Soldier of Fortune: Payback

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Megoldva!

Prince23
Na látom senki sem tolja ezt a gémet, akkor lefogom venni.

Prince23
Lol rögtön az elsõ pályán elakadtam, a 3. rádio megszakítása után vagyok. És ez a feladat: blow the concrete blocks... és levan blokádozva a terület.
Képet meg nem tok beszúrni, mert nem engedi a beillesztést a paintbe, ezt nem értem.
pls help

sharpwrz
Sziasztok!

Olyan problémám lenne a játékkal, h feltelepítettem, el is indult, de amikor menübõl inditanám a játékot, akkor betölti a pályát, és sötétség!
Ati Radeon 9600 Pro 256Mb/128bit-es kártya van a masinámban, ami tudtommal birja az SM2.0-át!

Valaki valami 5let?

...

Qwerty4
Igen, itt nem az a téma. 😄

Qwerty4

ewuk
basszus rossz helyre ment. sry
ewuk
hali!
vettem gy új alaplapot minden király nagyon fasza a gép, csak néha fogja magát és mint derült égbõl a villámcsapás bekapcsol 😄. tudom szerencsésebb vagyok mint azok akiknek újraindul vagy lefagy, de egy ici-picit zavaró a jelenség. van valamit ötlet?😄
Helló. A táborban hol a csóka (Bashar), akit a rács mögül a barlangól kell kinyírni?

SuperCharger
Ha nagyon nem látod, merre kell továbbmenni, lehet, hogy vmi buggal találkoztál. Csak azért mondom, mert én belefutottam egybe, ott egy pálya restart segített. De egyébként tényleg nem kéne hozzá végigjátszás, szinte mindig csak egyfelé lehet menni.

Maxtreme
Itt 1 rövid végigjátszás:
Menj, lõdd az enemy-t, haladj tovább...

Remélem segítettem..

Qwerty4
Na ne viccelj, ehhez a csõjátékhoz végigjátszás kell?<#zavart2>

Qwerty4

Hi! Tudna nekem valaki végigjátszást üldeni????<#vigyor3>
Email:[email protected]
Elõre is köszi
Qwerty4
Le kell puffantani a rá támadó tagokat!

Qwerty4

kalama
csá tudna nekem vki helpelni? ott tartok h a rabot kell megszöktetni a börtönbõl a dzsungelben és nem tom mit kéne csinálni ahoz h ne haljon meg õ se és én se vmi tipp????

Sziasztok!
Tudna esetleg valaki mûködõ trainert a játékhoz ?
Találtam 1-2-õt de eggyik sem mûködik.
Vagy esetleg hogy , hogy mûködik a csalás?

A válaszokat elõre is köszönöm.

Nekem GeForce 7300 GS-em van, azonban ahogy elindítom a játékot, csak hang van, kép nincs. Nincs valakinek ötlete, hogy mitõl van ez?
LES FORZA INTER
várunk a klubban

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Peetboy
Igen sajnos ennek csak a neve ismert, de sosem lesz ebbõl sokak kedvenc játéka. Ez látszik a kevés hozzászólásból is.
A SOF2-öt viszont még mindig sokan tolják a neten. Én még nem próbáltam azt online, de hamarosan én is kipróbálom.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Mr.Grent
Mert bundle kategória. Vagyis ha veszel egy nagy nevet pl Far Cry, akkor a sof3-ból is kapsz, na meg még 5 ilyet. Tehát a nagy nevek adnak el ilyen gémeket.

Nos a sof2 a maga korában quake2 motorral a legjobbak eggyike volt.
Ez itt csak a nevében hasonlít a nagy elõdhöz.

https://grentmedia.hu

Kaszi46
patch 1.1
a kijavított hibák, hiányosságok oriási listája:
- Fixes problems when running the game under Vista
- Various display errors fixed

biztos van olyan mazohista aki tolja onlány...

*Posse*T.W.D*

Peetboy
Azt nem értem, hogy lehet egy játékot úgy kiadni, hogy se Serial se Crack nem kell hozzá ,de még lemez sem. És még a neten is lehet játszani.

taptarap1
hjéé ez nem az Age of Conan topic.<#ejnye1><#beka3>

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

Sáska
ezt játssza valaki? jött már hozzá valami patch, javitás, stb_?

Peetboy
Igen ebben a játékban a játékmenet sem tetszik. Össze vissza jönnek az ellenfelek, amik rossz AI-val is rendelkeznek. De a fegyverek hangja se egy elragadó, olyan régi tipusu már gagyi. Nálam a hangok is fontosak ahhoz,hogy mennyire tetszik egy játék.

Qwerty4
De legalább a játékmenete sokkal normálisabb.Bár az se csúcs sztem.

Qwerty4

SuperCharger
Akkor a Vegast ne próbáld ki. Az ennél homályosabb, csúnyább, és még lassabb is. <#eljen>

HoReSz1975
szerintem király játék, nekem a teljes szétlövés, darabolás, kaszabolás tetszik, ahogy megoldják, amikor szétlövöd az enemyket <#mf1>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Maxtreme
Sok mindent lehet mondani erre a játékra, de azt hogy ronda lenne, baromira nem.

Itt van tõlem 1-2 régebbi kép:

Az meg hogy szaggat. Hát nem azért de az aláírásodban szereplõ config manapság nem sok újabb gamehez elég.

Peetboy
Én is kipróbáltam ezt a játékot. A gépemen eléggé akad, nem lehet irányítani.
A grafika, nem olyan szép, a fegyverek nagyon gagyik, rondák. Be van homályosítva az egész, mintha Photoshop-al lenne csinálva.

Aki erre a játékra azt mondja szép kidolgozott grafikája,meg élethû, annak nagyon rossz izlése lehet.
Mostanában tucatjával jönnek ki az ilyen tipusu homályos képü játékok. De ezzel csak rontanak a játék kinézetén, a régibb PC tulajdonosok gépén meg nem fut el. Kb 10 FPS-em volt.

Azt hiszem, ahogy letöltöttem, már mehet is a Shift+Del.
Ennél még a Rainbow Six Vegas is jobb. (Bár még azt nem próbáltam.)

SuperCharger
Sima, alap brainless shooter, annak viszont nagyon jó. Az ilyen stílusú játekoknak viszont még ilyen grafikájuk sem szokott lenni, úgyhogy nekem tetszett. Plusz a világ legkirályabb shotgunújratöltése van benne, már emiatt megérte 😊 .

Qwerty4
Az, gyenge. 😊
Grafika és több semmi más.

Qwerty4

w77d
felraktam a patchet és jó lett 😊

de milyen gyenge ez a játék 😞

HoReSz1975
patchet raktál fel <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

w77d
sziasztok! miért lehet az, hogy a játék indítása után kb 10 másodpercel beakad a hang és megfagy a játék?? Addíg a 10 másodperig sem jó a hang mert csak erõs zúgás hallatszik!

HoReSz1975
Soldier Of Fortune Payback Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu

Soldier Of Fortune Payback

Minimális gépigény:

VGA:

256MB DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated video card with pixel/vertex shaders version 2.0 - ATI Radeon x800 or Nvidia GeForce 6800

üdv!telepítés után,csak hang van,de kép nincs.tudja valaki mi lehet a gond?nvidia nforce 6100-as kártya van a gépben.elõre is köszi a segítséget!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

x-fire nekem nem ismertve fel, csak a játékos keresõje megy.
16gaborm
Hali

Ezt a játékot lehet multiba nyomni x-fire-el?

Vayg csak ott játékon belül?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Köszi meglesem!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Qwerty4
De fel lehet szökni a csövekre és onnan már meglátod mit kell csinálni.
Én valahol a gõzölgés mellett szöktem fel.

Qwerty4

Elakadtam a játékban, ahol egy szállodában kell egy csajszi szobajat megkeresni.Lementem a lepcson alagsorba, be "futesrendszerbe" fel a letran utanna semerre nem lehet menni .. 😞
Van ajatekhoz valahol vegigjatszas ?
Köszi!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

multiban is elõfordul. ott persze ismert az oka, ha valaki 56k-s modemmel csinál játékot, az olyan is lesz.
hykao
Dobjál már egy képet errõl a halhatatlan emberkérõl! 😊
Qwerty4
tomee92:

Ha van valami patch rakd fel.
Ha nincs rakd újra a játékot, azelõtt pedig távolítsd el minden adatot a registrybõl ami ezzel a genya játékkal kapcsolatos.

Qwerty4

RIZLA
akkor ne lödd le......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

nem is vérzik! el se lehet találni!ha ráviszem a célkeresztet akkor fehér marad mintha ott se lenne:S

csá!
na most bocsi de nem kéne full hülyének nézni<#boxer>egy sima katonának a fejét lövöm mint a barom és lehet látni a kövön vagy a földön hogy átmegy rajta de nem sebesül meg!!!
csak granyóval lehet kinyírni de néha még azzal se nagyon!
mindig változó hogy melyiket!
egyszer gondol egyet a játék és nem birom kinyírni az embert<#szomoru1>
balfasz meg nem vagyok mert már nem egy ilyen játékkal játszottam!

Sziasztok letöltöttem a játlékot és az elsõ pálya betöltésénél minden rendben,bejön a fegyver minden szépen fut lépek 2 lépést és elkezd kettébaszottul akadni és valami kerregõ zizegõ hangot ad ki a hangfal....
mi lehet a gond elõre is thx!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

hykao
A fõellenfelekbe jónéhányat bele kell durrantani, mire kifinganak...
SuperCharger
Melyik rész, és melyik embert nem lehet lelõni? Vmi boss, vagy csak egy sima katona?
Nekem másmilyen bug problémám volt, pálya restarttal megjavult, azért javasoltam.