551
style=\"height:90px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">MINIMUM SM 2.0b-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6xxx vagy ATI X6xx)
-
kotivok #511 amd athlon 24000 +, nvidia geforce 6100, 1 gb ram -
#510 konfig? -
kotivok #509 hali ! nekem nincs kép ,csak hang nem tudja vki hogy mi miatt ?
-
kotivok #508 hali ! nekem nincs kép ,csak hang nem tudja vki hoy mi miatt ?
-
IgH #507 Ez eredetileg nem ide jött volna,bocsi. Kéretik törölni. -
IgH #506 Előjött már vkinek az a probléma,h a játék egyszerűen kikapcsolja a gépet? Nekem folyamatosan csinálja,mindig máshol,így nem igazán tudom élvezni a dolgot.. Ha vki tud erre vmi orvoslást,akkor plz írja be. -
#505 naja, de a sof II meg atom jó ez meg nem. valami nem stimmel az meg hogy nem lehet grafikát állítani nálam súlyos kacagó rohamot okozott :( -
#504 Nekem semmi bajom nem volt vele. Gyors, könnyed kikapcsolódásnak ideális. Ha az ember épp nem vágyik 60 órás összevisszarohangálós-beszélgetõs mély sztorira, arra jó. De ezt már azelõtt is lehetett tudni, hogy konkrétan megjelent volna. -
#503 Mindegy.Ez a játék chatszerű besézlgetést érdemel. :)
Nagyon primitív, unalmas darab. -
#502 Sry a chatszerű beszélgetésért, de ezt már nem bírtam ki, h ne mondjam el a minivéleményemet erről.
Sztem ez a játék kész katasztrófai melléfogás volt! Az tény h nem csúnya játék. Néhol vannak árnyékbugok. A hangok vmi nagyon cikisek, főleg pár fegyvereknél, ezesetben a G36C-ről beszélek, hát az vmi nagyon gagyi.
6 küldetésig elvittem, ugyanis eddig bírtam, mert semmi kedvet és hangulatot nem adott hozzá, se a történet, se a küldetések felépítése, pedig mikor telepítettem olyan kedvet kaptam hozzá h csak na:D Úgy álltam hozzá, h most végigjátszom, sajnos ez nem fog menni :D Gagyi felhozatal eza játék... nem is csodálom, h senki sem dicsőiti ezt a játékot, a cirka 500 hsz-sal. Activision ezt bebukta
Grafika: 7.8
Hangok: 7.6
Hangulat: 2
Küldetések felépitése: 1.5
Játszhatóság: 2.5
SoF terén mindenképp nagy csalódás:( -
#501 Megoldva! -
#500 Na látom senki sem tolja ezt a gémet, akkor lefogom venni. -
#499 Lol rögtön az első pályán elakadtam, a 3. rádio megszakítása után vagyok. És ez a feladat: blow the concrete blocks... és levan blokádozva a terület.
Képet meg nem tok beszúrni, mert nem engedi a beillesztést a paintbe, ezt nem értem.
pls help -
#498 Sziasztok!
Olyan problémám lenne a játékkal, h feltelepítettem, el is indult, de amikor menüből inditanám a játékot, akkor betölti a pályát, és sötétség!
Ati Radeon 9600 Pro 256Mb/128bit-es kártya van a masinámban, ami tudtommal birja az SM2.0-át!
Valaki valami 5let? -
#497 Igen, itt nem az a téma. :D -
#496 basszus rossz helyre ment. sry -
#495 hali!
vettem gy új alaplapot minden király nagyon fasza a gép, csak néha fogja magát és mint derült égből a villámcsapás bekapcsol :D. tudom szerencsésebb vagyok mint azok akiknek újraindul vagy lefagy, de egy ici-picit zavaró a jelenség. van valamit ötlet?:D -
tmisi #494 Helló. A táborban hol a csóka (Bashar), akit a rács mögül a barlangól kell kinyírni? -
#493 Ha nagyon nem látod, merre kell továbbmenni, lehet, hogy vmi buggal találkoztál. Csak azért mondom, mert én belefutottam egybe, ott egy pálya restart segített. De egyébként tényleg nem kéne hozzá végigjátszás, szinte mindig csak egyfelé lehet menni. -
#492 Itt 1 rövid végigjátszás:
Menj, lődd az enemy-t, haladj tovább...
Remélem segítettem.. -
#491 Na ne viccelj, ehhez a csőjátékhoz végigjátszás kell? -
istvan19876 #490 Hi! Tudna nekem valaki végigjátszást üldeni????
Email:[email protected]
Előre is köszi -
#489 Le kell puffantani a rá támadó tagokat! -
#488 csá tudna nekem vki helpelni? ott tartok h a rabot kell megszöktetni a börtönből a dzsungelben és nem tom mit kéne csinálni ahoz h ne haljon meg ő se és én se vmi tipp???? -
CSV25 #487 Sziasztok!
Tudna esetleg valaki működő trainert a játékhoz ?
Találtam 1-2-őt de eggyik sem működik.
Vagy esetleg hogy , hogy működik a csalás?
A válaszokat előre is köszönöm. -
kék #486 Nekem GeForce 7300 GS-em van, azonban ahogy elindítom a játékot, csak hang van, kép nincs. Nincs valakinek ötlete, hogy mitől van ez? -
#485 várunk a klubban -
#484 Igen sajnos ennek csak a neve ismert, de sosem lesz ebből sokak kedvenc játéka. Ez látszik a kevés hozzászólásból is.
A SOF2-öt viszont még mindig sokan tolják a neten. Én még nem próbáltam azt online, de hamarosan én is kipróbálom. -
#483 Mert bundle kategória. Vagyis ha veszel egy nagy nevet pl Far Cry, akkor a sof3-ból is kapsz, na meg még 5 ilyet. Tehát a nagy nevek adnak el ilyen gémeket.
Nos a sof2 a maga korában quake2 motorral a legjobbak eggyike volt.
Ez itt csak a nevében hasonlít a nagy elődhöz. -
#482 patch 1.1
a kijavított hibák, hiányosságok oriási listája:
- Fixes problems when running the game under Vista
- Various display errors fixed
biztos van olyan mazohista aki tolja onlány... -
#481 Azt nem értem, hogy lehet egy játékot úgy kiadni, hogy se Serial se Crack nem kell hozzá ,de még lemez sem. És még a neten is lehet játszani. -
#480 hjéé ez nem az Age of Conan topic. -
#479 ezt játssza valaki? jött már hozzá valami patch, javitás, stb_? -
#478 Igen ebben a játékban a játékmenet sem tetszik. Össze vissza jönnek az ellenfelek, amik rossz AI-val is rendelkeznek. De a fegyverek hangja se egy elragadó, olyan régi tipusu már gagyi. Nálam a hangok is fontosak ahhoz,hogy mennyire tetszik egy játék. -
#477 De legalább a játékmenete sokkal normálisabb.Bár az se csúcs sztem. -
#476 Akkor a Vegast ne próbáld ki. Az ennél homályosabb, csúnyább, és még lassabb is. -
#475 szerintem király játék, nekem a teljes szétlövés, darabolás, kaszabolás tetszik, ahogy megoldják, amikor szétlövöd az enemyket -
#474 Sok mindent lehet mondani erre a játékra, de azt hogy ronda lenne, baromira nem.
Itt van tőlem 1-2 régebbi kép:
Az meg hogy szaggat. Hát nem azért de az aláírásodban szereplő config manapság nem sok újabb gamehez elég. -
#473 Én is kipróbáltam ezt a játékot. A gépemen eléggé akad, nem lehet irányítani.
A grafika, nem olyan szép, a fegyverek nagyon gagyik, rondák. Be van homályosítva az egész, mintha Photoshop-al lenne csinálva.
Aki erre a játékra azt mondja szép kidolgozott grafikája,meg élethű, annak nagyon rossz izlése lehet.
Mostanában tucatjával jönnek ki az ilyen tipusu homályos képü játékok. De ezzel csak rontanak a játék kinézetén, a régibb PC tulajdonosok gépén meg nem fut el. Kb 10 FPS-em volt.
Azt hiszem, ahogy letöltöttem, már mehet is a Shift+Del.
Ennél még a Rainbow Six Vegas is jobb. (Bár még azt nem próbáltam.) -
#472 Sima, alap brainless shooter, annak viszont nagyon jó. Az ilyen stílusú játekoknak viszont még ilyen grafikájuk sem szokott lenni, úgyhogy nekem tetszett. Plusz a világ legkirályabb shotgunújratöltése van benne, már emiatt megérte :) .