Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az nem hiba, az egy támadás ami ezt okozza. Hiba az amikor lõsz és túlmelegszik aztán úgy marad. Ezek szerint eredetiben ez nem fordul elõ.

Why so serious?

Prince23
Már hogyne lenne?!!
Valamelyik faj rendelkezik technikusi és biotikusi erõvel, és használják is... ilyenkor elég sokáig túlmelegedés van...

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak Ashleyt, Kaidant és Liarat.

A halál csupán a kezdet...

Falcon87
Cikasz, meg lehet, nekem eddig csak Ashley volt meg.
A lényeg, hogy kedvesnek kell lenni hozzá, és mikor elindulsz arra a protián bolygóra, bemegy a szobádba, és kész. Csak Talival lehet-e?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Menj tõle távolabb, és lõdd sokáig.
Még nem válaszoltatok, Talit meg lehet "fektetni"?

Shep
Miután a burokbazárt kék csajt kimentem, felmegyünk a lifttel, de jön egy battlemaster pár társával, a társai nem okoznak gondot, de a nagydarabot sehogy nem tudom legyûrni, mindig rámrohan és lealáz. Hogy lehet legyûrni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pubiloál
4 perec alatt 4 üzenet <#idiota>
Amúgy nemtom mi az a Hanoi torony, angolul vittem/viszem <#buck>

Frank99
sima matek....
minden gép felett ott az érték...

Amúgy a Hanoi torony hol volt?

én nem láttam.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
tölts vissza egyet és megoldódik.
nekem is warez van...

Frank99
persze a vége felé.
csak egy kis király popsin kívül én ne láttam semmit....
de nem is kell.... :-)

Frank99
28 óra 3 perc.
43-as szint.
Katona.

Király játék! Újra fogom játszani!

cikasz
hogy müködik ez a szerelmeskedés dolog? 😉 lelehet fektetni a társaimat? 😊
Bizonyos nehézség kell hozzá vagy csak megfelelö kérdések/válaszok?

http://www.akciofigura.hu

Falcon87
Jajjj! Ezt meg kell osztanom veletek >( Miután azon a protián alagúton végigmentem, hogy megtaláljuk a vezetõt, akkor a végén ugye 35 sec. alatt kell elérni a kapuhoz. De szar a gépem (most fogom cserélni), és úgy szaggat a játék, hogy csak na! Ezért még az alagút végén lejár az idõ. Ezt el kellett mondanom 😞
Egyébként Talihoz nincs "romantikus szál"? >😉

tobias88
meg a "növényel"pusztítós résznél van, hogy beragad a fegyver ha túlmelegszik, amikor a csápjait kell leölni egyenként
Fenrir
Mindig a legerõsebb.

#5824 Van olyan speciális képesség ami túlmelegíti a fegyvert, ha rád nyomják akkor sokkal tovább tart amíg lehül mint normál esetben.

Eredeti játékban nincs ilyen hiba.

Üdv

Játéktechnikai kérdésem volna: az egyes képességek: elektronika, feltörés, stb, összeadódnak vagy csak mindig a csapat legerõsebbje érvényesül?
Bocs a kérdés miatt, vissza olvastam de nem jöttem rá.
A fegyve túlmelegedés és hogy nem hûlik le, akkor az bug vagy crack -hiba?

tobias88
én 4et életben hagytam, és véletlen megcsináltam azt a mutáns kutyás vagy mis küldetést, meg a vízcsaposat, de nem volt kinek leadni, mert nem ált a ! jel helyén senki <#vigyor>
Egész vágig mágus voltam most nem tom mi a neve annak, és a végére meg ugye a fõ boss-ok nál nem volt olyan hatásos az erõ, és lõni kellet de az a baj mire oda jutottam a kisebb dögöket puskákkal szedtem szét mire a Boss-ok hoz értem mind a 4 túl melegedett😄

Szal erõvel öltem meg õket
Prince23
Jaja

gabo91
köszi

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Dante73
Nekem elfogyott a gránát, úgyhogy lepofoztam õket. Mûködött...<#idiota>

http://www.freetvmaci.info/

Tatyla
oké,közben megtaláltam és már megoldottam.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pubiloál
A gránát upgradek közül válaszd ki az anti-thorian gázt, és azt dobáld közéjük, majd robbantsd fel.. Ja, tudom hogy értelemszerû, de csak azokra dobáld, akiknek még emberi formájuk van <#idiota>

Tatyla
amikor az a feladat hogy a 16 telepest mentsem meg idegméreg gránáttal azt hogy tudom használni,mármint a gránátokat?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BlackShadow
ott csak annyi a lényeg, hogy a nyomást 31-34 közé kell helyezni, hogy az ajtó becsapódjon azáltal elvágja a geth hajó karját ami lezuhanjon 😊 csak nyomd meg a konzolt és látod a videót.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gabo91
Féroszon kell állítgatni a gépeket hogy 31-34 között legyen az érték akkor nyilik ki a hangár ajtó. megvan a helyes kombináció...
de nem találom az ajtót? hol van?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ok thx a gyors választ!

BlackShadow
uugy ahogy a többit, mellé mész és rányomsz, h scan. ha nem írja ki akkor meg már megcsináltad

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Azt a keepert amelyik Avina mellett található hogy lehet skennelni?

Az egyiket mindenképp oda kell adnod a salarian osztagba. Ott nem tudod kikerülni a dolgot. A bombával meg automatikusan jön a másik, akár veled volt addig az osztagban, akár nem. Tehát a két humánból kell választanod mindenképp...

Prince23
Hát nem, nem akit viszel, mert én már harmadjára tolom, és dirrekt nem õket tettem be magam mellé, hanem liarat meg talit.... és láss csodát csak is Alenko és Ash jelent meg akkor is, mikor a szalárian parancsnoknak segédkezném egyik jóarcú legénységeim közül...
Ez van: vagy Ash vagy Kalenko... de célszerû, ha férfi karival vagy, h Kalenkot hagyod veszni...

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik mindenképpen, választanod kell majd.

BlackShadow
bennevan a válasz a faq-ban 😊 #5803

tobias88
akit viszel, azok közül hal meg valaki
Valaki nem tudja véletlenül hogy Alenko-nak vagy Ashley-nek minden féleképpen meg kell halni az elsõ … öhömm Sar..-el való találkozás kor? Mind a 2õ nagyon jó arc nagy veszteség a csapatnak ha bármelyikük is hal meg.
cikasz
na ez a szerencsétlen mama ide is betévedt...
nektek ANNYI!!!! 😄

http://www.akciofigura.hu

BlackShadow
Frissült a FAQ. Amennyiben van valakinek ötlete mi legyen még benne, szóljon!

Akkor meg legalább warezolj normálisan. Np.

mama2
Most vettük meg a SimCity 4 delux edisönt 5000 pénzért. Nem költekezünk megint-.-".

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Van xboxod,vedd meg arra baszki.Ha már warezolni sem tudsz,akkor legalább vedd,vagy vetesd meg!

Marci0115
hát akkor te egy pancser vagy, énis uyganezt töltöttem le és gond nélkül megy

Mystery of the válasz gomb 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szerintem kezd újból teljesen másik karakterrel, ha eddig jófiú voltál,most legyél rossz fiú,ha eddig katona voltál,most legyél adpet,stb. Aztán majd a 2-3. végigjátszás után visszatérhetsz a "régi" karakteredre mondjuk.

Be van jelölve a csillagtérképen egy bazinagy nyíllal, gyengébbek kedvéért.

BaLeeX
Nos végigértem. 😊

Minden mellékküldetést megcsináltam amibe beleakadtam, így 22-23 óra tiszta játékidõ volt az egész. Nem rossz!

Van értelme újrakezdeni ugyanezzel a karakterrel? Lesz még valami kihívás? Nem lesz túl könnyû a játék top fegyverekkel?

Vagy inkább kedzjem elõrõl egy másik tipusu karakterrel? Mit javasoltok? 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nekem is ez volt, pedig nem sejtettem volna h ez lesz =|

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hol az istenben van ez a Vermár bolygó? Valami Omega rendszerben kéne lennie, de a csillagtérképen nekem marhára nincs ilyen nevû naprendszer... Valaki tudna ebben segíteni? Most tartok ott, hogy találjam meg a Vezetõt, de ehhez be kell járnom a Ferrost, meg még egy-két helyszint, de ezek már megvoltak korábban.

www.gamedroid.hu

Prince23
Sõt, minél nehezebb fokozaton tolod, annál szükségessé válik a "Space" bill használata😊 és persze a csapattársak irányításai is!
A kedvenc biotikus erõm az, amikor felemelem az ellenséget vagy lebénitom😄