11074
-
stefan #6325 "N" -
#6324 Ez tényleg hülye kérdés !
Ha bent vagy a Mako-ban akkor van egy olyan billentyű amit ha lenyomsz akkor visszatér a Normandy-ra. Nézd meg a Controls menüt hogy melyik billentyű az. -
#6323 Egy hülye kérdés.
Ha ledobnak 1 bolygóra, akkor hogy jutok vissza az űrhajóra??? -
SaGa Jr #6322 Azt az egy konkrét keeper-t mindig ki lehet jelölni. Jóval azelőtt is meg lehetett már tenni, hogy megkaptad volna a feladatot. Ez egy ilyen helyzet.
Valahol máshol keressed a még hiányzó(ka)t. -
#6321 Már meg volt... mikor legelőször beszkennelted! Érted? Biztos vmi bug lehet. -
#6320 de akkor nem tudnám kijelölni az örzőt, és valahányszor rákattintok a kijelölés megmarad, a VI meg szól, hogy hagyjam békén az őrzőket -
#6319 Már rég beszkennelted, csak nem vetted észre az írást legelőször, valószinű -
#6318 a fellegvárban az egyik őrző mellett van egy iylen virtuális Niara vagy hogy hívják, és az nem engedi hogy scenneljem, azt hogy lehet scennelni?
(basszus, mire mindet megtalálja az ember, egy-kettő úgy el van dugva) -
#6317 A gyárit rakd fel! -
jocika #6316 Itt valami nagy baj lehet a hangkártya kezeléssel. A következőt tapasztaltam:
Audigy2 ZS hangkártyám van, legutolsó driver fenn. Beszereztem egy Sennheiser rádiós fejhallgatót és azt vettem észre, hogy a játék indítása után magában a játékban zizeg a hang, a fejhallgató pedig jelzi, hogy túl nagy a jelszint. Kilépek a játékból, de ez a hatás megmarad. Ha nincs elindítva, vagy bármi mást indítok, zenét, más játékot, akkor a hatás nem jelentkezik. Már azt hittm a fülessel van baj, de nem. Az tökéletesen működik. Egyedül a Mass Effect csinálja ezt.
Felraktam a beta drivert is, de az sem javít rajta. Már csak abban tudok reménykedni, hogy a javítás, ami már remélem készülődik, javít rajta. Azért gondolom, hogy a játék a ludas, mert sata optikai drive-ről még nem sikerült elinítani, és ide-ről sem indul mindig elsőre.
Nem ezt érdemli ez a játék. -
Grifidos #6315 Ja és mellesleg hatalmas poén bekapcsolni a játékban a friendly fire-t.
Rögtön rászokik az ember a csapattársak irányítására. -
Grifidos #6314
Nem vágom mi a problémátok, ha a játék általi optimális sorrendet tartjátok akkor is megadja. Az a lényeg, hogy a megtalálás után minden küldetésnél legyen a csapatban Liara. (A mellék küldiket éppen ezért érdemes Liara után megcsinálgatni. Mivel az is beleszámít. A játék nagy része az kb 75-80%-ot takar a kitüntetéseknél)
A játék szerinti optimális sorrend.
Ferros : Minden képpen érdemes ezzel kezdeni.(már csak a történet szerint is) Iszonyatos menyiségű xp-t ad itt a program. Minimum 22-25 szint mire itt végzel.
Liara
Noveria. -
csgj #6313 3 nap, és mek haza Mass Effect-ezni... xD És persze egyéb nem kockulós dolgot is fogok csinálni, de az nem tartozik a topicra. :D
Btw, mi van már ezzel a DLC-vel meg a patch-el?? Jöhetnének végre :S -
Cat 02 #6312 Én se tudtam kiszállni, de kiírta emlékszem, csak eltűnt, aztán végül sikerült, illetve Mako ;) -
csinkin #6311 Én is megakadtam a kiszállásnál, aztán elővettem a kézikönyvet ahol is a MEKO leírásánál szépen ott van hogy hogyan kell kiszállni! -
#6310 Legyen bakapcsolva az oktatás. -
Cashx #6309 Érdekes nekem nem írta ki. Ha feltennél egy screenshot-ot róla megköszönném. -
#6308 Ez nem kell hozzá. Az viszont igen, hogy semmilyen küldetést ne csinálj meg azelőtt, hogy érte mész. -
#6307 Én csupán azért hajtottam erre, hogy így hátha megkapom az asaris achievement-et : ) -
#6306 Érdekes amikor játszottam vele kiirta a program, hogy q-val kiszálhatsz!
Csak figyelni kell mit ir a játék -
#6305 Az is jön konzolra, ne várj csodát. -
mindero #6304 Én azt nem értem h felderítő műhodakon (probe)minek vannak töltények, meg fegyverek? Meg néha örültem volna valami nagyobb (bejárható) lezuhant hajóroncsnak. Nagyon unalmasak voltak a bolygófelszínek. Rengeteg helyszín ismétlődött is.
A vége tényleg jó volt a játéknak, de ha már pénzt adok ki érte, akkor elvárom h végig szórakoztató legyen. Nagyon látszott rajta a konzolosság.
Remélem a 2-ra összekapják magukat a srácok. -
#6303 végére értem én is a jó oldalon befejezve a játékot 42-es szinten 17óra 45 perc alatt,szép volt,jó volt. -
MrAndree #6302 Én is éppen ugyanezért a szituációért teperek... :) -
#6301 Na megvolt másodjára is, baromi könnyű volt a végén már. Igaz, valószínűleg segítettek ebben az elsőre unlockolt achievementek is. Renegade oldalon fejeztem be, elég ütős vége lett, érdekes lesz majd a ME 2-ben beimportálni a karaktert, mert azért eléggé más lett a szitu a végére a két végigjátszást összehasonlítva. :P -
#6300 ehheh
spoiler
kép -
TomDantes #6299 De csoda...benne van a FAQ-ben ,sé különbenis, végig kell zongorázni az összes gombon...az egyikre majd ki szálnnak.
Tisztára mint anno a Stalkerben. Senki nem tudott ki menni az ajtón...ahhh! -
bgabor #6298 Ezt a Q-val való kiszállást egyébként sehol nem írják le a játékban, még a billentyűzetkiosztásban se találtam meg anno. Nem csoda, hogy senki se tudja, hogyan kell. -
#6297 Mennyi a max szint? -
#6296 na mindjárt megproszálom
-
#6295 Előbb ki kell szállni a járgányból (Q bill.), utána lehet vizsgálgatni. -
#6294 igen
elmész megkeresed a céálpontokat aztán semmi -
szapor #6293 én is az artemis taun vagyok és ugy kezdődik hogy ledobnak 1 autóval! -
#6292 vagyis találok holtakat ládákat vagy pl szondát de hiába kattintok az E-vel nem csinál semmit csak kiírja hogy mi az amit találtam -
#6291 még csak az elején vagyok
elmentem az Artemis tau-ra
ott le lehet szállni egykét bolygon le is szálltam elmegyek a rendellenességeket megnézni de nem találok semmit
mit kell ezeknél csinálni? -
MrAndree #6290 Úgy van, hogy legelső karakterrel 50es szint a maximum de ha azt eléred utána már új karakterrel első végigjátszás során is mehetsz 50 fölé. Én első karakteremmel 49es szinten fejeztem be de után azonnal nekiálltam ugyanezzel a karakterrel és 59es szintig jutottam vele. Utána kezdtem egy teljesen új karaktert /egy mérnököt/ és vele első végigjátszás során elértem az 54es szintet. -
#6289 Nos ez majd kiderül, ez a második végigjátszásom, de friss karakterrel indítottam. -
Cat 02 #6288 Láttam John Shephard táblát Westendben :D -
bgabor #6287 Szép is lenne ha mindenféle kereskedő galaxisszerte árulná a spéci spectre cuccokat. -
SaGa Jr #6286 7-es típus elérhető már azután is, hogy összeszedtél 1 millát, illetve már elérted a Spectre rangot. De csak a C-Sec ellátó tisztnél, meg a hajódon lévő ellátósnál tudod megvenni. Másutt nem.