Mûanyagból újra olaj mukrohullámmal
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fel kéne csûrni egy ilyen az autóra is, mint Doc Mr. Fusion-t a DeLorean-re, aztán ha elfogy a nafta, csak egy szelektív hulladékgyûjtõ szigetet kéne keresni és kifosztani belõle a mûanyag palackokat.. sorban állás lenne 😊
hu ez jó ötlet,gumiabroncs telepeket el lehetne felejteni,meg minden szart,és az olajsejkek se maybachal járnának😊
Nem csak az utcán, de gondolj csak a parlamentre 😊 Az is tele van szénhidrogén alapú szeméttel, nem lehetne ott kipróbálni? <#vigyor1>#vigyor1>
Itthon nagy szükség lenne valami nagyon komoly újrahasznosító rendszerrõl, mert amikor Pesten járok az utcákon, nincs olyan NÉGYZETMÉTER ahol ne lenne valami szemét.. elképesztõ mennyire trehányak az emberek.
ez annyira jól hangzik, hogy egyelõre el sem hiszem...
és egybõl gázolaj jön ki belõle, nem is valami olajszármazék...
hihetetlen :-)
és egybõl gázolaj jön ki belõle, nem is valami olajszármazék...
hihetetlen :-)
A cikk szerint "Egy 9 kilós autógumi esetében a Hawk-10 4,5 liter dízel olajat, 1,4 m2 gázt, 1 kg acélt és több mint 3 kilogramm növényi szenet nyer vissza"
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem tudom elképzelni, hogy mennyi lehet az az 1,4 négyzetméter gáz.
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem tudom elképzelni, hogy mennyi lehet az az 1,4 négyzetméter gáz.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nem szikrázna mint az állat? Próbálj meg otthon berakni egy rézdrótot a mikróba<#eplus2>#eplus2> Ettõl függetlenül, ha nagyüzemi körülmények között mûködõképes a dolog, hihetetlen alternatívát jelentene...bár kérdés az olajlobby mit lép erre... Lehet, hogy hamarosan eltûnnek ..meghalnak azok a kutatók akik ezzel foglalkoznak<#wilting>#wilting>.....
Otthonra is kéne egy ilyen.
Saját benzinkutam lenne.
Saját benzinkutam lenne.
"Ha például egy egyszerû elektromos vezetéket veszünk, melynél a rézdrótot mûanyag borítás veszi körül, az eljárás feldolgozva a szénhidrogénbõl készült mûanyagot szépen lecsupaszítja a rezet, ezáltal nem csupán üzemanyag termelõdik, de megkönnyíti a réz kinyerését az újrahasznosításkor."
Szerintem meg csak a rézhuzal melegedne fel, mert jobban nyelõdne benne a mikrohullám. Elõször csupaszolni kéne a huzalt, vannak ilyenre már gépek, majd a levágott, lemart mûanyagot kéne beletenni a gépbe.
Amúgy értelmes dolog, kiegészítve a szelektív hulladékgyüjtéssel.
Szerintem meg csak a rézhuzal melegedne fel, mert jobban nyelõdne benne a mikrohullám. Elõször csupaszolni kéne a huzalt, vannak ilyenre már gépek, majd a levágott, lemart mûanyagot kéne beletenni a gépbe.
Amúgy értelmes dolog, kiegészítve a szelektív hulladékgyüjtéssel.
ipri="ipari"
Szuperjó dolog, az a kérdés, hogy mennyi az energiaigénye. Ez a kütyü rengeteg problémára jelentene mogoldást, ha ipri méretekben lehetne használni. Felállíthatnának egy szélgenerátort, vagy egy telepet, és a termelt energiával szépen el lehetne tûntetni a gumiabroncsokat, mûanyag palackokat, stb. Kiváncsi vagyok az olajlobbi meddig fogja engedni az elterjedését!
igen,a mûanyagot olajból készítik
hát,izé...
És akkor milenne ha egy embert tennénk ebbe a szerkezetbe? <#bdead>#bdead>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
böcce jó dolog
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
← ElőzőOldal 3 / 3