Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó volt a vége, mellékküldetések egy darabig elmentek aztán nagyon elvették a kedvem, csak a fõszál folytatása szippantott vissza megint. Jöhet a folytatás <#gun>#gun><#vigyor5>#vigyor5>
A 126-ik... sajnos jatekaim.hu-n még nincs fent a borítója soknak, ott még csak 104 szerepel. ^^
Ezt írta:
"Ehelyett tovább gyûrûzik a bolti verziót megvenni nem tudókkal szembeni diszkrimináció. Roppant széles látókörre és hihetetlen bölcsességre vall ez!"
Ja, hogy ez a pingvinek nemi életérõl szól értem. Nehéz lett volna elolvasni a végét? Tudom sok karakter.
Amúgy meg mindenki tudja, nincs 8 ezred... nem szégyen az.
Az már igen, hogy helyette a székedbõl lopsz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Tolvaj státusz --> pipa
szaros alsó --> pipa
fejedbe húzás --> in progress
Képet kérünk!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van egy olyan küldetés, hogy jelkövetés, ami valami folyosóról jön, de nem találom hogy melyik folyosóról. Ezt a küldetést a Flux-ban kaptam, tudan valaki segíteni?
Köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Dehát.... Pistikéknek megjött a hangjuk, (eszük még nem!) miután megvették az elsõ játékukat az E-bay-en....
http://www.freetvmaci.info/
Meg is bukott jól 😞
pedig igéretesnek tünt.
http://www.akciofigura.hu
Mélységesen szarja össze magát az, akinek nem sikerült (fél éve tudni lehetett, hogy jön és ennyibe kerül) 6 hónap alatt 8.000 Ft-ot félrerakni.
És még van pofátok itt sírni, eszem faxom megáll!
#5866: Ne aszári, inkább kvarián fõhõs legyen! Azt nagyon bírnám.
http://www.akciofigura.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- 4 található a Citadel Towerben
1, A legfelsõ szinten bal oldalt (ha szembeállsz a tanáccsal)
2, Az utazó terminál mellett, ahol megkaptad a küldetést
3, Az elõzõtõl balra, Kahoku admirális után a székek mögött
4, a központi szinten a jobb oldalon (ha szembeállsz a felsõ szinttel)
- Citadel Tower elõtt, Avina mellett
- A kereskedõ negyednél (Financial district) hátul van egy lépcsõ, ott fent a bal oldalon
- A követségi társalgó hátsó erkélyén (embassy lounge)
- A követségi társalgótól visszafelé balra lesz még egy szoba, ott hátul
- A volus és elcor követségen (néha láthatatlan!) a sarokban
- A Consort's Chambers és a Financial District között a lépcsõ közelében
- A Consort's Chambers bejáratánál
- A Ward Access bejáratánál
-WARDS-
- Hátul egy kisebb szobában a Presidium-Wards összekötõ folyosónál
- Chora's Den és a Presidium Access lift közötti vöröses folyosóban
- A felsõ piac hátsó sarkában
- A Flux-ban, hátul a nyerõgépeknél
- A Med Clinic mögött hátul (nem bent)
- A C-Sec Academy bejáratánál
- A C-Sec Academy közlekedési felügyeleténél a korlát mögött (traffic control room)
- A C-Sec Academy "igénybevételi irodájában" (requisition office)
- A Normandy dokkjában hátul a rács mögött
Why so serious?
Why so serious?
www.gamedroid.hu
Why so serious?
Why so serious?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ON: 20 Õrzõt sikerült leszkennelnem, és a 21. is meg van helyileg. Ott matat az egyik információs pult mellett, és ahogy szkennelném, rám szól a holonõci, hogy hagyjam békén az Õrzõt. Próbáltam szétrobbantani a terminált, de nem jött be. Tudnátok valami javaslatot a helyzet megoldására?
www.gamedroid.hu
Felkerült mégegy NO WAREZ! felirat, ezúttal pirossal, tök diszkrét, még véletlenül se teszi tönkre a banner hangulatát. Viszont a warez topicra mutató link még mindíg nincs. Ahogy FAQ se...
Szóval gratula! Bár egy ilyen remek játék megérdemelne egy igényes topicot. Ehelyett tovább gyûrûzik a bolti verziót megvenni nem tudókkal szembeni diszkrimináció. Roppant széles látókörre és hihetetlen bölcsességre vall ez! <#shakehead>#shakehead>