Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz túl kevés a választási lehetõség, túl kötött a pálya, amit be kell járni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha igen, az kicsit kiábrándít.
Megmondom õszintén, a Mass Effectben a harcokat kedveltem a legkevésbé. Nálam a felfedezõ utak, a beszélgetések, a válaszok, reakciók közötti választás lehetõsége tetszett a leginkább, megismerni a karaktereket, világokat. A harcokat amolyan szükséges rossznak éltem meg, mert mégis csak egy játékról van szó, amelyben márpedig harcolni kell.
De ezerszer jobban élveztem a párbeszédeket, a felderítések izgalmát, a karakterépítéseket, az eszközök közötti válogatásokat, a technikai fejlesztést.
www.gamedroid.hu
Why so serious?
De szerintem ne öljük egymást egy játékon, neked bejött 100%-ban, nekem meg 98%-ban. Te jó ég, micsoda botrány... 😄
www.gamedroid.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na. Minden játék végére kell egy boss. ezt már kitalálták az amcsik.
A boss nem is boss, ha nem alakul át legalább egyszer, mikor elfogy a HP-ja, ezt a japánok találták ki.
Boss kell, hát van. Tudom, hogy kicsit közhely, de tény, teapartyval nem lehet vége. Nem azért fejleszti mindenki szuperplusszosra a kariját, hogy a végén egyszer csak vége legyen. kell egy nagy harc😄 valami legyõzhetetlent kell legyõzni. Ez van, nem érdemes ezen bosszankodni.
Elõttem szótó idézek: "mert a Reaperek technológiája többször lekörözi az Alliance legjobb fegyvereit.".
Ez igaz. Persze Shepard azért nem szövetségi technológiát használ, hanem Sceptre cuccokat(amiket az asarik meg a turianok készítettek). persze ettõl még többszörösen lekörözi😄
Mass Effect 2-õt azért ne várjatok mostanság. Egy jó játék elkészülte simán 2-3 esetleg több év is lehet. Duke Forever már 12 éve készül😄(bár most már nagyon a célegyenesben vannak állítólag). Starcraft 2-t fél éve jelentették be, de már 3 éve készül.(talán idén már kijön).
De szerintem sitni fognak vele, mert a story odrít a folytatásért. A nagy legyõzhetetlen ellenfél, csak 1 a sok közül, és még valószínûleg azoknak is van valami vezetõje, aki hú de erõs ám😄
Igaz a technovilág élenjárói, valahogy mégis van egy olyan érzésem, hogy õsi barbár módon a legerõsebb a vezetõ😄
De még ha nagyon meg is húzzák(és már csinálják a ME boxos megjelenése óta), akkor is legalább 1-2 év, mire kijön.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Amikbe most fantasztikus mód belekötöttél azok mind-mind olyanok,hogy értenéd,ha tényleg elolvastad volna a dolgokat.
Kicsit szánalmas,fõleg 30 akárhány évesen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem fél perc alatt, ha nem ugornád át a párbeszédeket értenéd ...
www.gamedroid.hu
Az nem sci-fi, ha valaki agy nélkül, szétszúrt mellkassal még nekiáll okoskodni, az inkább z-kategóriás horror.
Lehet ezen még rezegni ötvenezer hozzászóláson keresztül, számomra egy szánalmas szar lett a Mass Effect efféle vége - sajnos. Mert az egész játékot nagyon élveztem, és csupán itt, a legvége akasztott ki ezzel a bárgyúsággal.
Egyébként ha már sci-fi: Azért megnézném, hol elfogadható és logikus az, hogy a Fejedelem egy organikus létformából fél perc alatt ultimate harci droidot varázsol, amelybe nagyjából százszor kell belelõni, hogy kicsit megremegjen.... Ehhh, mindig is utáltam az ilyen bossfightes (itt meg ráadásul dupla...) baromságokat, fõleg egy olyan intelligens játékban, mint ez.
www.gamedroid.hu
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Van egy küldetés amikor is két bandafõnököt kell likvidélni egy
hölgy kérésére!
Ez sikerül is de amikor visszatérek hozzá a jutalomért
(egy ajtóban kezdünk el beszélgetni)
és kiderül az igazság akkor nem tudok példaképként cselekedni mert amikor sor kerülne az összecsapásra akkor az ajtón megjelenik egy erõtér és nem tudok bemenni harcolni!!!!
A rossz emberek bennt mi meg kint.
Ez miért van, valamilyen bug-ba botoltam vagy valahogy ki lehet
kapcsolni az erõteret?
Már tovább mentem (máshogy oldottam meg a dolgot) csak hát ugye alkut kötöttünk és ez nem éppen példás viselkedés volt részemrõl 😊
Minek mész fel?
A bánya alján van egy bazi nagy lézerágyú!
Azt kell aktiválni és kilõni vele a szemben lévõ
szikla alját!
Ott megtalálod a pajzs kapcsolóját!
2. Talán beszélgetni kellene...és dönteni.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
<#wow1>#wow1>Elakadtam, de az elõzõn túl vagyok, nem toltam végig ezt a játékot mint H.Londont <#vigyor2>#vigyor2>de itt is van azért gond, Mint például az :UGRÁS FELFELÉ?
No azt kérdezném: Az Artemisz Tau-n a bány alján van a Liara T'Sanit akit ugyebár pajcsok védenek, a 2 rossz akaró a másvilágon <#violent>#violent>, a Kód dekÓdolva <#felkialtas>#felkialtas>, majd felmenvén sehogy sem sikerül azt a nyomorék pajcsot semlegesíteni:<#gun>#gun>
ÖTLET: MI A TRÜKKKKKK ?????????????<#worship>#worship>
Üdv Mindenkinek!
Válaszolni nem tudsz a kérdésemre,igaz? Elolvastad egyáltalán a beszélgetéseket a játék vége felé?
Látom megint csak figyeltél, a feje felett lévõ flotta az övé,s nem másé,mellesleg nem volt a Citadellán belül olyan hajó,ami nem Geth,vagy Reaper. Ha már ennyire beleakarsz kötni valamibe,akkor legalább találj már ki normális indokokat! Az a szánalmas,hogy azt sem tudod,hogy mit beszélsz.
Bírom, ha valaki személyes sértésként veszi, ha egy százalékban is bántják az aktális kiskedvencét, értelmes, fejlett személyiségre utal az ilyesmi...
A vége meg akárhogy csûröd-csavarod, egyértelmû szopatás, nem több. Ráadásul rendkívül ostoba féle. Mert oké, engem kicsinál, de mivan a feje felett levõ teljes flottával? Széjjel bombázzák az arcát oszt jóvan, hát marha értelmes még ott vergõdnie... - Nem mondom, hogy menjünk a realítások felé, mert az baromság, de nekem ne akard már megmagyarázni, miért kell még egyszer szopnom azzal a idiótával. Azért mert a kedves készítõk beteg vágyaikat a gamerszopatás terén kiélhessék, ennyi.
www.gamedroid.hu
Te egyáltalán odafigyeltél a végén lévõ párbeszédekre? Mert ha nem,és csak nyomkodtad a középsõ választ,miközben ütögeted a bal egérgombot,nem mondtál volna ekkora baromságot.
SPOILER A 5907-BEN!!!
www.gamedroid.hu
SPOILER A 5905-BEN!!! - hátha nem esõ után köpönyeg...
www.gamedroid.hu
2. ez csak az egyik lehetséges végjáték...
www.gamedroid.hu
Néha én is inkább beszélgettem volna harc helyett, sõt a végén inkább kerültem, de nem harcoltam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy nagyon fontos kérdésem lenne: <#gun>#gun> Ha benne vagyok egy küldetésben egy bolygón, de sajnos nem sikerül a teljesen végig vinni a pályát:
<#nemtudom>#nemtudom> Hogyan leghet kiszállni a pályárol vissza a Normandiára.<#conf>#conf>
Ami nem segít a megoldásban: Az "N" betû, az elõzõ mentés --> mert ott a pálya elejére küld, a térképen nincs a " vissza a Normandiára "
Ötlet: ??? <#worship>#worship>
Köszönöm
Üdv Mindenkinek!