Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
megvan a csigás arany de az út visszafelé le van zárva megoldás valaki?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Megin elakadtam de most jobban mint a múltkor...:S
Ez az utolsó gyökér ami élteti Oberon pajzsát.... de h tok itt átjutni?
Próbáltam körbemenni, nemjött össze, át se tom küldeni a minionjeim....
Vki plíz HELP!!
Elõre is thx!
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
megkaptam havertól a játékot és 4.3 gigás de amikor telepítem a raising hell-t installálja, legalábbis azt írja ki. most akkor ez csak a kiegészítõ?
A Kék Minionok-at hol találom meg? megvannak már a zöldek is és bent vagyok az elf erdõben ahol mindig mondják h a kék minionok tudnak úszni mert vmi nagy békát kell szétszedni...
Vki plíz help
Elõre is THX
1.Végig játszotta már valaki?
2. Eljutottam a törpék táborába de valahogy a várba nem tudok bemenni.Van ott egy ajtó de se erõvel se csellel nem lehet kinyitni.Pedig egy bizonyos kamera állásból látni hogy ott várnak a törpék nagy vár stb. Lehet az a baj hogy elõtte kiszabadítottam tündéket de a 4bõl csak 2 élte tul(megette az a buzi nagy csiga).
Ha valaki olvassa még e témát és tudd választ adni a kérdésemre annak elõre is megköszönnöm.
Miért nem tudnak normális játékot csinálni, amit nem k****anyjázva törlök a géprõl? (Tudom, én vagyok gyík. Szal ilyen hsz-eket lehet nyomni bátran.)
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ja, és psishock, volt "Dungeon Keeper 3 bejelentés", fejlesztették is, de valamiért törölték a projektet, csak tudnám méééér
<#wilting>#wilting>
Mit csináljak Elõre is kössz!!
ja és a goblinokat külön kell átküldened egy fán keresztül (hátha így könnyebben meglesz😊 ) ...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elõre is kössz!!
Beni
please:
elõre is kössz
ha valaki tudja írjon vissza