Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem értem, és eléggé bosszant a dolog. De hidd el, minden játék startnál belõttem, hogy NE ossza automatikusan a szintlépéseket, erre x harc után jött a lágy kis muzsika, és örömmel jelenette, hogy szintet léptem. :/ Vélhetõen ezzel teljesen keresztbe is tett a végére, mert

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én biztos nem fogok most ezzel a szörnyeteggel harcolni, a repdesõ Sarent is alig tudtam lenyomni, nem hogy ezt a akármit. Külön vicc, hogy a fegyverem két lövés után 1 percre túlmelegszik, az a féreg meg oszt tovább zavartalanul. Áhhh, nevetséges...

www.gamedroid.hu

Frank99
akkor nem értem, hogy hogyan osztotta a pontokat, ha te kikapcsoltad....
a warez nem csinált ilyet.....
én már csak tudom....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Most csináljak képet a dobozról, vagy mi? Totálisan megvettem a játékot, nem kellett törnöm. Nem warezolok játékokat.

www.gamedroid.hu

Frank99
vetted...
sorry

Frank99
xar volt a törésed, mert nem vettem meg.
ez tuti.
én sem vettem meg, de hülyeséget azért nem kell beszélni...

Viszont szerepjátékokat is messzirõl kerüld el a továbbiakban. Ennél csak durvább dolgok szoktak lenni.

Why so serious?

Oké, akkor uninstall. Ez így a végén egy jó nagy rakat szar.

www.gamedroid.hu

Nincs kimaxolva a charm vagy intimidate skilled így a bal oldali lehetõségek közül nem tudsz választani. Akkor meg ne csodálkozz ha nincs választásod. 😊

Why so serious?

Nincs kimaxolva, és megmondom miért: Azért mert hiába állítottam be a játék elején és közben is, hogy én osszam a kapott pontokat, simán automatikus szintlépéseket csinált a játék, rohadtul nem érdekelte, hogy kábé minden idításnál visszaállítottam arra, hogy ne legyen automatikus. Én biztos nem fogok most szenvedni ezzel a feltámasztott szarral. Ilyen szánalmas szar megoldást még az életben nem láttam.

www.gamedroid.hu

wesker24
Akkor valamit nem jól csináltál !

A bûbáj és a megfélelmlités skill ki van maxolva ?? Mert ha jól válaszolsz akkor 2 esetben nem kell harcolni vele csak 1x-szer! Ugyanis Saren saját magát lövi fejbe ! És csak ezután alakul át Sovereign Sarenné ! Szóval még mindig nem tudom miért harcolsz 2x !

Vááá, azt akarták elmagyarázni, h elég egyszer harcolni vele, mert szépen meg lehet kérni h lõjje fejbe magát, ezután már csak a soverign által megszálltat kell megölni
btw szted ha valakit átszúrnak karóval tud még mozogni ? mi jah, h ez sci-fi, sry

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

böröczk
Hát Te sem álltál sorba, amikor 3 számjegyû IQ-t osztottak.

Mint írták, három választásból kettõnél elég csak a Sovereign által megszállt Sarent legyõzni, mert a "valódi" Saren pár szép szó után harakirit követ el. Ergo elég egyszer megküzdened vele.

Kumiho #2179

Egyszer megküzdötem vele te szerencsétlen. Szövegértésed nulla. Most még egyszer meg kéne, méghozzá mindhárom döntés esetében. Ügyeletes délelötti hülyegyerek meg biztosított arról, hogy miután egyszer végeztem ezzel a Sarennel, ha jó döntést hozok, még egyszer már nem kell. Próbáld meg felfogni amit írok...

www.gamedroid.hu

Szövegértés 1-es, azt írták h elég 1szer megküzdeni vele

Nem tudom mi a faszért jó össze-vissza hazudozni az ügyeletes okostojásoknak. Saren mindhárom választásnál feltámad, szóval nem tudom mi a faszra fel okoskdik itt a sok debil barom, hogy van másféle befejezés is. Hát kurvára nincs bazdmeg, most csekkoltam le mindhárom variációt.Én meg biztos nem fogok szenvedni ezzel a szánalmasan szar megoldással, kétszer gyõzzek le egy hülyereket, meg egy faszt, uninstall. Meg azt is uninstallálni kéne aki délelött itt tépte a mocskos pofáját, hogy rosszul döntöttem, és azért támad fel Saren. Hát most mindhárom döntést megnéztem bazmeg, mindháromszor feltámad az a csicska. Ennyi.

www.gamedroid.hu

Segítésg kellene pls 😞. Feltelepítettem a játékot és amikor el akarom indítani lefagy. Fekete a kép, mutatja a homokórát és nem történik semmi. Vkivel történt hasonló? Vagy tudja vki esetleg, h mi a megoldás? thx
Krogan Battlemaster lebashol mindenkit, én is sokat szívtam, aztán kapott 1 liftet ^.^

Shep
Hmmm azt hittem nehezebb lesz, a beomlós résznél a battlemasteres rész nehezebb volt, legalábbis nehezebben sikerült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz, megnézem megint, bár ha jól sejtem ez nem lesz egy egyszerû harc.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
beakadtál, vagy mi? nekem mind2 végigjátszásnál beakadt a karakterem a harc elején, egyszer egyhelyben, egyszer a plafonba, reload megoldotta.
Shep
Hát de nem hív több katonát, csak ott áll fent a hídon és lövöldöz valami kék bénító sugarat, lehet megint bugot találtam?

robotnyk
a katonákat lõjjed, akiket behív, utána õt.
Shep
Beneziát, hogy kell megölni, mert hiába lövöm nem sebzõdik?

Kár , h nincs edit gomb , most nézem , hogy ez az xbox360-as "Bring Down the Sky" ? Mert akkor ne csodálkozzak , hogy nem tudom letölteni :_)

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Gondolom ez a "Bring Down the Sky" A kérdésem a következõ : Hogy tudom letölteni ? pl itt seholse találtam a letöltést 😊

Ja, hogy már Spectre vagy. Akkor javaslom a faq elolvasását.

Why so serious?

robotnyk
millióan kérdezték, ezért is van benne a faqban
fsgh
Már leváltottam Andersont. Mennék az elsõ bolygómra

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

A kieg játék közbe rak be egy új bolygót és azon új küldetéseket.

Why so serious?

Hol tartasz? Ha a legelején akkor még a játék megoldja helyetted. Csak beszélned kell Anderson kapitánnyal.

Why so serious?

Hi

Nekem csak az lenne a kérdésem , hogy nincs-e esetleg valami rajongói oldal ? Meg amit le lehet tölteni ingyenesen kieget , az mit tesz be a játékba ? egy új küldetés sorozatot , vagy a végét elhúzza , vagy ... ?
elõre is ty a válaszokat.

fsgh
De hát akkor hogy indulok el egy bolgóra?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ami lemaradt, harc nélkül csak akkor jössz el onnan, ha hagyod mûködni a kis bûnszövetkezetét. Mindegy hogy mit mondasz és melyik opciót választod, amennyiben le akarod beszélni a dologról, akkor vagy harc lesz a vége, vagy az hogy megegyeztek és õ bizony bûnözik tovább, te meg szemet hunysz felette (vagy hagyod megvesztegetni magadat).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Amennyiben a paragon oldalról közelítesz a kérdéshez akkor nem is kapsz érte renegade pontot. Azért sem jár ha beleegyezel, hogy csökkentse a tevékenységi körét de továbbra is nyugodtan vezesse a bûnözõi csoportosulását (mert bár a törvényt szolgálják a Spectre ügynökök, a módszer mikéntje rájuk van bízve, így nem kell lecsukniuk senkit ha nem akarnak).
Renegade pont csak akkor jár, ha kicsit erõszakosabban akarod a megfelelõ irányba terelni a vén tyúkot és kompániáját. Na az nem tetszik nekik és ellenállnak. Ha te bedarálod ekkor õket, akkor kapsz renegade pontot, mert elméletileg megoldható lenne a dolog erõszak nélkül is, bár nem törvényesen (zéró tolerancia, nincs egyezkedés a mocskos bûnözõkkel, hulljon a férgese 😊 ).

A legelején még nem is lehet használni.

Why so serious?

pubiloál
Azt mondtam neki hogy hagyja abba.. legalábbis ezt fordítottam magamnak<#idiota> Lehet ez is egy ilyen "ha full charmod van akkor megoldható" dolog... mert nem kaptam renegade pontot se.

fsgh
Biztos millióan kérdezték már de én még csak most kezdtem el a játékot.

Szal elején vagyok a hajon. Már beszéltem az összes társammal meg minden de nem tudom megynitni a csillagtérképet hiába nyomom az "e" betût:S

Magyarán belementél, hogy mûködtesse csak a kis bûnözõ bandáját. 😊 Ekkor naná hogy simán bemehetsz. De ha a törvény elé akarod cipelni vagy arra akarod rávenni, hogy hagyjon fel a bûnözéssel, akkor ott vagy melléállsz és engedsz a megvesztegetésnek, vagy kénytelen leszel kinyírni. Nem fog vígan veled menni a dutyiba.

Kezdesz kicsit fárasztó lenni.
Mond csak az nem tûnt fel neked, hogy csak EGY reaper ellen pusztult el a fél flotta? A történetben több millió reaperrõl beszélnek. Gondolom neked felesleges bele az olyan mint például az enciklopédia. Kicsit olvass bele. Akkor majd rájössz, hogy miért és hogyan lett Saren az ami.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Drága arany cimborám. A spoiler tag-et meg csak úgy viccbõl fejlesztették bele a fórum szoftverbe...

Prince23
Kiváló turián fantom ügynök Saren, korlátlan hatalommal. Aki úgy dönt, h a gethek (nem szerves lények) mellé áll prófétaként. Ok: a jeladóból megtudta az Éden egyesen, h közelegnek a Pusztitók (nem szerves lények, bár tudatuk a legmagasabb). A pusztitók egy õsi faj, melyek még a protiánok elõtt is itt dekolták végig a galaxist, sõt a Fellegvárt is õk fedezték, és épitették fel, nem a protiánok csinálták meg. A Pusztitók mûve. A Vezetõ pedig egy hátra maradott pusztitó "kém", aki felügyeli, feltérképezi a galaxist a pusztitóknak. A fejedelem pedig egy baxott nagy ûrhajó, élén Sarennel, és Beneziával- nem sokáig. 😄

jah és még annyit hogy megéri többször végig játszani már csak a változó lehetõségek miatt is még lehet hogy kezdek 1 nõi karit hátha máshogy alakulnak a beszélgetések <#email>
csak így utólag a "vita" zárása képen annyit hogy én pár mellék küldetés kihagytam + a gyûjtögetõs dolgokat se csináltam meg a végjátékba én 44-es szinttel érkeztem és nekem is 2 fight volt mivel a beszélõkére (megfélemlítés, csábítás) nem nagyon fejlesztgettem ( egy katonának minek <#vigyor3> ) de nagyobb megerõltetést nem okozott a DUPLA végjáték igaz párszor kellet élesztgetni meg gyógyítgatni meg percek teltek el néha a fedezékek mögött de ez a játék így lett "kerek egész" egy ilyen befejezéssel. Azóta ugyanezzel a karival végigvittem 2x is mert ugye a 60-as szintet el kell érni <#smile>
BAZZZ! Köszi! <#worship> Otthon megnézem!

www.gamedroid.hu

Dante73
Van külön load menüpont is... Ott kerestél régebbi mentést? Be lehet tölteni...<#idiota>

http://www.freetvmaci.info/

Elfogadom ezt a levezetést, így teljesen jogos a dolog.

Ezek szerint gyenge a Fejedelemhez a karim. 😊 Még ma otthon megpróbálom egyszer, aztán inkább hagyom, sosem kedveltem az ilyen idegbeteg rángatózásos végjátékokat.

www.gamedroid.hu

Hát igen, és az az idegesítõ, hogy már nem is tudom visszacsinálni, mert csak az utolsó mentésbõl olvas a játék... 😞

www.gamedroid.hu

Egy szerepjátékba éppen sokkal jobban illik egy bossfight mint egy FPS-be. Egy sci-fi FPSbe persze elmegy /mint a Quake 4 mondjuk/ de egy COD 4ben hülyén festene. Viszont egy szerepjáték /legyen az fantasy vagy sci-fi/ egyenesen kiabál egy végsõ bossért. Kell is bele szerintem. Amolyan végsõ tesztje a karaktered képességeinek. Egy szerpejáték /ha jól van megírva/ akkor olyan mint egy jó film. És mint minden jó filmbe ebbe is kell egy végsõ harc.

Why so serious?

Aki jól játszik, annak 1 fight van a végén. Ezek szerint te nem jól játszottad ki a lehetõségeidet. 3-ból választhatsz és ebbõl csak 1 okoz 2 csatát a végén.

Nos, ez sem túl logikus, akkor minek volt az elsõ fight, és minek fekszik utána ott, miközben módosítom a kommunikációs csatornákat? Ha eleve a Fejedelem állt volna ott, akkor esélyem nem lett volna semmire, nem? Ezzel lehetõséget adott a gyõzelmemre, ami egy Pusztítótól mondhatni hülyeségre vall. Eleve úgy kellett volna várnia, testet öltve és akkor egy szót nem szólok. De mindegy, lehet, hogy csak még mindig sík ideg vagyok a csalódástól, amit tegnap éreztem az elsõ bossfight utáni elégedettségemet követõen, és miután megemésztem, hogy még nincs vége a harcnak, kissé jobban tudom értékelni ezt a fordulatot...

www.gamedroid.hu