11074
  • SaGa
    UAC-t kapcsold ki, az indító ikonnak meg állítsd be a "futtatás rendszergazdaként" opciót. Akkor talán.
  • Doom 4
    Nem tudom de most meg miután felrakta inditaní akarom azt "Program Működése leállt" Winfos Pista hiba jelentés tehát 1 gond elment másik jött
  • SaGa Jr
    Akkor ne menj a lifttel, hanem menj a gyorsutazással. Ott kiválasztod a tornyot és máris benn leszel.
  • balee4
    én ugyan eredetivel tolom, de anno a törttel sem volt gondom, nem fagyott.
  • Adam II
    Arról nincs hír ,hogy a könyvek megjelennek-e magyarul?
  • nab
    Hi

Nekem olyan gondom lenne hogy először mikor megyek a fellegvárba a tanács elé. Fel kell mennem egy lifttel. Na ott nekem lefagy. Több törést is próbáltam de ott mindig megakad. Vki tapasztalt hasonlót?
  • Carlos
    ugyanúgy, ahogy pc-n
  • Adam II
    Hát azok nem igazán viszik előrébb a fő történetet de nem baj várok türelmesen.
    Minden esetre remélem valóban képesek lesznek megoldani a régi mentések felhasználását mert a legvégső döntések különböző befejezésekhez vezetnek és nem mindegy ,hogy a következő rész ezt ,hogy kezeli. Amúgy PC-n még értem ,hogy régi mentéseket meg lehet tartani de Xboxon ez ,hogy lehetséges?
  • balee4
    Hogyan sikerült?
  • Doom 4
    Na feltelepül hahaha. Majd ha nem leszek lusta feltöltöm a képet bleeee
  • balee4
    idén biztos nem:) majd jönnek folyamatosan a DLC-k.
  • Adam II
    Na végigtoltam.
    Mikor lesz már Mass Effect 2???
  • balee4
    Illetve akinek legális a játék, és reggeli, a Bioware oldaláról letöltheti az art book-ot és a strategy guide-t is, szal tényleg felesleges megvenni, elég ha a magyar kiadás ott díszeleg a polcomon, az is nagyon szép. Amúgy remélem nagyon gyorsan elkészül a BDTS magyar fordítása, mert már tolnám nagyon.
  • SZEG007
    lehuzák az embert ilyen fölös cuccokal.
  • Carlos
    Art book miatt vettem meg, és "adták" hozzá.
  • SZEG007
    nem megenni, hanem megvenni lol
  • SZEG007
    game guide-ot nem érdemes rendelni egy játékhoz sem, mert semmi extra informáciot nem adnak, amit egy netes ingyenes forrás ne adna, sok játéknál meg egyensen félreinformálják az embert, esetleg pár patch utáni játéknál elavultak. Art book is beszerezhetö amugy nem legális forrásbol, de persze ha a polcra kell disznek akkor érdemes megenni:)
  • Carlos
    Amazon.
    KEMÉNY 23.09 dollár ami kábé 3500 Ft. (összesen a kettő ennyi).
    Aztán erre jön a postaköltség. Nekem összesen kábé 35 dollár volt az egész (5000 Ft) (1-1.5 hét alatt ért ide (gyorsított posta)).
  • sanyiiiii
    Nekem meg nincs dobozom és mégis megy a BDtS nyehehehehe:)
  • balee4
    Ilyen game guide-t és art book-ot honnan lehet rendelni?
  • Carlos
  • Doom 4
    nem megy a vista alatt a drivere a webcamnak de feltölteném
  • Carlos
    Hát persze...huncut elemek...
  • Doom 4
    majd ha PX-t inditom lekapom mert elem nincs géphez a webcam meg csak xp-n megy
  • zorrobomber
    ennyire sajna nem jó
  • Carlos
    IGEN!
    Egy papírt azért légyszi tegyél mellé, hogy: sg.hu és úgy fényképezd le, valahogy így:
  • Doom 4
    Anyátok nekem eredeti van berkajak 1 fényképet róla ???
  • SaGa Jr
    Igen. Az Exodus Cluster területén jelenik meg egy új rendszer, az Asgard. Na ott zajlik a BDtS 3 küldetése.
  • Carlos
    Szuper! Köszi!
  • saxicola
    A kelet-európai verziót a CDProjekt hozta forgalomba. A PCguru Online-on írták, hogy már megkezdődött az egyeztetés a CDProjekttel patch és kieg. ügyében.
  • Gascan #6815
    leszedtem és fel is instaláltam de csak 2 percre tudtam belelesni ... de nem találtam külön kampányt...

...gondolom akkor úgy lesz megoldva, hogy valamelyik bolygóra kell ellátogatni
  • Prince23
    Istenem, minthogy kitették volna egy international patchel, erre us patchet adtak ki, norma banda :P
  • balee4
    Külön CD-kulcs van a kieg-hez? lol
  • Lord Myn
    Semmit nem érsz vele, mert installkor kell neki egy BDTS CD-kulcs is.
  • Lord Myn
    Hát akkor szedd le és próbáld ki!
  • balee4
    Egyébként érdekes, mert a GS oldaláról bárki leszedheti (az is akinek meg sincs a game), de a BioWare oldaláról, csak akkor lehet lehúzni, ha reggeled az eredeti CD-kulcsot.
  • balee4
    Én sem ezt szerettem volna kiemelni, a lényeg, hogy jár a játékhoz. Tehát sztem meg is fogják csinálni, ezért emelték ki, hogy a kelet-európai verziót nem támogatja. Remélem pár napnál azonban nem kell többet várni.
  • DarkSector
  • csgj
    Nem az a lényeg, hogy ingyenes vagy sem... Ha megvettük az alapot, ez már tök mindegy. Az a probléma, hogy NEM magyar "-.-
  • DarkSector
    Ingyenes, mert GS oldaláról le lehet tölteni.