Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nem igazán gyúrtam a meggyõzésre, inkább erõre és phantomra Soldier-ként, így ha visszatöltök sincs sok értelme...
meg azóta már Saren bázisa is ki van már pucolva, nem igazán akarok visszamenni.
Ha lesz kedvem és idõm, újra végigtolom, és más irányba fejlesztek majd...
Feltettem egy új realtek drivert, uninstalláltam, kipucoltam a registryt újraraktam, és most jó.
azóta 2x fordult velem elõ ugyanott, de a következõ betöltésnél már jó volt.
Mindig ott fagyott ki, amikor a fertõtlenítõ elindult....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
lenne 1 kérdésem hozzátok, mégpedig: a magyar verziónál nem találkoztatok olyan hibával hogy bizonyos részeknél akadozott volna a hang illetve beszélgetések közbe el is tünedezett volna ? Mi lehet a baj, remélem ne ma dvd-mnek van baja.
Why so serious?
Vagy reaperként<#vigyor2>#vigyor2>
remélem jön egy kieg 1 éven belül😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ellenben biztos van emelés vagy akadály képessége amivel a játék közepétõl terminátor lesz Shepard.
Egyébként ha kezdõ vagy,akkor Soldier(katona) ként játssz,vele nagyon könnyû az élet,és lehet használni rohampuskát,sörétest,pisztolyt,és mesterlövész puskát is.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Van FAQ!
link
egyelõre csak a nagyon alap dolgok vannak benne, de folyamatosan amint idõm van bõvítem. így akinek eszébe jut bármi, hogy mi kerülhetne még bele az írjon!
pl a -nemtudomanevét- játék megoldását vki linkelné melyik hsz-ben volt? (generátor újraindítós)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
mit csináljak úgye bár a úrautót le kellett tenni mert nem tudtam a kis résen bemenni.
Toombs hadnagy emberei bizony nagyon erõsek... kihívás volt most... adeptussal😄
Amúgy miért kell Garrus és Tali is egy csapatba? Mindkettõ technikus és ugyanazt tudja a technikai támogatás terén, csak az egyik az tisztán tech, a másik meg harcos/tech és puffogtat az assault rifle-el is (vagy sniper puskával vigéckedik).
Harcos kísérõnek akkor már inkább Ashley, esetleg harcos/biotikus kísérõnek Wrex a jó.
Egyébként a kérdéses helyen mindig kicsit erõsebbek az ellenfelek mint másutt. Talán csak a Cerberus cég kommandósai jobbak náluk adott szinten. Az adept talán a leghatékonyabb ellenük egy jó pisztollyal, meg mondjuk egy harciasabb és egy támogató karakter párosítással karöltve. Throw és lift mindent megold. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
-tRs-Landor
Még jó, hogy az egy dokkolóba vivõn kívül mind kikerülhetõ...
A különbözõ spéci képességeket sem árt használni, ha már egyszer vannak...
Harmadszorra már nagyon egyszerû sajna, harderen is. Az insane-t még megnézem talán...