11074
-
#7005 Hova viszed a játékot? -
gyuri12 #7004 Mi ez a -.- ?
Most viszem ki másodjára a játékot, nem kell noobként kezelni. -
csgj #7003 Vááá, SPOILER mind2 komment... annak aki még nem tolta végig... :S -
csgj #7002 Hát, sztem nem. És tök mindegy kit viszel magaddal, úgyis közülük kell vkinek meghalnia -.- -
gyuri12 #7001 Hülye kérdés:
Van az az achievement,amiben különböző csapattársakkal kell végigjátszani a játékot. Én hülye meg Ashley-vel,és Kaidennel vágtam neki a kalandnak. És az egyik ugye meghal. Meglehet valahogy ilyen helyzetben kapni az acsit mindkettőre? -
zsotesz #7000 Hát én Ferosra úgy mentem, hogy addigra az összes mellékküldetést megcsináltam. -
dániel222 #6999 Hello.Most kezdtem még a játékot.Azt szeretném kérdezni h ti Féroszon hanyas szintűek voltatok??Ez a második főküldis pálya előtte megcsináltam a Liarásat és így vagyok 16-s szinten.Az nagyon piti?? -
#6998 FAQ -
Dizson #6997 Hali, valaki nem tudja hogy honnan szedjek le magyarosítást? -
MZsolti78 #6996 Hello!
Egy gyors kérdés:
Az mitől van ,hogy nem akar Vista Ultimate-en elindulni a progi? XP-n simán megy.
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv -
ZSOOLT2 #6995 Hello, szerkesztettem egy Mass Effect videot a Starship Troopers zenéjére, fennt van Youtubeon, akit érdekel.... -
#6994 Igen, már rátaláltam Liara-ra.
-
#6993 sőt, ő A biotikus :D -
zsotesz #6992 Liara? Ő szerintem eléggé biotikus. -
Cat 02 #6991 Nem, előbb kellett volna gondolkozni. -
Grifidos #6990 Futtasd a beállítások opciót.
Hagyd hogy végig menjen a gép felmérése. Mentsd el a beállításaidat.
Utánna menni fog.
Ha wrz verziód van lehet más is a probléma, de abban én nem segítek senkinek. -
#6989 Ez inkább szoftveres hibának tűnik, mintsem hardware probléma. -
#6988 Most, hogy Kaidan is és Wrex is meghalt nincsen biotikus képességű a csapatomban. Lehet még csatlakoztatni "embereket" a csapatomhoz? Ha igen melyik küldetést kell teljesíteni?
-
baritom #6987 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Egy olyan problémám van a játékkal, hogy nem indul el! :S Az indításkor egy hibaüzenetet kapok, leokézom és kilép. Az üzenet:
Generel protection fault!
History: Address = 0x111a731d (filename not found) [in D:\Games\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
Address = 0x111a731d (filename not found) [in D:\Games\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
Van valami ötletetek, hogyan tudnám működésre bírni? Amúgy a gépem 2 GB memória, és HD3470 256MB videókártya van...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
B -
#6986 Akit érdekel írjon privit nekem és megegyezünk!
Néminemű likviditási probléma miatt adnám el... -
csgj #6985 Jah, annyira azért nem érdekel xD -
#6984 Eladnám őket. -
csgj #6983 Miért, be akarod szkennelni nekünk? :) :P Egyébként az Art Book érdekel... Már csak azért is, mert az az én asztalom. Mármint az "art" :P -
#6982 Érdekelne valakit az Art Book és a Game Guide? -
krisztajo #6981 Értem, köszi! Kipróbálom és majd megírom hogy sikerült! -
MrAndree #6980 Beszéltem a csajjal. Leállt a visszaszámlálás. Mentettem. Loadoltam. És jó volt. Próbáld így. -
krisztajo #6979 Hát nekem sajnos nem!
A leállok a csajszival beszélni megáll és ezzel annyi!
Úgy látszik kénytelen leszek ezt a küldit kihagyni! -
MrAndree #6978 De. Loadoltam és folytatódott a visszaszámlálás. -
#6977 Még nem láttam ilyet. Nálam jól lezajlott a támadás. -
krisztajo #6976 Igen, odafigyeltem és azt választottam hogy segítek!
De hiába, miután ha egyszer beszélgetek vele a visszaszámlálás megáll és nem indul újra nem történik semmi sem
Hiába aktíválom a lövegtornyokat nem jönnek a támadó hullámok így továbbjutni sem tudok sehogy sem
Ezek szerint így még nem járt senki sem??? -
SaGa Jr #6975 Odafigyeltél arra amit mondott? Mert elmondta mi a tényállás. Itt te ha akarsz akkor segíthetsz, ha akarsz nem segítesz. Ekkor befejezetlen marad a feladat.
Amennyiben segítesz, akkor majd több hullámban támadni kezdenek egy idő után a bogarak. Van időd elhelyezkedni, újra beszélgetni, védelmet aktiválni, stb.
Aztán ha már lement vagy 5-6 hullám, akkor utána megint lehet diskurálni és újabb "feladatot" bevállalni. Ez az újabb feladat nem fog megjelenni külön a listában, hanem az elmondottak alapján kell majd megcsinálnod (megkeresni pár fészket aztán írtani, meg a központot is kitakarítani ahol fészkelnek). -
krisztajo #6974 Újabb gondom lenne!
Leszálltam egy Nepmosz nevű bolygón egy S.O.S. jelzést követve.
Tengerészgyalogosok kértek segítséget ismeretlen eredetű támadás kivédésre.
Amikor odaértem kiderült, hogy reknik. És most jön a probléma!
A táborhoz odaérve pont támadás alatt voltak, a maradékot elintézve odamentem hozzájuk.
Ezek után elkezdődött a visszaszámolás a következő támadásig.
Ekkor és csak ekkor tudtam beszélni az osztag hadnagyával aki a segítséget kérte.
De ekkor megállt a visszaszámlálás és nem tudok semmit sem csinálni!
Hiába kapcsoltam rá a Mékót a lövegtornyokra nem történik semmi sem!
Most mit kéne csinálni? Hogyan lehet ezt a küldit befejezni??? -
krisztajo #6973 Úgy látszik még is jól kevertem mindkét érintettel!
Ugyanis a Novériai eseményeket követő nagy megbeszélés után odajöttek hozzám mindketten!
Szép kis beszélgetés volt!
Kaidan és Liara is azt kérte, hogy döntsek!
Ezek után majd leesett az állam amikor a karakterem válasz lehetősége között szerepelt az „Édes hármas”!!!
Ezek a fejlesztők nem szívbajosak az biztos!
Gondoltam mit veszíthetek és kipróbáltam!
Erre Kaidan megsértődött és maradt Liara, de most már legalább tudom mikor választhatok! -
SaGa Jr #6972 Ugyanazokat fogod tudni beállítani. Egyébként meg a játék könyvtárán belül a binaries könyvtárban van egy config indító ha a játékon kívül akarsz állítgatni. -
#6971 Kissé csalódott vagyok a párbeszédek azonos szerkezete miatt. Ugyebár van nekünk 3 választási reakció válaszunk. Bármelyiket választom, az esetek 90%-ban ugyanazt mondja, hiába nyalizni akarok, hiába közömbösülni" ugggyanazt mondja ki Shepardünk. Pl. az 1. és 2. válasz szinte mindig az, és a az utolsó válasz lehetőségnél is ugyan azt pofázza. Kivéve a fenyegetéseknél (a piros szinű válaszoknál, és a kékeknél). Akkor mi értelme van ennek, ha ugyanúgy mondja el az általános 3 választási párbeszéd lehetősegeknél? A JE sokkal jobb volt e téren. Csak ott meg a karakterünknek nem volt szinkronja. -
TOMARGUS #6970 Sziasztok. Most kezdtem el játszani a játékkal, és egy olyan problémát taspasztaltam, hogy a utilities menü, vagyis az a bizonyos felugró setpu ablak a launcherből...egyszerüen csak bevillan, de egyből be is záródik. Termsézetesen a játék megy, az exe vel, de érdekelne hogy a külső optionsban miket lehet beállitani. Sikerült beszewrezenem egy high end konfigot, és ki szeretném maxolni a gamet. Nem tudom, (ATI) controll centeren, illetve a játék BELSŐ options ön én kivül hogyan tudnék még további részleteket állítani a megjelenítésen. A külsőben több lehetőség van? Illetve látom hogy mivel UT motor, ini-k be van téve, eléggé átlátható módon. Azzal mennyire "szórakozzak" szerintetek?:) Kérném szakember tanácsait :) Szeretnék az ÉGVILÁGON MINDENT maxra állítani... mert vannak bizonyos elemek... amikben nem vagyok biztos hogy nálam elérik a lehető legjobb minőséget :( -
SaGa Jr #6969 Csak azzal lesz jelenet, akinek csaptad a szelet. Ha két személynek csaptad a szelet, már túl kell lenned egy választáson és amelyiküket választottad, csak azzal lehet előhozni a dolgot. Ha az ember csajszit választottad, akkor vele, ha az asarit akkor meg vele. A quarian lányzóval nincs lehetőség erre. Nem lehet vele romantikázni egyáltalán.
Nővel meg az asari illetve Kaidan lesz opcióként a befűzhető személy.
Semmi extra nem jár azért, ha eléred a maximumot a paragon vagy renegade csíkon. Amennyiben a játékban összeszedhető teljes érték 75%-át elérted, akkor megszerezted máris az egyik plecsnit (achievement), de nnyi az egész. Illetve talán annyi előnye van a dolognak, hogy minél magasabb értéken vagy, annál több ingyen pontot kapsz a charm/intimidate skilledre. Azaz nem kell annyit költened rá. -
#6968 nekem elérte, de semmit nem vettem észre...
Igy végeztem első végigjátszásra:
-
#6967 Ez érdekes kérdés, ha férfival nyomulsz és hagyod meghalni az egyetlen emberi csajt akkor meglehet dugni a kvarián csajt vagy kimarad az emberke életéből ez a fejezet? (mert a laborköpenyes nőt már nincs idő befűzni a kérdéses jelenet előtt) :)
És még 1 kérdés: Történt volna valami ha elérte volna a plafont a példakép vagy renegát csíkom? -
#6966 Bizonyos fő küldetések megcsinálása után érdemes odamenni ahhoz, akit kiszemeltél!
És igen, lesz egy pont amikor választani kell! Ha eddig nem tetted, akkor még nem tartasz ott!