Gyerek nemének választása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah h az a baj h a szülö még boldogabb lenne h a lány mellé lenne egy fiu is? ez a gond?
ha téged nem érdekel nem használod ezt a megoldást ennyi...
attól h te ennyire ellenzed attól még sok család örülne ennek a beavatkozásnak,imádják a lányukat, de pl szertenének egy fiu-t és biztosra akarnak menni, miért olyan nagy probléma ez????
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Wolfsnack:"és egyre több ilyen ember van "
Te neked gondot okozna hiszen meg nyitottad ezt a topikot ergo bevallotad ,hogy te is közéjük tartozol.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
És a kutya tenyésztõk kicsodák ,hogy bele mernek szólni a kutyák fejlõdésének természetes folyamatába?
Ja hogy nem mondják meg neki, hogy te szerencsétlen, a lelkünk mélyén egy fiúnak jobban örültünk volna... ez még szánalmasabb...
A képzelt beszélgetés pedig teljesen irracionális, hiszen a szülõk nagy valószínûséggel nem kötnék a gyerekük orrára, hogy ha ily módon születnének.
Jahogy nem a születendõ gyereknek? A szülõnek? A születés nem egy felnõtt játék, vagy akarat kérdése kell, hogy legyen, ha viszont így van, akkor sajnálatos és mélyen elítélendõ...
Errõl beszéltem, ez nem más, mint, hogy nekem könnyebb, jobb legyen.
A gyerekrõl itt egy szó sincs, hogy neki mitõl lenne jobb.
Ha valaki második gyerekként minden áron más nemût akar mint az elsõ volt elintézheti mert van rá LEHETÕSÉG és a gyereket szeretni fogja.
Ha valaki nem akarja eldönteni mert neki mindegy milyen nemû akkor nem él ezzel a lehetõséggel és tök mindegy milyen nemû a gyerek szeretni fogja.
Képzelt beszélgetés:
- Szia, téges is meghatároztak a szüleid? Mert engem igen, mér elõre megvették a ruhákat, kinézték a katonai sulit, és megvan a leendõ állásom is.
- Szia, engem nem, csak úgy születtem.
- És attól még szeretnek? Mert engem nagyon, mert fiút akartak és az lettem.
- Nem, sajnos engem nem szeretnek, mert fiút akartak, de lány lettem. Nem volt pénzük a beavatkozásra. Most épp gyûjtögetnek, nem megyünk nyaralni, nem ehetek fagyit, nem kapok barbit, hogy a születendõ testvérem fiú legyen.
olyan nincs hogy más ember lettem volna
olyan van hogy nem én lettem volna
akkor más létezne helyette
sose nyomd fullba a kretént
nem értem miért ragaszkodtok ahhoz, hogy ez az "irányított" születés csak rossz lehet
ez vmi viszolygás lehet attól hogy beletúrkálnak az életedbe a tudtod nélkül.
valakinek pedig sokat számítana a saját megítélésemben, elfogadásában
Miért, az min változtatna az életedben? Attól az még ugyanúgy a Te életed, ugyanúgy a genetikai apától származnál. És ha sosem tudnád meg az igazat?
(politikamentesen jegyzem meg, de az igazsághoz tartozik, hogy amelyik párt ezt bevezetni akarja, az irányítja a médiát is)
semmi
lehet hogy egyébként más ember lettél vona? igen. és?
Miért nem mindegy neki, hogy fiú lesz, vagy lány?
Nem nyalja ki a seggét a lánya, miközben a tv elõtt sört, meg kukoricát zabál? Vagy mi?
Nem fogjátok fel mit beszéltek. Az ellenkezõ nemû gyerek, mint amit vártál nem élet? Nem egy kis ember, akinek ugyanolyan joga van az élethez, mint egy ellentétes nemûnek? Egyébként is mi az, hogy milyet szeretnél?
Itt nem rólad van szó és ez itt a lényeg. Bár ebben a világban mindenki csak magára gondol, neki hogy lesz jobb, hogy lesz kényelmesebb.
ja hogy a 15 évesen szült Jolán pulyája nem jó
akkor maradjon a bizonytalanság a születendõ nemét illetõen
nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szeretnék úgy felnõni hogy tudom apám spermáit elválasztották, vagy egyéb módon lettem az aki ma vagyok
ez az egész nem csak a szülõkrõl szól, sokkal inkább a megszületett gyerekrõl
média meg tényleg balfasz, de nem azért mert ezt felfújja
Na ezért nem mindegy és ezért nem szabad engedni hogy mindenki csak úgy dönthessen a majdani gyerekei nemérõl.
A gyerektervezés már elég idiótán hangzik fõleg ,hogy nem mindenki engedheti majd meg magának de szerintem még sok idõ kell addig amíg terítékre kerül.
Nem fogjuk tudni megllítani a génmanupiluáció fejlõdését de szerintem lesz elõnye is nem csak hátránya. Én személy szerint nem is tudtam ,hogy már van lehetõség ilyen nemválasztásra. Én minden esetre nem szándékozok élni a lehetõséggel.
Azokat az embereket akik meg a hiradó megnézése után meg ilyesmiktõl depresszióssá válnak csak sajnálni tudom. Miért nem tudtok az élet jó oldalával is foglalkozni szörnyûségek mindig is történtek történnek és fognak történni nem kell emiatt a saját életed megkeseríteni.
Semmi rossz nincs abban, hogy egy 2 lánygyermekes család harmadikra fiút is szeretne, és biztosra akarnak menni.
Az elsõ gyerek ettõl még a természetre van bízva.
practitioner of the forbidden arts of death
->dehogynem
a drog is egy lehetõség, akkor miért jó hogy illegális? Nem kötelezõ vele élni! Legyen legális a drog!! Lehessen minden ABCben kapni
És mivel ez az eljárás a már gyerekkel rendelkezõ családokat érinti, akik egyébként már nem biztos, hogy bevállalnának több gyereket, azoknak lehet fontos. DE NEKIK SEM KÖTELEZÕ, EZ CSAK EGY LEHETÕSÉG!
Az meg már csak egy apró dolog, hogy magyarországon egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több öreget...
sose nyomd fullba a kretént