551
MINIMUM SM 2.0b-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6xxx vagy ATI X6xx)
  • Qwerty4
    Az, gyenge. :)
    Grafika és több semmi más.
  • w77d
    felraktam a patchet és jó lett :)

de milyen gyenge ez a játék :(
  • HoReSz1975
    patchet raktál fel
  • w77d
    sziasztok! miért lehet az, hogy a játék indítása után kb 10 másodpercel beakad a hang és megfagy a játék?? Addíg a 10 másodperig sem jó a hang mert csak erős zúgás hallatszik!
  • HoReSz1975
    Soldier Of Fortune Payback Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu

Soldier Of Fortune Payback

Minimális gépigény:

VGA:

256MB DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated video card with pixel/vertex shaders version 2.0 - ATI Radeon x800 or Nvidia GeForce 6800
  • gsg16
    üdv!telepítés után,csak hang van,de kép nincs.tudja valaki mi lehet a gond?nvidia nforce 6100-as kártya van a gépben.előre is köszi a segítséget!
  • AlexCross
    x-fire nekem nem ismertve fel, csak a játékos keresője megy.
  • 16gaborm
    Hali

Ezt a játékot lehet multiba nyomni x-fire-el?

Vayg csak ott játékon belül?
  • Szabyka
    Köszi meglesem!
  • Qwerty4
    De fel lehet szökni a csövekre és onnan már meglátod mit kell csinálni.
    Én valahol a gőzölgés mellett szöktem fel.
  • Szabyka
    Elakadtam a játékban, ahol egy szállodában kell egy csajszi szobajat megkeresni.Lementem a lepcson alagsorba, be "futesrendszerbe" fel a letran utanna semerre nem lehet menni .. :(
    Van ajatekhoz valahol vegigjatszas ?
    Köszi!
  • AlexCross
    multiban is előfordul. ott persze ismert az oka, ha valaki 56k-s modemmel csinál játékot, az olyan is lesz.
  • hykao #459
    Dobjál már egy képet erről a halhatatlan emberkéről! :)
  • Qwerty4
    tomee92:

Ha van valami patch rakd fel.
    Ha nincs rakd újra a játékot, azelőtt pedig távolítsd el minden adatot a registryből ami ezzel a genya játékkal kapcsolatos.
  • RIZLA
    akkor ne lödd le......
  • tomee92
    nem is vérzik! el se lehet találni!ha ráviszem a célkeresztet akkor fehér marad mintha ott se lenne:S
  • tomee92
    csá!
    na most bocsi de nem kéne full hülyének nézniegy sima katonának a fejét lövöm mint a barom és lehet látni a kövön vagy a földön hogy átmegy rajta de nem sebesül meg!!!
    csak granyóval lehet kinyírni de néha még azzal se nagyon!
    mindig változó hogy melyiket!
    egyszer gondol egyet a játék és nem birom kinyírni az embert
    balfasz meg nem vagyok mert már nem egy ilyen játékkal játszottam!
  • GiGa master
    Sziasztok letöltöttem a játlékot és az első pálya betöltésénél minden rendben,bejön a fegyver minden szépen fut lépek 2 lépést és elkezd kettébaszottul akadni és valami kerregő zizegő hangot ad ki a hangfal....
    mi lehet a gond előre is thx!
  • hykao #453
    A főellenfelekbe jónéhányat bele kell durrantani, mire kifinganak...
  • SuperCharger
    Melyik rész, és melyik embert nem lehet lelõni? Vmi boss, vagy csak egy sima katona?
    Nekem másmilyen bug problémám volt, pálya restarttal megjavult, azért javasoltam.
  • tomee92
    azt olvastam amikor a patch-et leszedtem hogy érdemes a játékot újrakezdeni!
    pedig már nem az elején voltunk:S
    amúgy tetszik meg jó is de hogy nem lehet lelőni pfff
    ez az egy szétbasz!
    de azért köszi:D
    sztem leszedem a picsába ha nem lesz megoldás:D
  • Qwerty4
    azt írta, hogy a pályát kezd újra...
    Én nem is emlékszem milyen ember, pedig Karácsony környékén toltam, olyan felejtős ez a játék, hogy csak-na, tényleg egy fos.Tippet se tudok adni.
  • tomee92
    hiába keztem az egész játékot újra mert ugyanúgy szar maradt:S
  • SuperCharger
    Sztem kezdd újra a pályát.
  • tomee92
    csá!
    a játék elején semmi gond de a 2. pályán már van olyan hogy egy embert nem lehet megölni:S
    1.1-se patch van mrá fent és hiába lövöm mint a barom nem ahl meg!
    nem is sebződik!
    már nagyon felbaszta az agyam ez a fos!
    légyszi segítsetek!
    csá
  • AlexCross
    nyilván kisebbségben vagyok ezzel a véleményemmel, de szerintem ez állat jó többjátékos módban.
  • AlexCross
    nekem is sikerült kipróbálni az éjjel, mondhatom kommunikáció nélkül hihetetlen élmény.
  • A Kaszas
    en probaltam de nincs cset meg kihajolas szoval hanyagoltam.remélem kijavítják
  • AlexCross
    online multiplayert próbálta már valaki?
  • LES FORZA INTER
    mert manapság egyre bonyolultabb a történet és azt akarják érteni
  • HoReSz1975
    Te hülye vagy, ki mondta, hogy nem tudom, hogyan kell a k***a gammel játszani, csak élvezetesebb lenne NOOB

Nagy kihívás persze
  • SuperCharger
    Mostanában egyre kritikán alulibb a jónép angoltudása. 10 éve még csak nem is gondolt rá senki, hogy magyarítva legyen egy program, valahogy mégis eligazodtak az emberek a "New Game / Load Game / Quit Game" menüpontok által felkínált lehetõségek végtelen tárházában.

Úgy látszik, manapság már ez is nagy kihívás.
  • Qwerty4
    szerintem sose lesz ennek magyarítása :)
  • HoReSz1975
    magyarítás van már hozzá

vagy nem is lesz
  • Qwerty4
    Valóban volt rosszabb is és lesz is.De egyértelműen unalmas játék.
    A legtöbb FPS-hez viszonyítva rossz!
    Az előző két részét nem ismerem, ilyen szempontból nem tudom megítélni.
  • hykao #436
    Mihez képest? Láttunk már rosszabbat is, ami drágább volt, és több ígéret hangzott el vele kapcsolatban...
  • HoReSz1975
    Páncélököllel kifingattam, szerintem jó a gamma, legalábbis nekem bejön...
  • Qwerty4
    Ez a játék egy darab kaki szépen mondva.
  • lacikoma
    halihó!
    Valaki nem tudja véletlenül, hogyan lehet a multi részében admin jogokat gyakorolni? van valami progi? láttam már más szervereken, hogy több mindent lehetett állítani a serveren. ( pl csak 1 féle fegyver, meg iylenek )
  • hykao #432
    Itt végtelen számú ellenfél érkezik... :))) Moor pedig a levegőben van, a helikopteren. (nem figyelted az átvezető videót???) Van egy az AK-nál hathatósabb fegyver a pályán a helikopter ellen...