3G Internet Szabadon - de meg is szívhatom!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
A másik, rotaboy írtad, h volt a régebbi korlátlan neted, ami megszûnt, utána mi lett a hûségnyilatkozatoddal? átraktak más csomagba és nem mondhattad le? ez nagyon izgat, mert lehet ezt is megszüntetik.. aztán meg 2 évig fizethetek az 5 megás netér.... Én sem akarok úgy járni, hogy a korlátlanból fél év mulva korlátolt és forgalom arányos legyen.. várom válaszotokat!
Romel: a technikai lemaradásuk tény /manapság már lefedettség ügyileg annyira nincs nagy különbség szerintem, hsdpa lefedettségben egyik szolgáltatónak sincs valami nagy.../, de a többi szolgáltató is 1-3-5-10GB-tal szolgáltatja a hsdpa-s netjét. Illetve ha nem a forgalmi korlátra gondolsz, hanem arra, hogy megszabják, milyen programok, protokollokat ne használjanak a userek, akkor azt kell mondjam, hogy tény, igaz, hogy nem erre "való" ez a net elérés, de had döntsem el én magam mire akarom használni. Viszont az 5GB forgalom, és a p2p között "és" kapcsolat van. Tehát p2p-ezhetsz is, ha nem éri el az 5GB-ot a forgalom... és 5GB-nál nagyobb is lehet a forgalom, ha mellette nem p2p-eztél😊
Szokjatok hozzá, a korlátlan a mai világban korántsem korlátlan.
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
HP+
Mindazonáltal a Vodeafon-t is értem: nem engedhetik meg, hogy páran egy egész hálózatot ellehetetlenítsenek a tevékenységükkel. Itt viszont igaz az, hogy olyan hálózatot kéne építeni, ami tényleg bírja is a terhelést. Van nem kéne korlátlan dolgokról beszélni...
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Szerintem is büntessék meg öket a szó használatáért! Ha meg idõkorlátlanra céloznak, akkor írják azt!
Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)
Ez olyan, mint egyik bizonyos hazai internet szolgáltató. Évek múlva kiküldenek csekket, hogy elmaradásod van, fizesd be. De sokan nem tartják meg 1-2 évvel a szolgáltatás lemondása után a sárga csekk végét amivel bizonyítani tudnák, és ezt a szolgáltató is jól tudja...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Eax: és akkor a voda vajon alkalmazza valamelyiket? 😊 Persze tudom, h fogalmad sincs, de vajh' van-e esélye? Mert viszont ha a titkosítottan(tegyük fell fullban) áramló adataidba beletekintenek, ergo "feltörik", akkor bíróság lehet a vége, nem?
Arra én azért nem vennék mérget, hogy az 5GB átlépése után nem számolnak fel többletdíjat, akár használt valaki fájlcserélõt, akár nem. Ennek megválaszolásához igazából már ügyvéd kell. Ha a vodafon azt mondja, már pedig te fájlcserélõztél, akkor hogy tudod bebizonyítani, hogy nem?
Mellesleg film letöltése, magáncélra teljesen legális.
Arról nem is beszélve, hogy már a legtöbb Linux disztró torrentrõl is letölthetõ.
Ilyennek meg ki bír ellenállni?
Vagy csak nincs eleresztve annyira, mint te hmm.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Egyebkent ha jol ertem a cikket, pl FTP vagy HTTP protokoll hasznalataval akarmennyi adatot letölthetsz, ök kifejezetten a p2p-re vannak kikadva.
Na de gerekek, akinek van laptopja, esetleg olyan teloja, az mar csak elö tud fizetni egy FTP-re is nem? Mert hat mi warez nmezet vagyunk.
Ettöl eltekintve, forumozasra, böngeszesre, skype, msn, stb lehet hogy az 5 Gb is eleg.
A
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Az fm rádióval NEM lehet a net rádiót összehasonlítani, mert legalább is MO-n NINCS választék. Van mai sláger meg régi sláger, meg 1-2 egyéb jellegû csatorna és kifujt (meg töménytelen mennyiségû reklám: fizetõs net rádión pl. nincs reklám)
Mi van, ha én éppen gyors tempójú de populáris jazz zenét akarok hallgatni több óráig? <#crazya>#crazya> Net-en ez ennyi: sky.fm -> smooth jazz uptempo
2 GB-ot (T-Mobil) pl. e nélkül nem is tudnék elfogyasztani egy hónapban (így is elég nehéz <#ravasz1>#ravasz1>)
Persze azt a nézetet osztom, hogy elsõdleges netnek azért még kevés lehet egy hard core usernek a mobil net! Én is a Chello Extreme mellett használok mobil net-et, ha éppen nem otthon vagyok.
A voda ajánlata meg egész jó, õk is írták valahol, hogy pl. net rádiót akármennyit halgathatsz vele, ami tök jó mert lefedett területen sokkal jobb mint elõre felvett MP3-al tökölni, vagy FM rádióval kínlódni.
"extrém használatnak minõsül, ha az Elõfizetõ fájlcserélõ alkalmazást használ... ...úgy, hogy közben a tárgyhavi forgalma meghaladja az 5 Gigabájtot." Tehát ha nem használok fájlcserélõ alkalmazásokat, viszont meghaladja a forgalmam az 5GB-ot, akkor nincs probléma, nyugodtan lehet rádiózni, youtube-ozni, és hasonlókat... Szerzõdésben az is szerepel, ha az akció alatt rendeled meg, akkor: "Vodafone a havidíjba foglalt 5GB adatforgalom feletti adatforgalom díját elengedi."
Igen, van ahol 1000 Ft felett van 1 perc, de itt most én a lehetõséget értékelem, azt, hogy van, használható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Attól függetlenül átbaszós a csomag elnevezése, de szerintem arra pont jó, hogy amikor összerak az ember egy gépet a nyaralóban a gyereknek, vagy mitomén viszi magával a kis fehér fityegõ hsdpa-ját és ha esik elvannak a gépnél vele. Vagy ilyesmi...
Ha valai ftprõl ránt le filmeket 500-600kB/seccel az húzasson be magának egy dslt.
Nem... minden eszement ismerõsöm a xar Messenger van fent, így kénytelen vagyok én is.
"ha mondjuk véletlenül a firefox p2p patchelésre váltana, mert miért ne? akkor ezzel a csomaggal ne használj firefoxot?"
A Firefox felpachelt változatai mindig letölthetõek, úgy, hogy az új teljes FF telepítõben már benne vannak. De az a pár MB nem lehet probléma.
Ne érts félre nem a cikkel van a bajom, hanem azzal, hogy akár hiszed, akár nem normális, egészséges életmódu user /tehát nem én :-D/ nem ér el 5 GB adatforgalmat/hó.
Mivel ez a szakmám, jól látom, hogy az emberek nagyon nagy része, emailezik, msn, vagy skype, iwiw, fórum, word, excel. Õk a tiszta warezmentes userek, akik nem is nagyon tudják, hogy kell P2P letölteni, inkább elkérik valakitõl, ha nagyon kell.
Nagyon jó volna errõl egy statisztikát látni, hogy 100 random userbõl, hányan lépik át az 5GB-ot/hó.
Melleleg ez még mindig MOBIL INTERNET, aki ezt használja töltögetésre az tényleg forduljin fel a számlától.
Viszont milyen jó dolog már, hogy akár külföldrõl is hazatelefonálhatok neten keresztül, a laptoppal? Sajna drága mulatság lenne, DE A LEHETÕSÉG ADOTT!!!
a skypeot sem használod ugye? és egyre több szoftver fog p2p alapokon patchelni
ha mondjuk véletlenül a firefox p2p patchelésre váltana, mert miért ne? akkor ezzel a csomaggal ne használj firefoxot?
Furky: nem azt mondja a leírás, hogy ha a p2p forgalom meghaladja az 5 gigát, hanem ha a forgalom meghaladja és használtál p2p-t.
Egyébként valószínûleg nem fogják szigorúan venni és csak a tényleg necces arcokat rakják ki, mert nem érdekük hogy megint egy országos balhé legyen belõle. Bevédték magukat, de nem árt mindenkinek tisztában lenni a körülményekkel. Pár hónap múlva kiderül, hogy mennyire lesz szigor. Ha nagy lesz, akkor azzal magukat szivatják meg hosszú távon. A T is példát statuált 50 emberrel, azóta ismereteim szerint nem is vágtak ki senkit.
shabba: ha végre megindul érdemben a lefedettség fejlõdése, akkor mindhárom szolgáltató azokon a területeken fog nagyot szakítani, ahol nincs másféle szélessávra lehetõség. Város szélén, falvakban jó lesz az, ha eljut oda valaha. Akkor viszont azt az érzetet kell keltenie a mobil netnek hogy tényleg helyettesítõ terméke a DSL-nek.
A csomaggal kapcsolatban pedig inkább az a félelem, hogy sokan asse tudják mi az a p2p, de a szomszéd fiúcska majd megmutatja hogy lehet letölteni és akkor lesz nagy sírás.
Én csak remélni tudom, hogy a vodafon felé már útban van egy rekord összegû bírság és végre leszokik az átbaszós csomagjairól. Ha technikailag korlátozott a kapacitás, még nem jogosítja fel, hogy belehazudjon a pofánkba. Nevezze a csomagját annak ami és megvan értve. Ne átkúrással akarjon versenyelõnyhöz jutni.
Senki nem állította azt hogy 5GB mindenre elég, de a mobilt technológia jelen képességei mellett be kell érned 5 vagy jó esetben 10GB-tal, ha neked ennél több kell keress más alternatívát. Annak is örülhetsz hogy az elmúlt idõszak már annyire felemelte ez a limitet a korábbi pár száz megabyte vagy 1-2 GB-ról. Arra hogy valami megnézzen weboldalakat, belépjen az céges gépre, elvégezzen pár olyan dolgot ami a munkájához kell arra ez pont elég. Ez nem arra találták ki hogy HD trailereket töltögessenek vele éjt nappal, miközben Joost VoD-okat nézegetnek és mellett szól a rádió stream is.
A mobil technológia 1-2 nagyságrenddel kevesebb kapacitással bír mint a jelenlegi vezetékes technológiák, az alkalmazásokat is ehhez mérten kell kiválasztani. Egy vezetékesen 10-20GB-tal számolhatnak átlag felhasználóra, az extrém használat limitjét pedig akár 100-200GB magasságáig is feltornázhatják. Ugyanez mobil esetén 1-2GB átlag felhasználásra és 5-10 GB körül van az extrém limit. Ekkora lehetõségek vannak jelenleg a mobil technológiában, a technológia korlátain pedig behatárolják a felhasználhatóságát. Annak akinek irreális elvárásai vannak egy technológiával szemben - mint pl. neked is, aki szerint dilettáns aki azt hiszi ez mindenre elég meg a kõkorban él - akkor az ne válassza ezt a technológiát.
Ha szerinted ez a kõkorszak akkor uccu neki rukkolj elõ a saját technológiáddal ami ezt felülmúlva akár korlátlan adatforgalom kiszolgálására alkalmas, nyugodtan lehet rajta éjt-nappal orrba-szájba wareozni az sem kottyan meg neki mert végtelen kapacitásaival kimeríthetetlen. Jah és persze ez mind nyújtsa ingyen. Ezek a jellemzõen irreális, álomvilágban elõ user tipikus elvárásai. Csak azért nehogy arra ébredj hogy bilibe lóg a kezed.
Majd ha a HSPA után jön majd a 4. generációs LTE, mondjuk 3-5 év múlva akkor majd azon talán már lesz lehetõséged pár óra alatt közel 3GB-ot letölteni mert már jobban bele fog férni az ott megállapított limitbe. De az technológia még odébb lesz mire piacérett lesz, most még csak technológia showkon demóznak vele.
Sokaktól hallottam már sok faszságot. Aki szerint az 5GB mindenre elég az DILETTÁNS és a KÕKORBAN ÉL! És ez nem szimpla magánvélemény, hanem sajnos tény.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon jol kepzelik, az o halojuk, itt az van, amit ok mondanak. Ha nem tetszik, van meg 2 mobilszolgaltato kishazankban.
(Egyebkent en orulnek a legjobban, ha a szolgaltatok tenyleg megmondanak a juzereknek, hogy mit lehet, es mit nem, es pl. ha valaki nekiall masszivan botnetet epitgetni, wormot terjeszteni, DoS-olni, etc, akkor azt lelonek a netrol azzal a lendulettel - kb. ahogy ezt egyetemi halon szokas.)
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Hülyeség volt. <#worship>#worship>
tomcs: asszem felfogtam mire gondolsz, mobil internet😊 oké