50
-
lee56 #50 Ezt igy nem mondanám... (max rosszkor történt) -
lee56 #49 Nincs verseny???, elolvastad te a cikket? (árverseny helyett technológiai, de van az tuti) -
RecoPhile #48 Na igen, sajnos ez van szerintem nem volt jóvétel AMD-nek hogy megvette ATI-t -
RecoPhile #47 Nem vagyok meglepődve megint rajtatok. :)
Már megint és még mindig egymás baszátok, hogy te milyen szar vagy meg hogy te mekkora gyökér etc.
Nem lehet egy picit kúlturált beszédet folytatni?
Vagy Anyuci nem tanította meg a szebb, kúlturált beszédet? -
RecoPhile #46 Ez érdekes lesz, bár nem tudom, hogy mennyivel lesz jobb (plusz) teljesítménye a pci-e 2x nek. Na majd megláttjuk. Már most várom a tesztet! :D -
JTBM #45 Minőségben bizonyára szebb lesz, de sebességben szerintem nem lesz gyorsabb egy mai GForce 8600GT egy Ati X1950Pro 512-nél.
Persze ahogy fejlődik a technológia, az NVidia kidob majd gyorsabb kártyákat a 8600GT-nél ugyanebben az árkategóriában. Meg én még bízok az Ati-ban is. ;-))) -
dez #44 A pixel shaderek még egy dolog, de ha a vertex shadereket is erősebben munkára fogják, nem beszélve a korábban nem létező Geometry shaderekről, akkor egyre nagyobb különbség lesz a DX9-es és DX10-es változat között. -
JTBM #43 Szerintem fejlesszék csak a kártyákat. A télen vettem egy Ati X1950Pro 512-t 50K-ért és minden játékot, amit játszok, tökéletesen, teljes felbontásban (1650*1050) viszi. (Mediaval2, Supreme Commander, Oblivion)
A kártya sebessége megegyezik a GForce8600-as kártyáéval, csak nem tudja a DirctX10-et. Tehát még legalább 2-3 évig minden játék el fog futni rajta, csak DirctX10-es shaderek nélkül. Ami nélkül meg én jól elvagyok. A mostani grafika is épp elég szép... -
gere1 #42 ennyi kinait, baszod. mindenki vokban foz :-D -
#41 "Ez nem igaz pont hülyeség amit mondasz pl 50fps és 250fps között hatalmas a külőnbség tudom mert 4éve Codozok"
Nem minden játék olyan bugos fos, hogy nagyobbat lehet ugrani 534534543 fps-el, mint 50-el, tehát a codon kívül minden másra elég ha megvan az 50. 40 alatt már lehet parázni, de játéktól függő. Pl ha egy repülőszimulátorban nincs meg az 50 fps az már gáz. De mondjuk egy (mmo)rpg-vel, még 20 fps is tűrhető. -
hapi #40 a sok baromság miatt inkább azon kéne aggódni hogy:
A. megegyeztek árban azért ilyen k. drága a jó kártya.
B. ATI-AMD elhasalt sajnos ez miatt nincs igazi verseny ergo magas árak -
#39 Ez nem igaz pont hülyeség amit mondasz pl 50fps és 250fps között hatalmas a külőnbség tudom mert 4éve Codozok szerencsére ahoz elég egy 7600GT is és máris 300-600fps-em van :)
Szóval ennyi fps-nél simán első vagyok mindig ha jó formámat hozom ha meg pl 50fps-em van akkor nem mindig vok első tudom mert régen gef4-el toltam és elég érdekes volt amikor úgy löttek le,hogy szinte nem is láttam. -
dez #38 Kit érdekel, hogy te mivel játszol, és hogy az megy-e x fps-t? Attól még nem lehet így kijelenteni, hogy minden megy annyival.
Azt meg csak álmodtad, hogy én 120k+ videokártyák megvételére buzdítottam volna. Jóval olcsóbban is vannak olyan új, mellesleg DX10-et ismerő (csak minek) kártyák, amik DX9-ben is gyorsabbak -> ez volt a lényeg. És sok DX9 játéknál ez nagyon is jól jön. Kapís? -
who am I 7 #37 dez te hatökör.nem érted mit mondok?
Én spec nem vagyok vérpisti, hogy 24/7 játszok, és szerintem átlagos emberek sem ilyenek.És amivel játszok, ált. az megy 120-250 fps között, dx10.es játékok meg még kanyarba sincsennek.Nekem pedig anno nem ért meg annyit, hogy a TDU 30-35 fps helyett 55tel menjen.Hogy 100ezer felett adjak a kártyáért.Ennyire nem vagyok KOCKA.vágod?hogy vágnád mert te kocka vagy
Tegyük fel vettél egy GTS-t anno 120ért nyár után megkapod 50-55ért
, minimális áldozattal.Na ez az, az ésszerűség amit a kockák nem fognak fel ezt nem fikázásból mondom.DE HA LENNÉNEK MÁR DX10-es GAMÉK dögivel.Akkor nem ezt mondanám.... -
Stiff #36 Én megvárom a G100-t, ezek idáig mind elkapkodott kártyák...az igazi ász még a tarsolyukban lapul. -
dez #35 Mondjuk az ATI/AMD legalább ennek megfelelően is árazza. Most már persze az Nvidia is leviszi az árat, de előtte "nyerészkedett" egy sort. Aztán most már, hogy eladott ezekből pár tonnát, azoknak, akik elhitték, hogy ez lesz az új középkategória, jöhet a valódi középkategória (l. cikk). Ügyes! -
dez #34 (Gy.k. ha nem tudta volna, hogy a másik is ugyanazt teszi.) -
dez #33 Sajna a 2600 is hasonlóan sz@r. (És itt némi kis gyanú bontakozik ki azt illetően, hogy ezek szépen leegyeztették előre, mit szánnak "középkategóriának" 2007-re... [Költséghatékonyság...] Máskülönben hogy mert volna akár egyik, akár másik így "negyedelni", felezés, v. legalábbis harmadolás helyett?) -
#32 lol mekkora gyökér :ASD:ASD:AD:ADD:DA:DSAD:ASD:ASD:AD:
hallod, ha már azt se tudod miről beszélsz, inkább maradj csendbe :DDDD -
#31 Hát ha a videofelvételt bekapcsolod, akkor ne csodálkozz... itt egyébként csak fps kiírásra használják, ami semmit sem lassít, ergo a 8600 egy nagy rakás szar, lehúzás.
Egyébként nem is tudom hogy lehet elhinni, hogy ez egy középkategóriás chip, amikor minden egységből negyedannyi van rajta mint a csúcskategórián... Ez a kártya inkább a felsőszar kategóriába sorolható. -
dez #30 Hülyeség, valamit jól elállíthattál benne. -
Shadow041 #29 csak azért mert megy a FRAPS ami rendesen lehúzza az FPS-t
csináltam már ilyet mikor CS-ztem 100 fps mindjárt csak 20 lett -
dez #28 Akkor ezt most próbáld meg magyarul. -
dez #27 Íme, a legújabb (nem hogy előző..) gen. ~45-50e árkategória (8600GTS) hogy visz mindent 80-100 fps-sel. Helyett 30-cal. -
Shadow041 #26 a maximalizálás azt takarja h most vannak ezek a dx10-es karik egyből kell egy olyan mert a dx9-es játékok gyorsabban mennek -
dez #25 Egyébként ez mit akar jelenteni, hogy "maximalizálás"? -
dez #24 Mit cáfolsz, ember? Hogy 13 játékból van 2, ami megfelel a 80-100 fps-nek, egy 68eFt-os kártyán? (Gondolom, 1280-ban, vagy különben minek linkelted?) -
tmisi #23 ezek sosem állnak le... -
Shadow041 #22 maximálisan CÁFOLOM:
8800GTS 320MB ez 68 e huf
teszt értékek -
dez #21 Először is:
"(30fps felett elhanyagolható a különbség effektive semmi)"
Nos ez egy nagy f@szság, amit csak okoskodó lémerek nyomatnak. Csak a félvakok vagy szellemi fogyatékosok nem látják a különbséget 30 fps és 60 fps között.
Másodszor, jópár játékra nem igaz, hogy 50 ezres kártyán 1280-ban 80-100fps-sel megy. -
Shadow041 #20 egy kis hiba csúszott a szövegembe, a helyes 2. sor:
és most mindenki nagyot néz és azt mondja: "csak, azért, mert ez a új/menő" , a francokat, villogtok a drága cuccokkal -
Shadow041 #19 jól mondod
én annak a híve vok h minek van a cucc //pl.: egy full extrás mobil vagy asztali dvd felvevő// HA nem tudjuk kihasználni
és most mindenki nagyot néz és azt "csak, azért, mert ez a menő" , a francokat, villogtok a drága cuccokkal -
who am I 7 #18 helyesbítek :
"Persze aki szarja a pénzt és igazi vérpistike (vagy csak ez az élete) annak mind1." -
who am I 7 #17 Kérdésem van.
Ha valaki 1280-ban játszik, egy 50ezres kártyával 80-100 fpssel, miért is jobb neki ha 150fpse lesz???Ezt légyszíves magyarázd már el nekem.(30fps felett elhanyagolható a különbség effektive semmi).Persze vmi faszságot biztos összefogsz most itt az idióták védelmére hablatyolni....
Shadownál a pont.Csak szegénykén, nem tudja kifejezni magát, meg még kicsit fiatal.De a lényeg, h ha türelmesen vársz megtérül.Persze aki szarja a pénzt annak mind1. :D -
Shadow041 #16 lehet h gyorsabb dx9-nél a dx10-es kártya de ez már maximalizálás -
dez #15 Hát, 1-2 újabban meg-DX10-esített játék még egy 8800GTX-nek is szépen betesz. Kérdés, ez törvényszerű-e, vagy ügyetlenség volt-e a készítők részéről. -
dez #14 A DX10-es kártyák nem csak annyival jobbak, hogy tudják a DX10-et is, hanem DX9-ben is gyorsabbak, mint a korábbiak. -
#13 Szerintem ez oltári baromság amit irsz hogy nemfogja vinni.
Az lesz a gond hogy mire lesz full dx10 ami only dx10 már senki sem emláékszik majd a 8800as szériára :D de vinni fogja tuti. -
Shadow041 #12 én azt mondom h:
mi a xarért vesszük meg a dx10-es kártyát MOST mikor a dx9-es is jóó még ÉS még nincs is dx10-es játék
HAHAHAHAHA
mert h lehet h mikor kijön az első dx10 játék gyenge lesz hozzá a mostani legerősebb kari ///nem ártana megtanulni 4D-ben gondolkodni, attól függetlenül h a gép csak 3D-t bír///
a másik h ha nem fogadjátok meg akkor kétszer fizettek a vga-ért amit elkerülhettek azzal ha figyeltek és türelmesen vártok
egy pl.: most kb //ez csak pl.// 150e huf a 8800gt fél év múlva jön az első dx10-es játék és lehet //ez csak pl.// h lesz 9800 gt //az nvidia-nal// és az is 150e huf
na most az a 150e huf amit a 8800gt-nél kidobtunk az ablakon máshova is mehetne
ennyi. EZ VAN! -
quentit #11 Akinek nem tetszik, hogy gyors a fejlődés, az hibernálja magát.