Rise of the Argonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áh, nem uninstallálom a hangkártya drivert! 😮 Csak azt nem vágom, hogy milyen hangeszközöknél van olyan beállítás, ami neked be szokott válni -.- Nemtom hol, melyik beállításokra gondolsz...
Prince23
Allies trailer

csgj, frissítsd a hangkártya driveredet, hátha az megoldja. ha meg úgy se jön be, akkor uninstaláld a drivert. és így állitsd a hangeszközöknél PnP-re az hangot. Ez csak akkor van, ha nincs hangdriver.
Pár hétig így játszottam pl. a dirttel, mert már untam ezt a szoftveres beállításokat. Copjon le a Codemasters! 😄

Mi, ezt hol lehet állítani?
Prince23
Úristen!
addig nem várunk

reaper4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Prince23
Ez nagy Codemasters hiba! Hangkártya driver függõ szte.
Nekem a codemasterses játékoknál fullra átálla hangdriver valami gagyi hangzásra. Mindig le kell tegyem asztalra , és beáálítani a normális hangzást.

Javaslom tiltsd le a hangeszközöknél a szoftveres beállítását, és állítsd át hardweresre, tehát a windowsosra.
bár nekem megy szoftveres beállítással, csak mondom minden elsõ indításkor ki kell lépjek (vagy asztalra tenni) és a szoftveres hangeszközöknél be állítani a jó, normális hangzást

rotator
Hát ez tényleg nem a legjobb lett. :/ A Jade Empire köröket ver rá, de mondjuk túlzottan nem is hasonlít. Egyáltalán meg lehet halni benne? Még életerõ csík sincs.

De nem igaz, így nem lehet vele játszani! :S Már videókarit is frissítettem, vírusirtót is kikapcsoltam, de nem jó... Játszam hang nélkül, vagy WTF?!
Szerintem nagyon szuper játék, szép grafikája van, és a történet is jó, izgalmas. Nálam nem akadt semmi, tökéletesen fut.

Nálam akad a hang -.- Igen, nem a játék akad, hanem csak a hang. Rögtön a kezdõ videóban a varjú hangja beakad, és a game folyamatosan csak a károgás hangját játsza le "-.- Hardweres gyorsítást levettem, de úgysem jó. Eléggé kiakasztó...
Prince23
Hát igen, csak TPS nézetbe.
én meg várom a magyart... hasonló a JE-höz. csak az sokkal jobb

Tatyla
ez ilyen hack and slash? semmi több?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Grafika és a modellek nagyon szépek. Passzol a világhoz, de a játék nekem elég uncsi 😞
grebber
Szal magyarul fog megjelenni.Valahol olvastam róla de már nem emlékszem hol.Ezért nem is mertem beírni hogy magyarul jelenik meg!

Next PC upgrade: 2022

Grebber csak átírta a fõmenü szövegét.
Aki angolul vette meg, annak várnia kell a magyar megjelenésre.

Prince23
De van aki angolul vette meg.

Nem kell átnevezni, meg kell majd venni a boltban.

Prince23
Grebber!
Hogy kell magyarrá átnevezni h a dialog is magyar legyen??

az INT nevû mappában mit kell tenni?

rotator
Ne szórakozz, ha olyan, mint a Jade Empire, már szerzem is be! 😊

Prince23
Hol lehet állítani, hogy magyar legyen? mer ezt érteni is kéne. Sz ok, hogy megölik a feleségét, és bosszúhadjáratba fog...de ide történetmesélés is kéne. Na hogy kell magyarrá tenni?
Lehet istenséget is választani pl...

eddig nem vagyok hanyatt esve tõle, majdnem olyan mint a Jade Empire. De legalább fele olyan jó lenne mint aWitcher játékmenetileg

Prince23
Szerintem annyira nem lehet gáz a gém, most telepítem mingyá😄

nem akarom lehúzn...nagyon..ismét...hátha a szöveg majd viszi...amint grebber kollega elárulja,mit írt át és hol..<#hehe>
rotator
Tényleg ennyire gyík lett? Mihez hasonlít? Újrajátszhatósági foka nulla?

Prince23
Ez engem is érdekelne... ékezet nélkül is jöhet!

ahogy látom hosszú ékezetes betûket nem kezeli
a játékon belüli szövegek is magyarrá válnak gondolom,úgy már egy fokkal jobban érdekelne a történet

hol állítottad át?..regeditben nincs rá hivatkozás,iniben bütyköltél vagy merre?..mert láttam én is magyar lokalizációs mappát
grebber
Ennek is van egy hangulata de szerintem átlagos hent game.Nem magaslik ki semmivel.

Prince23
Van olyan jó szerinted/szerintetek mint a Titan Quest vagy az Age of Mytholgy hangulatilag?

grebber
A játék könnyen magyarítható a szövegek int kiterjesztésû fájlban vannak.

Prince23
Én nagyon várom már a gémet, hamarosan telepítem.

zeus89
többet tartott a letöltése mint amennyit játszottam vele!! Szánalmas egy játék!! Hihetetlen szar, pedig én imádom a görög mitológiát, gondolom a nickembõl is látszik! De evvel nem birok játszani!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

balee4
a gfx viszont szép, Unreal 3 motor, szal a gépigénnyel sem lehet gond

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Fejlõdni lehet benne? és van jó és rossz elv a játékban?

CalebJoe
Tényleg elég egyszerû lett nagy csõjáték egyszer végigjátszható de semmi több.

nem tudom mit vártam...de ez így fél óra után nagyon alulmúlta a várakozásaimat...ps2 szintû és stílusú játék...úgy nyomkodom el unalmamban a párbeszédeket meg a videókat,mint szél...nagyon nem gyõzött meg eddig...

1680*1050...felbontás beállítás...meg talán fényerõ...és slussz...semmi több képfinomítási skála!!
and behold....befutott az idei év utolsó várományosa számomra,januárig csak játszás...beszerzés szünetel😊
wedge31
Pc-re is ,jöhetnek a tapasztalatok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Xbox 360-ra már kijött!

Prince23
grebber
Aranylemezre került a game!!!

Prince23
Amerikában már dec. 16-án ki jön. Európába sajnos csak jövõre. Ausztráliába pedig még hamarabb jön ki mint USA-ban!

grebber

grebber
Csúszik a Rise of the Argonauts megjelenése.

Betegeskedik a Rise of the Argonauts debütálása, további rossz hír, hogy demóverzió nélkül hagynak bennünket.

Elúszott a Codemasters akció-szerepjátékának novemberi megjelenése, jelentették hivatalos csatornákon keresztül, várhatóan fejlesztõikkel együtt karöltve megpróbálják belepasszírozni a Rise of the Argonauts megjelenését a karácsonyi felhozatalba. Ígértük betartására mindössze néhány rövidke munkahét áll rendelkezésükre, hatalmas léptekkel közeledünk az ünnepi szezonhoz, így kis hazánkból is üzenjük nekik, tessék felkötni a gatyákat!

Sajnos a csúszás okait nem részletezték, így kizárólag sötétben tapogatózva keresgélhetünk terhelõ bizonyítékokat, ellenben érdemes megjegyezni milyen nehéz versenyhelyzetbe kerültek, ugye felesleges felemlegetnünk milyen orbitális szerepjátékok kényeztetnek bennünket mostanában? Ha már a Codemasters illetékesei kénytelenek voltak hivatalos sajtóanyagot kibocsájtani gyorsan hozzácsaptak kellemetlen bejelentésükhöz egy másik kínzó részletet. Ennek fényében lemondhatunk a Rise of the Argonauts demonstrációs verziójáról, a fejlesztõk állítása szerint teljesen felesleges 10-15 perces idõkorláttal rendelkezõ demót megjelentetni.

A Rise of the Argonauts névre hallgató akció-szerepjátékot a Liquid Entertainment elhivatott stábjának köszönhetjük, munkásságuk eredményét PC-n, Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken élvezhetjük.

info: Gamestar

wedge31
Nov 7 ha minden igaz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
A bitangok... 😄

Törölt felhasználó
A http://www.gamefaqs.com-ról hirtelen eltünt a megjelenése.
Pedig mára volt kiírva 😞
grebber

Pluskast
A baj csak ezzel az, hopgy nem õ volt a király....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Prince23
Ám okt. 30-án jön ki a játék amúgy