Rise of the Argonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jelenlegi Humble Weekly Sale-ben 1 dollárért kapható a játék több más játékkal egyetemben.
RÉSZLETEK
gondolom a nejare vagy kiaffenét kellene kin yírni, de merre találom ?
space-ra a config style-ok között lehet választani 1-3, de egyénileg sehogyan sem tudom beállítani. pedig alul ott van hogy reset to defaults, szóval elméletileg kellene hogy lehessen állítani...
vmi 5let ?
"Na elérhetõ a teljes fordítás:
Alap fordítás telepítõvel: http://data.hu/get/3053614/Rise_Of_The_Argonaust_HUN.exe.html
Videók, átvezetõk, betöltõ ablakok:
http://addat.hu/492b9350/Movies.rar.part00000.html
http://addat.hu/113b2767/Movies.rar.part00001.html
http://addat.hu/96b3ff5b/Movies.rar.part00002.html
http://addat.hu/5404c425/Movies.rar.part00003.html
http://addat.hu/38120893/Movies.rar.part00004.html
Telepítés: elõször telepítitek az alap fordítást a játék fõmappájába, aztán ezeket a partokat egyesítitek total commanderrel vagy hasonlóval, az így kapott fájlt át nezetiket pl Movies.rar-ra kicsomagoljátok 7zippel, vagy Winrarral vagy egyébbel. Felcserélitek a LiquidGame\Movies mappában lévõ mappában lévõ bik fájlokat és játszotok.
A videók feltöltésért köszönet Longsfield-nek."
Qwerty4
nem tudom benéz -e még vki a topicba, de megkérdezem: hogy lehet megtalálni vagy aktiválni azt a bizonyos titkos szigetet? (Artemis/Varonas?)
A játékfolderbe találok erre vonatkozó fájlokat, viszont a játékban sehogy sem jelenik meg ez a pálya. Van rá megoldás?
Elõre is kösz a választ.
Pedig eddig szinte minden csata és boss simán ment...
Qwerty4
Qwerty4
De itt életerõcsík nincs?Semmi?Végigcsináltam pár csatát, de még lehetõségét sem láttam, hogy elpatkoljak.És hol, mikor kell a karaktert tápolni?<#conf>#conf>
Azt sem értem miért akadozik néha...de erre nem kérek választ, megoldom én valahogy.
Qwerty4
Nekem van egy nagyobb gondom,megvettem eredetibe a játékot feltelepítettem és indítás után lefagyott.A második indításra már a menübe beengedett de utánna megint lefagyott.egyszerûen nem tudok vele játszani.Légyszi valaki segítsen.Elõre is Köszönöm!!
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
letöltöttem a játékot, viszont az iso fájlban (Reloaded) található crack vírust tartalmaz (vmi trójai). Tudnátok küldeni olyan hivatkozást, ahonnan "egészséges" cracket szedhetek le?
tarmajom (kukac) citromail.hu
Elõre is kösz.
Amúgy hála a szaksajtónak nem hinném, hogy sikeres lett a játék szóval nem sok esélyét látom a folytatásnak. :(
Hogy miért húzták le? A fene se tudja. Talán valami akció hacknslashre számítottak sok tápolási lehetõséggel, elvégre a számítógépes "szerepjátékok" nagy része annyiból szerepjáték, hogy össze lehet benne szedni a jobbnál jobb felszereléseket és képességeket. Elég sokat témázgattunk errõl itt a kommentek között, van néhány igen durva wall of text is... :D
Érdekes boss-harc volt, de valahogy mégsem tetszett...
Maga a játék viszont nagyon. Elkapott a hangulata, és gyorsan végigjátszottam :)
Már csak azt nem értem, hogy az ún. "szaksajtó" miért húzta le annyira ezt a játékot. De szinte mindenhol, ahol olvastam róla. Annál mindenképpen többet ér, mint amennyit a gamerankings mutat...
Ami tetszett benne:
- érdekes történet, ösztönöz a végigjátszásra,
- a grafika szerintem remek (bele lehet kötni, de az összkép akkor is szép és hangulatos),
- a harc - eleinte idétlenségnek tünik, de érdemes megtanulni a finomságokat, a védekezést, az elugrásból támadást stb., és akkor kifejezetten élvezetes,
- a párbeszédek nagyon sokszor unalmasak és mesterkéltek, de valami zseniális húzás, hogy milyen morális döntéseket kell meghoznunk sokszor... bizony elég sokat egyaltam néhány döntésnél, hogy vajon a való életben mit válaszolnék... és az a szép, hogy nincs jó vagy rossz választás (legalábbis nem sugallják elõre), viszont nagyon átjön egy-egy döntés valódi súlya...
- nagyon okos gondolat volt, hogy hõstetteinket fel tudjuk ajánlani az isteneknek, akiktõl különbözõ skill-eket és varázslatokat kérhetünk cserébe... egy mitológiai témájú játékban ezt jobban meg sem lehetett volna oldani!
Ennyi jut most eszembe :) Szivesen látnék további részeket ebben a stílusban, amik szintén egy-egy mondát vagy mitológiai történést dolgoznak fel!
1. fázis: ilyenkor lézersugárral támad, ezt kiblokkolod utána beléhajítod a dárdát.
2. fázis akkor kezdõdik, amikor lila lövedékeket kezd rád lõni. Ezeket blokkold le és várd ki, hogy hagyja abba a repkedést. Ilyenkor rohanj oda hozzá és verd agyon amivel akarod.
Ja és az Athénés kivégzés a legvagányabb a végén :)
Eddig az egész játékon úgy verekedtem magam át, hogy összesen 2-3 alkalommal fogtam padlót, de Pelias-al nem boldogulok... Hiába dobálgatom a lándzsát, csak a pajzsát találja el, és nem ereszkedik le a földre... :S
Mondjuk ez a boss nem is rémlik pedig nem hiszem, hogy kihagytam volna csak nem vált maradandó élménnyé :)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
0x018767c2 címen található utasítás a 0x000000001 memóriacímre hivatkozott stb..stb.. nekem is valami memoria kehe van!
most lekapcsolom a magokat megnézem mi lesz..
te jutottál valamire??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Felraktam ma a játékot, és olyan problémám lenne, hogy ugye elkezdõdik a game, és ugye futni kell a nyilas csóka felé. Ez meg is volt, bemegyek a terembe, és ahogy vége az videónak jönnek rám az ellenfelek, és elkezd forogni körbe-körbe a kép...rohadt idegesítõ. Nem lehet leállítani. Csak ideiglenesen, ha izomból húzom az egeret az ellenkezõ irányba.
Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszi,
Jason
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mérget azért nem vennék rá, mert nem a magyarítottal játszottam... :(
Ha valaki betévedne ide segítene? Elakadtam ott amikor az aréna után valami gólyát kell megkeresni vagy nemtudom hogyérti de azt írja.
"
Szia!
Más hibával én személy szerint nem találkoztam és nem is olvastam, hogy lenne bármi komoly. Azt hiszem egy helyen volt egy olyan apróság, hogy az egyik karakter kétszer mondott el egy szöveget. Én ennyivel találkoztam.
Illetve minden harcnál "láthatatlan fal" veszi körbe a harcra kijelölt területet és máshol is bele lehet futni láthatatlan falba, ami mondjuk nem hiba, de sokan nagyon utálják ezért szólok róla.
A fagyós hiba pedig nagyon változatos mennyiségben fordul elõ. Van, akinek egyáltalán nem, van, akinek pedig akár óránként is. Azért a többségnek ritkábban szerencsére. Illetve ha sûrûn kapod, akkor felmerült pár "népi orvosság". Valószínûleg nagy részük csak babona, de ezekkel érdemes próbálkozni:
1. safe mode-ban indítani a játékot
2. ablakban futtatni a játékot
3. Feladatkezelõben beállítani, hogy csak egy CPU magot használjon a játék (ha több van)
4. ha >=2 gigaramod van, akkor kikapcsolni a virtuális memóriát.
5. ha <=1 gigaramod van, akkor bekapcsolni a virtuális memóriát.
6. minden lehetséges dolgot zárj be futtatás elõtt.
7. ne alttabolj játék közben.
"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord