11074
  • bgabor
    Akkor én ezért nem találkoztam eddig a Spectre-s cuccokkal. :)
  • SaGa
    Igen. Ha elérted, kapsz egy achievemntet és a követkző nekifutásra mehetsz 60 fölé. Meg hozzá férsz a Master Gear X-es Spectre felszerelésekhez is, addig csak a VII-esket tudod megvenni.
  • bgabor
    Elsőre 50-nél van lelimitálva?
  • SaGa
    Első nekifutásra sehogy. Ott 50 a maximum. Ha már végigtoltad, akkor nyílik meg az 0 fölötti szint elérésének lehetősége. Azt hiszem, csak újraindított (azaz nem újonan generált, hanem egyszer már kijátszott és újra elindított) karakterrel, de ez nem biztos...
  • Grifidos
    Önismeretből jeles!
    Még mindig zavart vagy amiért megdobáltak szombaton?
  • bgabor
    Az összes küldi lenyomásával, minden ellenfél lelövésével. Esetleg újraindított karakterrel. (amikor olyan karakterrel kezded a játékot, akivel már egyszer végigvitted, és alapból magas szintről indul)
  • Broafka
    gondolom úgy ahogy a gothicban is, tulajdonképpen részekrevan osztva a játék, amikor legelőször jársz a fellegvárban és akkor csinálod az őrzőket akkor kapsz értük mondjuk 30 XP-t amikor meg mondjuk akkor amikor elvették a hajódat, akkor meg kb 600XP-t kapsz értük

legalábbis gondolom így csinálják
  • rotator
    Most megyek Ilosra 48. szintűként. Nem igazán értem, hogy lehet itt elérni a 60. szintet. :S
  • bgabor
    Megmondtam korábban: nekem egy magadfajta, kötekedő trágár féreg nem vitapartner.
  • Grifidos
    Gratula!
    Most hogy kibeszéltünk téged, mondj valamit másokról is.
  • bgabor
    Kérdezés előtt érdemes mindíg elolvasni a FAQ-ot, a leggyakoribb kérdésekre a választ ott megtalálod. Ha amit keresel, nincs a FAQ-ban, akkor kérdezz.
  • bgabor
    No igen, csakhogy ők (a rendőrség) kis halakra nem hajtanak. Arra is alig van kapacitásuk, hogy a legnagyobb warezterjeszőket lefüleljék.
    Ezért kerül be a híradóba, ha nagyritkán elfognak egy nagyobb másoló brigádot.
    A probléma az, hogy le vannak maradva. Ők a nagy másoló "műhelyekre" utaznak, olyanok azonban már csak elvétve vannak. Ma már a gyors internetelérések miatt mindenki magának warezol, nemúgy mint 2000 körül, amikor még tényleg nagy üzlet volt másoknak CD-t írni, pénzért.

Lényeg a lényeg: se kapacitásuk, se koncepciójuk az egyéni warezolók üzldözésére. És ez nem is fog változni a jövőben, mert valószínűtlen, hogy a rendőrség erre szakosodott osztályának létszámát/pénzkeretét többezerszeresére növeljék.
  • szapor
    Nem vagyok láma!
  • bgabor
    Inkább fogd be a szád ha értelmesen hozzászólni nem tudsz.
    Ja, és csak mellesleg: az eddigi, régebbi hozzászólásaiddal már bemutatkoztál, kiderült, hogy nemigazán vagy vitapartner értelmes vitában. A te színvonalad a kurvaanyázós vitatkozás, mint ez korábban egyértelműen kiderült.

Mellesleg nem gondolod ugye, hogy egy magadfajta szar fogja megmondani, melyik topikba írok.
  • SZEG007
    no comment
    talán használni kéne a bannert te láma.
  • Grifidos
    Inkább valami wrz topilban nyomjad az okosságot.
    Ezek már réges-régen lerágott csontok. Ja, és csak mellesleg: Marhaságokat beszélsz/írsz.
  • Frank99
    a BSA KIZÁRÓLAG az őket fizető pár cég programjaival vannak elfoglalva.
    itt megtekinthető a cégek listája....

A rendőrség viszont mindent visz, mint a piros hetes az ultiban. És ha valamidet elvittek, jobb ha újat veszel, mert egy darabig (néha soha) nem kapod vissza....

és ha bármi olyat talál a 2 hetes tanfolyamot végzett "szakértő" ami szerinte nem jogtiszta, akkor mész szépen tárgyalásra.... még jó, ha nem térgyelésre.....

Itt olvashatsz bővebben:(benne voltam)

itten
  • TomDantes
    Crack hiba...vagy másik crack vagy eredetiben vedd meg
  • szapor
    Hello!Eljutottam addig hogy kéne a galaxis térképet használnom de vmiért nem jó.rányomok tiszta fekete kép és a bal felső sarokban az van hogy Özvegy...
  • bgabor
    A patch átal végrehajtott módosítás nem jön figyelembe, mert azt ugyanaz készíti, mint a programot.

Azzal pedig, hogy a crackel felülírod az eredeti fileokat, te módosítod a játékot és nem a crackercsapat. Ők csak elkészítették a cracket, nem kényszerítettek rá, hogy módosítsd a játékodat a crackjükkel.
  • bgabor
    A BSA, a közhiedelemmel ellentétben nem joghatóság, csak egy civil szervezet. Pont annyi joga van bemenni a lakásodba és átvizsgálni/lefoglalni a CD-idet, mint a házaló mormon hittérítőknek. Azaz semennyi.
    Emiatt dilettáns dolog 'szoftverrendőrségről' beszélni, mert olyan nincs.
  • Cashx
    na és a BSA? :P
  • szapor

Ez mi akar lenni?Amikor reggel felraktam akkor játszottam vele.Most elakarom inditani és ezt irja ki.
  • SaGa
    Az oprendszer nem a "vista" vagy az "XP", hanem mindaz, ami az ő Vista-ján vagy XP-jén rajta van, a hardver és a szoftverek használhatósága érdekében. Pl a driverek, a patchek és egyebek. Ebben meg nehéz, a nagyobb cégek által használt "egyenmasinákon" kívül, két egyformát találni a világon. Mindenki mással tömi tele a gépét. Egy hibás codec, félresikerült driver frissítés, megszakadt update már boríthat mindent úgy, hogy csak bizonyos terhelés fajtáknál bukik ki.
  • SaGa
    Izé...
    Az EULA-ban az van benne, hogy Te, mint vevő nem módosíthatod. A mások által módosítottra az EULA nem tér ki. A módosítást egyébként a patch is elvégzi, így ez csak amolyan szófordulat. Pláne, hogy egy modolható játékról van szó.

Amennyiben egy példányt kifizettél és egy példányt is használsz, a lőtéri vadászkutyát sem érdekli, hogy a saját kényelmed, és/vagy a program használhatósága érdekében még egy crack-et is rátoltál. A jogvédőt és a fejlesztőt a megvásárlás ténye bőséggel kielégíti.
  • bgabor
    Nem hinném, hogy olyan oprendszert használna, ami nem jó. XP-n és vistan kívül el se indul máson a cucc.

A no-cd crack jogilag nemigazán frankó, az EULA-ban benne van, hogy a felhasználó nem módosíthatja a játék fájljait. Csak azért mondom, mert ebben a topicban rengeteg a nagyhangú warezellenes agitátor, jobb ha tudják, hogy amikor a bolti játékukra rátolják a no-cd cracket, ugyanúgy törvényt sértenek, mint a warezolók. Ezekután elég hülyén veszi ki magát amikor a legnagyobb warezellenes aktivisták no-cd crackel játszanak, és erről fesztelenül cseverésznek itt a topicban. Ez amolyan 'bort iszik vizet prédikál' szituáció.

Amúgy kinek is nyomna fel valaki téged illegális szoftverhasználatért?
    Talán a magyar rendőrségnek? Mert más illetékes szerv nincsen ezügyben magyarországon, a magyar rendőrség pedig ennél nagyságrendekkel nagyobb problémákkal is képtelen megbírkózni.

Abban viszont egyetértek, hogy ha megfelelő a crack egy warezos játék esetében, akkor az csak ugyanazokat a hibákat produkálhatja, mint a bolti verzió.
  • bgabor
    Hát akkor nincs mese, cseréltesd ki a CD-t.
  • gabo91
    Egész jó játék lett a végére. Néha untam kicsit, mert nem tudtam hova kell menni mit kell csinálni, de összeségében jó játék.
  • gabo91
    köszi
  • SaGa
    Ha elolvastál volna mindent, tudnád...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Keresd meg a hajó régi kapitányát a Flux-ban...
  • gabo91
    Már mindent elolvastam. 4 órát mászkálgattam már a játékban. már unom nagyon. fellegvárban sose tudom mit kell csinálni :S
    valaki pls mondja már meg
  • Dante73
    Fagyást sok minden okozhat. Lehet egyszerüen a rendszered vacak már, (ha xp alól vagy, és 6-9 hónapnál régebbi, akkor valószinű ez is bejátszik) Lehet egyszerű melegedés, de sajnos a játék hajlamos nem megtalálni bizonyos fájlokat. Nézd meg a hibanaplót! Ott leírja, mi volt az ok.
    Nekem friss Vistán 2x fagyott, mindkétszer azért, mert nem talált meg 1 fájlt. Betöltés után meglett. Gondolom, ezt egy peccs javítani fogja. Ha nem ez a gond, akkor is sokminden lehet még. Javaslom, várd ki a peccset, mert megéri. Utóbbi idők egyik legkellemesebb játéka!
    Egyébként, (bár most sokan meg fognak kövezni) azt ajánlom, tegyél fel Vistát. 1000x nehezebb megborítani mint az Xp-t. Persze csak akkor, ha a vas megfelelő alatta!
  • Spherion
    Sziasztok: eredeti van meg. Olvasgattam hogy másoknak is elég sűrün fagy, sajna nekem is már az elején csinálgatja. Az a kérdésem, mert egyenlőre elment a kedvem így tőle, hogy érdemes azért erőltetni? reménykedhetek hogy késöbb jobb lesz a helyzet?
  • SaGa Jr
    Journal-t olvassad el, benne van kit és hol keressél meg. Még a játék is informált téged a dologról. Nem a nagykövetet kell megkeresned, hanem mást.

Mászkálgatás közben meg ha használod a térképet, az is segít. Szép nagy felkiáltójel terpeszkedik ott, ahol valakivel tárgyalnod kell.
  • SaGa
    A tört és az eredeti exek méretkülönbsége általában abból adódik, hogy az eredetit valami run-time tömörítővel (pl exepack) összenyomják, a crackerek meg nem vergődnek ezzel. Ha "kibontod" az eredetit, akkor általában egyformák, pártíz byte eltéréssel.

Természetesen mindenkinek jobb lenne, ha nem kellene törésekkel vacakolni, de a kiadók még nem érik fel ésszel, hogy
    1: aki lopja a cuccot, az akkor is lopja, ha védett, aki meg nem lopja, az akkor se, ha nincs védelem.
    2: a beépített védelmek általában pont a vevőiket bosszantják, a warezolókat nem
    3: ninsc törhetetlen védelem...
  • takysoft
    "rólad ennyit, te már eddig se értettél semmit"

nem kell rám hallgatni ha nem tetszik. csak káromkodásokkal ne szórd tele a topicot mert azt nem szeretjük.

"Mióta lettél te a főnök?"

Nem én írtam a szabályzatot...
  • takysoft
    "a program futására nincs hatása"

abban a rettenetesen tökéletes esetben, ha az adott crack tökéletesen és pont azt szedi ki...
    node... a legötbb crack 10-15 megával több/kevesebb és a igen-igen sokmindenhez hozzányúl, mert nem a crackerek bénák.

ha tehetem nem crackelek.. inkább emulálok valahogy.
  • SaGa
    Milyen oprendszert használsz?
    Ezek a CD ellenőrző másolásvédelmek, bizonyos oprendszerekkel és/vagy SP/patch/driver verziókkal akadnak, mert nem tudják kiolvasni a megfelelő kódot az azonosításhoz. emiatt utálom ezt a fajta védelmet, ugyanis ez csak azt szopatja, aki megvette a játékot.

Told rá a törést, ha azzal megy (én is azzal használom az origi cuccot, mert nem szeretem, amikor feleslegesen pörög a DVD). Jogilag ez teljesen rendben van, mert van számla a programról, ott az eredeti a polcotón, tehát mindenki jelenthet, akinek nem tetszik. Megjegyezném: sem az eredeti, sem a tört verzió nem okoz gondot, ha a gép egyébként rendben van. Egyetlen idegesítő hiba a hangkártya miatti akadozás.

Ez valami MS indította FUD, hogy a tört verziók problémásabbak, mint az eredetiek. Lóizét. Ha jó a törés, akkor pont olyan jól fut, hisz a törés az ellenőrző rutint szedi ki, a program futására nincs hatása. A Stalker topikban is mindig előjön valaki azzal a marhasággal, hogy a kifagyások és ctd-k a törés miatt vannak. Baromság, az élet ellentmond neki. A ctd-k és fagyások a programozói trehányság, az optimalizáció hiánya és az összegányolt gépek miatt vannak.
  • Tatyla
    az én karim:

• Broafka
    nem tom írtam e, lehet hogy nem, feltelepítettem apám gépére, és ott is ugyanezt csinálta a meghajtó :)

de először én is erre gondoltam, hogy biztos kaputt (egy másik cd-t is beraktam, de azt futtatta rendesen) szóval...

Nem tudom hogy működik egy ilyen dvd, de lehet hogy azt a részt, ahol azt kéne olvasnia, hogy maga a játék, ott sérült a lemez, vagy valami ne mtetszik neki, és azt nem bírják elolvasni, szóval szerintem a cd-vel van a baj