Rise of the Argonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csgj, frissítsd a hangkártya driveredet, hátha az megoldja. ha meg úgy se jön be, akkor uninstaláld a drivert. és így állitsd a hangeszközöknél PnP-re az hangot. Ez csak akkor van, ha nincs hangdriver.
Pár hétig így játszottam pl. a dirttel, mert már untam ezt a szoftveres beállításokat. Copjon le a Codemasters! 😄
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nekem a codemasterses játékoknál fullra átálla hangdriver valami gagyi hangzásra. Mindig le kell tegyem asztalra , és beáálítani a normális hangzást.
Javaslom tiltsd le a hangeszközöknél a szoftveres beállítását, és állítsd át hardweresre, tehát a windowsosra.
bár nekem megy szoftveres beállítással, csak mondom minden elsõ indításkor ki kell lépjek (vagy asztalra tenni) és a szoftveres hangeszközöknél be állítani a jó, normális hangzást
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Next PC upgrade: 2022
Aki angolul vette meg, annak várnia kell a magyar megjelenésre.
Hogy kell magyarrá átnevezni h a dialog is magyar legyen??
az INT nevû mappában mit kell tenni?
Lehet istenséget is választani pl...
eddig nem vagyok hanyatt esve tõle, majdnem olyan mint a Jade Empire. De legalább fele olyan jó lenne mint aWitcher játékmenetileg
a játékon belüli szövegek is magyarrá válnak gondolom,úgy már egy fokkal jobban érdekelne a történet
hol állítottad át?..regeditben nincs rá hivatkozás,iniben bütyköltél vagy merre?..mert láttam én is magyar lokalizációs mappát
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
1680*1050...felbontás beállítás...meg talán fényerõ...és slussz...semmi több képfinomítási skála!!
Betegeskedik a Rise of the Argonauts debütálása, további rossz hír, hogy demóverzió nélkül hagynak bennünket.
Elúszott a Codemasters akció-szerepjátékának novemberi megjelenése, jelentették hivatalos csatornákon keresztül, várhatóan fejlesztõikkel együtt karöltve megpróbálják belepasszírozni a Rise of the Argonauts megjelenését a karácsonyi felhozatalba. Ígértük betartására mindössze néhány rövidke munkahét áll rendelkezésükre, hatalmas léptekkel közeledünk az ünnepi szezonhoz, így kis hazánkból is üzenjük nekik, tessék felkötni a gatyákat!
Sajnos a csúszás okait nem részletezték, így kizárólag sötétben tapogatózva keresgélhetünk terhelõ bizonyítékokat, ellenben érdemes megjegyezni milyen nehéz versenyhelyzetbe kerültek, ugye felesleges felemlegetnünk milyen orbitális szerepjátékok kényeztetnek bennünket mostanában? Ha már a Codemasters illetékesei kénytelenek voltak hivatalos sajtóanyagot kibocsájtani gyorsan hozzácsaptak kellemetlen bejelentésükhöz egy másik kínzó részletet. Ennek fényében lemondhatunk a Rise of the Argonauts demonstrációs verziójáról, a fejlesztõk állítása szerint teljesen felesleges 10-15 perces idõkorláttal rendelkezõ demót megjelentetni.
A Rise of the Argonauts névre hallgató akció-szerepjátékot a Liquid Entertainment elhivatott stábjának köszönhetjük, munkásságuk eredményét PC-n, Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken élvezhetjük.
info: Gamestar
Pedig mára volt kiírva 😞
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”