Gyerek nemének választása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
Én akkor tartom ezt jó dolognak ha van már egy gyerek és mellé mindenképpen egy másik nemüt szeretnének.
Pont errõl szól ez a topik ;-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Õ az én drágám.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Walk the Talk.
amúgy szerintem nem kell ez a rizsa a fejlécbe
morális dolgokról beszélünk nem politikairól
Te itt most nem létezõ dolgokról beszélsz. Ha az anyám nem apámhoz megy hozzá hanem egy másik fickóhoz és azzal csinál gyereket akkor én nem születtem volna meg és nem léteznék a te elképzelésed alapján akkor nekem nem létezõ egyénnek fájdalmat okozott volna azzal anyám ha nem apámhoz megy hozzá. Ez kicsit irreális
sose nyomd fullba a kretént
Fiút szerettünk volna, fiú lettél. Ennyi. Igy is úgyis azzal a tudattal nõ fel, hogy õ fiú, mert megfoganásától fogva az, és kész. Nem fogja ettõl lánynak érezni magát hirtelen.
Az abortusszal egy lapon említeni meg idiótaság, nem több...
Erre jön néhány ember akinek ez nem tetszik ,irreális logikátlan érzelmes érvek alapján elítélik és gyûlölik azokat az embereket akik élnek ezzel a választási lehetõséggel és azokat is akik nem csak kiállnak mellette.
A választás lehetõségét meg kell adni midenkinek, mindenki döntse el, hogyan szeretné élni az életét.
Az új technológia azon alapul, hogy fázisokra bontva elkülönítik a nõi nemû magzatot létrehozó spermát. Ez annak révén sikerülhet, hogy ezek a sejtek több genetikai anyagot tartalmaznak, mint a "fiú" spermiumok.
A szétválasztó eszközt jelenleg klinikai tesztelésnek vetik alá, de az eddig elvégzett kísérletek igen eredményesek voltak. 284 embrió 92 százaléka lány, 8 százaléka fiú lett. Ezzel jelentõsen javult a szülõk esélye, hogy meghatározott nemû gyermekük legyen"
Ja várjcsak, nem is, mert amikor még azt se tudták milyen is ez, valami álszent, vagy a média által a szájukba adott indokkal megszavazták, hogy a döntés is tilos legyen.
A génsebészet csak egy kicsit az esélyeken javít.
Kérdem én, milyen alapon szól itt bele bárki is másnak az életébe? Milyen alapon tiltod te meg annak az anyának ezt a döntést, aki már 2-3 fiút hozott világra például, és szeretne végre egy lányt is? Fasz köze nincs hozzá senkinek, NEKI viszont joga lenne hozzá. A kormány nagyon helyesen teszi, hogy a LEHETÕSÉGET megteremti erre, hogy élhessen vele az, aki ilyen helyzetben van. És pont.
Az összes többi csak idiotizmus, tudatlanság, és álszent siránkozás itt...
senki sem állította szerintem hogy gyáva az aki nem választja meg a gyermeke nemét
Te jöttél azzal ,hogy milyen szemét az az ember aki meghatározza. Mi nem akarunk rákényszeríteni ,hogy csináld te viszont másokra rá akarod kényszeríteni ,hogy ne csinálja.
Lol
Köszi a beszélgetést, akkor itt elég is volt...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
kisistent játszani, ki vagy te hogy... , honnan a bátorság hogy megforduljon ilyen egy ember fejében...
ez nekem eléggé gyarlóember nemerd ezt csinálni szövegnek tûnik.
Egyébként az, hogy meghatározom a gyerekem nemét szted mi?
hogyhogy mi? ezt hogy érted?
beleavatkozás a természetbe? igen. és?
Szóval ki is az még itt, akinek releváns véleménye lehet az ügyben?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egyébként az, hogy meghatározom a gyerekem nemét szted mi?
Ha elég érett leszek a gyermekvállalásra és lesz rá lehetõségem akkor biztos, hogy egy fiút és es lányt szeretnék, akár külsõ segítség árán is.
Ezért ne ítéljük el egymást, különbözõek vagyunk 😊
egyébként #75-öt ajánlom figyelmedbe
mi emberek vagyunk cseszdmeg nem állatok 😊
lol olyan érvek vannak 😊
Csak tudod most fog születni egy gyerekem és elgondolkoztam, amikrõl beszéltek.
Lehet, ha az asszony hasában növekedik majd nálatok is egy csöppség, átértékeled a történetet.
Bots', ha megbántottalak.