key-t csak így regisztrálja és aktiválja a tartalmat. Egy szó, mint száz: kell egy key és telepíteni, mint eddig. Bárhonnan is van meg a játék.

Bring Down the Sky DLC letöltés, de key hozzá a supporttól kell. Amióta feltörték a BioWare oldalát. :/

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nekem is hasonló problémám volt az 1.02-es patch felrakása után. Az 1.01-es patch-csel még látta a BDtS-t.
Optimus Prime
Fura, nálam nem látni a BDtS DLC-t. 😞 windows reinstall után újra tettem és bár ott a mappája a Downloadable content menüben nem látszik csak a Pinnacle, amit most vettem. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Bizám.
Fenrir
A Bring Down the Sky-ban hozott döntésed benne lesz a ME3-ban, nekem legalábbis benne volt.

A halál csupán a kezdet...

Calver
csapattársakét nem lehet elsõ részben - dobozon tudtommal annyira nem gáz (power wheel), pc-n eléggé.
legjobb félmegoldás autohotkey használata, itt meg is találod kb hogy, de ezt összerakni egy igazi élmény...

"The trees move. Do you not see it?"

az új képességeket meg nemtom kirakni gyorsbillentyûre,tököm kivan már ezzel a játékkal 😊
Calver
sõt, nyitogatásra ̶C̶a̶r̶t̶h̶ Kaidan is jó.

Optimus Prime
Ez egyszerû, de komplikált, ha nem tudod hogy is mûködik. 😊
A lényeg: Garrus, Tali akik ebben spécik, õket vidd magaddal. A lényeg, hogy ne automatán legyen a pontok elosztása, hanem te tedd ezt. Így tudod a decrpytion és electronics skillelet fejleszteni. Ez fontos, ha Sentinel vagy se tudsz mindent kinyitni, ha nem fejleszted eme két képességed.

de vannak bolygókon ilyen lezuhant mûholdak meg ilyenek,és én mivel katona kasztot válsztottam esélyem sincs kinyitni,de akinek nagy a technikai képzetsége azt rá tudom venni h inkább bátya neked kéne kinyitni?
Optimus Prime
Nem, csak Shepard irányítható. A választható két csapatagot viszont ugráltathatod, ahogy akarod. Ez kicsit más, mint a KOTOR. Én azt mondanám, butább.

A játékban lehet váltani valahogy a csapattársaim között mint a KOTORban?
Optimus Prime
Azt nem tartalmazza. Vagyis... én nem néztem csak feltettem. Fura is volt, hogy nem kér kulcsot, ami miatt Steamesre, retailre se lehet telepíteni.

Prince23
Na az Origin eleve tartalmazza a DLC-t is.

Viszont a FAQ-os magyarítást nem tudtam feltenni, a kódexek a menü magyar de ingame nem! mit lehetne csinálni?

az 1.01a patchben benne van a bring down the sky dlc, ami ingyenes
Prince23
Az Origines verziót lehet vagy muszáj patchelni?

illetve tartalmazza e a batári küldetést az origin verza?

Köszi, valóban, csak át kellett állítani 16:9-re! 😊
MerlinW
Elméletileg nem kell trükközni semmit, van benne alapból 1920x1080-as felbontás. Esetleg nézd meg, h az indítõképernyõnél a beállításokban 16:9-re van-e rakva a képarány.
Hi, kéne kis segítség!

Nagyon régen játszottam a játékkal, de most újra belevágnék! Viszont azóta beszereztem egy HD monitor, de a játékban csak 1280-as felbontás van? Van megoldás hogy 1920x1080 ban fusson a játék, ha igen, akkor mi az? Elõre is köszi! 😊
MerlinW
Jah, akkor nem szóltam😊

[merlinw.org]

Calver
XP-rõl volt ám szó <#bohoc>
és azt ad, emlékeim szerint nem is keveset.

MerlinW
Milyen többletet ad a 2 DLC? Semmit. Elsõben egy, a fõszáltól független mentõküldetés megy, a második pedig egy agyatlan túlélõ aréna.

[merlinw.org]

Calver
sõt, még úgy lehet durva bónusz XP-t szerezni, ha Thresher Maw-okat úgy ölöd meg, h kiszállsz mikor már majdnem kipurcant Mako-ból és lepuffantod. ugyanez vonatkozik ofc többi ellenfélre is - kedves Mako ugyanis elég sokat lenyal xp-bõl.

Optimus Prime
Legutóbb én is ezzel csináltam meg. Röhej, de a a Council chamberben asszem 4 Keeper is van, egyrõl tuti sose tudtam. De az Avina melletti Keepert is scenneli, csak... a Wikin le van írva.

Egyébként a szintet behatározza, hogy hányszor vitted végig, mennyi bolygón voltál felderíteni. Pl. minden új nyersanyag, decryption XP-t add. No meg a két DLC, ha megvan is ad egy kis többletet.

Hali!Nem tudja valaki,hogy az xboxos verzióhoz van-e magyar felirat?
nagy neheze meg találtam, de köszi ezt is
😊
Fpocok
Q

Parasite Eve 2, best game EVER!

még valami😊hogy kell kiszálni a jármûbõl? amivel a bolygókat fedezem fel mert sehogy sem megy :S
köszi szépen meg is lett 😊
Fpocok
Azért fogalmaztam így, mert a küldetés neve is az volt 😄
Calver: Nem tudom, ennyi volt.

Calver
uff
azt ne piszáld, nem az kell neked.

Sziazstok!
A játék elején vagyok és olyan problémám lenne h vannak azok az õrzõk a fellegvárban,meg van már 20 darab de egyet nem tudok szkennelni.azt amelyik mellett van egy ilyen lila néni aki tolja az információkat,mindig rám szól h lehet nem kéne cseszegetnem az õrzõt.Mit kell csinálni h betudjam szkennelni?
Calver
Infiltrator mókás, de hogy-hogy nincs semmi bónusz képességed? nagy hiányzik oda egy lift/singularity...
btw nekem 54 lett a vége amikor mindent befejeztem - bár lehet ott közre játszott az achievementbõl kapott extra xp is.

Optimus Prime
Mitológiából egyes vagyok akkor.<#confused>

Hádész kutyája az a Cerberus 😊
Optimus Prime
Én annyira nem veséztem utoljára, de elértem az 50-es szintet is, igaz már második végigjátszás, Hardcore szinten.
Hádész kutyája? Az mi is? egyébként rengeteg küldetés van csak a Citadellán, mint az aggódó anya és a halott férjének a bátyja vitatkoznak a születendõ gyermekrõl.

Fpocok
NA, amíg mindenki végigtolja a harmadik részt kétszer is, addig én elkezdtem újra elõröl. Persze volt félrerakva mentésem, de úgy döntöttem, hogy kiélvezem utoljára a részeket.

Eddig kétszer vittem végig normálon. Csak a sztorit. Most viszont hardon mentem és az ÖSSZES MELLÉKKÜLDIT MEGCSINÁLTAM, AMIT TALÁLTAM (kivéve az ilyen gyûjtögetõs küldetéseket). Hardon rengetegszer oneshotoltak... nagyon nehéz volt az eleje. De megérte: Rengeteg dologgal találkoztam, amivel eddig nem: Pl jártam a holdon, találkoztam a hádész kutyájával, illetve megbosszúltam a Blitz-et is. Jöhet a második rész 😄

koschwarz
csal pont most volt a hír, hogy bizonyos cloud-on tárolt mentéseket nem lehet importálni a 3. részbe. szóval érdemes merevlemezen is tárolni a mentéseket.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Optimus Prime
A Mass Effect 1-2 Cloud támogatást kapott Originen. Ha játéknak kell ilyen funkció - legalábbis hasznos, jobb két mentés, mint egy - hát akkor az a Mass Effect.

az meg a másik, inkább oda kellett volna ezt írni
gerey
meg ME3 topik is.

van spoiler tag...
Sziasztok!
SPOILER ALERT!

Szal elkezdtem a ME3at az elsõ és a második részt is full renegadeként kitolt Shepardemmel. Annyit nem értek az egészben hogy ugyebár a ME1 renegade befejezése az hogy az emberek át vették az uralmat a Citadel és a tanács fölött és a régi tanácstagok meghaltak. De most mikor mentem hozzájuk segítséget kérni már elõre gondolkoztam hogy hú hogy is lesz ez? Mert úgy gondoltam hogy csak emberek vannak még az élen a galaktikus közösségben. De meglepõdtem hogy bár Udina ott volt,de a 3 másik fõ faj is a tanács tagja volt. Ugyan megemlítették hogy Shepard anno mekkora köcsög volt hogy hagyta meghalni a régi tanácstagokat blabla. Szal valami nagy koponya meg tudná ezt nekem valahogy magyarázni? Elõre is köszi.
Optimus Prime
Nem nehéz nem megtalálni, az egyik legjobb szám a ME Theme és a Vigil között. 😊

Lunki88
Eszemben sincs kihagyni, az elsõ rész mentésével szeretném majd folytatni. 😊
Optimus: Köszi már nem kell, az OST-ben megtaláltam. 😊
koschwarz
örvendetes, hogy ennyire megfogott téged is. az origintõl meg nem kell félni, semmivel nem rosszabb, mint a steam, illetve hát még persze fejlesztik, de nekem eddig semmi problémám nem volt belõle, sõt, kényelmes.
és SEMMIKÉPPEN ne hagyd ki a 2. részt a 3. elõtt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Optimus Prime
"Love Theme" azt hiszem. Nekem megvan az egész score MP3-ban, dobj PM-et és eljuttatom hozzád.