Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innentõl logikus, hogy ha találunk jobbat valamibõl, akkor lecseréljük arra, illetve ha van pénzünk akkor elköltjük azt.
Az hogy az elején ez nem tiszta még rendben van, mindenki kezdte valahogy. De ha ~20 óra játék után sem jön rá az ember, hogy fejleszteni kell a karakteredet és annak felszerelését, az viszont már nem a játék hibája.
[merlinw.org]
www.gamedroid.hu
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Hallod, 35+ évesen kiírod aláírásba, hogy Logitech MOMO? 😄DDD Te jó ég, micsoda egy retardált... 😄DDD És én vagyok a szánalmas...
www.gamedroid.hu
Meghaladja az értelmi képességeidet.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Why so serious?
www.gamedroid.hu
Why so serious?
www.gamedroid.hu
Why so serious?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
LOL!
Cimbi! A hülyék a túloldalon hógolyóznak...
www.gamedroid.hu
Én simán kinyirtam assault rifle-val mig a többiek hol shotgunnal hol psiztollyal támadták !!
www.gamedroid.hu
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocsi de már qrvára unalmas, hogy nem vagytok képesek megnézni a naplót hogy mit kell csinálni.
Játsz inkább valami mással....
#5977 Frankó a stílusod sacc/kb takarja, hogy egy magyar nyelvû játékban miért nem igazodsz el.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
www.gamedroid.hu
Why so serious?

www.gamedroid.hu
Why so serious?
Why so serious?
www.gamedroid.hu
lesz 2 része is?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
legelõször is nyugodt meg.másodszor dobj be egy képet a karakterlapodról hogy tudjunk fegyvert ajánlani...
42(?)-es szinten érdekes hogy bajod van Saren legyõzésével.vagy rossz fegyvert használsz (az egész csapat),vagy az erõket nem használod elég jól,esetleg az egész taktikád rossz
kicsit visszatérve arra,hogy
a fizikai átalakulása - kis túlzással - elengedhetetlen része volt a sztorinak,hiszen így teljes a kép!
régen jártam a topikban (spoilereket kikerülése végett),lényeg hogy végigvittem én is.
HIBÁTLAN! a sztori földbedöngölõ és a megvalósítás is csillagos ötös! várjuk a folytatást 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
El hiszem amit mondasz, de a Bioware az egyik legjobb fejlesztõ cég...remek játékokat adtak/adnak ki...ilyen hibák nem szoktak benne lenni
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Más szóval a szintlépés mindenképpen automatikus, de a pontelosztás a játék indításakor beállítható hogy automata vagy manuális legyen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Why so serious?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL