427
-
Pio #107 Lehet állítani felbontást meg detail levelt? Hol? (mondjuk egyszer néztem végig felületesen a menüjét, szóval nem csoda, hogy nem vettem észre) -
Fbn Lx #106 amúgy grafikát lehet valamit állítani, a felbontáson meg a low detailban való indításon kívül?
mert én nem találtam ilyen menüpontot.
-
#105 A localization mappában van HUN fájl:D. Nem lehet valahogy magyarrá varázsolni?:D -
#104 Tényleg magyarul fog megjelenni? Mikor is? Februárban?:D -
#103 Ott tartok, hogy följutottam a hajómra, és elvileg Athenba kellene elmenni. De hogy? Az öreggel is beszéltem, az ott van a helyén, a skilleket kifejlesztettem amit lehet(Hadesz az Istenem:D). Hogyan tovább? -
#102 Nem. 4 isten van. Apolló, Hermész, Árész, és Athéna. Mindegyiknek különböző képességük van, illetve Apollont leszámítva mindegyikhez tartozik egy fegyver. Hermészhez kard Athénához lándsza és Árészhoz meg buzogány. Ezeket a képességeidet tudod fejleszteni. Ezeket küldetések által illetve a beszélgetések során választható kérdésekkel és válaszokkal tudod növelni. Általában minden szituációban 4 lehetséges válasz van mindegyik a fent leírt istenség egyik válasza. -
pbwin69 #101 Sziasztok!
Én most töltöm a játékot, de nem tudom h a videokártyám fogja-e bírni (Ati Radeon hd 3470) ? Mert elindítottam egy tesztprogramot, aminek az volt eredménye hogy minden ok, csak a videokártya a minimum értéket sem éri el. Szerintetek? -
#100 Pontosabban mien a fejlődési rendszer? mit kell fejleszteni? istenséget lehet választani? -
Fbn Lx #99 Ez eszméletlen egy játék... Egyszerűen nem lehet előle felállni.
Utoljára talán két évvel ezelőtt ha jelent meg olyan játék, ami ennyire heves érzéseket váltotta ki belőlem... Pedig azért figyelemmel kísérem a felhozatalt folyamatosan.
Szuper történet, egyedi megoldások, tetszik a harcrendszer, és nincs harcból túl sok, szóval nem lehet megunni... A fejlődési rendszer pont ideális egy akció rpg-hez. Grafikailag nem egy gyönyörűség, ennek ellenére sokszor lenyűgöz a látványvilága, fílinges a megvalósítás szinte mindenhol.
A kommentek, amit a társak hozzáfűznek a helyzetekhez, meg a szituációk, volt ami megnevettetett, meg volt, ami elgondolkodtatott...
Alapvetően - ha odafigyel rá az ember - sokat lehet belőle tanulni, rengeteg filozófikus dolgot, bölcseletet rejtettek bele.
Pan a legnagyobb arc =) -
adammmmmmm #98 Hát én a vidóak alapján valami olyanra számítok ahol sok a hent és nem diabló stílus de azért van benne rpg (fejlődés,beszélgetés,változik a történet döntések alapján). Bár a fejlődés az nem biztos mert videóban nem láttam. A Jade Empire jó volt csk rövid és kevés terület volt amit bejárhatsz. (kotor szintre számítottam) Felhúzott egy kicsit mikor nézem a játék végét és meglepődök hogy bazinagy térkép és alig 3 terület ahova el lehetett menni. -
#97 Nincs. -
mike01010101 #96 Neztem rola videokat. Csak ez a tavoli kulsonezetes iranyitas van? Kozelebbi kamera allitasi lehetoseg nincs? (gothic, witcher stb)
-
#95 Nem a játékkal van a gond. Azzal semmi bajom. Tényleg jó és fordulatos. Viszont épp a kentaurok földjén vagyok ahol az egyik boszorkánymestert kellene legyőznöm. Ha tegnap szó szerint ötvenszer nem futottam neki, hogy kinyírjam akkor egyszer sem. Egyszerűen nem lehet megölni. Vagy én vagyok a totál béna (ami inkább igaz) vagy a készítők a nagy barmok. -
dezsolti78 #94 Nincs ezzel a játékkal semmi gond. Jó sztori, akció, tényleg jó párbeszédek és nem utolsó sorban szép is. Ne az első fél óra után ítéljétek a játékot szarnak, haladni kell benne, és nem fogtok csalódni.
Sztem igényes munka.
-
#93 Hát igen ez nem rpg ,de nem is állitoták róla ,nekem is tetszik jó kis hent a storyról még nem sokat tudok mondani mert most kezdtem de eddig az se rossz. -
pzs #92 Sziasztok
Kb 1-2 órája nyomom , de csak rohangálok mint 1 hülyegyerek. Az elején volt 1 kis action , de most már kezdem unni. Lessz több harc vagy az egész game ilyen ? -
csgj #91 Én eddig nagyon élveztem... -.- Olyasmi, mint a Jade Empire, csak könnyedebben szerepjátékos. És persze a Jade Empire azért jobb ennél. De sztem korántsem olyan vészes, mint ahogy itt egyesek annak tartják. Az eleje kicsit uncsin hentelősnek indul, aztán később egyre jobb és izgibb lesz. A történet is klassz, meg fordulatos, és sok a jó párbeszéd. Csak hát mondom, a szerepjátékos részen lehetett volna még mit dolgozni. -
adammmmmmm #90 Ilyen szar lett? -
#89 Dögöljön meg az összes kurva anyjával az öszes faszfej aki csinálta ezt a hugyhalmazt -
#88 Vazze ,nem is olyan rossz ez nem kell sokat várni töle és akkor szórakoztató ,ráadásul mindig is birtam a látványos kivégzéséket és az van itt böven.
Rengeteg skill van ha jól számolom 100 de a hotkeyeket nem találom. -
#87 Jaj baszki miért nem angliába születtem most tolhatnám a gamet ahelyett hogy várom a magyar verziót :( -
csgj #86 Amikor támad, tartsd magad előtt a pajzsod, mert olyankor lehetetlen megsebezni. Aztán mielőtt hátrálna, gyorsan be kell vinni neki egy-kettőt. (Bár valószínű, hogy csak egy lesz belőle :P) Kicsit lassú ezzel a folyamatos védekezéssel, de így győzni fogsz. Akarom mondani.. mindegy, majd meglátod xD -
Melkon666 #85 Valaki tudna tippeket adni Achilles lezúzására? -
#84 Javaslom hogy azonnal töröld le a kodec packszarokat :)))))
Dvx vagy dvd-re használj egy lejátszót, és kész.
Máskülönben Egyes játékokat különben is zavarja a kodec.
-
csgj #83 Nah, közben kiderült, hogy játék közben teljesen normális a hang. Csak az átvezető videóknál pocsék... azaz szaggat meg akad. Úgyhogy nem a hangkártyával van a gond. Sokkal inkább vmi video codec a hibás... De azért így is tudok vele játszani, mert annyira nincs sok átvezető video. Csak hát jó lenne, ha azoknál is minden okés lenne :P -
csgj #82 Akkor nekem miért rossz?! :P -
xido #81 azzal nyomtam,alaplapi és annyi baj volt a hanggal,hogy az elején a videónál késett kicsit,de zajmentes volt -
csgj #80 Igen, a dokumentumos mappájában van vmi liquidengine fájl.
Btw, ki játszik vele Realtek AC97-es hangkártyával? Csak mert asszem ez az FMOD hangcucc (amit a game támogat) a problémás nálam... ami miatt beakad a hang. -
ricsa008 #79 grafikán lehet valamit állítani? nincs esetleg valami szerkeszthető file? -
csgj #78 Lol, ma már el sem indul... hibaüzenet, és kész. -
csgj #77 Áh, nem uninstallálom a hangkártya drivert! :O Csak azt nem vágom, hogy milyen hangeszközöknél van olyan beállítás, ami neked be szokott válni -.- Nemtom hol, melyik beállításokra gondolsz... -
#76 Allies trailer
csgj, frissítsd a hangkártya driveredet, hátha az megoldja. ha meg úgy se jön be, akkor uninstaláld a drivert. és így állitsd a hangeszközöknél PnP-re az hangot. Ez csak akkor van, ha nincs hangdriver.
Pár hétig így játszottam pl. a dirttel, mert már untam ezt a szoftveres beállításokat. Copjon le a Codemasters! :D -
csgj #75 Mi, ezt hol lehet állítani? -
#74 Úristen!
addig nem várunk -
#73 hehe :D -
#72 Ez nagy Codemasters hiba! Hangkártya driver függő szte.
Nekem a codemasterses játékoknál fullra átálla hangdriver valami gagyi hangzásra. Mindig le kell tegyem asztalra , és beáálítani a normális hangzást.
Javaslom tiltsd le a hangeszközöknél a szoftveres beállítását, és állítsd át hardweresre, tehát a windowsosra.
bár nekem megy szoftveres beállítással, csak mondom minden első indításkor ki kell lépjek (vagy asztalra tenni) és a szoftveres hangeszközöknél be állítani a jó, normális hangzást
-
#71 Hát ez tényleg nem a legjobb lett. :/ A Jade Empire köröket ver rá, de mondjuk túlzottan nem is hasonlít. Egyáltalán meg lehet halni benne? Még életerő csík sincs. -
csgj #70 De nem igaz, így nem lehet vele játszani! :S Már videókarit is frissítettem, vírusirtót is kikapcsoltam, de nem jó... Játszam hang nélkül, vagy WTF?! -
Lord Zax #69 Szerintem nagyon szuper játék, szép grafikája van, és a történet is jó, izgalmas. Nálam nem akadt semmi, tökéletesen fut. -
csgj #68 Nálam akad a hang -.- Igen, nem a játék akad, hanem csak a hang. Rögtön a kezdő videóban a varjú hangja beakad, és a game folyamatosan csak a károgás hangját játsza le "-.- Hardweres gyorsítást levettem, de úgysem jó. Eléggé kiakasztó...