Ötvös Tibor

Sikeresen kezdett McClane

John McClane sikeresen tért vissza a mozikba. A Die Hard 4 - Legdrágább az életed 9,1 milliót szedett be első napján, ami egyébként Bruce Willis második legjobb nyitánya az Armegeddon után.

Klikk ide!
A világpremiernek köszönhetően már hazánkban is látható John McClane legújabb kalandja. A Die Hard 4 - Legdrágább az életed komoly reklámhadjáratot kapott, melynek végül meg is lett az eredménye. A film ugyanis premierjének napján csak Amerikában 9,1 millió dollárt szedett be, mely Bruce Willis karrierjében is szép eredmény.

A kopasz akciósztárnak ugyanis ez a bevétel karrierjének második legjobb nyitányát jelenti. Az első helyen 9,7 millióval az Armageddon áll. A hétvége eredményeit majd vasárnap tudjuk meg.

McClane azonban nem ülhet nyugodtan, hiszen jövő héten jön a Transformers, mely bizony komoly ellenfél lesz. Utána pedig Harry Potter szippantja el a nézőket a két blockbustertől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoleeca #12
    Az IP címekről meg ne is beszéljünk...
    172.16....
    10....
    Na persze ha VPN...
  • Darth Sith #11
    hüh ezt elkúrtam.. nem kicsit..
  • Darth Sith #10
    nekem nagyon tetszett pár apróságtól eltekinte, de sztem ez csak nekünk, kockáknak tűnik fel.. ;)
    [spoiler] Amikor betörnek a server parkba és rácsatlakoznaka a központi computer-re, az kiírja hogy 500TB adat van fent, erre a srác bedug egy USB kábelt és az ráköti 2db vinyóra és elkezdi letölteni az összes adatot.. :) [/spoiler}
  • Wittgen #9
    Akkor a magyarázat.
    Számtech: Haver, a mai világban már szinte mindent computerek vezérelnek, nem tudom miért lenne gáz egy olyan sztori, ami ezen cuccok meghekkeléséről szól. A mondandód alapján a középkorban divatos lovagtörténetek is biztosan gázok voltak...
    Csajszi: ha nem láttad volna nem szorította a falhoz a csajt, mert az a motorháztetőn feküdt.
    Repcsi: hja, Te még nem hallottál olyan repgépről, ami képes egyhelyben lebegni, manővereket csinálni, stb? Te tényleg barlangban lakhatsz.

    Nagyon jó film, de nálam még mindig a DH2-3 a favorit a sorozat részei közül.
  • rotator #8
    Hát, a Disney film családi mozi, amire sokszor elrángatják a csemeték szerencsétlen szüleiket és pénteken debütált, amikor a DH4 már 2 napja dübörgött, így az a legkevesebb, hogy lenyomta bevételben. :)
  • ginew #7
    sztem elég gáz lett, a die hard sorozatot jol lehuzza... alapból a téma is elég gány, számteches vacakság, nomeg a szar helyszinek.. és akkor még nemis beszéltem a szétvert, majd kocsival elcsapott, liftfalhoz odapréselt csajról, aki utána még simán pofánrugta john-t.. meg az a repcsi, meg a kamion, meg... nyomába se ér a die hard 1 v 2-nek
  • LCO #6
    Ma néztem, nekem nagyon tetszett. Ha úgy ülsz be, hogy kikapcsolódni akarsz, és nem "kritizálni" akkor szuper akciófilm.
  • kandeláber #5
    Pénteken a Disney új patkányos rajzfilmje alaposan elkalapálta, szal nem kell a traszformerszre várnia.
  • Rykov #4
    " Utána pedig Harry Potter szippantja el a nézőket a két blockbustertől. "

    Na hát, engem ugyan nem.
  • Devvo #3
    MEGERDEMLI!