Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyönyörû grafikálya van! Van benne hiba, PL: Nem lehet textúra szûrést váltani, max felbontáson van és még mindíg "recés" a graf! (Konzolon nem) Ha a bolygókra rákattintasz, megnézed közelebrõl (a bolygó leírásánál) lehet látni hogy fél cm-es kockákból tevõdik össze (nem mindíg). Az arcok kidolgozása hibátlan, de egy-egy karakternél mosottas. Fegyverek ugyanúgy néznek ki, ami lehangoló (csak színbéli különbség)! De igazából nincs okunk panaszra! Ez egy RPG, és mind közül a legszebb és az egyik leg hangulatosabb darab!
Hát öregem egyszerûen nem hiszek a a kurva szememnek😛PPP Most nagyon fe3lhúzott a gém.
MNár kétszer végigvittem, és a felülrõl a 2.-ik csillaghalmazba Newton rendserben az istennek sem sikerül legyürnöm a zsoldosokat, mindig megdöglök😞 ezt nem értem, és már arra kényszerültem, h ürkadett ben viszem végig, és így is megdöglök.
vajon mert adeptussal vagyok? Garrus és Tali velem van, mert a kódfejtés miatt szükség van rájuk..... ez nem megy megdöglök még ürkadett nehézségi szinten, és már kétszer végig vittem minden mapot is, és most meg ensze...mi történik. Bug ez? vagy mi szösz, nem értem
MNár kétszer végigvittem, és a felülrõl a 2.-ik csillaghalmazba Newton rendserben az istennek sem sikerül legyürnöm a zsoldosokat, mindig megdöglök😞 ezt nem értem, és már arra kényszerültem, h ürkadett ben viszem végig, és így is megdöglök.
vajon mert adeptussal vagyok? Garrus és Tali velem van, mert a kódfejtés miatt szükség van rájuk..... ez nem megy megdöglök még ürkadett nehézségi szinten, és már kétszer végig vittem minden mapot is, és most meg ensze...mi történik. Bug ez? vagy mi szösz, nem értem
15 -ös csúcsnál vagyok, de az épületnél hogyan tovább? Hogy lehet kiszálni a jármûbõl?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Konzolon szebb,jobb,gyorsabb.<#idiota>#idiota>
Tied-é ez a gép?
Tied-é ez a gép?
Akkor oké. Legutóbb próbára tettem Kaidant, és megfelelõ skillek kimaxolásával nem is annyira ratyi, mint gondoltam. Persze nem mindegy, miylen küldetésre kit viszek magammal. Ennek ellenére sem fogom állandó társként magam mellett tartani, ahogy Garrust vagy Ashleyt sem.
Nálam õk váltakoznak: Liara, Wrex, Tali. De Talit ritkán viszem, sõt. Mivel Infiltratorral (Operative) vagyok..
Egyébként szerintem a környezet textúrákkal lehet maximum bajod, néhogy a föld, talaj vagy például a hegyek elég bután néznek ki, mint valami TR 4-ben. De a ruhák, karakterek textúrái pl szuperül néznek ki szerintem. Amivel a probléma lehet, azok az egyszerû modellek. De a textúrák ilyen téren jól föstenek, pláne maximum beállításokkal.
Engem még mindig csak az unalmas mellékküldetések, unalmas bolygók és azok egyformasága zavar az izgalmasabb de rövid fõküldetéssel szemben..
Nálam õk váltakoznak: Liara, Wrex, Tali. De Talit ritkán viszem, sõt. Mivel Infiltratorral (Operative) vagyok..
Egyébként szerintem a környezet textúrákkal lehet maximum bajod, néhogy a föld, talaj vagy például a hegyek elég bután néznek ki, mint valami TR 4-ben. De a ruhák, karakterek textúrái pl szuperül néznek ki szerintem. Amivel a probléma lehet, azok az egyszerû modellek. De a textúrák ilyen téren jól föstenek, pláne maximum beállításokkal.
Engem még mindig csak az unalmas mellékküldetések, unalmas bolygók és azok egyformasága zavar az izgalmasabb de rövid fõküldetéssel szemben..
Kumiho #2179
Hehe, ha nyaralni mennék, annak örülnék... Csakhogy ez egészen más :S De hagyjuk, mert off, ráadásul rólam szól xD
Eh... klassz lesz, holnaptól 2 hétig nem tolhatom a Mass Effect-et, mert elutazom. De a topicba fogok írni, amikor tudok. (és nézem, hogy van-e vmi törlésre méltó komment (warez, ilyesmi))
Te nagyon kész vagy... Ezzel a textúrázás rémülettel 😄 Tök élesek a textúrák! Nézd már meg ultramagas grafon! A páncéljainkon élethû karcolások vannak, a környezet vizes kövei pedig vmi eszméletlenül kidolgozottak. A másik hülyeség meg az, hogy neked ez a legnagyobb, óriási problémád a játékkal 😛 Ez már beteges.
Ez a "csaj" hasonlít a Borg királynõre...:|
No comment.
No comment.
A halál csupán a kezdet...
Egy kis off... valaki véletlen nem tudja, mi annak a számnak a címe, ami a credits alatt megy? Mármint végefõcím. Vagy mi <#idiota>#idiota>
igen, az. Pont errõl van szó: gyengén megalkotottak a modellek, vacak a texturázás, erre nem azon javítanak, hanem "levetkõztetik" a csajokat. Hülyeség.
Wrexet simán rá lehet beszélni az életben maradásra mindkét oldallal...
Jó fej karakter, bár most "tisztán" humán csapattal megyek végig, amíg lehet. utána nem tudom még ki lesz a társ, gyanítom megint Wrex...
Vagy adok egy esélyt Garrusnak...
Jó fej karakter, bár most "tisztán" humán csapattal megyek végig, amíg lehet. utána nem tudom még ki lesz a társ, gyanítom megint Wrex...
Vagy adok egy esélyt Garrusnak...
Ugyan nem nekem szólt, de válaszolok. Öcsém konzolján néztem, (80egynehány centis LCD-tv re van kötve) és a saját gépemen játszottam is vele. Nálam 1280x1024, minden maxon. Tök egyforma. Talán a Móson blúr nem annyira eltúlzott konzolon. De ez az össz különbség. Igaz, az csak a demo volt...
http://www.freetvmaci.info/
>>tommyboi: konzolon jáccá a Grid-del.. le fog esni az állad.
igen, játszottam vele nagyon szép, de fõleg a post-effektek miatt (blur, DOF, ilyesmi) nem mondtam én hogy a konzol csúnya, csak más (nehogy elkezdõdjön a jó öreg konzolVSPC flame, jaj!)
igen, játszottam vele nagyon szép, de fõleg a post-effektek miatt (blur, DOF, ilyesmi) nem mondtam én hogy a konzol csúnya, csak más (nehogy elkezdõdjön a jó öreg konzolVSPC flame, jaj!)
Pár nap múlva esedékes, hogy indítok egy új karaktert, amit majd a renegát felé szeretnék elvinni TELJESEN, kérdésem, hogy ebben az esetben:
Mert ugye renegát pontokat szeretnék szaporítani, és csúnyán mutatna mellette egy parányi paragorn is : D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kötelezõ Wrexnek kinyiffannia, vagy magas intimidate-tel, illetve ha megcsináltam a mellékküldetését ez elkerülhetõ?
Kumiho #2179
hehe, ez komoly, VIP kjell legyek ahhoz, hogy a saját postomat javíthassam? dzsáááááá
(leesik a székrõl a röhögéstõl😊)) ezt mostmé kellett?😊))
Legközelebb az lesz, hogy csak VIPek írhatnak ékezetet? És csak szuperVIP-ek tehetnek be linkeket, a spojlerezéshez pedig ûberVIP azonosító kell!
(röhög)
(leesik a székrõl a röhögéstõl😊)) ezt mostmé kellett?😊))
Legközelebb az lesz, hogy csak VIPek írhatnak ékezetet? És csak szuperVIP-ek tehetnek be linkeket, a spojlerezéshez pedig ûberVIP azonosító kell!
(röhög)
tommyboi: konzolon jáccá a Grid-del.. le fog esni az állad.
szerkesztés az volna.... VIP-eknek.. sms-t kell küldeni.
szerkesztés az volna.... VIP-eknek.. sms-t kell küldeni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha igaz, a VIP-eknek lehet, Ha nem tecc, nem használod...
Megj: egy infiltrátor kezében egy mesterlövész puska igen hatásos tud lenni. a geth armature-kat is 4-5 lövésbõl fekteti. A rakétás védelmi tornyoknak kell 6-8. Gyakorlatilag a sniperre adott 3. pont után ki lehet szállni a tankból és gyalog egyelni az ellent. Zárt térben is jól használható. Némi "osonással", fedezékbe húzódással fûszerezve, igen kis réseken át le lehet vadászni a dögöket. Ráadásul egy jobb lõszerrel hanyatt löki még a rohamozó gyalogtankokat is...
amúgy ebbe a szar fórumba, nem lehet a saját post-omat javítani? se "edit" gomb sesemmi... eztmostígyhogy?
>>Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan válthatoka a karakterek között,vagy hogy hogyan utasíthatom például Tali-t hogy törjön fel vagy javítson meg valamit?
Sehogy, azt a KOTOR-ban lehet, ebbe csak SEphards-ot irányítod és kész
>>Ezt honnan? meg hallottam valami nude modról, arról nem tudsz valamit?
http://www.nudecreator.de, ittan van egy csomó féle
>>Errõl szó sincs! (legalábbis, részemrõl.) Csak azt a pár konzolost nem értem, aki orgazmust kapott a látványtól, és bizonygatta, hogy az én állam is a földre esik...
Hát konzolon perpill ez a legszebb (meg az Assasins Creed sztem),
de PC az persze más. A konzolosoknak az UT3 motor a csúcs perpill, szóval érthetõ hogy nekik leesett az álluk, PC-seknek az UT3 motor már majdhogynem "régi"
Mellesleg látszik is hogy konzol átirat, rengeteg alacsony felbontású textúra van a játékban - gyakorlatilag csak az arcok, a páncélok (de már a ruhák sem mind) nagyfelbontásáak, a többi nem. Aki nem hiszi, menjen be egy bunkerbe valamelyik bolygón, és nézze meg az emeletes ágyakat, vagy nézzétek meg közelrõl a dobozokat (fõleg az elsõsegély dobozt), vagy a doktronó ruháját a Normandy-n. De persze ettõl a játék még összességében szép.
A másik ami nagyon dühító "konzol" betegség: gyakorlatilag az egész játékot meg lehetett volna csinálni úgy, hogy nem tölt (stream-loading-nak hívják, háttérben tölt), erre ugye a PC lazán képes, de a hülye konzolnak akkora a memóriája mint egy kvarcórának, ezért van az hogy 10 méterenként tölt (a 2GBram-os PC-ken haha!😊))
Sehogy, azt a KOTOR-ban lehet, ebbe csak SEphards-ot irányítod és kész
>>Ezt honnan? meg hallottam valami nude modról, arról nem tudsz valamit?
http://www.nudecreator.de, ittan van egy csomó féle
>>Errõl szó sincs! (legalábbis, részemrõl.) Csak azt a pár konzolost nem értem, aki orgazmust kapott a látványtól, és bizonygatta, hogy az én állam is a földre esik...
Hát konzolon perpill ez a legszebb (meg az Assasins Creed sztem),
de PC az persze más. A konzolosoknak az UT3 motor a csúcs perpill, szóval érthetõ hogy nekik leesett az álluk, PC-seknek az UT3 motor már majdhogynem "régi"
Mellesleg látszik is hogy konzol átirat, rengeteg alacsony felbontású textúra van a játékban - gyakorlatilag csak az arcok, a páncélok (de már a ruhák sem mind) nagyfelbontásáak, a többi nem. Aki nem hiszi, menjen be egy bunkerbe valamelyik bolygón, és nézze meg az emeletes ágyakat, vagy nézzétek meg közelrõl a dobozokat (fõleg az elsõsegély dobozt), vagy a doktronó ruháját a Normandy-n. De persze ettõl a játék még összességében szép.
A másik ami nagyon dühító "konzol" betegség: gyakorlatilag az egész játékot meg lehetett volna csinálni úgy, hogy nem tölt (stream-loading-nak hívják, háttérben tölt), erre ugye a PC lazán képes, de a hülye konzolnak akkora a memóriája mint egy kvarcórának, ezért van az hogy 10 méterenként tölt (a 2GBram-os PC-ken haha!😊))
Nem tudsz ilyet mondani és nem is kell. Mindig a csapat, az adott képességben legerõsebb karakterének lehetõségeit használod.
Harci, stratégiai utasításokat tudsz adni: SPACE-szel megállítod a harcot, megjelenik hármótok stratégiai táblája, ott megadhatod, ki mit csináljon, hova menjen a következõ lépésben.
Ez egyébként nem szükséges, csak igen ritkán. A harc megkezdése elõtt érdemes "letámasztani" a csapatot egy jól védett helyre, ahonnan azért belátják a terepet, majd magadra húzni az ellent. A társaid automatikusan teszik, amit tudnak, amire "megtanítottad" õket a pontosztásnál. Az AI elég jól sikerült, bár néha nem fogadnak szót és elhagyják a kijelölt helyüket (ha pl téged támad valaki, odarohannak megvédeni, ami gyakorta rosszabb, mintha maradnának a fedezékben).
Harci, stratégiai utasításokat tudsz adni: SPACE-szel megállítod a harcot, megjelenik hármótok stratégiai táblája, ott megadhatod, ki mit csináljon, hova menjen a következõ lépésben.
Ez egyébként nem szükséges, csak igen ritkán. A harc megkezdése elõtt érdemes "letámasztani" a csapatot egy jól védett helyre, ahonnan azért belátják a terepet, majd magadra húzni az ellent. A társaid automatikusan teszik, amit tudnak, amire "megtanítottad" õket a pontosztásnál. Az AI elég jól sikerült, bár néha nem fogadnak szót és elhagyják a kijelölt helyüket (ha pl téged támad valaki, odarohannak megvédeni, ami gyakorta rosszabb, mintha maradnának a fedezékben).
Az a Hanoi Tornyai. nem sérült ott semmi, csak az elsõ piramist át kell rakni a másik két hely közül valamelyikre. A szabály az, hogy bármelyik piramis legfelsõ eleme mozdítható. Elveszed a legfelsõt az elsõrõl, átrakod a másodikra. Az elsõrõl megint elveszed e legfelsõt, átrakod a harmadikra (a másodikra ugye nem tudod, mert ott van egy, ami annál följebb van). Megfogod a másodikon lévõt, átrakod a harmadikra. Az elsõrõl megint átrakod a legfelsõt a másodikra (ez idõ közben kiürült ugye). És így tovább addig, mí az egész piramis valamelyik másik mezõben nem lesz. Az igazi Hanoi tornyai feladvány 3 pálca, amibõl az elsõre fel van fûzve 4-9 db )különbözõ darabszámokkal létezik, a töb darab nem nehezebb, csak több rakosgatást igényel) egyre kisebb korong. A feladat: átrakni a 3.-ra (meg van kötve melyikre, itt nincs) úgy, hogy mindig csak valamelyik pálcán lévõ legfelsõ mozdítható és csak úgy rakhatók egymásra, hogy a felülre kerülõ kisebb kell legyen, mint az alatta lévõ.
Ha nem megy, válaszd a "100 omnigélért cserébe megoldom" verziót.
Ha nem megy, válaszd a "100 omnigélért cserébe megoldom" verziót.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan válthatoka a karakterek között,vagy hogy hogyan utasíthatom például Tali-t hogy törjön fel vagy javítson meg valamit?
A válaszokat elõre is köszönöm!!
A válaszokat elõre is köszönöm!!
Mercedes CLK 270
hát arra amikor van 1 2 3 piramis és az 1 sérült
Nihlus nem volt csapatag. Mivel Spectre, olyan nagyon nem is sajnálja senki...
A hanoi tornyai nevû logikai feladványra gondolsz? Át kell rakni a "piramist" valamelyik másik mezõbe úgy, hogy mindig csak a legfelsõt mozgathatod. Ha nem megy, 100 omnigélért megoldja helyetted, de ezen kb 8 éves kor után senki sem szokott elvérezni...
Nem, nem ez a fontos, de egy szemvizsgálat elférne mindazoknál, akik szerint ez a legjobb grafikájú cucc. Konzolon lehet, PC-n már volt jobb is, nem is kevés.
Nem nyert. Alapértelmezetten a Q. A Backspace akkor jöhet képbe, ha a vezérlés beállításánál össze-vissza nyomkodtál mindent és arra állítottad.
Állj be nagyjából vizszintesen valahova a Mako-val és akkor ki tudsz szállni. Ahogy azt ki is írja.
Én arról beszélek, amirõl a netes fórumok jelzéseinek majd fele. Elbökték a hangkezelést, de dolgoznak rajta. A gépem ehhez a játékhoz bõven elég.
ha esetleg unjuk a Kolosszus armort...
Volt egy videó az elején,hogy lelövik Jenkins-t.
Egy kis mitugrász hülye gyerek volt,meg is érdemelte...
Egy kis mitugrász hülye gyerek volt,meg is érdemelte...
Én még nagyon az elején vagyok.Amikor volt az hogy megrázott minket vagy micsinált a jeladó azután visszatérve a bázisra mindeki egy csávóról beszélt aki meghalt hogy de sajnáljuk így meg ugy.De ez ki a tököm ugyanis senkit nem láttam meghalni.
Next PC upgrade: 2022
No én is végignyomtam a gammát. Szerintem simán az év RPG-je lehet. Mondjuk nekem a grafikával sem volt bajom, a célnak simán megfelelt, az árnyékolás nálam a 8800GTS-en nem volt bugos. Engem csak a liftek lassúsága idegesített, de hát a különbözõ hülye newsflashek miatt érdemes volt velük utazni. De ettõl függetlenül lassúak voltak. Egyébként én simán rájöttem, hogy Q-val lehet kiszállni a jármûvekbõl. De szerintem azt ki is írja a game, amikor beszáll az ember, na mind1. 😊 Nekem a kedvenc fegyverem a pisztoly volt, tök jól fel lehet fejlõdni benne és 2 lövéssel le lehet szedni a végén 1 egyszerûbb geth-et ráadásul pontos is mint állat, szóval messze a legjobb fegyver szerintem a játékban. 😊 Ezen kívül a zenéje istenes még a cuccnak. 😊
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
léci valaki
Errõl szó sincs! (legalábbis, részemrõl.) Csak azt a pár konzolost nem értem, aki orgazmust kapott a látványtól, és bizonygatta, hogy az én állam is a földre esik.... Hát nem,... még megvan. Majdnem jó egyébként, csak messze nem elég változatos, az árnyékokkal gondok vannak, és pár egyéb apróság. Szóval azért van hova fejlõdni még, de addig oké, hogy a 2008-as szintet hozza, viszont semmi több... Ja igen. 1280x1024, minden maximumon. Nem szaggat. Tehát nem ez a gond. Ill nincs is gond. csak.... amit írtam.
http://www.freetvmaci.info/
15 csúcsnál vagyok valami magnál ott kell valami magot helyrerakni
hogyan kell kinéznie annak a magnak???????mert a végéigjátszás nem írja
hogyan kell kinéznie annak a magnak???????mert a végéigjátszás nem írja
Újat kezdtem megint emberek! Egyszerûen a megszállotja vagyok, ezt nem értem. Ti értitek?😛
Anyit modositottam, h amikor fejlõdünk, beleszólok a csapatársaim xp fejlõdési szintjeikbe, szal nekik is én osztom a pontokat, SOKKAL élvezetesebb lett így!
Anyit modositottam, h amikor fejlõdünk, beleszólok a csapatársaim xp fejlõdési szintjeikbe, szal nekik is én osztom a pontokat, SOKKAL élvezetesebb lett így!
Készítettem 1 FAQt. (aszittem már berakta BlackShadow, de tévedtem😄)
Majd szoljatok miket rakjak bele.
Majd szoljatok miket rakjak bele.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun