11074
  • balee4
    Főleg, hogy a magyar borítón is ott van a bring down the sky, mint ingyenes letölthető tartalom.
  • Gascan #6804
    Én az ebayről vettem 2-3 ezer forintért, tehát eredeti és nem kelet-európai
  • csgj
    Hát, tüntetni fogok, mint a vasutasok, ha nem lesz magyar eredeti game-el működő patch és kieg -.-
  • Carlos
    Ez hivatalos információ, vagy tipp?
  • saxicola
    Lesz magyar verzió mind a patchből, mind a kiegből. Csak egy kis késéssel.
    A játékra is várni kellett a fordítás miatt. Szerintem ki lehet bírni azt a pár napot még kiadják a mi verzióinkat.
  • gregtom6
    Akkor oks.
    Amúgy nagyon jó játék. Végre egy olyan scifi,ahol majdnem kötetlenül bejárhatjuk az univerzumot+amúgy is végtelenségig lehetne bővíteni a Tejút rendszert csillaghalmazokkal. Nekem csak a zenéje nem nagyon tetszik.Rengeteg szöveg van benne,ami még jobban kiemeli a történetet.
  • MrAndree
    Nem lehet elcseszni. Odamész, szépen leszállsz mind a 4 helyen, az egyikben ott lesz. Ennyi.
  • gregtom6
    Csak az van ott h melyik csillaghalmazban,de ott több csillagrendszer is van(számszerint 4)és vhol azt olvastam,h el lehet úgy cseszni,h ne tudd felvenni a csapatba.De én fel akarom.A mellékküldikkel is kapcsolatban van asszem,h fel tudod-e venni.

Amúgy meg amelyik bolygón csak felkiáltójel van és nem kérdőjel,ott fel lehet venni küldit?
  • rotator
    A pocsék textúrákat (pl. Garrus) nem javították ki, akkor még várunk...
  • Lord Myn
    A kérdésedre a válasz: SEHOGY! Amint feltelepíted (az 1.01-es patch bele van integrálva), már nem ismeri fel a DVD lemezt és követeli az eredetit, hiába van bent a meghajtóban... 1.01-es patch-hez egyébként oda is van írva, hogy keleti-európai verzió nem támogatott. Nálunk érdemes eredeti szotverrel tolni... Úgyhogy várhatunk a 1.01-es törésre, mert hogy a Bioware nem fogja nekünk megoldani ezt, az biztos!
  • Gascan #6795
    Akinek már fenn van a BDTS az pontosan hogyan tudja játszani? Én feltettem.. úgy gondoltam, hogy úgy lesz, hogy ki kell választani mint kampányt
  • Csataiii
    Magyar verzió nem lesz ebből a kiegből?
  • Prince23
    Na ezért megvehettem eredetibe, ha ezt nem tudom feltenni :( az 1.1-es patchet :(
  • Prince23
    1.01 patch
  • kecskefagyi
    Kiegészitő: letöltöttem, felraktam, és kéri az eredeti dvd-t

Ez azért jó mert a dvd eredeti. Angolul telepitettem és nincs semmi magyar felirat, menü, vagy szinkron a játékban, az egyetlen bűnöm az lehet hogy Magyarországon vettem és magyar a szöveg a boritón, a kézikönyvön meg valami árnyfolyamok novellában.

Szépen letöltöttem a BDtS-t, kaptam validation key-t, install, play és most kéri az eredeti dvd-t
  • ApPa123
    Bocs nem nagyon isemerem láttam és tetszik:)THX
  • ApPa123
    Hy a game online???
  • Lord Myn
    Hali!

Az 1.01-es patch kell a BDTS kiegészítőhöz? Mert azt írják, hogy a patch nem kompatibilis a kelet-európai verzióval...
  • sanyiiiii
    http://accounts.bioware.com/signup/
  • bgabor
    Akinek nincs gyári, annak is lesz warez napokon belül. Mindíg így van.
  • Prince23
    Melyik honlapon kell regizni?
    nekem a menübe mikor indítom, nem reagál! és eredeti.
    azt írja h csatlakozzak a közösségéhez, meg ilyenek, kattintik több információ-ra, de nem reagál... :O
  • Adam II
    Nagy kár ,hogy nekem anyu nem vette meg. Most nem tudom meg csinálni azt a 3 új küldetést.
  • robotnyk
    azt mondja, valószínűleg ez nálad születési rendellenesség.
  • Grifidos
    Kérdezd meg anyádtól...
  • Prince23
    No és mi tud? kompatibilis a korábbi mentésekkel?
  • robotnyk
    a tenyérbemászó képesség is csak a bolti verzióban van, vagy születési rendellenesség?
  • Grifidos
    Hehe.
    Akinek gyári a cucca annak üzenem:
    Kijött a bring down the sky kieg.

Akinek nincs gyári az így járt.
  • Carlos
    Én azé szénné untam az agyam néha. A dokknál a felfelé, meg azért volt még párszor, hogy felment a pumpa.
    Azt vágom, hogy miért kell ezt csinálni az xbox-nál, de hogy a pc-nél miért kell, nem értem.
  • Adam II
    Hát így sem valami gyorsak. Nem tudom milyen lehet az EXBAWKS-on.
  • rotator
    A PC verzióban gyakorlatilag már nem.
  • Carlos
    Humorosból, OMG (sajna igaz):
  • Csataiii
    Egyébként arra van valami bellitás hogy amikor megyünk a talaj ne legyen kockás?
  • Csataiii
    Megunhatatlan ez a játék.:D
  • Broafka
    hát fogd magad menjél a hajóhoz azt ott el fogják mondani neked (Az F-Véd-nél lehet feljutni a kikötőbe)

amúgy meg ha már tudsz Liaráról meg minden szépségéről, akkor hogyhogy nem tudod hol lehet "felcsípni"? :)
  • gregtom6
    Dehogynem:) pont azért írtam aszárit az Asari helyett.
  • Broafka
    ott a hiba! :D

neked nem magyarul van?
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Liara T'Soni-t,az aszári tudóst hogy lehet felvenni a csapatba és mikor???Az összes mellékküldit megcsináltam a Fellegvárban. A többi csapattagok megvannak. Fantom is vagyok már,de még nem indultam el a hajóval sehova.
    PLS help!!!
  • csgj
    Még mindig Elena :D (nem sok időm jut a játékra, de most már amúgy is másodjára tolom)

• Carlos
    Igy igaz.
  • Dante73
    Ha eleve úgy írják meg a programot, akkor az "utólagos" belenyúlás nem lehet gond. Ha később veszi meg, akkor egyszerűen a történet bizonyos pontján kapja meg az új missziót, letölti, és ugyanúgy mint most, bizonyos pontokon, bizonyos pontokhoz férsz hozzá. Persze, hogy nem egyszerű, de (bár az elején biztos lennének berzenkedők) szerintem sikeres lenne. A sorozatok is, ha egy értelmes, érdekes, jól kidolgozott világban játszódnak, sikeresek. (Star trek, Stargate, hogy csak a sci-fiket említsem) Talán ez lenne az egyetlen kiút, a warez ellen. Arról nem is beszélve, hogy végre legalább esély lenne arra, hogy nem 6-8 órás vackokat kapunk, ami csak azért tart addig, mert a végén behoznak egy legyakhatatlan ellent... (lásd; MoH:A Übersoldier...) A kiadók is jól járnának, hisz a warez értelmét vesztené, és mi játékosok is. Csak egy gond van vele. Melózni kellene rajta, nem is keveset...