427
 • Pio
  #427
  Sziasztok!

  A jelenlegi Humble Weekly Sale-ben 1 dollárért kapható a játék több más játékkal egyetemben.
  RÉSZLETEK
 • steweee
  #426
  a kentaurok és szatírok szigetén mit kell csinálni azután hogy találkozok hermésszel ? alma megesz, táborba visszamegy, hajóra felszáll..

  gondolom a nejare vagy kiaffenét kellene kin yírni, de merre találom ?
 • steweee
  #425
  na én csak most próbálm ki, nagyon tetszik, de elrontja a játékélményt az irányítás.

  space-ra a config style-ok között lehet választani 1-3, de egyénileg sehogyan sem tudom beállítani. pedig alul ott van hogy reset to defaults, szóval elméletileg kellene hogy lehessen állítani...

  vmi 5let ?

 • Qwerty4
  #424
  Gora hozzűszólását idézem a http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ oldalról:

  "Na elérhető a teljes fordítás:

  Alap fordítás telepítővel: http://data.hu/get/3053614/Rise_Of_The_Argonaust_HUN.exe.html

  Videók, átvezetők, betöltő ablakok:

  http://addat.hu/492b9350/Movies.rar.part00000.html
  http://addat.hu/113b2767/Movies.rar.part00001.html
  http://addat.hu/96b3ff5b/Movies.rar.part00002.html
  http://addat.hu/5404c425/Movies.rar.part00003.html
  http://addat.hu/38120893/Movies.rar.part00004.html

  Telepítés: először telepítitek az alap fordítást a játék főmappájába, aztán ezeket a partokat egyesítitek total commanderrel vagy hasonlóval, az így kapott fájlt át nezetiket pl Movies.rar-ra kicsomagoljátok 7zippel, vagy Winrarral vagy egyébbel. Felcserélitek a LiquidGame\Movies mappában lévő mappában lévő bik fájlokat és játszotok.

  A videók feltöltésért köszönet Longsfield-nek."
 • kunszabi10
  #423
  sziasztok. Sajnos nekem angolul van meg, feltudnátok rakni a lemezen lévő hun mappát, hogy le tuggyam tölteni? Előre is köszönöm
 • tarmajom
  #422
  üdv.
  nem tudom benéz -e még vki a topicba, de megkérdezem: hogy lehet megtalálni vagy aktiválni azt a bizonyos titkos szigetet? (Artemis/Varonas?)
  A játékfolderbe találok erre vonatkozó fájlokat, viszont a játékban sehogy sem jelenik meg ez a pálya. Van rá megoldás?
  Előre is kösz a választ.
 • Indigo
  #421
  Lehet jobban jársz, mert a főboss sokkal frusztrálóbb...
 • Qwerty4
  #420
  Már mindegy, nincs kedvem többet ezzel bajlódni.
 • Indigo
  #419
  Én is párszor padlót fogtam, mire megcsináltam. Elég "intenzív" boss harc, de valójában nem nehéz. Csak kaszabolni meg kikerülni kell folyamatosan. Kicsit primitív, dehát ilyen az egész játék harcrendszere is...
 • Qwerty4
  #418
  Elszakadt a cérna a Medúzánál.Nincs türelmem hozzá.
  Pedig eddig szinte minden csata és boss simán ment...
 • Qwerty4
  #417
  Hát azért vannak jól meghatározott RPG elemek, aminek köszönhetően beazonosítható a stílus. :)
 • Pio
  #416
  Kinek mi számít RPG elemnek... :)
 • Qwerty4
  #415
  OK. :)

  Gondoltam, hogy nem hemzseg RPG elemekben a játék, de hogy ennyire nem...
 • Indigo
  #414
  Elpatkolni nem is nagyon fogsz, legfeljebb nagyon húzós helyzetekben. Karaktert tápolni a menüben tudsz, vagy megkeresed a négy isten szentélyét a hajó végében, hőstetteket kell fölajánlanod az isteneknek, cserébe valamilyen képességért. Ez nem klasszikus RPG (sőt, egyáltalán nem az), úgyhogy ilyen jellemzőket ne nagyon keress :)
 • Qwerty4
  #413
  Én is kipróbáltam a mai nap.Hát, nagyon konzolos, így nem a legjobb.

  De itt életerőcsík nincs?Semmi?Végigcsináltam pár csatát, de még lehetőségét sem láttam, hogy elpatkoljak.És hol, mikor kell a karaktert tápolni?

  Azt sem értem miért akadozik néha...de erre nem kérek választ, megoldom én valahogy.
 • wigec
  #412
  Sziasztok!!

  Nekem van egy nagyobb gondom,megvettem eredetibe a játékot feltelepítettem és indítás után lefagyott.A második indításra már a menübe beengedett de utánna megint lefagyott.egyszerűen nem tudok vele játszani.Légyszi valaki segítsen.Előre is Köszönöm!!
 • Taylor10
  #411
  sziasztok.valaki elküldené nekem a magyarosítását vagy a magyar nyelvi fájlt???előre is köszönöm.
 • steweee
  #410
  nagyon kevés hozzászólás érkezett hozzá. pedig elnézve nem is lehet rossz. letöltöm és kipróbálás után meglátjuk ....
 • gio1969
  #409
  Az nem trójai,csak annak érzékeli a vírusirtód.Én Avira-t használok,és kb minden crack fájlra,meg keygenre azt írja,hogy trójai.Tedd fel nyugodtan.
 • tarmajom
  #408
  Sziasztok,
  letöltöttem a játékot, viszont az iso fájlban (Reloaded) található crack vírust tartalmaz (vmi trójai). Tudnátok küldeni olyan hivatkozást, ahonnan "egészséges" cracket szedhetek le?
  tarmajom (kukac) citromail.hu
  Előre is kösz.
 • Pio
  #407
  Nincs mit - ezúttal szó szerint :D

  Amúgy hála a szaksajtónak nem hinném, hogy sikeres lett a játék szóval nem sok esélyét látom a folytatásnak. :(

  Hogy miért húzták le? A fene se tudja. Talán valami akció hacknslashre számítottak sok tápolási lehetőséggel, elvégre a számítógépes "szerepjátékok" nagy része annyiból szerepjáték, hogy össze lehet benne szedni a jobbnál jobb felszereléseket és képességeket. Elég sokat témázgattunk erről itt a kommentek között, van néhány igen durva wall of text is... :D
 • Indigo
  #406
  Túl sokáig írtam, de azért köszi ^^
 • Indigo
  #405
  Csak sikerült legyaknom :)
  Érdekes boss-harc volt, de valahogy mégsem tetszett...

  Maga a játék viszont nagyon. Elkapott a hangulata, és gyorsan végigjátszottam :)

  Már csak azt nem értem, hogy az ún. "szaksajtó" miért húzta le annyira ezt a játékot. De szinte mindenhol, ahol olvastam róla. Annál mindenképpen többet ér, mint amennyit a gamerankings mutat...

  Ami tetszett benne:
  - érdekes történet, ösztönöz a végigjátszásra,
  - a grafika szerintem remek (bele lehet kötni, de az összkép akkor is szép és hangulatos),
  - a harc - eleinte idétlenségnek tünik, de érdemes megtanulni a finomságokat, a védekezést, az elugrásból támadást stb., és akkor kifejezetten élvezetes,
  - a párbeszédek nagyon sokszor unalmasak és mesterkéltek, de valami zseniális húzás, hogy milyen morális döntéseket kell meghoznunk sokszor... bizony elég sokat egyaltam néhány döntésnél, hogy vajon a való életben mit válaszolnék... és az a szép, hogy nincs jó vagy rossz választás (legalábbis nem sugallják előre), viszont nagyon átjön egy-egy döntés valódi súlya...
  - nagyon okos gondolat volt, hogy hőstetteinket fel tudjuk ajánlani az isteneknek, akiktől különböző skill-eket és varázslatokat kérhetünk cserébe... egy mitológiai témájú játékban ezt jobban meg sem lehetett volna oldani!

  Ennyi jut most eszembe :) Szivesen látnék további részeket ebben a stílusban, amik szintén egy-egy mondát vagy mitológiai történést dolgoznak fel!
 • Pio
  #404
  A koponyákat mindig el kell kerülni. Köréd teremti őket és van pár másodperced kirohanni közülük, amúgy meg:

  1. fázis: ilyenkor lézersugárral támad, ezt kiblokkolod utána beléhajítod a dárdát.

  2. fázis akkor kezdődik, amikor lila lövedékeket kezd rád lőni. Ezeket blokkold le és várd ki, hogy hagyja abba a repkedést. Ilyenkor rohanj oda hozzá és verd agyon amivel akarod.

  Ja és az Athénés kivégzés a legvagányabb a végén :)
 • Indigo
  #403
  Valaki tud valami hasznos tippet adni, hogy lehet legyőzni a főboss-t?
  Eddig az egész játékon úgy verekedtem magam át, hogy összesen 2-3 alkalommal fogtam padlót, de Pelias-al nem boldogulok... Hiába dobálgatom a lándzsát, csak a pajzsát találja el, és nem ereszkedik le a földre... :S
 • Pio
  #402
  KOMPLETT VÉGIGJÁTSZÁS
  BOSSTAKTIKÁK
 • elron
  #401
  Leggyengébb fokozaton vagyok, abszolút Apollón, van gyógyításom. Én vagyok béna, ez van. Nekem nem megy a fürkész ipse, 12. halálnál feladtam, asszem nem játszom vele többet, de köszi a tanácsot.
 • Pio
  #400
  Vegyétek gyengébbre a nehézségi fokozatot és tanuljatok meg minél előbb egy gyógyító képességet (emlékeim szerint én a Healing Beacont tanultam meg talán Apollótól). Így emlékeim szerint az utolsó bosson kívül minden simán ment elsőre.
  Mondjuk ez a boss nem is rémlik pedig nem hiszem, hogy kihagytam volna csak nem vált maradandó élménnyé :)
 • elron
  #399
  Melyik cheat oldalon találtatok az argonautákhoz használhatót?
 • elron
  #398
  Hát jó...Csak vérbecsületesen akartam megoldani, mint Athene:))))Az NWN2-ből is akkor lett elegem, amikor modul nélkül nem ment a vége. Jól van ez így? Meg aztán...Asz'tem erre is való a fórum.
 • Pluskast
  #397
  Használj cheat-et és akkor nem kell fáradnod ilyen kérdésekkel
 • elron
  #396
  HI! Ha vki esetleg nem szarja le:)))), Tartaroszban hogy kell lenyomni izomagyfürkészt?:) Oké, kicselezni a fekete leveket, mert attól azonnal halál, aztán egy ugrással izomagy felé venni az irányt, s ha nem görcsöl az ujjam, akkor tovább ütni, de utána újra jön a fekete letykó...Ki ilyen villámvili? Ötlet?
 • Narxis
  #395
  Köszönjük a hasznos információt!
 • elron
  #394
  Beszélgetek magammal:)))Megoldottam Nessust:))))))))))))Ha valakit érdekel még: amíg nem merít a szellemvilágból, ütni kell. Aztán kb. 3 menettel leverhető. Földrengéssel hátralök, akkor azonnal jobb oldalra kell futni és a szélén haladni előre, kevés szellem varjú érint. Nekem nagyon hasznos Apollón, mert erős a védelmem, tehát pajzzsal előre! Ot két csapás a szellem mantikor és gyorsan ütni Nessust. Namost, csak a halál varjak tudnak életet szívni, ezért oldalra futáskor Apollón adományát varázsolni(gyógyító tűz) és nekem teljesen visszaállította az életerőm, miközben pajzzsal folyamatosan védekeztem. Ezután minden kezdődik elölről. Három menettel sikerült levernem, ez három életerő varázslatot jelent, tehát idő. Nekem ez bejött, ha segít valakinek. Jó játékot tovább!
 • elron
  #393
  Üdv, valaki! Bár másnál is olvastam a Nessus problémát, ketten sem bírjuk kinyiffantani. A hollók nyírnak ki. Hiába védekezünk. Én inkább Apollón párti lettem, jobb a védelmem, másikunk Árész és üt, mint állat. De még Nessus közelébe sem lehet jutni, amikor beidézi az élőhalottakat, mert azok nyírnak ki. Kérdés: elfogynak egyszer? Pedig a legkönnyebb szinttel játszunk. Pedig már százkarú csajt is legyőztem, életben maradt mindkét társam. Itt azonnal meghal mindkettő, én nemsokára. Legalább biztasson valaki,hogy van valami trükk, mert a gorgó csajnál is volt, ott értelmes a harc, tudni, melyik csápokat kell levágni és honnan lehet újra életre kapni. Nessus azért fura...Help valaki!!!!!
 • ropi88
  #392
  Kijátszottam! azért egyszer megéri végigtolni a játékot
 • deicide
  #391
  Üdv..

  0x018767c2 címen található utasítás a 0x000000001 memóriacímre hivatkozott stb..stb.. nekem is valami memoria kehe van!
  most lekapcsolom a magokat megnézem mi lesz..

  te jutottál valamire??
 • Jasongg
  #390
  Üdv!
  Felraktam ma a játékot, és olyan problémám lenne, hogy ugye elkezdődik a game, és ugye futni kell a nyilas csóka felé. Ez meg is volt, bemegyek a terembe, és ahogy vége az videónak jönnek rám az ellenfelek, és elkezd forogni körbe-körbe a kép...rohadt idegesítő. Nem lehet leállítani. Csak ideiglenesen, ha izomból húzom az egeret az ellenkező irányba.
  Valaki tudna segíteni?
  Előre is köszi,
  Jason
 • Pio
  #389
  ITT VAN Mükéné végigjátszás, igaz sajnos angolul. Ha nem megy az angol akkor mondjad meg pontosan a kveszt nevét vagy próbáld meg beazonosítani és lefordítom, hátha az alapján beugrik. Sajnos a többség elég rég játszott a játékkal ezért nem emlékszünk rá :(
 • KaszaN
  #388
  Hát nemtudom...én már napok óta fel alá mászkálok de nemtudok továbjutni. Beszéltem mindenkivel és már töbször nem is lehet vele és nincs továb. Valaki tud valami pontos dolgot mondani hogy mégis most mi a fene van? Ha nem akkor törlöm sajnos a játékot mert má kezdem unni a játékot de marhára:(.