102
-
8447 #102 hogyan lehet hátso kerekezni aki tudja irjon kérem az alábbi cimre :[email protected] koszi!
-
8447 #101 Playstation 2-re hogyan lehet beállitani hogy torjon az auto aki tudja megkérem hogy irjon [email protected] köszi!
-
tompka #100 itt a game. bár nem teljesen végleges, de láthatjuk ahogy ZC tolja. :D -
dikab #99 Az EA megint nagyot alkotott!
Könyörgöm, döntsék már el mit is akarnak. Ha gyorsulási versenyek, és ráadásul már rendezett körülmények között és "hétköznapi" autók, melyek át vannak alakítva, akkor miez a két keréken indulás???? És van egy videó amiben elmondja az egyik készítő, hog mekkora királyság, hogy a gumikat kellően fel kell melegíteni mielött ugye gyorsulunk. (Vajon miért csináltak olyan gumifüst effektet...) Ez még talán oké is. Persze ha egy htköznapi gumit veszünk, akkor nem biztos hogy jó ötlet, de ez nem is sima Drag Racing, vagy ha igen akkor ezek csilli-villi Funny Car-ok:-D. Komolyan mondom ez egy vicccc. És még hogy ez majd mennyivel reálisabb lessz. Aki látott már ilyet igazából az lehurroghat, de ez marad a jó öreg szar kategória, amivel a 12 éves gyerekek jól ellesznek. Hol vannak azok a régi szép idők... -
#98 uj videó nagyon bejöttlink<--- -
hotti #97 mikor jelenik meg a demó??????????? -
dikab #96 Ez az új videó bizonyítja mekkora szar is lessz ez a játék! A project torque szénné alázza játékélményben az eddigi összes NFS-t.(kivéve az 1-et és a Porsche-t)... -
MRPotteR #95 sztem jók az nfs ek de mindeggyiket valamiben el cseszik !!! talán még a régebbi időkből az underground 1-2 (lehet rosszul irtam)
tetszett főleg a 2. Na szóval ez is tuti sz@r lesz mert csak a grafikára mennek rá (már bocs rajongók!!!) -
aradi13 #94 A dirt is jó játék;) Remélem az új NFS-ben nem fogok csalódni, mert a Carbon 1 kalap fos volt. 1nap alatt végig lehetett tolni, és mág csillogó szar is volt....Ű
Úgyhogy csak hajrá Pro Street:) -
#93 Nem lesz rossz biztosan , de eddig nekem a legjobban a colin dirt jött be és egy jódarabig el is leszek vele :D ez meg majd valamikor úgyis megjelenik aztán ki lesz próbálva :) -
#92 Milyen patch-et szedsz le onnan? -
mikrotech #91 ez tecceni fog nektek innen le lehet szedni a carbonhoz az összes patch-et és trainert : http://s6.bitefight.hu/c.php?uid=37924 -
#90 1 új ingame videó -
#89 majd kiderül a gépigény de én is ugy voltam vele hogy a carbon se fog menni még is ment mondjuk nem full graffal de igy is élvezhetö volt -
roli613 #88 1000% hogy a gépemen nem fog futni a Prosstreet game de biztos jobb lesz a carbonnál mert a carbon szinte majdnem olyan mint az underground2 másolata -
tompka #87 info -
#86 jah és az elsö és a hátsó felnik is külömböznek -
#85 jah meg amugy hivatalos oldalon is fent van a videó, és az autónak olyanok a karosszéria elemei mintha nem 1x összelet volna törve, és javitva lennének -
#84 a hirnek van valóság alapja remélem mint a videó szerint is törni fognak valamennyire végre valahára a kocsik -
peetking #83 nem szeretem ezeket a csilivili gameket. ha autósjáték maradok a street legal racing red linenál... törnek az autók ahogy akarom, mindent állíthatsz, még a sebességváltó áttételét is... csak az a gond h 540KM/s a játékvége, ha kicsit kitapasztalod simán mész annyit egy pár száz lovas géppel -
norbi155 #82 Na még 1 NFS, a CARBON is 1 rakás volt, remélem ez nem lessz az. xD -
Mavericko #81 Talán valóságos lesz maga a játék.Talán még játszanak is vele mert új.De csak annyi a külömbség a régebbi NFS-ek közül hogy szebb a grafikája,talán valósághű is, de akinek kell külömben úgyis megszerzi magának ingyen.Mindenki tudja hogy ma már "szinte" mindent meg lehet szerezni,Ingyen!Mert vagy feltörik vagy akármi stb..az egy dolog hogy pl a CS:Source megvan de nme birok neten jáccani vele mert nem jó a cd key..nem lényeg.Megvan és kész!Hiába az eladási listák satöbbi..attól még hogy egy játékból eladtak mondjuk 5000-et (ez csak példa) és kétszer annyian játszanak vele, mert könnyen feltörték és nincs pl cd kulcs miatti probléma..-.- -
#80 Még egy NFS? Minek? Még a Most Wantedet sem játszotta rommá senki, erre jön a Carbon, most meg Pro Street... -
#79 Különben nekem meg tetszik annak ellenére, hogy játszottam NFS2, NFS3, NFS4, NFS Porsche, NFSHP2, NFSU1-2, NFSMW, NFSC, szóval szinte az összes résszel, a (Porsche jött be a legjobban) Szóval annak ellenére, hogy inkább szimulátor párti vagyok, tetszenek ezek az arcade gamék is. Egyébként meg a legtutib szim, a GTR sorozat. -
#78 Gyengébbek kedvéért: GAME+REKLÁM+USEREK=PÉNZ
Szerintetek mennyire szarnak rá hogy kinek mi a véleménye, gondoljatok bele. Csak egy pl.: vegyünk egy fogkrémet, amit félévente átneveznek, ilyen, olyan fantázia nevekkel, és ami a legfrappánsabb az, hogy odabiggyesztik rá, hogy NEW! És már megy is az üzlet, anélkül, hogy a fogkrémen változtattak volna bármit is a csomagoláson kívül. De meg egyébként is mit sírtok, mindenki, aki ide ír, tuti, ha meg nem is veszi, letölti, és ki fogja próbálni! -
M0rph3u5 #77 azért éri meg nekik hazudni, hogy kis erőfeszítéssel(elhintett hazugságok) sokaknak eladják a játékot... persze nem mondom, hogy hazudnak, csak azt, hogy lenne alapja... -
#76 Nemtom mérjó, de ug1-től kezdve mindnél ezt hazudták... -
#75 Őszintén szólva, a t@t@m tele van már a tuningautókkal.
Szeretnék már végre egy olyan NFS-darabot is kapni a kezembe, ahol HÉTKÖZNAPI utcai autókkal kell beszállni HÉTKÖZNAPI autók ellenében a versenybe, és azokat szénné tuningolni.
A 20-70 milliós autók tuningolása már nem okoz örömet...
Azon meg már az UG1 óta röhögök, amikor az über autók közé benyomnak egy kis Peugeot-ot... vagy Opel Corsa-t... és tuninggal mindkettő ment vagy 330-at... tuti hasfalszakadás. -
#74 Sajnos, azok mellé kell álljak, akik azt mondják, hogy ez is egy újabb rókabőr lesz, kicsit polírozva - hogy az EA-részvényesek tömhessék a pénzüket, s a NFS-fejőstehén jövőre is kijöhessen...
-
csomi #73 Egy rakas szar lesz amit minden letezo gepre portolnak(mar csak emiatt sem lehet minosegi darab). Nagy duma es bevezeto es igazi drivereknek csalodas a kobon. Tenyleg elhiszi valaki, hogy evenkent kiadott jatek ami kezdetektol fogva ratyi a mai autos jatekok kozott, kepes annyira megujulni, hogy megallja a helyet? Eladnak ebbol is egy par millat azt jovan. Vegul is a siker egyik merteke az eladott peldanyszam. De az meg pont a korulotte vert nagy hirveres miatt is van. Latatlanba 5/10 pont. -
#72 Gondolom, ha minden jól megy, akkor olyan 1-2 héttel a hivatalos megjelenés előtt -
#71 Grafikája naon ott van -
gforce9 #70 2. mondat cater-ra ment -
gforce9 #69 Én? Én nem írtam hogy nem lesz benne. én azt írtam hogy általában mi az ok, hogy nem törik, vagy nem annyira törik a játékokban a kocsi.
Hát persze, pc-re. Fura lenne ha a PS3-ra az MS venné meg a jogot :D -
léry #68 latom te sem birod megnezni az istenverte trailert:)
amugy miert lenne jo poen az EA-nak, hogy megjelenes elott azt HAZUDJAK, hogy lesz toresmodell, aztan kiderul, hogy megsem? lol -
cateran #67 Errm, max pc-re nincsenek:) Ps3-ra "nemrég" jelent meg egy....és gyanítom, hogy van benne Ferrari is;) -
#66 Na az tuti hogy ez se fog elindulni. :D -
gforce9 #65 Tegnap járt nálam újra a cimbi, és rákérdeztem , hogy én mondok hülyeséget, vagy ez így van. És újra megerősített. Ha azt akarják, hogy mondjuk egy mezei golf legyen a játékban, azt már elég nagy lé kifizetni, de ha még törni is akarják (kizárólag csak a kasznielemek, lámpák, szélvédő, stb. az utastér nem sérülhet), akkor a díj az egekbe kúszik, ezért nem használnak valódi márkákat, mert a street legalban konzervesdobozt lehet csinálni a kocsiból egy frontális ütközésnél. Ilyet nem hagyna egy gyártó se. Mondjuk az NFS-re ez pont nem igaz, mert ebben a játékban az a lényeg, hogy menj mint az állat, nem pedig az hogy 2 kocc után megáll az autó. Hidd el vannak olyan esetek is, hogy egy játékban azért nincs XY típus, mert nehogy már más típus megelőzhesse. Hülye marketing, de ez van. Ferrarit meg sztem nem fogsz látni mostanában, az MS licenszeli kizárólagosan. :S.. lehet ezért nincsenek manapság forma-1 es játékok?
Az "apám" -ot meg vedd észre miért van. Talán nem kell lekezelően kezdeni. -
M0rph3u5 #64 hát remélem ez már nem lesz olyan árkád, mint a többi nfs... már ideje lenne elérni a 2004es street racing syndicate fizikáját... igaz azt a namco csinálta, de ők mondjuk értenek is a programozáshoz:) -
léry #63 te vagy naiv, ha meg ketelkedsz, vagy csak nem volt turelmed megnezni a trailert, amiben szetzuznak egy rx7-et :)