Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Õszintén szólva még nem találkoztam olyan játékkal ami végig fogná a játékos kezét. Az elején elmondják hol mit lehet csinálni. Pl. vásárolni az "áruházban", ahol leírják mi micsoda és mire jó.

Innentõl logikus, hogy ha találunk jobbat valamibõl, akkor lecseréljük arra, illetve ha van pénzünk akkor elköltjük azt.

Az hogy az elején ez nem tiszta még rendben van, mindenki kezdte valahogy. De ha ~20 óra játék után sem jön rá az ember, hogy fejleszteni kell a karakteredet és annak felszerelését, az viszont már nem a játék hibája.

[merlinw.org]

Hát nem tudom, nekem eléggé megfeküdte a gyomoromat a mai próbálkozás. Vasárnap esetleg még megpróbálom egyszer, aztán ha nem jön össze, úgy veszem, hogy végigjátszottam, és kész vége, nem fogok ezen görcsölni. Végül is csak egy játék, nem élet értelme, csak hát egy kissé bosszantó, hogy ennyire be lehet menni az erdõbe mondjuk egy komolyabb arzenál vásárlás kihagyásával... Lenne valami figyelmeztetés, hogy "te figyelj csaj, ez kevés lesz Saren ellen, valamit alkossál már ezen a téren", vagy valami, de semmi, játszál csak, oszt ha full kezdõ vagy ebben a stílusban, és ebbõl eredõen valamit rontasz, vagy inkább elmulasztasz, hát nosza, ugrott 22 óra játékidõd... - Csupán ennyi a bánatom.

www.gamedroid.hu

Lord Myn
Egyébként meg témára visszatérve, én is elég gyökérül játszottam elsõre végig és nekem is csak 6-7-es szintû cuccaim voltak és meg lehetett fektetni vele Saren-t (jó, mondjuk elszórakoztam vagy 20 percig míg megmihálylott, de az a lényeg, hogy gyenge cuccokkal is meg lehet csinálni).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Beírni az adatlapra sok mindent lehet, de ha ezek ketten tényleg 30-on túliak, akkor nekem ég az arcom, hogy korosztályombeliek... <#shakehead>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Istenem... mindketten 30-40 között vagytok, viselkedjetek már..😊

[merlinw.org]

Vélhetõen igazad van, fullra buta vagyok, te meg az istenség.

Hallod, 35+ évesen kiírod aláírásba, hogy Logitech MOMO? 😄DDD Te jó ég, micsoda egy retardált... 😄DDD És én vagyok a szánalmas...

www.gamedroid.hu

Szánalmas vagy inkább hanyagold ezt a topikot és ezt a játékot.
Meghaladja az értelmi képességeidet.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hu, kezdõdik a szájkarate? Lista? 😄 Röhögök, ismerem már ezt, meg a fagyist is, kevés vagy te ahhoz, csak jár a búvalbélelt szánalomgép pofád, oszt úgysem lesz semmi, mi is lenne, nem igaz? Töpörödjél a géped elött, oszt nyomjad a hülyeséged, én meg kiröhöglek, mert ez a világ rendje.

www.gamedroid.hu

Nem is tudom, ki minõsítgette kezdésnek a másikat egy játék miatt te marék szerencsétlen. Szakadjál vissza a pixel univerzumodba, és ne vesztegesd rám a panelparaszt agyadból kiserkenõ tõmondataidat, kicsirigó. Ha meg unatkozol, már csak holnapig kell kibírnod, azt mehetsz vonulgatni nintedóval a kezdeben... Minden esetre rólam szakadjál le, mert nem lesz bennem köszöneted.

www.gamedroid.hu

Nekem már 42es szinten jobb fegyvereim voltak. Ja, hogy megvettem Citadel-ben az aktuális legjobbat a requisition officer-tõl. Lehet azért. 😊

Why so serious?

Nyomoronc meg tapló? Esetleg sarki anyuddal társalogjál ilyen hangnemben te féreg...

www.gamedroid.hu

Miért, ez a játék hibája? Ha én meg végigrohanok rajta és 20as szinten odamegyek és nem tudom leverni az a játék hibája? Nem kérlek, az az enyém. Szerepjáték és nem FPS, itt nem alapból dobálja el a legjobb fegyvereket hanem neked kell megvenni, esetleg ládák nyitogatásával megszerezni.

Why so serious?

RedDevilsza
Ez mondjuk hülyeség, mert a fegyvereket a szintedhez dobja a játék, de az ellenfeleket is így alakítja, tehát ha a fegyver a szintre legjobb, akkor az nem lehet gond! Egyébként ennyi sírás után, már azt is el tudom képzelni, hogy télleg csak valami bugba futott bele! Mellesleg kedves Harry Seldon eredeti a játékod?

rotator
Ne viccelj...

Egyébként ha ezek a "szarok" vannak csak, akkor ennyi volt, köszönjük, hogy megvette a játékot, maga nem fogja tudni végigjátszani? Hova hányjak? Mert ugye ezért biztos nem kezdem el elölrõl, és ugye nem tudok visszaugrani mondjuk két fejezetet a játékban, hogy szerezzek egy mini atombombát... Szóval ha valaki véletlenül egy kicsivel rosszabb fegyóval kerül szembe a bossal, mint a best, akkor ennyi volt, hát ez nem kicsit hányinger. Semmi lehetõség a korrigálásra, meg ilyenek? Pfff, de vérprimitív...

www.gamedroid.hu

Ja hát ha szar cuccaid vannak akkor ne panaszkodj. Ennél sokkalta jobb fegyvereket lehet találni/venni a játék végére.

Why so serious?

Shep
Képzeld el szoktam olvasni, ahogy most is megtettem, csak éppen a sötétben nem vettem észre azt a járatot. Amúgy kösz a segítséget. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Katana VII a shoti és Stiletto VI a pisztoly. Polonium 6, wolfram és egyéb töltényekkel. Ez a legtáposabb fegyver párosom nálam.

www.gamedroid.hu

wesker24
Pisztoly Shotgun hányas szintüek ?? Legalább Spectre Master Gear cuccaid vannak ??
Ha látnád amit én, nem okoskodnál ilyen ostobán...

www.gamedroid.hu

wesker24
Milyen tipusú fegyvereid vannak ?? Nálam IX-es szintû fegyokkal ugy ledaráltam 5 perc alatt mint a .....
Adept vagyok, két fegyver tudok kezelni: Pisztolyt és a shotgunt. Ennyi.

www.gamedroid.hu

blah, blah, blah...a játék nem reagál?
LOL!
Cimbi! A hülyék a túloldalon hógolyóznak...

Lövöm, mint az állat, osztom a emeléssel, megint lövök, adok rá dobást, lövöm, közelrõl torzítom, lövöm. Mindezt fedezékbõl, szóval mit csinálok rosszul?

www.gamedroid.hu

wesker24
Még nálam sem tartott a Sovereign Saren 5 percnél tovább közepes nehézségi szinten ! Persze kell hozzá a legjobb fegyver a legjobb upgradekkel és persze a legjobb páncélzat szintén jó upgradekkel !!

Én simán kinyirtam assault rifle-val mig a többiek hol shotgunnal hol psiztollyal támadták !!
Min nem igazodok el? A végjátéknál vagyok és az a tetü egyszerüen nem reagál a találataimra... Ezen hogy nem igazodok el, vázold már? Deka gondom nem volt eddig, és nem igazodok el? Nevetséges... Csak hogy tudd: A létezõ összes fegyverrel és tölténnyel és extra képességgel próbáltam már megfektetni, de egyszerüen nem reagál. Itt nem én nem igazodok el, hanem a játék nem reagál...

www.gamedroid.hu

Hát háromszor vittem végig szóval tényleg nehéz elhinnem, hogy 20 perc alatt nem tudod megsebezni de nem csinálsz semmit rosszul...

Why so serious?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OLVASD EL A NAPLÓBAN B+!!!

Bocsi de már qrvára unalmas, hogy nem vagytok képesek megnézni a naplót hogy mit kell csinálni.

Szasz szerintem te inkább add el ezt a játékot!
Játsz inkább valami mással....
#5977 Frankó a stílusod sacc/kb takarja, hogy egy magyar nyelvû játékban miért nem igazodsz el.

Shep
Féroszon fel kellene jutnom a toronyba, igen ám, de az egyetlen út amit találtam az levezet valami csatornarendszerbe, az egyik társam mondja is, hogy nagyon frankó a csatiban lövöldözni, de a torony a hátunk mögött van. Hát mondom mindegy azért szétnézek itt is, leöltem mindenkit, szétlõttem egy geth jeladót, meg visszakapcsoltam a város vízellátását, de ezek után most hova?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oké, ne vegyél tudomást arról, hogy pontosan az történik amit leírtam, de ettõl még pontosan az történik: Az ellenfél nem sebzõdik, vagy csak extra minimálisan. Nem kell tudomásul venni, de attól még létezõ tény, ennyikész.

www.gamedroid.hu

Hát most erre mit mondjak, senkinek nem volt ilyen baja. Oldalazol és folyamatosan lövöd, még megsebezni se tud. Talán ha két medi-gelt elhasználtam rá.

Why so serious?

Túl vagyok néhány játékon elejétõl a végéig, tehát nem hinném, hogy élbõl le kéne bénázni - de persze megeshet, hogy ténylegaz vagyok. Minden esetre láttam, amit láttam: Akármivel lövök rá erre a majomra, semmit nem ér. Nem tudom, ezek után mit kéne ügyesnek lennem, talán dumáljam rá, hogy forduljon fel?

www.gamedroid.hu

És hogy segítsek is kicsit, kérlek nyomd meg játék közben az U billentyût és a karakterlapodon nézd meg milyen skilljeid vannak kifejlesztve. Aztán azokat használd. Mert ezt a 20 percet nem hiszem el. Nekem az volt a bajom, hogy még hardcore-on is röhejesen könnyû a boss.

Why so serious?

Elárulok egy titkot. Te valamit iszonyat rosszul csinálsz. Ugyanis nem olyan rég vittem végig hardcore(!) nehézségi fokozaton és kb 5-10 percembe telt kicsinálni. /persze legjobb típusú puska a kézben, telenyomva upgradekkel/ És alig sérültem. Szóval ne a játékot szidd mert béna vagy.

Why so serious?

Na jó, ez most már ultra szánalom. Megpróbáltam a harcot ezel a szarral, de nem kellett volna... Ezt semmi nem fogja, 20 perc után egyharmad életereje ment le. Volt olyan, hogy emelésnél, amikor full tehetetlen, odamentem, és teletoltam a száját gyújtó töltényekkel, vagy 10 lövést kapott. Egy deka életerõ nem ment lejebb. Ez a fajta játékosszopatás a játékkészítés legalja, ez mélységesen undorító és szánalmasan nevetséges. Godmodban levõ bosst öljek meg? Pfff, natakarodjanak... Ja, és bármilyen fegyverrel, bármilyen skulóval ez a helyzet, mindent megpróbáltam, és igen, használom a bionikus képességeket is. Szánalmasan szar ez a végjáték, egy szopatós udorító hányadék. Agyon kéne lõni azt, aki ezt kitalálta.

www.gamedroid.hu

MerlinW
3. is.

[merlinw.org]

utolsó páylán vagyok ez nagyon jó játék
lesz 2 része is?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
mennyi gondod van 😄

legelõször is nyugodt meg.másodszor dobj be egy képet a karakterlapodról hogy tudjunk fegyvert ajánlani...
42(?)-es szinten érdekes hogy bajod van Saren legyõzésével.vagy rossz fegyvert használsz (az egész csapat),vagy az erõket nem használod elég jól,esetleg az egész taktikád rossz
kicsit visszatérve arra,hogy
kifogásoltad azt,hogy Saren szétlõtt fejjel is él:ugyebár az már csak egy robot,amit Sovereign irányít,nem kell ahhoz fej
a fizikai átalakulása - kis túlzással - elengedhetetlen része volt a sztorinak,hiszen így teljes a kép!

régen jártam a topikban (spoilereket kikerülése végett),lényeg hogy végigvittem én is.
HIBÁTLAN! a sztori földbedöngölõ és a megvalósítás is csillagos ötös! várjuk a folytatást 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem egyedi? Már meg ne haragudj, de szóval nekem a biztonsági másolatom van csak, és abba semmmi hiba nincs..és én még akivel beszéltem senkitõl nem halottam semmi ilyesmit.

El hiszem amit mondasz, de a Bioware az egyik legjobb fejlesztõ cég...remek játékokat adtak/adnak ki...ilyen hibák nem szoktak benne lenni

SagaJR írta, hogy egyáltalán nme egyedi ez a problémám... Nem tudom, mit lehet ezen elrontani, indítom a játékot, kilövöm az automatikus elosztást, játszok, és szintlépéskor automatikusan osztja a pontokat. Ha ez nem a készítõk hibája, akkor kié?

www.gamedroid.hu

Figyelj..ez nem a Bioware hibálya...hogy lehet hogy senki másnak nem csinál ilyet a játék? Nem lehet hogy te szúrtál el valamit?

Igen ezt tudom...csak nem értettem amit a mondott...<#fejvakaras>

Harci adapt csaj karim van, 42-es szinten, és egyetlen egyszer sem kérdezett rá, hogy legyen e szintlépés, és egyetlen egyszer sem tudtam én magam szétosztani a pontjaimat, annak ellenére, hogy minden induláskor kilõttem az automata lehetõséget. Nem tudok mit hozzátenni, ezek szerint

megúszthattam volna az elsõ csetepatét, ha nem ilyen a játék - vagyi ezek szerint súlyosan hibás ez a része. Lehet, akkor lenne kedvem szórakozni a Pusztító által megszállt Sarennel, de így, hogy egyszer már legyõztem, már egyáltalán nincs. Köszönhetõen az önkényes szintlépsének. Hát így lehet agyoncsapni egy egyébként remek játékélményt, grt Bioware...

www.gamedroid.hu

A szintlépés automatikusan megtörténik, amint elérsz elegendõ mennyiségû XP-t. A szintlépéskor a fõ karakter és a társai is kapnak talent pontokat, amiket lehet a gépre bízni hová tegye, meg lehet manuálisan elosztani. Utóbbi esetben manuális pontelosztás van. Ekkor belép az ember a karakter képernyõre (U) és osztogatja a pontokat amik rendelkezésére állnak.

Más szóval a szintlépés mindenképpen automatikus, de a pontelosztás a játék indításakor beállítható hogy automata vagy manuális legyen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hogy hogy nem ugyan az? szinten lépsz, pontot kapsz, szét osztod...ebbe mi a nem ugyan az?

pubiloál
De tulajdonképpen te most a SZINTLÉPÉSRÕL, vagy a TALENT pontok szétosztásáról beszélsz? Mert nem ugyanaz a kettõ, és eléggé egybehangoztatod...

Nem melegszik az túl ha olyan upgrade-t raksz bele.

Why so serious?

Ez egy jelen lévõ hiba az eredeti programban is. Nem egyedi eset, többek is tapasztalták már, hogy ha automatán hagyják egy játék indításakor a pontelosztást, akkor elõfordulhat, hogy hiába állítják át menet közben a dolgot, az nem fog mûködni. Marad automatában a pontelosztás. Ilyenkor jobb teljesen új játékot indítani és az indítás elõtt a megfelelõ képernyõn a karakteralkotáskor kikapcsolni az automatát.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL