Overlord

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brutál egy játék <#mf1>
Nekem nagyon bejön <#eljen>
Ajánlom mindenkinek <#nyes>
sasNAXO
Hi.
Már nem kell, rájöttem.

sasNAXO
Sziasztok!
Kellene egy kis help:a Spree's food questet kezdtem el, már mondta a "fõmanó", h amíg mulatoznak a katonák, addíg lopjam el a kaját. Ezzel az a probléma, h. nem találom:S Vki meg tudná mondani, h. hol van, mert így félóra bóklászás után sincs meg😞
Elõre is köszi!

Erre csak egyet tudok mondani: vegyel egy X360 at. Ott nincsenek ilyen gondok, viszont vannak masok😄
nos tudtok segiteni?
Köszi, meglettek. Az hibádzott, hogy elõtte irtani kellet egyet a faluban, hogy beadja a küldit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ha highlightban van az egyik csapat és csak rövid jobb klikket nyomsz, akkor csak õk jönnek vissza:

Hoz_Hun: spree faluban meg a környékén vannak ilyen fejkötõs lányok. Sikítoznak és meg lehet õket támadni, nem zöld a fejük felett a kör

Köszönöm a cikket. Nagyon jó kis gamát ajánlottál. Igen csak élvezem.
Már van zöld minionjaim is, a vár is többé kevésbé áll, és úrnõ is van benne. Szûz lányokat viszont még nem tudtam szerezni. Õket honnan lehet elrabolni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jah és a grafikája észveszõ! <#worship>

Nagyon jó és hangulatos játék, és igenis vannak benne gondolkodtatós részek/feladatok. Ha megvan mind a 4 féle minionod nagyon jó kis kombókat lehet a csapatösszetétellel megvalósítani. Nekem az hiányzik, hogyha egy csoportnak kiadom a stay parancsot, aztán egy másiknak is, akkor a jobb egérgomb mindet visszarendeli az overlordhoz. jó lett volna ha külön is lehetett volna managelni õket. A hangulata pedig elsõre tényleg DK szerû (Evil is good!) de maga a játék teljesen más stílus. Nekem x800zal, 3.5es P4gyel, 2giga rammal kicsit szaggat 1024-ben közepes részletességen. A cikk jó.

<#falbav><#boxer><#vigyor1><#rinya><#gonosz2>
hy! letöltöttem a demot azt irta ki h hányzik a dx_1_1 mittudom én mi dll file , letöltöttem hozzá, aztán azt irta ki h Xinput9_1_0.dll hiányzik feltelepitettem a direct x 2007 junius-i cuccát és most elöjött a konfign és nem álitottam semmit mondtam hogy mentse és play aztán eltünt és azt irja ki h az OverlordDemo.exe-ben RuntimeError van. MIT LEHETNE TENNI?!?!?!?!!!!?????
Én már azt hiszem eléggé a vége felé járok, és azt kell hogy mondjam, nagyon jó játék, mindenkinek csak javasolni tudom!

dzsuvajoe
oks

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Rage47
nézz utána a játék topikjában
dzsuvajoe
A demo nekem fekete kepernyovel indit es az is maradt 😞 mi az baja?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

próbáld elõször a demot

Voltan
Nohát, errõl még nem is hallottam. Kipróbáljuk!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

akkor ez jó😊

psishock
A tieidbôl ki tudjuk következtetni milyen lelki állapotba vagy Guri, leülhetsz 😄

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

és az enyéim?😄

szerintem meg a te hozzászólásod semmitmondó
nem sry

Hedgehunter
ja Dungeon Keeper 3......<#eljen>
Tinman
Hát igen, Fallout 3-at a régiek várták a legjobban, de az "újkor" is ráharapott. Azt hiszem mindannyian nagyon várjuk :-)

Egy Dungeon Keeper 3-al rátudnának venni engem is pár nap szabira <#smile>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nemis igaz, gamespoton 83at kapott 😛😛😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Lássuk a tiédet ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Dungeon Keeper?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

azért a fable sem volt egy hû de rpg..
szerintem eléggé semmit mondó a cikk... sry

Blackmail the Universe

psishock
wedge, a graf + megjelenítés hasonlít a fableéhoz, nekem is az jött le az 1. tréler megtekintése után a faluról, az emberekrôl, az ugrálgató birkákról... meg úgy az "idétlenségérôl". Az RPG az sokkal méllyebbenn van, 1. ránézésbôl nem is jön szerintem az embernek az a feel ki.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

psishock
ja Tinman, és képzeld, ha valaki hype-ot csinálna az "újkornak" belôle mint most bethesdáék a F3-ból. Már most felkapta 1 csomó fejlesztôcég a fejét, post apocal. és cyberpunk cuccot fejleszteni azt kihasználva. (remélhetôleg szép idôk jönnek 😊 Belegondolok, hogy lenne esély valahonnan behallani: "Dungeon Keeper 3 bejelentés, és hasonló jellegû fejlesztések több helyrôl párhuzamosan" mmm ^_^ nyám....teljesértékû táplálékkiegészítô!

wedge31
Abszolut korekt a cikk de a Fable-hoz semmiképp se hasonlitanám mert az izig-vérig rpg ez meg egy kabaré akcio játék.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Nem baj az...

Hófehérkétõl azért távol áll és inkább a Shrek poénjait és Cartoon Network rajzfilmjeinek idétlenségét örökölte.
És leginkább a Dungeon Keeper ötletét másolja.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

psishock
ööö, miaz hogy nem?! 😄
Dani! Azt hiszem ez a legjobb bizonyíték, hogy nem tetted fel elégszer esténkénk a saját fejlesztésû agymosó-készülékemet netezgetés közben. Tessék figyelmesebbnek lenni és elôírás szerint MINDENNAP használni! >😊

Rage47
jah értem. ha menübe lépünk, akkor elvesznek - de ezt ki is írja...
ha teleportból akkor nem, ha menübõl, akkor igen

Rage47
ha nem küldjük vissza a lényeket, mielõtt hazateleportálunk, tényleg elvesznek? én úgy vettem észre, hogy ugyanannyi marad az egységszámuk:o
azalatt vagyok😄(proci)

gyuri most írta, neki gyakorlatilag épp a minimum van

a minimum gépigényen mennyire szaggat? volt már olyan hogy a minimum gépigény gyakorlatilag egy vicc volt.. és a kétszer erõsebb gépen is szaggatott minimum beállításokon..
LORD OF THE RINGS ONLINE TESZT NEM IS LESZZZZZZ máááárrr??????????????????????????????

Mindenhol átlag 90 % vagy a felett kapott ha csak az itthoni léapokbl veszem 94 és 95%. Wowal egyenértékû min. Én már 3 hónapja nyomom. Megérte megvenni.
egész jól,minden full lowon(kivéve a fellbontás) és úgy játszható😊
néha kicsit szaggatt,de álltalában nem.
és jó a cikk,régen olvastam ilyen jót az sg-n😊

ati 9600-tal neked hogy megy a játék? beszámolsz róla?

én nem 😊

psishock
"Képzeljük el, hogy gonoszak vagyunk"
... De Dani, mit kell ezen képzelôdni? mindenen és mindenkin átgázolunk az életben is, hogy elérjük a céljainkat, és mások is pont ezt teszik velünk. >😊 Amióta anyagi központú a világ így megy ez, aki nem vesz részt benne, azt attól függetlenül tiporják minden oldalról. Nem hagynak sok választást az embernek 😊

Én nemrég kezdtem el vele játszani, és egyelõre 2 féle goblinom van.Késõbb gondolom lesz még más fajta is.Szerintem jó kis game.<#vigyor0>

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

nem rossz,de most akkor csak goblinokat lehet beszervezni a csapatba,más egységkéet nem is?

How much can you take,before you snap?

azért megnézném,hogy egy 0 éves gyerek ezzel játszik...😄
amúgy korrekt cikk,bár a grafikánál nemtom,hgy miért csak 4 csillag,és a nehészségnél,miért csak 3, nagyon megtud ez szívatni,és olyankor jönnek akaratlanul is az anyázások...

Tinman
2 perce még nem tudtam, 1 perce elhatároztam, hogy keresek egy cikket az Overlordról, erre tessék itt van <#wow1>

Köszi! <#eljen>

← ElőzőOldal 2 / 2