Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Nah, végre kitoltam! <#email>
Jó volt a vége, mellékküldetések egy darabig elmentek aztán nagyon elvették a kedvem, csak a fõszál folytatása szippantott vissza megint. Jöhet a folytatás <#gun><#vigyor5>

Tinman
Elsõ játék?
A 126-ik... sajnos jatekaim.hu-n még nincs fent a borítója soknak, ott még csak 104 szerepel. ^^

Ezt írta:

"Ehelyett tovább gyûrûzik a bolti verziót megvenni nem tudókkal szembeni diszkrimináció. Roppant széles látókörre és hihetetlen bölcsességre vall ez!"

Ja, hogy ez a pingvinek nemi életérõl szól értem. Nehéz lett volna elolvasni a végét? Tudom sok karakter.

Amúgy meg mindenki tudja, nincs 8 ezred... nem szégyen az.
Az már igen, hogy helyette a székedbõl lopsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Javaslom nézd meg a térképet. Rajta lesz a szép nagy felkiáltójel. Mikor mész ki mondjuk a Flux-ból látni is fogod. Csak mozgassad egy kicsit a térképet. A Wards területén lesz az amit keresel, csak használd a térképet és járd be alaposan. Meg lesz az.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tinman
Beszarás --> pipa
Tolvaj státusz --> pipa
szaros alsó --> pipa
fejedbe húzás --> in progress

Képet kérünk!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

rotator
Mindenesetre úgy tûnik, csak azokat zavarja furamód, akik értintettek. 😉

Az RPG-knek pont ez az erõssége, hogy ugy jatszod ahogy akarod. Te lerohanni szereted az ellent és telpumpálni ólommal, õ taktikusan fedezékbõl képességekkel irtja õket. Mindketten megtehetitek, mindketten élvezitek, ennyi.

Hali!

Van egy olyan küldetés, hogy jelkövetés, ami valami folyosóról jön, de nem találom hogy melyik folyosóról. Ezt a küldetést a Flux-ban kaptam, tudan valaki segíteni?

Köszi

Marci0115
meg szerintem az amugyse élvezetes, sztem akkor jo ha gyors lerohanod az ellenséget

pubiloál
Egy parancs egy gombnyomás. A képességeik meg egy gombnyomás + egy katt. Hát ha ez egy óra, akkor grat <#idiota><#buck>

Marci0115
hát én ugy vagyok vele hogy inkább lerohanok mindent mint ott szorakozzak egy orát a parancs osztással😊

pubiloál
Akkor érnek valamit, ha rendesen van megválasztva a két csapattársad, és néha még parancsokat is adsz nekik. Rengeteget segítenek, ha jó vagy csapatmunkában.

Shep
A piros halálrobbanásos fegyver ellen mivel lehet védekezni, mert a Noverian a fekete tetvek azzal lõnek és ha 1x eltalálnak végem. A társak amúgy érnek valamit, mert eddig leginkább csak a földön fekve láttam õket?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Falcon87
Tényleg! Tabula Rasa nincs is meg. Pedig úgy vártam .D

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Dante73
bgabor pont nem a warezról beszélt. Csak annyít mert megemlíteni, hogy 1; Qrva jól mutat, és magas esztétikai hozzáértésrõl árulkodik az a piros csík a bannerban, (igényesség rlz) mikor már a szövegdobozban PONT UGYANAZ a felirat van ott. 2; Minden topikban kiraknak 1 off-spam-warez topikba vezetõ linket. Ezt merte hiányolni, a JÓZAN ÉSZ, ÉS ESZTÉTIKAI ÉRZÉK nevében, és nem a warez nevében....
Dehát.... Pistikéknek megjött a hangjuk, (eszük még nem!) miután megvették az elsõ játékukat az E-bay-en....

http://www.freetvmaci.info/

Meg is tettem, jó hogy mondod. Nincs 8 ezrem szóval gyorsan beszarok, oké? De a gatyámat lecsérlehtem, ,vagy kötelezõ szaros gatyában lennem amíg meg nem lesz az eredeti?

Na,végigvittem én is.....Pár mellékküldi kimaradt.B*szott jó játék.Hozzátartozik az igazsághoz,nem vagyok egy nagy rpg-játékos.Ezt is csak azért raktam fel,mert nagy ajnározás,reklám elõzte meg.De ennek fényében sem csalódtam benne.A filmszerû hangulat,átvezetõk...ááááááá,nagyon állatok.Tényleg:ha húzom amíg lehet,max hányas szintet lehet elérni?Nekünk még semmi fantom cumónk nem volt.Nekem volt egy húú,mi is?Vmi impuzus géppityu asszem.De olyan állat extra cumó nem volt.Szal asszem érik az újrajátszás.Katona voltam.Mivel érdemes nyomni?

cikasz
Azt hivják Tabula Rasa-nak 😉
Meg is bukott jól 😞
pedig igéretesnek tünt.

http://www.akciofigura.hu

Falcon87
Én is jobban örülnék, ha kvariánnal lehetnénk. De mégjobban, ha lenne Mass Effect MMORPG. Választható faj, meg minden!

Tinman
iddqd <#mf2>

lololol
pszt

tobias88
Én megértem a warezolókat, egy red label 2700 forint!!! Elmegy rá a pénz gyorsan <#nyes>
Tinman
Leszarjuk a bolti werziót megvenni nem tudó tolvajok táborát.
Mélységesen szarja össze magát az, akinek nem sikerült (fél éve tudni lehetett, hogy jön és ennyibe kerül) 6 hónap alatt 8.000 Ft-ot félrerakni.

És még van pofátok itt sírni, eszem faxom megáll!

Huhh... de tolnám már a gamet 😛 Csakhogy még kb 12 napig távol vok. De legalább értelmesebb dolgokat csinálok, és hanyagolom a kockulást 😄

#5866: Ne aszári, inkább kvarián fõhõs legyen! Azt nagyon bírnám.
Én inkább valami Krogan-Aszari duettre gondoltam.<#nyes>

Most sincs. Sõt nemi korlátai sincsenek. Nõi karakternek is megadja az Asari hölgyedmény a Citadelen ugyanazt, amit a férfinak...

A következõ részben az lenne a jó, ha egy Aszari lenne a fõhõs. Nem lennének faji korlátjai a numerának.<#hehe>

Falcon87
Sok sikert! 😄

cikasz
Renegade-ra megyek most , de ha kedves vagyok valamelyik lefektetni való kliensel attól még jólesz szvsz.

http://www.akciofigura.hu

Mnej fel az emeletre az irodáján belül...

Talit nem. Liarát vagy Ashleyt, illetve az Asari Consortot.

A Peak 15 elromlott reaktorának rebootjához kell megoldani a feladványt.

megfelelõen kell a beszélgetéseket irányítani. A delikvensekkel gyakran kell beszélgetni, mert csak bizonyos helyzetekben jön elõ a megfelelõ szál és csak akkor, ha eléggé jóban vagy velük. Ha renegade pontokra hajtasz, nem fogsz közel kerülni senkihez eléggé...

Meg is van. Spoiler-be rakom hátha valaki maga akarja megkeresni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PRESIDIUM-
- 4 található a Citadel Towerben
1, A legfelsõ szinten bal oldalt (ha szembeállsz a tanáccsal)
2, Az utazó terminál mellett, ahol megkaptad a küldetést
3, Az elõzõtõl balra, Kahoku admirális után a székek mögött
4, a központi szinten a jobb oldalon (ha szembeállsz a felsõ szinttel)
- Citadel Tower elõtt, Avina mellett
- A kereskedõ negyednél (Financial district) hátul van egy lépcsõ, ott fent a bal oldalon
- A követségi társalgó hátsó erkélyén (embassy lounge)
- A követségi társalgótól visszafelé balra lesz még egy szoba, ott hátul
- A volus és elcor követségen (néha láthatatlan!) a sarokban
- A Consort's Chambers és a Financial District között a lépcsõ közelében
- A Consort's Chambers bejáratánál
- A Ward Access bejáratánál

-WARDS-
- Hátul egy kisebb szobában a Presidium-Wards összekötõ folyosónál
- Chora's Den és a Presidium Access lift közötti vöröses folyosóban
- A felsõ piac hátsó sarkában
- A Flux-ban, hátul a nyerõgépeknél
- A Med Clinic mögött hátul (nem bent)
- A C-Sec Academy bejáratánál
- A C-Sec Academy közlekedési felügyeleténél a korlát mögött (traffic control room)
- A C-Sec Academy "igénybevételi irodájában" (requisition office)
- A Normandy dokkjában hátul a rács mögött

Why so serious?

Mind a Citadellán van. 😊 Kiderül majd, hogy mit matatnak de nem ebbõl a küldetésbõl. Egyébként lejjebb valaki linkelte a faq-ot és abban is benne volt részletesen, hogy hol vannak. Némelyik eléggé elbújt. 😊

Why so serious?

Prince23
Járd be a szárnyakat, és a Prezidenciákat... és ne használd a gyorsjáratot😊

Bahhh, kösz mindenkinek, akkor viszont meg kell keresnem azt az utolsót. Remélem, nem egy másik bolygón van. 😄 Majd megnézem a MassEffect wikin, ott azt hiszem van errõl egy leírás. Érdekelne, hogy mit matatnak azok a kis micsodák. 😊

www.gamedroid.hu

Ez ilyen általános probléma úgy fest. 😊 Egyébként scanneli elsõre csak az a megtévesztõ, hogy utána is rá lehet még kattintani és utána is mondja a nõci, hogy ne piszkáld a keeper-t.

Why so serious?

Prince23
Lol... már bemérte Shepard, mikor elõször lenyomtad az E-t 😄DDDD

Elnézést, engem itt senki nem diszkriminál. Ja, hogy nem hirdetem büszkén, hogy nem vettem meg. Lehet azért.

Why so serious?

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

OFF: Ha azt szeretnéd, hogy valahol respektálják, hogy lopsz, akkor költözz ki a cigánysorra.

ON: 20 Õrzõt sikerült leszkennelnem, és a 21. is meg van helyileg. Ott matat az egyik információs pult mellett, és ahogy szkennelném, rám szól a holonõci, hogy hagyjam békén az Õrzõt. Próbáltam szétrobbantani a terminált, de nem jött be. Tudnátok valami javaslatot a helyzet megoldására?

www.gamedroid.hu

Falcon87
Am tényleg jó a banner.

Prince23
Ja jó, értem, sry

azt hiszem ott van ahol kell kimenni a garázs felé ott 1 lift

Shep
Loriknak kellene segítenem Noverian (bizonyítékokat törölni a gépérõl) de nem találom az irodáját, pedig hülyére mászkáltam már mindent. (ez a térképes dolog, valahogy sokkal jobb volt a Kotorokban)

egyetértek

Látom, fejlõdik a topic!

Felkerült mégegy NO WAREZ! felirat, ezúttal pirossal, tök diszkrét, még véletlenül se teszi tönkre a banner hangulatát. Viszont a warez topicra mutató link még mindíg nincs. Ahogy FAQ se...

Szóval gratula! Bár egy ilyen remek játék megérdemelne egy igényes topicot. Ehelyett tovább gyûrûzik a bolti verziót megvenni nem tudókkal szembeni diszkrimináció. Roppant széles látókörre és hihetetlen bölcsességre vall ez! <#shakehead>

Falcon87
Kéne Mass Effect MMORPG! Sztetek lesz?

csapattagokat ti fejlesztettétek????mert én eddig még nem<#pias>

Falcon87
Most meglett Liara 😄 Holnap jön Kaidan XD.