Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyorsmentés meg nincs persze 😞
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Bár mentés után jó minden szal annyira nem parás 😊
Akkor most nem szabad megölni õket.😞
De vannak bizonos ellenfelek, akik tesznek is arról, hogy jó sokáig ne tudjon lehûlni a csúzli. Egy maximalizált túlmelegítõsdi skill, 45 mp-re kiüti a fegyvert (már ha jól emlékszem). Viszont ennél elõbb feltöltõdik a képesség és ha újra használják a karakteren, akkor cumi van, mert megint lesz 45 mp.
A bolygón lévõ mellékes feladatok még azelõtt el kell végezni, hogy belekezdenél az ottani fõ feladatba. Amikor visszajöttél a "toronyból" akkor már lesz aki nem elérhetõ, sõt visszamenni sem tudsz már.
Szóval ha odamész a bolygóra, akkor elõbb csináld meg az összes mellékest, csak aztán menj be a liftbe és kezdj el kommandózni. Ilyen egyszerû a dolog.
nyirog: semmi haszna, mikor a bolygó felszínén vagy automatikusan felveszi.
de fogadok ha belenézék az xxx könyvtárad alkönyvtáraiba, neked is pirulna a fejed...
talán épp az a baj, hogy ez kevés?
hát tudod ez nem arra van, hogy ..... na nem arra.... mi se erre...
ezt csak úgy jó megnézni. mert szép😄 és érdekes.
nincs ebben semmi beteges, hajtogatni meg az "egyenvéleményt".... hát... ha már most elkezded, nem fognak szeretni az unokáid😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
haggyámá, prûd
sex-scenes uncut
kipróbáltam, ilyesmi, pojén
bezzeg fegyver modokat nem csinálnak (még), fene beléjük
de sztem megyek még 1 kört ezzel a parancsnokkal
nagyon bejön a játék megérte kiadni rá a pénzt
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Ja amúgy vettem észre... télleg lehet folytatni a régi karival... megse néztem én meg itt kérdezõsködöm... akkor ez már egy jó hír, h lehet foolytatni, ezt nem gondoltam volna.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ti azt jónak találjátok, h egy szar Lego Indiana Jones sokkal drágább mint ez???
lehetne fordítva... má nem azéé, és a lego szar lehetne 1990- nc
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mert ugye tudod hogy átszámitva ugyanannyit fizretünk a játékért mint a oceán tulso partján MAGYAR PÉNZTÁRCÁVAL természetesen.
Istenem mennyire hülyék egyesek, csak azért mert a konzol játékok 17000, a PC premier játékok 10000-12000 körüliek már azt hiszi valaki hogy a 8000Ft akcios ár....
keepernext: most belõled a Robin Hood feeling áradozott 😄D
Azért ne becsüld már le ennyire az árpolitikát!
ja és nem tudok beszélni Liara val az ûrhajón
5LETEK??
Nekünk jó???Hát haver lehet neked jó te biztos jól keresel de spec nekem a 80 ezres fizu mellé nem jó.A többit elhiszem.