Soldier of Fortune: Payback

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt olvastam amikor a patch-et leszedtem hogy érdemes a játékot újrakezdeni!
pedig már nem az elején voltunk:S
amúgy tetszik meg jó is de hogy nem lehet lelõni pfff
ez az egy szétbasz!
de azért köszi😄
sztem leszedem a picsába ha nem lesz megoldás😄

Qwerty4
azt írta, hogy a pályát kezd újra...
Én nem is emlékszem milyen ember, pedig Karácsony környékén toltam, olyan felejtõs ez a játék, hogy csak-na, tényleg egy fos.Tippet se tudok adni.

Qwerty4

hiába keztem az egész játékot újra mert ugyanúgy szar maradt:S

SuperCharger
Sztem kezdd újra a pályát.

csá!
a játék elején semmi gond de a 2. pályán már van olyan hogy egy embert nem lehet megölni:S
1.1-se patch van mrá fent és hiába lövöm mint a barom nem ahl meg!
nem is sebzõdik!
már nagyon felbaszta az agyam ez a fos!
légyszi segítsetek!
csá

nyilván kisebbségben vagyok ezzel a véleményemmel, de szerintem ez állat jó többjátékos módban.
nekem is sikerült kipróbálni az éjjel, mondhatom kommunikáció nélkül hihetetlen élmény.
A Kaszas
en probaltam de nincs cset meg kihajolas szoval hanyagoltam.remélem kijavítják

online multiplayert próbálta már valaki?
LES FORZA INTER
mert manapság egyre bonyolultabb a történet és azt akarják érteni

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

HoReSz1975
Te hülye vagy, ki mondta, hogy nem tudom, hogyan kell a k***a gammel játszani, csak élvezetesebb lenne NOOB<#gunyos1>

Nagy kihívás persze <#levele>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

SuperCharger
Mostanában egyre kritikán alulibb a jónép angoltudása. 10 éve még csak nem is gondolt rá senki, hogy magyarítva legyen egy program, valahogy mégis eligazodtak az emberek a "New Game / Load Game / Quit Game" menüpontok által felkínált lehetõségek végtelen tárházában.

Úgy látszik, manapság már ez is nagy kihívás. <#szomoru1>

Qwerty4
szerintem sose lesz ennek magyarítása 😊

Qwerty4

HoReSz1975
magyarítás van már hozzá <#confused>

vagy nem is lesz <#vigyor2>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Qwerty4
Valóban volt rosszabb is és lesz is.De egyértelmûen unalmas játék.
A legtöbb FPS-hez viszonyítva rossz!
Az elõzõ két részét nem ismerem, ilyen szempontból nem tudom megítélni.

Qwerty4

hykao
Mihez képest? Láttunk már rosszabbat is, ami drágább volt, és több ígéret hangzott el vele kapcsolatban...
HoReSz1975
Páncélököllel kifingattam, szerintem jó a gamma, legalábbis nekem bejön...

Qwerty4
Ez a játék egy darab kaki szépen mondva.<#vigyor>

Qwerty4

halihó!
Valaki nem tudja véletlenül, hogyan lehet a multi részében admin jogokat gyakorolni? van valami progi? láttam már más szervereken, hogy több mindent lehetett állítani a serveren. ( pl csak 1 féle fegyver, meg iylenek )
hykao
Itt végtelen számú ellenfél érkezik... 😊)) Moor pedig a levegõben van, a helikopteren. (nem figyelted az átvezetõ videót???) Van egy az AK-nál hathatósabb fegyver a pályán a helikopter ellen...
Szaniboy
Van egy pálya ahol sok az ellenfél, és a feladatom az, hogy Öljem meg Moor-t. Nah jó, de hol találom meg???<#confused> Jönnek az ellenek dögivel de 2 kaput nem tudok kinyitni, ott ahol állnak a tankok:S HELP!!!

Itt egy kép ez egyikrõl:

és a másikról:

Asus M2N-E, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB, 2GB DDRII RAM, AMD Athlon 3200+, Samsung 160GB

LES FORZA INTER
eeeeeeeeegen

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

sharpwrz
Sziasztok!
Nekem nem adja le normálisan a szineket, sõt, van ahol csak fehér szín van, a textúrák miatt épp, hogy lehet látni valamit!
Kicsi a Vga-m? Ati radeon 9600 Pro 256/128?

...

Depridol
valószínûleg pislogsz, ez teljesen normális...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

fenegyerek1
Játék közben "pislákol" a kép.Eltünik a játék kép és vissza.Ez mitõl lehet?

hallod én azt a részt kb annyi ideig csináltam mint a többi részét együttvéve a játéknak... amugy nagyon tucat FPS volt, ha legalább a 2 szintjét elérte volna mostani elvárásokkal, sztem egyik kedvencem lehetne, de nagyon primitiv volt

Helloka!Nem tudna valaki segíteni, hogy mikor vmi bányaszerûségnél leérek az aljába mit kell ott csinálni?Házban van két túsz két õrrel azokat megöltem, meg vmi generátor pöfög odakint😊
SuperCharger
Jegyezd meg, hol vannak az ellenek, és szaladj jól elõre a csávó elé, nem sajnálva az életedet meg a lõszert.

Törölt felhasználó
Elakadtam amikor a börtönbõl kihozom a csávót 😞
Elindulunk, de mindig megölik 😞
jáccottam már vele, de köze sincs az elözö két rész hangulatához. Ez csak arra van hogy aprítani lehessen annak aki élvezi. a régi sofokban az aprításos brutalitás csak körítés volt az izgi sztori és pörgõs játékmenet mellett.. szerintem!
A Kaszas
hi.megbabráltam a 3 antennát vagy mit.most elõttem barrikád van betonból,hordóból,raklapból és nem tudom mit kell csinálni.valaki segítene?

nem tudom, nekem geforce 7600GTm van és azzal simán futott. de ha már így elõre leszarozod akkor inkább legyél makacs kõbunkó és csak azért se próbáld ki.jó hogy a kritika lenullázza de ha már úgy szar hogy ki se próbálod akkor nem kell kipróbálni, mert a végén még megváltozhat a véleményed

szerintetek nincs rá esély hogy ez a szar mennyen radeon 9550essel??
SuperCharger
Menj rá v. ugorj rá a liftre, utána tovább kéne mennie. Ha nagyon nem, kezdd újra azt a pályát. 1x nekem is megállt a játek egy késõbbi helyen, és újra kellett csinálnom az a pályát, másodszorra már továbbment.

Szevaszok ! A dzsungeles pályán (Mogaung) elakadtam, ott ahol a sittes faszi ad egy keycard-ot egy lifthez, amit meg is találtam de semmire nem reagál. Szóval ott mit kell csinálni ?
drucker
Nekem ugyanolyan... nem egy TFPS... 😄

hát nem éppen mint a többi SoF. az elsõ az még az volt, de a kettõben volt azért nehézség meg élmény. és volt egy baromi izgalmas sztori.... ez pedig egyre jobban fejlesztett modernebb fps, ráadásul néha kihívást is okoz. nem csak mész és gyilkolsz, azért kell benne egy kicsit bujkálni meg védeni is

Prince23
Próbáld levinni a Brightnesset, vagy driver frissítés.

drucker
Nem tudom mennyi a játékidõ... elõször a problémámat kéne vhogy megoldanom, me totál élvezhetetlen 'tök fehéren' a játék...

de amúgy ugyanolyan ez is, mint a többi SOF... mész gyilok, FULL GORE LEVEL, és ez fun...

Prince23
Így már másabb, kösz, akkor megszerzem

és jó játék amúgy, játékhossz biztos vagy 6 óra mi?

drucker
SOF új része... SOF3, ha úgy tetszik :I

Prince23
Helló!
Ez meg mi ez a játék? csak Multys? vagy egy kiegészítõ?

drucker
Nekem is az a probléma, hogy belépek a játékba 1. pálya... és minden fehér... mintha megfordították volna a színeket... így nem nagy fun... ha tud vki segíteni plz... 😞

hello! mennyi a min gépigény ennek a cuccnak?
Törölt felhasználó
Hogyan kell megcsinálni ezt a küldetést?
fdi-brutal
Sajnos arra van a legkevésbbé szükség😞

-FDI-Brutal-Hooligan

Bence94
helo találtam jó híreket idézem

This is a public message from the head developer of SoF Payback

Quote:Hi,

we have said it in many e-mails but we would like to announce it more publicly. We are closely watching discussion in forums and preparing list of features for next patches. We would like to release more patches as it is faster solution than waiting for one perfect patch. In the next few days we create list of features for patch #2 and announce it here.

Kind regards,
David

It would seem we will be getting a series of patches of fixes and features. Hopefully the first one we be released soon and will add chat to MP.
We will keep you updated as to any developments.

ebbõl azt vettem ki hogy a következõ patch-ben sok újítás javítás lesz benne pl. multiban chat is lesz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SuperCharger
Pontosabban: akkor nem rakunk patchet, ha nincs ahhoz a verzióhoz való törés.

aha. nekem is. nekem semmi patch nem keleltt a tökéletes játékhoz. am meg most szíttam a witcherrel, hogy felnyomtam egy patchet és nem tudott beszélni a játék. azóta megtanultam a nagy leckét, bratyóm szépen el is magyarázta. a lényeg:
CRACKELT JÁTÉKRA SOHASE RAKUNK PATCHET!!!!!!!!!!!!!!

szted😄😄😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Soldier.Of.Fortune.Payback-AVENGED

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.