50
  • lee56
    Hátja, ez látszik a mostani hozzáálláson is, először eltüntetik a középkategóriát (8xxx), aztán jönnek a hírek hogy szegény vga gyártóknak mien szarul megy a piac mostanság, mer kevesen hajlandóak viszonlyag sokat adni a jó kártyákért, vagy keveset a nagyon gagyiért. Őszintén jó lenne végre ha erős középkategóriával kezdenék az uj szériát, de fura ez az egész akkoris
  • Szefmester
    "nem az ár miatt lehuzás, hanem, hogy évente jön egy ujabb és ujabb és ujabb, örülök, mennyire észlelitek a piacváltozást..."

és közben nem is látványos minden esetben a fejlődés..
  • bertino
    erről beszélek

nyomják a hülyék a gagyi kártyáikat a pénzesek számára, közbe manapság is alig van "uj" kártyákra olyan driver, amire mondhatni lehetne "hibátlan" illetve "tökéletes"
  • grebber
    Amúgy az a baj hogy a hardverpiacon lévő vga cégek mocskos pénzéhes piócák.

Ottvan pl a PS 2 meglehet nézni mik a paraméterei és hogy arra milyen gamek jönnek ki szépek olyan graf pc-re 3x erősebb gép kell hozzá mert nemképesek optimalizálni itt minden csak a kurva pénzről szól nem a vásárlok kedvében járásáról!
  • grebber
    pff azt még ezekhez sincs értlemes driver!
  • who am I 7
    na a nagyokos....és azt észleled-e vajon, hogy ez az évente kijön egy új generáció effektive 2 évre szól?szinte?a mainstream miatt?hm?
    Hiábba jönnek ki újabb bivaly technologiával a software-k határozzák meg ezt.Én sepec nem vettem 180ért 8.8 GTX-et és kb a felhasználok 95%ka sem.Akkor mi itt a probléma az 1 évvel?Veszek az adott api-ra épülő kiforrott kártyát amikor már lesz értelme > 1.5-2 évvel az új api kiadása után kb.És addig használom az előző api közép/felső kategóriás kártyáját nekem megfelelő sebességgel. ezt észleled? és azt, h a software-eken múlik...Minek vegyek dx10 kártyát ha még ki sem tudom használni?ennyire nem vagyok vérpistike, h a kártya vétel után fél év múlva kijön egy demó és arra hokizzak, és majd 1.5 év múltán talán már ki is használom.
    Azt meg hogy csinálnak egy videókártyát és az az 1 maradjon 10 évig mert neked fáj, h fejlesztenek.Azt hiszem ez nem "éppeszűség".Nem azt mondom, h fél évente legyenek új kártyák..de egy 2-3 éves ciklus lenne normális.
  • bertino
    "Ez fejlesztés nem lehúzás, a lehúzás az lesz ha megint 180 ezer lesz a csúcskat.(ami valószinű)" ehhez is csak gratulálni lehet

nem az ár miatt lehuzás, hanem, hogy évente jön egy ujabb és ujabb és ujabb, örülök, mennyire észlelitek a piacváltozást...
  • who am I 7
    idióták.még nem is írtak az árakról.már lehúzásról beszéltek lol.
    Ez fejlesztés nem lehúzás, a lehúzás az lesz ha megint 180 ezer lesz a csúcskat.(ami valószinű), dehát azt meg csak a tuskó gazdagok vagy a vérpistikék veszik meg akiknek ez az életük,,szal minden folyik a sajátmendrében szépen tovább...
  • Akuma
    És az a baj, hogy megtehetik, mert ATI most sehol sincs... Nvidia diktálja a tempót.
  • bertino
    lehuzás, lehuzás, lehuzás a köbön