Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gamedroid.hu
a warez nem csinált ilyet.....
én már csak tudom....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
www.gamedroid.hu
ez tuti.
én sem vettem meg, de hülyeséget azért nem kell beszélni...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Why so serious?
www.gamedroid.hu
Why so serious?
www.gamedroid.hu
Vááá, azt akarták elmagyarázni, h elég egyszer harcolni vele, mert szépen meg lehet kérni h lõjje fejbe magát, ezután már csak a soverign által megszálltat kell megölni
btw szted ha valakit átszúrnak karóval tud még mozogni ? mi jah, h ez sci-fi, sry
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kumiho #2179
www.gamedroid.hu
Szövegértés 1-es, azt írták h elég 1szer megküzdeni vele
www.gamedroid.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Why so serious?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Why so serious?
Why so serious?
Nekem csak az lenne a kérdésem , hogy nincs-e esetleg valami rajongói oldal ? Meg amit le lehet tölteni ingyenesen kieget , az mit tesz be a játékba ? egy új küldetés sorozatot , vagy a végét elhúzza , vagy ... ?
elõre is ty a válaszokat.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Renegade pont csak akkor jár, ha kicsit erõszakosabban akarod a megfelelõ irányba terelni a vén tyúkot és kompániáját. Na az nem tetszik nekik és ellenállnak. Ha te bedarálod ekkor õket, akkor kapsz renegade pontot, mert elméletileg megoldható lenne a dolog erõszak nélkül is, bár nem törvényesen (zéró tolerancia, nincs egyezkedés a mocskos bûnözõkkel, hulljon a férgese 😊 ).
Why so serious?
Szal elején vagyok a hajon. Már beszéltem az összes társammal meg minden de nem tudom megynitni a csillagtérképet hiába nyomom az "e" betût:S
Mond csak az nem tûnt fel neked, hogy csak EGY reaper ellen pusztult el a fél flotta? A történetben több millió reaperrõl beszélnek. Gondolom neked felesleges bele az olyan mint például az enciklopédia. Kicsit olvass bele. Akkor majd rájössz, hogy miért és hogyan lett Saren az ami.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
www.gamedroid.hu
http://www.freetvmaci.info/
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Why so serious?
www.gamedroid.hu