Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon bejön <#eljen>#eljen>
Ajánlom mindenkinek <#nyes>#nyes>
Kellene egy kis help:a Spree's food questet kezdtem el, már mondta a "fõmanó", h amíg mulatoznak a katonák, addíg lopjam el a kaját. Ezzel az a probléma, h. nem találom:S Vki meg tudná mondani, h. hol van, mert így félóra bóklászás után sincs meg😞
Elõre is köszi!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hoz_Hun: spree faluban meg a környékén vannak ilyen fejkötõs lányok. Sikítoznak és meg lehet õket támadni, nem zöld a fejük felett a kör
Már van zöld minionjaim is, a vár is többé kevésbé áll, és úrnõ is van benne. Szûz lányokat viszont még nem tudtam szerezni. Õket honnan lehet elrabolni?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
nem sry
Egy Dungeon Keeper 3-al rátudnának venni engem is pár nap szabira <#smile>#smile>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Blackmail the Universe
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És leginkább a Dungeon Keeper ötletét másolja.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Dani! Azt hiszem ez a legjobb bizonyíték, hogy nem tetted fel elégszer esténkénk a saját fejlesztésû agymosó-készülékemet netezgetés közben. Tessék figyelmesebbnek lenni és elôírás szerint MINDENNAP használni! >😊

Mindenhol átlag 90 % vagy a felett kapott ha csak az itthoni léapokbl veszem 94 és 95%. Wowal egyenértékû min. Én már 3 hónapja nyomom. Megérte megvenni.
néha kicsit szaggatt,de álltalában nem.
és jó a cikk,régen olvastam ilyen jót az sg-n😊
... De Dani, mit kell ezen képzelôdni? mindenen és mindenkin átgázolunk az életben is, hogy elérjük a céljainkat, és mások is pont ezt teszik velünk. >😊 Amióta anyagi központú a világ így megy ez, aki nem vesz részt benne, azt attól függetlenül tiporják minden oldalról. Nem hagynak sok választást az embernek 😊
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
How much can you take,before you snap?
amúgy korrekt cikk,bár a grafikánál nemtom,hgy miért csak 4 csillag,és a nehészségnél,miért csak 3, nagyon megtud ez szívatni,és olyankor jönnek akaratlanul is az anyázások...