11074
-
#7045 itt nézz körül :) -
csgj #7044 Ki is jött xD Még mielőtt megjelent volna az eredeti magyar :P -
#7043 erre csak két dolgot tudok mondani:
1. a hivatalos fórumokon akkor is elismerték a készítők :P
2. nyílván kijött volna már akkor egy crackfix -
gyuri12 #7042 Szégyen,nem szégyen,de elakadtam.:D
Az egyik mellékküldetés legvége az,hogy el kell mondani Admiral Kahukonak(vagy ilyesmi a neve) hogy kész a küldetés. Viszont nem találom.:(
Hol van?(Van egy másik ilyen ember is,akit nem találok,majd megkeresem,hátha tudtok segíteni) -
csgj #7041 A warez verzióban állandóan előjött a végén... Az eredetiben én még egyszer sem találkoztam vele. -
#7040 Felejtsétek már el ezt a warezes dolgot. Hivatalosan meg van erősítve, hogy az eredeti játékkal is előjön az overheat bug. -
Aprolek84 #7039 köszi a segítséget majd meglesem:)
-
#7038 ez ugyan xboxos, de remélem segít. -
gyuri12 #7037 Hogy a rákba van neked olyan kevés?
Elhasználtad a Makóval,vagy mi? -
Aprolek84 #7036 jah és kell vagy 100 , honnan szedjek ennyit össze -
Aprolek84 #7035 van kb 3 -
Aprolek84 #7034 de nincs:S
-
gyuri12 #7033 Inkább csináld meg omni-gellel. -
Aprolek84 #7032 sziasztok! én elekadtam sajna a 15 csúcsnál amikor a magot kell átteni, és nem vágom hogy ott mit kell csinálni, mert áthejezem a 2 be meg a 3 ba és utána mit kell nyomni?Mert megnyomtam a kikaplcsolás gombot de ott azt irja hogy nincs befejezve szóval nem értem :S elöre is köszönöm a segítséget! -
#7031 mondjuk meg kell venni a játékot -
dániel222 #7030 akkor haver megszívtad.én is így jártam mikor sarennel harcoltam a végén.rá se tudtam lőni xD.Wrex meg shley nyírták helyettem xD.'ébként nem tudom én sem mi van akkor mert sehogy sem tudtam megoldani h lehűljenek :( és ilyenkor maradt a biotika.ennyi -
alex88 #7029 lenne egy kérdésem:
mi van ha mind a 4 fegyverem túlmelegedett?:D -
#7028 el lehet mellette menni találd meg az utat -
kopo #7027 Sziasztok.
Most kezdtem el végigtolni aq játékot, és, széhyen, de elakadtam. Ott tartok, hogy megkaptam a Normandy hajót és valami dokit kell megtaláljak egy rendszerben. Nos én el is megyek, s valami vulkanikus bbolygóra szállok le ahol valamilyen finomitó is van. De sajnos mindig belesétálok a lávába. Itt
Hogy kehetne ezt kikerülni? -
#7026 -
csgj #7025 Köszi, végre vmi info :) -
Grifidos #7024 Augusztus utolsó hete - szeptember 2 hete között jön valamikor. Még csiszolgatják.
(hivatalos infó, mivel megkérdeztem a kiadót) -
Cat 02 #7023 Inkább az elején mikor kevés skilled van :P -
sanyiiiii #7022 A fedezékből barrierrel dugom ki a fejem tali meg liara meg dobálja a skilljeit énmeg adrenailn burst miatt 20 secenkent fel tudom kelteni oket nem tul trukkos:D -
krisztajo #7021 Szia! Köszönöm szépen még egyszer a tanácsot!
Most végre kitudtam próbálni (közben volt egy kis nyaralás) és működött!
Ezer hála! -
dániel222 #7020 Íliosz után van még bolygó???Most kezdtem 40-s szinten és azé még 1 kcsit akarok fejlődni??Szal van még utána bolygó??És ha igen akkor hány?? -
csgj #7019 Még mindig nem jött ki a magyarral működő kieg + patch? -
#7018 Azé 50-60 felé már igen trükkös csaták vannak-e. :D -
sanyiiiii #7017 Énis jobban szerettem makobol lovoldozni mint talpasként irtani:P
Amúgy meg számomra az hogy az ellenfelek hozzád igazodnak szintben szétvert minden motivációt arra hogy szintekre hajtsak...
Őszintén szólva nekem nem tetszett az hogy az karakterfejlesztgetés szinte csak dísznek vannak, egyszer sem kellett megfutamodnom vagy legalább egy saroknyit visszavonulni egy kis nyugiért hogy összekaparjam a teamet a földről mert nem vagyok elég erős. A szintigazítás pont azt az érzést tűűnteteti el sajna hogy megvan a helyed a világban, beleillesz és tornázod fel magad... -
#7016 Amit írtam. Úgy talán 46 körül. Nem siettem, úgyis csak másodjára tudod ugyanazzal a karival feltornászni magadat 60 fölé. Nomeg túl sok ellent lőttem ki a Mako-val fél exp-ért, node én már csak szeretek mako gun-ozni! :DDD -
dániel222 #7015 jójó.de van még esély rá??te hányas voltál ilyenkor?? -
#7014 50-et elsőre nehéz, de azért illik 44-45 fölött. -
dániel222 #7013 HI.Most végeztem Vermáron.1ik ember meghalt :( Most 38-s szintű vagyok persze néhány melléküldit is csináltam.NAgyon rossz a 38 ezen a pontján a játéknak??Megvolt Férosz,Novéria,Liara ásatása meg 1 csomó melléküldi is.El lehet érni az 50-s szintet akkor is ha nem csinálok meg minden mellékküldit??Ti hanyasok voltatok ilyenkor?? -
#7012 A kelet-európai verzióval nem működik a kiegészítő, mivel másmilyen a védelem. Várni kell, hátha a Bioware kiad egy kelet-európai verziót is a kiegből. -
#7011 Feltettem a gamestar oldaláról letölthető kiegészítőt (bring down the sky), regisztráltam megadtam a CD key-t is neki, de mikor indítom azt írja ki, hogy a windows\system\sdm.dll invalid binaris fájl.
OK-t nyomok és akkor meg, hogy nem eredeti a lemez.
A játék eredeti, angol nyelvvel telepítettem.
Ha crack-elem, akkor elindul, de nem találom az új küldetéseket.
Exodus csillagrendszer megvan, de Asgard rendszert nem látok.
Van akinek bolti verzióval működik a kiegészítő?
-
gyuri12 #7010 Remélem is.
Kösz mindkettőtöknek! -
#7009 Szerintem ha a játék jelentős részét vele toltad megkapod attól függetlenül ,hogy beadja a kulcsot. -
gyuri12 #7008 Akkor szent a béke, csak az a szmájli egy szar. Röviden.:) -
csgj #7007 ??? :D Dehogy kezellek noob-ként! Kicsit félreértelmezted a -.- jelemet. Jó, hát nem is volt fontos, hogy oda rakjam. Amúgy az "úgyis közülük kell vkinek meghalnia" részhez írtam. Ez az ilyen unottan beletörődős jel akart most lenni. Ha érted, mire gondolok... Nemtom ennél jobban megfogalmazni, de megnyugodhatsz, egyáltalán nem kezeltelek noob-ként. Senkit nem is szoktam lenoob-olni. Fantasztikus magyar kifejezés mi? :P -
gyuri12 #7006 A megrendelőhöz bazdmeg.:D