Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nem is néztem, h van olyan, de ez mindent megmagyaráz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tegnap este hirtelen ötlettõl vezérelve megtettem annyit, hogy ezen a helyen a "Mass Effect/Biogame/Config/DefaultEngine.ini" - a language alatt ahol HU volt átírtam ENG -re.Ha másoknak ez hasznos akkor csak tessék.
Üdv
AC AB CB AC BA BC AC AB CB CA BA CB AC AB CB
Mivel nekem ad ilyen pontokat (talent), de nekik mindig 0 van odaírva.
Azt hittem velük is szerezni kell valahogy... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Why so serious?
Why so serious?
És az elsõ kérdésre a válasz:
Hogyan lehet a társaim képességeit (elektronika, hackelés...stb) javítani? > ez fontos lenne... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Why so serious?
És hogyan tudom rávenni, hogy õ csinálja a kódolást?
És még egy kérdés: elég sok fegyvernél az van, hogy képzetlen - viszont ezt vásárlásnál nem tudom megnézni. Hogy tudok képzett lenni? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szóval vannak "érdekes" megoldások a magyarításban.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hát vidd magaddal Talit vagy Garrus-t úgy h a Kódolási képessége maxon van, illetve az electronics is 😊
Küldetés elején mikor kiszállsz a hajóból akkor tudsz csapatot cserélni.
Számítógép feltörésénél azt írja nekem, hogy túl alacsony a képzettségem...ezen lehet változtatni, vagy nem lényeges?
A csapatomat bármikor meg lehet változtatni (azt a 2 fõt)? Meg nem is tudom, kik a legjobbak... 😄
Most vagyok ott, hogy FANTOM lettem, és megkaptam a hajót. El kellene vele utazni, de nem akar sikerülni...a galaxistérképpel kellene elindulni? Mert sajnos én belépek, akkor fekete képernyõ (sarokban "Özvegy" felirat), nem is csinék semmit, nyomok egy jobbklikket, akkor villan egyet (megváltozik a szöveg), és ha mégegyet akkor kilép a térképbõl...ez ellen lehet tenni valamit?
Bocsi a sok hülye kérdésemért... :S
Elõre is köszönöm! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Why so serious?
(xfire szerint 😄)
Ha minden bolygóra elmész, mindent végig vizslatsz, talán 25 órát lehet vele foglalkozni egy menetben, ha nem buktál el valami olyan helyen, ahol rég nem volt mentésed és kezdheted újra azt a szakaszt...
Why so serious?
Most például elvállaltam egy lazának tûnõ megbízást a Fellgvárban, sima mellék küldetésnek nézett ki, most az a helyzet, hogy valahogy, ezen a küldetésen keresztül teljesen észrevétlenül sodródtam rá a sztori lényegi részének következõ fejezetére.
A bolygó felderítések sem unalmasak feltétlenül, ha mindent bejársz, elolvasol, megnézel, felkutatsz. Sok mindent lehet találni, rá lehet kattanni a dologra. Persze ez egyén kérdése is, vannak, akik nem szeretnek az ilyesmikkel vacakolni-pepecselni. Én szeretek.
Amúgy én nagyjából a fõ történet közepe felé járhatok, mellék küldikbõl teljesítettem egy raklappal, és 13 órányi játékidõm van a Mass Effectben. Szerintem még legalább 7-8 óra van hátra, ha nem több. Egyetlen fillért sem sajnálok ezért a játékért.
www.gamedroid.hu
2. végigjátszásra így fogok tenni?
és liara -ra nem tudsz megoldást?
A játékot, minden melléküldetéssel egyetemben, levadászva minden codex bejegyzést is, 24 óra és 52 perc alatt végigvittem (kissé hosszabb idõtartamra számítottam). Mondjuk ez normál fokozatban volt, ahol nincs kihívás a játékban gyakoraltilag semmi.
Nehezebb fokozaton ez növekszik, insane-en jó 20%-al hosszabb a végigjátszási idõ, köszönhetõen a sokkal ellenállóbb ellenfeleknek.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Juteszembe: a Holdon 3 helyen is lehet céllövöldét tartani, nézzetek körül...