11074
-
#10634 ...köszi. Én meg csak a Vista módot próbáltam... -
#10633 Próbáld XP SP3-as kompatibilitási módban. -
#10632 Windows 7 64bit
szerk: most ezt próbálom
szerk2: egyik se megy, telepített nyelv nem egyezik.
szerk3: megtaláltam a windows mentéseim között a magyar patchet, felment és most nem crashel. Úgy tűnik most már működni fog :)
szerk4: a beállítások elindult, de most a MassEffect.exe crashel... -
#10631 Milyen operációs rendszered van? -
#10630 Feltettem megint, de játék indításnál és ha a Beállításokra nyomok leáll a mass effect működése... Megoldás? -
#10629 Én azt hiszem most találtam először Geth armort. Az AR-t már máskor is találtam, vettem. Egy darabig jó fegyver, de a Spectre X-es cuccokat semmi se üti. -
#10628 Geth Armory-féle Krogan páncélnak ám három, csak nevében és színében különböző verziója van, szóval azt nem olyan nehéz ám szerezni... viszont baromi jól néznek ki, főleg a zöld. (Battlemaster?)
Pinnacle Station egyik vicces dolga, h kisebb szinten is szerezhetsz vele Spectre X fegyvereket, meg kb minden másból is a legjobb dolgokat. -
#10627 Végre sikerült a Pinnacle Station-t megcsinálni, igaz csaltam, mert néhol lentebb vettem Insanity-ről Veteran-ra vagy Causalra, főleg a Time Trialoknál, mert Engienner-rel, pisztollyal lehetetlen megcsinálni őket.
Viszont Ahrem küldetését Insanity-n vittem végig. És megkaptam a házat. Nekem nagyon tetszik. Plusz most ott szereztem egy Geth armort(!) Wrex-nek. -
#10626 Épp ez a baj, hogy friss. A régivel nincs gondja, de csak a 2-nél van ez a hiba. Az egy csak... laggol, de bármilyen driverrel. Viszont nincs a hang bugom. Egyébként a 3 játékból a 2-nek a legmagasabb a gépigénye. -
SewerRat #10625 Szerintem nálad driver hiba lesz. Lehet, hogy nálam is. Régit használok, mert az újabbak hibát produkálnak. Mass 3 megy, nem vágom, hogy az első résznek miért vannak nagyobb igényei:)
Próbálj drivert frissíteni, hátha. -
#10624 Nekem hasonlót a 2 csinál a ~290 Geforce driverrel. Bár futni fut, de összeomlik és 640x480x16 színűre vált az asztal és nvdisp.dll hibát ír. -
#10623 Azért egy próbát megér azzal ha megduplázod. -
SewerRat #10622 2048 mega virtuális memória legyen már elég neki:S -
#10621 Mintha kevés lenne a virtuális memóriád. Próbáld meg azt hogy növeled. -
SewerRat #10620 Sziasztok!
Problémáma játékkal: Belassul, megáll pár másodpercre, majd ha úgy esik jól neki kivág az asztalra és 4 bitesre állítja a gépem színét...úgy is marad újra indításig.
Tud valaki megoldást ajánlani?
Karakter generáláson nem jutottam még túl. -
#10619 Tegnap megpróbáltak Infiltrator-ral menni. Hihetetlen, de a két assassin nem bírtam megölni a Chora's Den előtt 20x sem. A múltkor Adept-tel még Eden Prime-on feladtam. Engineer-rel alázok, Sentinel dettó. Még Vanguard-dal is, pedig Lazy Shep nem volt egy profi egyén. :D
Mindegy, most most második végigjátszásra viszem végig Engieneer-rel, így meg lesz az achi. Érzem már az elején, hogy több és nehezebb ellenfél akad, később is számíthatok nagyobb ellenállásba? :) -
#10618 Igen, ezzel lehet elbaszni. Én elsőre nem is tudtam erről a gránát upgrade cseréről. Ha megvan, simán végig vihető Insanity-n hogy minden telepes túlélje. -
#10617 közelharccal is le tudod őket ütni, csak figyeld a számlálót a sarokban, mert hajlamos néha Shep kilyuggatni őket.
én gránátot konkrétan csak és kizárólag a creeperekre használtam - őket instant öli, és ők veszélyesek - telepesek csak cirógatnak, simán odasétálsz és pofánvered őket -
farferi #10616 Na ki a hülye?ÉN.Meg voltam győződve hogy átcseréltem a gránátot, persze nem.....Jó hogy nem ment, de most már ok. -
farferi #10615 Mindent meg lehet csinálni, csak engem zavar , hogy szuperhősömet rongyosra lövik amíg legránátozom őket.De muszáj lesz. -
Evoluti0N #10614 Meg lehet oldani simán. Van elég bőven. Mondjuk társakat ajánlatos hátrahagyni, mert sajnos nálam voltak olyan hülyék, h lelőttek 1-2 embert annak ellenére, h azt mondtam nekik, ne bántsák őket. -
#10613 De van belőle elég. Simán meglehet csinálni, hogy nem ölsz meg senkit. -
farferi #10612 Remek, szépen felépített paragon karim beszed 32 renegát pontot mert megöli a rárontó telepeseket.Gázgránáttal irtó macerás, meg nincs is elég belőlük, ez így marhaság kicsit.Csöppet felhúzott, bocs. -
farferi #10611 Köszi. -
#10610 A másik megoldás, hogy még Makoval kilövöd az összes tornyot, majd szemből támadva a konténerekig szaladsz cik-cakba. Mielőtt a detektor kb. 90%-ot mutat másik irány, majd vissza. Ott a konténereknél már tudsz fedezékbe menni a támadók elől. Igyekezz a rakétásokat harcképtelenné tenni. -
#10609 van egy "lyuk", kb középen... remek helyen, csak 3 torony tud egyszerre lőni rád, kicsit sem kreténség, de ott be tudsz menni. nálam is sokat csuklott a kitalálójának az édesanyja, mivel közben rád is önt egy rakás ellenfelet, és kicsit nehéz úgy ledarálni őket, h non-stop rakéták csattannak mindenhonnan az arcodba... -
farferi #10608 Az egyik mellékküldetésben egy asztreoidát kéne megállítani, de a célterület alá van aknázva.Próbáltam én jobbra-balra slisszolva átevickélni de az istennek se sikerül.Mi a trükk? -
#10607 Ha megírod milyen géped könnyebb lenne találgatni. Tudtommal a játék ATi-ra lett optimalizálva és nem nVidiára.
Nálam fut maxon, igaz néhol úgy belagol pár mp-re, de pl. egy visszatöltés eme dolgot megszünteti. Bár legalább a hanggal nincs már bajom. -
Bizarro #10606
Mindenből a legfrisessebb driver van fenn. Már kikapcsoltam a vysinct, film grain meg a motion blurt így már értem el fps növekedést. Így már valamivel jobb de még mindig szaggat egyes helyeken. Még pár kollegám ajánlotta hogy vegyem lejjebb az anti szűrést az ati catalyston belül, meg páran még azt is mondták hogy túl erős a gépem (kártyám) hozzá, hát ilyet még nem hallottam . Na majd még probálkozom csak most nincs sok időm a munka miatt főleg most 12 órában. Azért köszönöm a segítségeket!!
Vissza a tetejére
-
#10605 Ez szerintem pletyka. Én most játszottam végig Win8 alatt. Ha Win7-en nem menne, Win8-on sem menne. -
#10604 Driverek a legújabbak? Felesleges codec pack-ok kilőve? -
#10603 V-sync, Film grain, motion blur kilőve? Win7-et olvastam gondokat, de nem teljesítménybelit - hanem hogy egyáltlaán nem működik. Próbáltad adminként futtatni, esetleg XP kompatibilitási módban? -
Bizarro #10602 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Az ME 1-el szerettem volna játszani de iszonyatosan szaggatt a játék. Megnéztem Frapsal és kb. olyan 10-20 fps körül mozog. A gépen bőven megvan hozzá,a játék eredeti(PCGURUS) a patchek felrakva, a játékot már 2x-er újra raktam, a windows is most lett újra rakva kb. 1 hónapja ami win7 64 bites. Néztem oldalakat de nem nagyon találtam ez ügyben semmit.
A válaszaitokat ekőre is köszönöm! -
#10601 nosööö... sehogy
nincs ilyen lehetőség. mentés szerkesztő progi sincs, max hex edit-tel és sok-sok türelemmel érhetsz el eredményt.
egyetlen megoldás az új karakter konzollal régivé cicomázása. tényleg. -
Akra #10600 Nos rendben meggyőzőek az érveid. Most már csak azt mondja el valaki,h fogom átvariálni a skilleket és pontjaimat meglévő karimnak. stroopert leváltani nemesisre stb... gearelt karimról nem mondok le. mint ha szivemet tépnék ki :P -
#10599 még egy dolog ami kimaradt:
Assault Training hanyagolására még egy ok az, h biza a legszarabb sebzésnövelő képzettség az egész játékban. felzabálja a pontjaidat, és szinte semmit sem ad érte. Soldier-nek jó, mert ugye nekik nincs sok dolog amire értelme van pontokat költeni, de Vanguard-al hagyd ki a fenébe. -
#10598 csak próbálok véget vetni a rémálmoknak
Akra:
először is vigyázat, kisregény következik.
kicsi Vanguard egyik nagy baja, h iszonyatosan ponthiányos - túl sok jó képzettsége van egyszerűen... de ezek közül nem mind kötelező. megoldás? hagyj ki párat.
konkrétabban:
Shotgun: minek? pisztoly a legjobb fegyver, és shoti eleve túl szituációs.
Tactical Armor: szép és aranyos a medium armor... az Infiltrator-nak, aki HP sebzést kap be általában. a Vanguard-nak ott a Barrier h védje a seggét, és ők biza pajzs sebzést kapnak be ezért. a pajzsra pedig semmilyen hatással sincs a páncél sebzéscsökkentése.
Assault Training: ezt nem kell kihagyni, de 3 pont elég, legalábbis elég sokáig. miért? mert ahogy fejlődsz, úgy szépen egyre lényegtelenebb lesz, 3 ponttal viszont ott van mindig vészhelyzet esetén.
Charm: nos, ezt itt nézd meg, de Charm-ból egy helyen kell 12-es (Feros), azután a következő legnagyobb 10-es. (Intimidate-ből meg a létező legnagyobb 10-es) amúgy nem költesz rá 12 pontot, csak max 8-at - kapsz 3-at ahogy haladsz paragon irányba, meg egyet spectre-é váláskor.
Spectre Training: 4 pont elég. bőven.
Warp: nagyon sokáig bőven elég 6 ponton is.
specializációból viszont ajánlanám, h Nemesis-t válasz. miért? Shock Trooper gyenge, +életerő és damage reduction vicc egy pajzsos kasztnak, de nem ez a lényeg... Nemesis megdobja kaszt képességednek (Vanguard) pisztoly sebzés bónuszát 10%-ról 15%-ra, és biza a másik két dolog, amit ad is eléggé rohadtul táp.
így már annyira nem leszel talán ponthiányos. -
Akra #10597 Egy mocskos táp skilles+geares karival szeretnék nekifutni ins.fokozaton cheat nélkül. sajnos ez szarszemét pont adotságokkal eséjtelen. -
#10596 Nem értem mire akarsz kilyukadni. Te felturbózott, farmolt karakterrel nyomulsz spéci és erős cucokkal. Én ugye gyenge kasztal, gyenge skillekel és pisztollyal Insanity-n fokozaton és úgyis leverek mindenkit. -
Akra #10595 Nem értem miért van ilyen kevés pont. nem tudok egy normális vanguard buildet kirakni,mert a charm elvitt 12 pontot. nem értem,hogy e nélkül viszont mi ként lehet végig játszani normálisan. válaszadás és lehetőségekre gondolok. Persze még nem sorolom ide ha bónusz skillt is felvenném. na akkor tényleg nem lesz pontom... lehet leszarom és a mostani lvl50-es vanguardomnak oda adom a singul. ,de 12 pontom nem lesz oda se. vagy lehet esetleg csak pontot is hozzáadni? xp-t kilövöm,mert én szeretném kimaxolni.