Rise of the Argonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hiszem elakadtam 😊 mert most a hajón vagyok de nem történik semmi nem indul sehova vagy nem is kell neki?és ott van az az argos aki csak áll és miért nem kormányozza azt a hajót valahova. na szóval itt mit is kell csinálni?légyszi segítsetek!köszi
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
kéne egy kis segítség, hogy kell megölni Peliást(asszem ez a neve), mert nekem csak repked ide oda és nem tom sehogyse leszedni :S<#help>#help>
Én meg ma bemagyaráztam magamnak, hogy lehet, hogy elindít a Codemasters egy ilyen vonalat is és ki fog adni évente-kétévente hasonló jellegû mitológiai RPGket. Hejj, de szép is lenne, ha igaz lenne... Téma az lenne dögivel annyi biztos 😊 Persze valószínûleg csak álmodik a nyomor... 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A helyszínek pedig:
1. szülõfölded, a történet kezdete
2. az orákulum, a feladat letisztázása: össze kell szedni a négy isten 1-1 leszármazottját, és el is mondja, hogy hol keress közülük 3at. Ez a három helyszín látogatható meg random sorrendben:
3/a. Árész leszármazottja, Mükéné városa. Itt jól elkülöníthetõ a város illetve az aréna.
3/b. Hermész leszármazottja, a kentaurok földje, ez egy viszonylag egységes terület.
3/c. Athéné leszármazottja, a "megfagyasztott" falu és Medusa története. Itt jól elkülönül a kinti rész ami aztán kibõvül egy szellemvilággal és a templomban való kalandozás.
Nagyon, nagyon fura, hogy ebbõl a 3ból csak az egyikre emlékszel, mivel mindegyik egyenként több órányi kalandozás.
4. Ha a három utód megvan visszamész az orákulumhoz aki elmondja, hogy Apolló utódját nem kell keresned, mert õ is Apolló utódja és elmondja a további teendõket...
5. Tartarosz, az aranygyapjú megszerzése.
6. közben a Blacktongues lerohanta szülõföldedet ezért visszamész az immár lángokban álló palotába ezzel adva keretet a hõseposznak.
Tényleg nagyon furcsa, hogy Neked így kimaradt két helyszín az emlékeidbõl, hisz minden helyszín a maga módján teljesen egyedi, az õket benépesítõ lényeg is különbözõek és mindegyiken egymástól homlokegyenest eltérõ feladatokat kell elvégezni a cél érdekében, tehát nagyon fura, hogy így összemosódott Benned a történet. Persze az is lehet, hogy csak nem értetted meg teljesen a történéseket, akkor nem szóltam.
A játék hossza: ha végigolvastad rendesen a beszélgetéseket, megcsináltál minden mellékküldetést, akkor a korábban megbeszéltek alapján elvileg nagyjából 14-20 óra között kellett kijönnöd attól függõen, hogy mennyire rohantál. Ez egy szerepjátékhoz képest gyenge közepes, egy átlag mai játékhoz képest hosszú. Én személy szerint még nagyon hosszan játszogattam volna vele. Sajnos kiegre, folytatásra esély sincs szerintem 😞 Azért bízzunk benne, hogy a következõ év is tartogat majd ehhez hasonló kellemes meglepetéseket, bár én nem nagyon hallottam még jövõre PCre megjelenõ szerepjátékról (persze amennyit én olvasok ilyen jellegû híreket nem is csoda... 😄 )
Mind1, mostanra már végigvittem a gamet, szal😊
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Medusa elõtt mikor vitázni kell a palival, ott ha a kérdéseire rosszul válaszolok mi történik? Mert én jól válaszoltam mindre, de kíváncsi vagyok ha rossz let volna akor milett volna? Meg utána lévõ vitába ha õ nyeri meg mind a 3-at.
Meg hogy kell a hajót irányítani? Mert sikerült elindulnom vele , de nemtudom hogy lehetett volna kilogikázni azt.
lándzsadobás: nyomod a spec attackot+dodge(style 2ben: altGr+right shift)
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Tóm, h akkor kell, miután blokkoltam a lézersugarát, de hiába nyomkodom az I betüt(style 3 a controllsnál nálam) nem akarja eldobni...
PLS help!
lándzsadobást kipróbálom
Lándzsadobás:
kontrolleren ugyan úgy nyomva kellett tartani a módosítógombot, mint a mace földbecsapásnál, csak míg mecenél a kis/nagy támadás gombot kellett nyomkodni a lándzsadobásnál ha jól emlékszem, akkor a powerblock gombot kellett. Vagy a dodge-t. De azt hiszem inkább az elõbbi. Reméljük valaki majd jön és beírja, billentyûzeten hogy kell, mert lövésem sincs.
Medusa-t hogy kell kinyirni? Addig rendben hogy lekapod a 4 fejet és a pan kölök bezárja a lyukakat..Azután essek neki az aranyszobornak? Vagy még 1-2x meg kell ölni a fejeket? Segítsetek léci
THX
ÉS hogyan üssem meg lándzsával amikor fel se érem 😄
Elmegy a lézerpajzsa ott vagyok alatta kapkodok a lándzsával de csak egyenesen szúr nem felfele :S
Aki tud segítsen elõre is köszönöm
Üdv Tisi
A kard életerõnövelését nem látod sehol teljesen precízen, igazából bebizonyítani se nagyon tudom, hogy tényleg növeli, mert nincs számszerûsítve a dolog. Szerintem abban látszik a növelés, hogy bár a HPcsíkod ugyan akkora, de egy adott ütés kevesebbet vesz le belõle. Ebben a játékban igazából a "tápolós" szerepjátékelemek, tehát a karakter statjai és az ehhez hasonló dolgok teljesen elnagyoltan vannak csak jelen, ha egyáltalán jelen vannak, mert a HP-n és a talentoláson kívül semmi ilyesmi nincs is igazából.
1. fázis
A koponyák mindig körülötted jelennek meg és egyenesen haladnak elõre. Annyi a teendõd, hogy kimászol közülük és a koponyakörön kívül se állsz egy vonalba egyikkel se.
Ezenkívül egy lézertámadása van, ezt blockkal lehet megfogni és közvetlenül utána pár másodpercre leesik a pajzsa. Ez az egyetlen lehetõség arra, hogy megtámadd, mégpedig a lándzsával lehet megdobni, másképp nem lehet sebezni.
2. fázis
Ilyenkor a lézert leváltja apró energianyalábokra, vagy mikre. Ezeket blokkolással felfoghatod, ekkor körülötted kezdenek el lebegni. Oda kell mászni alá, amíg körülötted vannak a kis energiabogyók és power blockkal neki kell vágni õket.
Viszont most meg ott akadtam el hogy bejutottam oda ahol a feleségem fekszik vagyis a lehendõ de viszont ott van az a röpködõ mukso és sehogy se tudom megütni :S a koponyákat kikerülõm utána küld valami varázs csíkot felém utána meg hiába megyek oda nem tok vele mit kezdeni :S
Elõre is köszönöm a segítségeket
Üdv Tisi
Meg van olyan hogy pl. kard növeli az életem, de én azt hol látom ?
Amúgy nagyon tetszik a játék, és még csaták nem is voltak igazán😊 Zenéje meg eszméletlenül jó, akár a történet is eddig.
egyébként hagyd, õ csak mama2.
Nem tudom sajnos, hogy hol akadhattál el vagy mi lehet a gond. Nézz körül, beszélgess a faluban mindenkivel, beszélgess az összes szellemmel is a terepen.
Illetve ha a térképen nincs aranyszínû pötty bal felül a listánál akkor menj a végére, mert ha több pötty van, mint amennyit ott bal felül ki tud tenni, akkor nem látszik az, amelyik nem fér el.
De viszont a szikla mögé így se tudok bemenni :S
Hogy éred hogy üssek rá a fegyveremel nem tudom elõvenni hogyha nincs harc.
Megtudnátok nekem mondani a Kentaurok szigetén a nagy sziklát hogyan kell kinyitani? Mert arra jelöl utat csak nem tudok bemenni a szikla miatt:S
Elõre is köszönöm a segítséget
Üdv Tisi
Köszönöm szépen😊
Néha jön feléd egy "földcsík", azt nem lehet kikerülni, hátra kell futni elõle. Ha küldi, akkor közvetlenül a hátracsapásod után küldi.
Ha így se sikerül, akkor vedd könnyebb fokozatra.
Most már a Kentaurok szigetén zúzok és eddig semmi gond, kösz a tanácsot. Ha nem segítesz már töröltem volna, úgyhogy mégegyszer köszi😄
Egyrészt a topiknak nincs is gazdája, tehát az égvilágon senki nem fog itt moderálni (annak az esélye, hogy random moderátor pont egy ilyen nulla forgalmú topikban tûnjön fel egyenlõ a zéróval).
Másrészt nem is hiszem, hogy intelligens moderátor egy ilyen dolgot reklámnak minõsítene. Ez egy nonprofit, kizárólag az emberek játékválasztását segítõ, õket szórakoztató tesztvideó ami ráadásul konkurenciát se termel az SG oldalnak. Ez körülbelül az a szint, mintha valaki a GTA topikban megkérdezné, hogy hogy kell megcsinálni XY küldetést amire valaki belinkelne egy youtube videót a küldetésrõl, amit õ töltött fel és letámadnák, hogy reklámoz.
De persze minden ember más és más, ha a GTAsoknak fáj, hogy valaki csak úgy csinál nekik egy ilyen videót, akkor egészségükre, végülis azt csinálnak, ami jól esik nekik 😊
Bár ahogy elnézem az AVATAROD rájöttem miért van. 14 topicba írtam a megjelent magazint és egyedül a GTA IV-bõl bannoltak. 😊
Boldog Karácsonyt és jó játékot mindenkinek mert ez egy szerintem is jól sikerült játék.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Szóval némileg random az egész, de a lényeg, hogy csak beszélgetésnél jön elõ és ha valahol elõjött már legalább kétszer, akkor se kell félni, mert akkor tovább kell nyomni azt az egy mondatot és kész.
Nekem amúgy csak Mükénében jelentkezett a gond, de másnak máshol (is).
Illetve ha nagyon sûrûn jelentkezik, akkor ha a start menübõl low detaillal indítod a játékot az elvileg javít a helyzeten. Emiatt vannak amúgy olyan sejtések, hogy valami memóriakezelési dolog miatt jelentkezik, de ez csak találgatás.
Mindig máshol jön elõ. De tényleg beszéllgetés közben....
Általában ugyan ott jelentkezik és beszélgetés közben, szóval ha ismét ott vagy, ahol kidobott akkor azt az egy szöveget skippeld el és minden megy tovább.
Nekem a játék alatt összesen 3szor fordult elõ, de olvastam olyanról, akinek egyszer se és olyanról is akinek rengetegszer.