551
style=\"height:90px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">MINIMUM SM 2.0b-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6xxx vagy ATI X6xx)
-
#471 Az, gyenge. :)
Grafika és több semmi más. -
#470 felraktam a patchet és jó lett :)
de milyen gyenge ez a játék :( -
#469 patchet raktál fel -
#468 sziasztok! miért lehet az, hogy a játék indítása után kb 10 másodpercel beakad a hang és megfagy a játék?? Addíg a 10 másodperig sem jó a hang mert csak erős zúgás hallatszik! -
#467 Soldier Of Fortune Payback Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu
Soldier Of Fortune Payback
Minimális gépigény:
VGA:
256MB DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated video card with pixel/vertex shaders version 2.0 - ATI Radeon x800 or Nvidia GeForce 6800 -
gsg16 #466 üdv!telepítés után,csak hang van,de kép nincs.tudja valaki mi lehet a gond?nvidia nforce 6100-as kártya van a gépben.előre is köszi a segítséget! -
AlexCross #465 x-fire nekem nem ismertve fel, csak a játékos keresője megy. -
#464 Hali
Ezt a játékot lehet multiba nyomni x-fire-el?
Vayg csak ott játékon belül? -
Szabyka #463 Köszi meglesem! -
#462 De fel lehet szökni a csövekre és onnan már meglátod mit kell csinálni.
Én valahol a gőzölgés mellett szöktem fel. -
Szabyka #461 Elakadtam a játékban, ahol egy szállodában kell egy csajszi szobajat megkeresni.Lementem a lepcson alagsorba, be "futesrendszerbe" fel a letran utanna semerre nem lehet menni .. :(
Van ajatekhoz valahol vegigjatszas ?
Köszi! -
AlexCross #460 multiban is előfordul. ott persze ismert az oka, ha valaki 56k-s modemmel csinál játékot, az olyan is lesz. -
#459 Dobjál már egy képet erről a halhatatlan emberkéről! :) -
#458 tomee92:
Ha van valami patch rakd fel.
Ha nincs rakd újra a játékot, azelőtt pedig távolítsd el minden adatot a registryből ami ezzel a genya játékkal kapcsolatos. -
#457 akkor ne lödd le...... -
tomee92 #456 nem is vérzik! el se lehet találni!ha ráviszem a célkeresztet akkor fehér marad mintha ott se lenne:S -
tomee92 #455 csá!
na most bocsi de nem kéne full hülyének nézniegy sima katonának a fejét lövöm mint a barom és lehet látni a kövön vagy a földön hogy átmegy rajta de nem sebesül meg!!!
csak granyóval lehet kinyírni de néha még azzal se nagyon!
mindig változó hogy melyiket!
egyszer gondol egyet a játék és nem birom kinyírni az embert
balfasz meg nem vagyok mert már nem egy ilyen játékkal játszottam!
-
GiGa master #454 Sziasztok letöltöttem a játlékot és az első pálya betöltésénél minden rendben,bejön a fegyver minden szépen fut lépek 2 lépést és elkezd kettébaszottul akadni és valami kerregő zizegő hangot ad ki a hangfal....
mi lehet a gond előre is thx! -
#453 A főellenfelekbe jónéhányat bele kell durrantani, mire kifinganak... -
#452 Melyik rész, és melyik embert nem lehet lelõni? Vmi boss, vagy csak egy sima katona?
Nekem másmilyen bug problémám volt, pálya restarttal megjavult, azért javasoltam. -
tomee92 #451 azt olvastam amikor a patch-et leszedtem hogy érdemes a játékot újrakezdeni!
pedig már nem az elején voltunk:S
amúgy tetszik meg jó is de hogy nem lehet lelőni pfff
ez az egy szétbasz!
de azért köszi:D
sztem leszedem a picsába ha nem lesz megoldás:D -
#450 azt írta, hogy a pályát kezd újra...
Én nem is emlékszem milyen ember, pedig Karácsony környékén toltam, olyan felejtős ez a játék, hogy csak-na, tényleg egy fos.Tippet se tudok adni. -
tomee92 #449 hiába keztem az egész játékot újra mert ugyanúgy szar maradt:S -
#448 Sztem kezdd újra a pályát. -
tomee92 #447 csá!
a játék elején semmi gond de a 2. pályán már van olyan hogy egy embert nem lehet megölni:S
1.1-se patch van mrá fent és hiába lövöm mint a barom nem ahl meg!
nem is sebződik!
már nagyon felbaszta az agyam ez a fos!
légyszi segítsetek!
csá
-
AlexCross #446 nyilván kisebbségben vagyok ezzel a véleményemmel, de szerintem ez állat jó többjátékos módban. -
AlexCross #445 nekem is sikerült kipróbálni az éjjel, mondhatom kommunikáció nélkül hihetetlen élmény. -
#444 en probaltam de nincs cset meg kihajolas szoval hanyagoltam.remélem kijavítják -
AlexCross #443 online multiplayert próbálta már valaki? -
#442 mert manapság egyre bonyolultabb a történet és azt akarják érteni -
#441 Te hülye vagy, ki mondta, hogy nem tudom, hogyan kell a k***a gammel játszani, csak élvezetesebb lenne NOOB
Nagy kihívás persze -
#440 Mostanában egyre kritikán alulibb a jónép angoltudása. 10 éve még csak nem is gondolt rá senki, hogy magyarítva legyen egy program, valahogy mégis eligazodtak az emberek a "New Game / Load Game / Quit Game" menüpontok által felkínált lehetõségek végtelen tárházában.
Úgy látszik, manapság már ez is nagy kihívás. -
#439 szerintem sose lesz ennek magyarítása :) -
#438 magyarítás van már hozzá
vagy nem is lesz -
#437 Valóban volt rosszabb is és lesz is.De egyértelműen unalmas játék.
A legtöbb FPS-hez viszonyítva rossz!
Az előző két részét nem ismerem, ilyen szempontból nem tudom megítélni. -
#436 Mihez képest? Láttunk már rosszabbat is, ami drágább volt, és több ígéret hangzott el vele kapcsolatban... -
#435 Páncélököllel kifingattam, szerintem jó a gamma, legalábbis nekem bejön... -
#434 Ez a játék egy darab kaki szépen mondva. -
lacikoma #433 halihó!
Valaki nem tudja véletlenül, hogyan lehet a multi részében admin jogokat gyakorolni? van valami progi? láttam már más szervereken, hogy több mindent lehetett állítani a serveren. ( pl csak 1 féle fegyver, meg iylenek ) -
#432 Itt végtelen számú ellenfél érkezik... :))) Moor pedig a levegőben van, a helikopteren. (nem figyelted az átvezető videót???) Van egy az AK-nál hathatósabb fegyver a pályán a helikopter ellen...