85
Mennyi volt a legtöbb dekázásod?
-
Quli #85 Apám 35 tud. -
#84 ^^ -
#83 én max 30 tudnék de 8-10 tudok csak fejjel szintén! -
#82 -
disorder #81 FORZA JUVE! ALEX VÉGRE HOSSZABÍTOTT!
www.juvesite.atw.hu
jueeeeeeee -
#80 az a flegma válasz már...
mindennek megvan a saját topicja, de majd idővel rájösz, bár kitudja, lehet neked több idő kell mint az átlagnak.
nah hogy vmi ide illőt is írjak, vagy 110 volt a rekordom még 60ba. -
#79 Miért is ide kellett ezt írni? -
pacclacc #78 1 orán át dekáztam egyszer, fel is vettük, aztán abbahagytam mert lemerült az aku :D -
mazlista #77 jóvan ty pistike de nem lámás oldald kértem halo itt a kérdő meg van a válasz?
-
#76 [URL=http://www.zoobudapest.com/konyvtar/fajlista/lama/index.htm]"undergrund2 csítsz"[/URL]
-.-' -
#75 -
mazlista #74 csá valakinek meg van a nfs undergrund2 mer vannak kódok és nem tom hogy hova kell beírni őket ha tudtok valamit írjatok thx
-
#73 -
mazlista #72 hát...Milyen bénák voltak az Olaszok azzzéé már... 3-1-re kikapni a magyaroktól...Szerencsétlenek... -
#71 Utóbbi meccsen nem szuperált. -
#70 :Dddddddddddd -
#69 [FELTÉTELEZI][KALAMBO] -
#68 abbol h olasz :o) -
#67 ezt miből szűrted le? -
#66 Hát biztos nem mostanában; nincs jó formában:D -
#65 asszem majdnem 900-at dekázott egyszer Buffon -
#64 Biztos az új logódnak köszönhetően:P -
cucmalajmc #63 605 tegnap állítottam bé. -
#62 mondjuk az a turé nemtudom miota védő :ð -
LoVePrOgReSSiVe #61 nekem 370 volt a rekordom...mongyuk fociztam is pár évet...hekyvel is elég sokat tudok/tudtam. jah, és a foci a legnagyobb sport!!!:)) -
mate317 #60 Nekem 250 körül de nem ez a lényeg, Toure úgy nyomja mint egy képzetlen játékos mégis a Barca védője -
#59 kéz? -
#58 Jobb láb: 85
Bal láb: 51
Mindkét láb: 91
Fej: 21
-
#57 két láb -
mazlista #56 de ki hogy úgy hogy egyik lábadról a másikra vagy csak egy lábbal? -
#55 Ebből látszik hogy mindenki szeret dekázni. Ki így, ki úgy. -
mazlista #54 nem is gondoltam hogy ilyen jó lessz a fórumom azt hittem hogy nem semmi üzenet:D
-
#53 ja és nálam (is) csak váltott lábbal ér.
igaz hogy én foci-freestyle-oztam jóideig -
#52 2
Sok? -
#51 a hugommal 7, aztán elszaladt. -
#50 Egyet pattant a lábamon, egyet pedig a szomszéd ablakon. Ha betörött akkor is csak egynek számít? -
#49 5 azaz ÖT -
#48 Labdával külsővel 5 hackyvel meg nehezen 3xD -
el bruja #47 na ez jol nyomja -
F1re #46 nesztek itt 1 gyenge hacky-s csavo felse tom fogni hogy lehet ien kurva gyorsan mozogni XD en a labdat sem latnam sztem :D foleg ien mini hackyvel
prohackys