Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
igen, de életet csak csata közben lehet tölteni
Olvastam, hogy valos ideju a csata. Meg lehet azert allitani a jatekmenetet, mint pl a Neverwinterben vagy a Witcherben ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

robotnyk
nem, elsõ végigjátszásra én sem tudtam megmenteni, mert a questjérõl nem tudtam, a beszélgetésben meg egyszer lerázott hamar és nem próbálkoztam. egyszerûen csak azért jó ha megtartod, mert jó arc, és sokoldalú 😊
Frank99
Nehezebb lesz a játék a vége felé, ha nincs velem?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

robotnyk
a legfontosabb, hogy csináld meg a questjét, elõtte is, utána is beszélgess vele a hajón.
Frank99
mostmár nem tudok mit tenni....
nem igazán gyúrtam a meggyõzésre, inkább erõre és phantomra Soldier-ként, így ha visszatöltök sincs sok értelme...

meg azóta már Saren bázisa is ki van már pucolva, nem igazán akarok visszamenni.
Ha lesz kedvem és idõm, újra végigtolom, és más irányba fejlesztek majd...

Csak annyi, hogy elveszíted a leghaszosabb csapattársadat.

Frank99
nekem állandóan kifagyott, amikor Normadiára akartam lépni a Citadelen...
Feltettem egy új realtek drivert, uninstalláltam, kipucoltam a registryt újraraktam, és most jó.
azóta 2x fordult velem elõ ugyanott, de a következõ betöltésnél már jó volt.
Mindig ott fagyott ki, amikor a fertõtlenítõ elindult....

Frank99
Köszi!

Prince23
Semmit sem...

Frank99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem csináltam meg a küldetését, lelõtte a csaj... Mennyit változtat a történeten, hogy õ nem él?

Kétféle "Loading" van futás közben. Az egyik, amit pl a hajón, lépcsõn felfele mozgás közben tölt, ez 1-2 másodperc. A másik fajta, amikor a "mass relay" látszik töltés közben, az 10-15 másodperc...

A program ismert hibája. Realtek hangkártyával biztosan, de más, AC97 szabványú zsugákkal is elõfordul. Elvileg készül rá a patch...

BlackShadow
nem, ha magas a charm/intimidate megtudod beszélni a fejét, ill ha megcsináltad a küldetését akkor azthiszem még az sem kell

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Frank99
Wrex mindenképpen meghal?

Hello all!
lenne 1 kérdésem hozzátok, mégpedig: a magyar verziónál nem találkoztatok olyan hibával hogy bizonyos részeknél akadozott volna a hang illetve beszélgetések közbe el is tünedezett volna ? Mi lehet a baj, remélem ne ma dvd-mnek van baja.
Hát azt még elõtte le kellett volna adni. Szerintem most már nem tehetsz semmit.

Why so serious?

tobias88
azt valahogy nem lehet megoldani, hogy amikor van 16 civil és el kellene õket kábítani, ott én 12õt megöltem, és a mellékküldiket megcsináltam 2õt is véletlenül, de nincs kinek leadni a feladatokat <#vigyor2>
Ehmm pedig érdekes lenne turianként harcolni az emberek jogaiért😊
Vagy reaperként<#vigyor2>

Prince23
Gondolkoztam, h miért nem csinálhatunk turián vagy kvarián karit a történetnek... mindig csak embert lehet csinálni... csak itt egy bökkenõ van. Az egész ME története az EMBER körül forog... ld. Tanácsnál...
remélem jön egy kieg 1 éven belül😄

Sztem Soldier nehéz 😄 Legalábbis nekem Adeptal könnyebb volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Annyira nem gáz ha van biotikus képessége... Meg amúgy is a pisztoly a legjobb fegyver. A géppityú csak kitápolva lesz használható.
Ellenben biztos van emelés vagy akadály képessége amivel a játék közepétõl terminátor lesz Shepard.

rotator
De miért olyan kaszttal indultál, aminél kiírják az elején, hogy késõbb is csak pisztolyt tud kezelni?

És nemutolsósorban a soldier számára elérhetõ a heavy armor is, ezenkívül fejleszthetõ az életereje. Tehát õt a legnehezebb megölni.

Adept vagy Vanguard?
Egyébként ha kezdõ vagy,akkor Soldier(katona) ként játssz,vele nagyon könnyû az élet,és lehet használni rohampuskát,sörétest,pisztolyt,és mesterlövész puskát is.

melyik krasztal érdemes végig vinni a játékot? most valami"varázslófélével" vagyok és csak pisztolyt használhatok, vagy tudok használni. ez nemtetszik

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Ehheh... szégyenletes, de egyszerûen nemtom betenni a bannerba 😛 :S Nem lesz belõle link, hiába próbálkozom! Vki, aki tudja, hogy van, küldjön privit! Mondjuk holnap csak délután jövök max (utazom)...
végre tovább mentem

BlackShadow
nos AntiHero volt olyan kedves és összedobott egy alapot, én meg elkezdtem feltölteni infóval, így
Van FAQ!
link
egyelõre csak a nagyon alap dolgok vannak benne, de folyamatosan amint idõm van bõvítem. így akinek eszébe jut bármi, hogy mi kerülhetne még bele az írjon!
pl a -nemtudomanevét- játék megoldását vki linkelné melyik hsz-ben volt? (generátor újraindítós)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

pubiloál
Esetleg az a küldi, amikor Liarát kell megtalálnod? a legjobb az, ha ott jobb oldalt felfutsz arra a kis dombra, amin ládák vannak... bebújsz ögé, és onnan lõdd

Mi az a traum völgye?😮

traum völgyébnek a végénél járok amikor le kell gyõzni egy nagy állat gépet úgy néz ki mint egy kutya csak az a baj, hogy lövöm 5 percig és semmi...
mit csináljak úgye bár a úrautót le kellett tenni mert nem tudtam a kis résen bemenni.

Prince23
Sajnos eddig kevés speciális töltényeim vannak (még az elején vagyok a mellékküldik terén), rosszul osztottam el a társak között, nekem ez jutott, majd keresgélek jobb fejlesztést... talán akkor ki is veszem a kémikus töltényeket... kissé folyadék szerûen lõ, ilyen zöld nyálkás becsapódás jellemzi...
Toombs hadnagy emberei bizony nagyon erõsek... kihívás volt most... adeptussal😄

Adept karakternek assault rifle? Mi a ráknak? A pisztoly sokkal hatékonyabb, pontosabb és rombolóbb. A chem lövedék mintha csak növelné az ellenfél képességeinek töltési idejét, de nem sebez. Az azt hiszem a polonium, meg a különféle gyújtó lõszerekre jellemzõ. Ha választani lehet, akkor a gyújtó a jobb (nagyobb sebzést okoz azonos szintû módosításokat összehasonlítva és még akadályozza is az ellenfelet a pontos támadás kivitelezésében).

Amúgy miért kell Garrus és Tali is egy csapatba? Mindkettõ technikus és ugyanazt tudja a technikai támogatás terén, csak az egyik az tisztán tech, a másik meg harcos/tech és puffogtat az assault rifle-el is (vagy sniper puskával vigéckedik).
Harcos kísérõnek akkor már inkább Ashley, esetleg harcos/biotikus kísérõnek Wrex a jó.

Egyébként a kérdéses helyen mindig kicsit erõsebbek az ellenfelek mint másutt. Talán csak a Cerberus cég kommandósai jobbak náluk adott szinten. Az adept talán a leghatékonyabb ellenük egy jó pisztollyal, meg mondjuk egy harciasabb és egy támogató karakter párosítással karöltve. Throw és lift mindent megold. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

enyém 😛

-tRs-Landor

Nekem meg azzal nincs bajom 😄
1-1 másodperc? 😮 Nekem kb 1-2 perc... 😛 HA nem akadozik be, és nem fagy le.
SZEG007
naja a lift az elég vicces😛

Prince23
Tudok róla...gépkarabélyom van, és valami kémikus töltény van benne... meg asszem páncéltörõ is

Ki mondta, hogy hivatalos? Csak épp jellemzõ a modderek egy részének lelkivilágára... Ez van...

Az elején (induláskor) tölt nagyon sokáig (2-3 perc elhet, nem mértem), belül már csak 1-1 másodperc a Loading felirat. A liftek ellenben...
Még jó, hogy az egy dokkolóba vivõn kívül mind kikerülhetõ...

Igen. Az ásványoknál ad akárhány lehetõséget, a lezárt tárolóknál csak egyet, aztán a zárolási szinttõl függõ mennyiségû zselét kér a nyitásért.

SZEG007
pontosan

SZEG007
nemtom ha valakinek sokat tölt a Mass Effect az teljesen gép specifikus probléma nekem pik pak betölt minden bázist, bolygot.

tobias88
Tárólószekrényeket ha manuálisan nem tudom megfejteni, akkor csak omnigéllel lehet?
Mire képezted a karaktereket, milyen fegyvert adtál a kezükbe és abban milyen lõszer van? Ezeken múlik minden. Ha egy összecsapás nem megy egy módszerrel, próbálj másikat. Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy a különbözõ karakterosztályokhoz különbözõ stratégiák, csapatösszeállítások és fegyverzetek kellenek. meg az ellenféltõl függõ lõszerek és fegyvermódosítók. Emberek ellen hiába használsz páncéltörõt meg robot elleni cuccot. Ezek ellen shredder, cryo vagy incinerator lõszer kell...
A különbözõ spéci képességeket sem árt használni, ha már egyszer vannak...
Harmadszorra már nagyon egyszerû sajna, harderen is. Az insane-t még megnézem talán...

Prince23
Én már ki is kapcsoltam az okataási segédletet, mert kurvára zavaró😄

pubiloál
Tudod mi az, hogy Controls? Vagy esetleg az hogy menü? Tudod, ott lehet elérni a különbözõ opciókat, beállításokat... szerintem ez hihetetlen. Bocsássatok meg, de hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen? És nem õ az elsõ és megkérdezi... Amúgy meg a fél képernyõt betölti a bazi nagy Q, azaz Q betû, amikor elõször mész a Mako-val... Ész is kéne emberek!

zorrobomber
gyalog vagy mako-val?

Prince23
Na megoldódott, nagy nehezen... kicsit rejtély... elsõ kétszeri végigjátszás után ment az írtás... bár lehet, h adeptusi karim miatt ilyen nehéz...