12
-
Zoleeca #12 Az IP címekről meg ne is beszéljünk...
172.16....
10....
Na persze ha VPN... -
#11 hüh ezt elkúrtam.. nem kicsit.. -
#10 nekem nagyon tetszett pár apróságtól eltekinte, de sztem ez csak nekünk, kockáknak tűnik fel.. ;)
[spoiler] Amikor betörnek a server parkba és rácsatlakoznaka a központi computer-re, az kiírja hogy 500TB adat van fent, erre a srác bedug egy USB kábelt és az ráköti 2db vinyóra és elkezdi letölteni az összes adatot.. :) [/spoiler} -
Wittgen #9 Akkor a magyarázat.
Számtech: Haver, a mai világban már szinte mindent computerek vezérelnek, nem tudom miért lenne gáz egy olyan sztori, ami ezen cuccok meghekkeléséről szól. A mondandód alapján a középkorban divatos lovagtörténetek is biztosan gázok voltak...
Csajszi: ha nem láttad volna nem szorította a falhoz a csajt, mert az a motorháztetőn feküdt.
Repcsi: hja, Te még nem hallottál olyan repgépről, ami képes egyhelyben lebegni, manővereket csinálni, stb? Te tényleg barlangban lakhatsz.
Nagyon jó film, de nálam még mindig a DH2-3 a favorit a sorozat részei közül. -
#8 Hát, a Disney film családi mozi, amire sokszor elrángatják a csemeték szerencsétlen szüleiket és pénteken debütált, amikor a DH4 már 2 napja dübörgött, így az a legkevesebb, hogy lenyomta bevételben. :) -
ginew #7 sztem elég gáz lett, a die hard sorozatot jol lehuzza... alapból a téma is elég gány, számteches vacakság, nomeg a szar helyszinek.. és akkor még nemis beszéltem a szétvert, majd kocsival elcsapott, liftfalhoz odapréselt csajról, aki utána még simán pofánrugta john-t.. meg az a repcsi, meg a kamion, meg... nyomába se ér a die hard 1 v 2-nek -
LCO #6 Ma néztem, nekem nagyon tetszett. Ha úgy ülsz be, hogy kikapcsolódni akarsz, és nem "kritizálni" akkor szuper akciófilm. -
kandeláber #5 Pénteken a Disney új patkányos rajzfilmje alaposan elkalapálta, szal nem kell a traszformerszre várnia. -
#4 " Utána pedig Harry Potter szippantja el a nézőket a két blockbustertől. "
Na hát, engem ugyan nem. -
Devvo #3 MEGERDEMLI! -
winnie #2 kábé 30-35 millió várható hétvégére, ennyivel meg lehet bízni a 100M-ban.
btw. kissé csalódás a szerdai nyitás, hiszen az all time listán a dr. szöszi 2 9.15 milliója mögé szorult (durva, hogy az emberek egy szöszi 2-t anno jobban vártak, mint egy DH4-et, sőt még a cats and dogs-ot is többen látták a premierkor. -
knightbali #1 És még az első hétvégi adatokról semmit sem tudunk.