11074
  • Carlos
    Hova viszed a játékot?
  • gyuri12
    Mi ez a -.- ?
    Most viszem ki másodjára a játékot, nem kell noobként kezelni.
  • csgj
    Vááá, SPOILER mind2 komment... annak aki még nem tolta végig... :S
  • csgj
    Hát, sztem nem. És tök mindegy kit viszel magaddal, úgyis közülük kell vkinek meghalnia -.-
  • gyuri12
    Hülye kérdés:
    Van az az achievement,amiben különböző csapattársakkal kell végigjátszani a játékot. Én hülye meg Ashley-vel,és Kaidennel vágtam neki a kalandnak. És az egyik ugye meghal. Meglehet valahogy ilyen helyzetben kapni az acsit mindkettőre?
  • zsotesz
    Hát én Ferosra úgy mentem, hogy addigra az összes mellékküldetést megcsináltam.
  • dániel222
    Hello.Most kezdtem még a játékot.Azt szeretném kérdezni h ti Féroszon hanyas szintűek voltatok??Ez a második főküldis pálya előtte megcsináltam a Liarásat és így vagyok 16-s szinten.Az nagyon piti??
  • Carlos
    FAQ
  • Dizson
    Hali, valaki nem tudja hogy honnan szedjek le magyarosítást?
  • MZsolti78
    Hello!

Egy gyors kérdés:
    Az mitől van ,hogy nem akar Vista Ultimate-en elindulni a progi? XP-n simán megy.
    Köszönöm a segítséget előre is!
    Üdv
  • ZSOOLT2
    Hello, szerkesztettem egy Mass Effect videot a Starship Troopers zenéjére, fennt van Youtubeon, akit érdekel....
  • koppim
    Igen, már rátaláltam Liara-ra.

• Sir Quno Jedi
    sőt, ő A biotikus :D
  • zsotesz
    Liara? Ő szerintem eléggé biotikus.
  • Cat 02 #6991
    Nem, előbb kellett volna gondolkozni.
  • Grifidos
    Futtasd a beállítások opciót.
    Hagyd hogy végig menjen a gép felmérése. Mentsd el a beállításaidat.
    Utánna menni fog.

Ha wrz verziód van lehet más is a probléma, de abban én nem segítek senkinek.
  • DarkSector
    Ez inkább szoftveres hibának tűnik, mintsem hardware probléma.
  • koppim
    Most, hogy Kaidan is és Wrex is meghalt nincsen biotikus képességű a csapatomban. Lehet még csatlakoztatni "embereket" a csapatomhoz? Ha igen melyik küldetést kell teljesíteni?

• baritom
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki segíteni? Egy olyan problémám van a játékkal, hogy nem indul el! :S Az indításkor egy hibaüzenetet kapok, leokézom és kilép. Az üzenet:

Generel protection fault!

History: Address = 0x111a731d (filename not found) [in D:\Games\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
    Address = 0x111a731d (filename not found) [in D:\Games\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]

Van valami ötletetek, hogyan tudnám működésre bírni? Amúgy a gépem 2 GB memória, és HD3470 256MB videókártya van...

Előre is köszönöm a segítségeteket!
    B
  • Carlos
    Akit érdekel írjon privit nekem és megegyezünk!
    Néminemű likviditási probléma miatt adnám el...
  • csgj
    Jah, annyira azért nem érdekel xD
  • Carlos
    Eladnám őket.
  • csgj
    Miért, be akarod szkennelni nekünk? :) :P Egyébként az Art Book érdekel... Már csak azért is, mert az az én asztalom. Mármint az "art" :P
  • Carlos
    Érdekelne valakit az Art Book és a Game Guide?
  • krisztajo
    Értem, köszi! Kipróbálom és majd megírom hogy sikerült!
  • MrAndree
    Beszéltem a csajjal. Leállt a visszaszámlálás. Mentettem. Loadoltam. És jó volt. Próbáld így.
  • krisztajo
    Hát nekem sajnos nem!
    A leállok a csajszival beszélni megáll és ezzel annyi!
    Úgy látszik kénytelen leszek ezt a küldit kihagyni!
  • MrAndree
    De. Loadoltam és folytatódott a visszaszámlálás.
  • Carlos
    Még nem láttam ilyet. Nálam jól lezajlott a támadás.
  • krisztajo
    Igen, odafigyeltem és azt választottam hogy segítek!
    De hiába, miután ha egyszer beszélgetek vele a visszaszámlálás megáll és nem indul újra nem történik semmi sem
    Hiába aktíválom a lövegtornyokat nem jönnek a támadó hullámok így továbbjutni sem tudok sehogy sem
    Ezek szerint így még nem járt senki sem???
  • SaGa Jr
    Odafigyeltél arra amit mondott? Mert elmondta mi a tényállás. Itt te ha akarsz akkor segíthetsz, ha akarsz nem segítesz. Ekkor befejezetlen marad a feladat.
    Amennyiben segítesz, akkor majd több hullámban támadni kezdenek egy idő után a bogarak. Van időd elhelyezkedni, újra beszélgetni, védelmet aktiválni, stb.

Aztán ha már lement vagy 5-6 hullám, akkor utána megint lehet diskurálni és újabb "feladatot" bevállalni. Ez az újabb feladat nem fog megjelenni külön a listában, hanem az elmondottak alapján kell majd megcsinálnod (megkeresni pár fészket aztán írtani, meg a központot is kitakarítani ahol fészkelnek).
  • krisztajo
    Újabb gondom lenne!
    Leszálltam egy Nepmosz nevű bolygón egy S.O.S. jelzést követve.
    Tengerészgyalogosok kértek segítséget ismeretlen eredetű támadás kivédésre.
    Amikor odaértem kiderült, hogy reknik. És most jön a probléma!
    A táborhoz odaérve pont támadás alatt voltak, a maradékot elintézve odamentem hozzájuk.
    Ezek után elkezdődött a visszaszámolás a következő támadásig.
    Ekkor és csak ekkor tudtam beszélni az osztag hadnagyával aki a segítséget kérte.
    De ekkor megállt a visszaszámlálás és nem tudok semmit sem csinálni!
    Hiába kapcsoltam rá a Mékót a lövegtornyokra nem történik semmi sem!
    Most mit kéne csinálni? Hogyan lehet ezt a küldit befejezni???
  • krisztajo
    Úgy látszik még is jól kevertem mindkét érintettel!
    Ugyanis a Novériai eseményeket követő nagy megbeszélés után odajöttek hozzám mindketten!
    Szép kis beszélgetés volt!
    Kaidan és Liara is azt kérte, hogy döntsek!
    Ezek után majd leesett az állam amikor a karakterem válasz lehetősége között szerepelt az „Édes hármas”!!!
    Ezek a fejlesztők nem szívbajosak az biztos!
    Gondoltam mit veszíthetek és kipróbáltam!
    Erre Kaidan megsértődött és maradt Liara, de most már legalább tudom mikor választhatok!
  • SaGa Jr
    Ugyanazokat fogod tudni beállítani. Egyébként meg a játék könyvtárán belül a binaries könyvtárban van egy config indító ha a játékon kívül akarsz állítgatni.
  • Prince23
    Kissé csalódott vagyok a párbeszédek azonos szerkezete miatt. Ugyebár van nekünk 3 választási reakció válaszunk. Bármelyiket választom, az esetek 90%-ban ugyanazt mondja, hiába nyalizni akarok, hiába közömbösülni" ugggyanazt mondja ki Shepardünk. Pl. az 1. és 2. válasz szinte mindig az, és a az utolsó válasz lehetőségnél is ugyan azt pofázza. Kivéve a fenyegetéseknél (a piros szinű válaszoknál, és a kékeknél). Akkor mi értelme van ennek, ha ugyanúgy mondja el az általános 3 választási párbeszéd lehetősegeknél? A JE sokkal jobb volt e téren. Csak ott meg a karakterünknek nem volt szinkronja.
  • TOMARGUS
    Sziasztok. Most kezdtem el játszani a játékkal, és egy olyan problémát taspasztaltam, hogy a utilities menü, vagyis az a bizonyos felugró setpu ablak a launcherből...egyszerüen csak bevillan, de egyből be is záródik. Termsézetesen a játék megy, az exe vel, de érdekelne hogy a külső optionsban miket lehet beállitani. Sikerült beszewrezenem egy high end konfigot, és ki szeretném maxolni a gamet. Nem tudom, (ATI) controll centeren, illetve a játék BELSŐ options ön én kivül hogyan tudnék még további részleteket állítani a megjelenítésen. A külsőben több lehetőség van? Illetve látom hogy mivel UT motor, ini-k be van téve, eléggé átlátható módon. Azzal mennyire "szórakozzak" szerintetek?:) Kérném szakember tanácsait :) Szeretnék az ÉGVILÁGON MINDENT maxra állítani... mert vannak bizonyos elemek... amikben nem vagyok biztos hogy nálam elérik a lehető legjobb minőséget :(
  • SaGa Jr
    Csak azzal lesz jelenet, akinek csaptad a szelet. Ha két személynek csaptad a szelet, már túl kell lenned egy választáson és amelyiküket választottad, csak azzal lehet előhozni a dolgot. Ha az ember csajszit választottad, akkor vele, ha az asarit akkor meg vele. A quarian lányzóval nincs lehetőség erre. Nem lehet vele romantikázni egyáltalán.
    Nővel meg az asari illetve Kaidan lesz opcióként a befűzhető személy.

Semmi extra nem jár azért, ha eléred a maximumot a paragon vagy renegade csíkon. Amennyiben a játékban összeszedhető teljes érték 75%-át elérted, akkor megszerezted máris az egyik plecsnit (achievement), de nnyi az egész. Illetve talán annyi előnye van a dolognak, hogy minél magasabb értéken vagy, annál több ingyen pontot kapsz a charm/intimidate skilledre. Azaz nem kell annyit költened rá.
  • Carlos
    nekem elérte, de semmit nem vettem észre...
    Igy végeztem első végigjátszásra:
  • janos666 #6967
    Ez érdekes kérdés, ha férfival nyomulsz és hagyod meghalni az egyetlen emberi csajt akkor meglehet dugni a kvarián csajt vagy kimarad az emberke életéből ez a fejezet? (mert a laborköpenyes nőt már nincs idő befűzni a kérdéses jelenet előtt) :)

És még 1 kérdés: Történt volna valami ha elérte volna a plafont a példakép vagy renegát csíkom?
  • Carlos
    Bizonyos fő küldetések megcsinálása után érdemes odamenni ahhoz, akit kiszemeltél!
    És igen, lesz egy pont amikor választani kell! Ha eddig nem tetted, akkor még nem tartasz ott!