Soldier of Fortune: Payback
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képet meg nem tok beszúrni, mert nem engedi a beillesztést a paintbe, ezt nem értem.
pls help
Olyan problémám lenne a játékkal, h feltelepítettem, el is indult, de amikor menübõl inditanám a játékot, akkor betölti a pályát, és sötétség!
Ati Radeon 9600 Pro 256Mb/128bit-es kártya van a masinámban, ami tudtommal birja az SM2.0-át!
Valaki valami 5let?
...
vettem gy új alaplapot minden király nagyon fasza a gép, csak néha fogja magát és mint derült égbõl a villámcsapás bekapcsol 😄. tudom szerencsésebb vagyok mint azok akiknek újraindul vagy lefagy, de egy ici-picit zavaró a jelenség. van valamit ötlet?😄
Email:[email protected]
Elõre is köszi
Tudna esetleg valaki mûködõ trainert a játékhoz ?
Találtam 1-2-õt de eggyik sem mûködik.
Vagy esetleg hogy , hogy mûködik a csalás?
A válaszokat elõre is köszönöm.
A SOF2-öt viszont még mindig sokan tolják a neten. Én még nem próbáltam azt online, de hamarosan én is kipróbálom.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nos a sof2 a maga korában quake2 motorral a legjobbak eggyike volt.
Ez itt csak a nevében hasonlít a nagy elõdhöz.
https://grentmedia.hu
a kijavított hibák, hiányosságok oriási listája:
- Fixes problems when running the game under Vista
- Various display errors fixed
biztos van olyan mazohista aki tolja onlány...
*Posse*T.W.D*
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Itt van tõlem 1-2 régebbi kép:
Az meg hogy szaggat. Hát nem azért de az aláírásodban szereplõ config manapság nem sok újabb gamehez elég.
A grafika, nem olyan szép, a fegyverek nagyon gagyik, rondák. Be van homályosítva az egész, mintha Photoshop-al lenne csinálva.
Aki erre a játékra azt mondja szép kidolgozott grafikája,meg élethû, annak nagyon rossz izlése lehet.
Mostanában tucatjával jönnek ki az ilyen tipusu homályos képü játékok. De ezzel csak rontanak a játék kinézetén, a régibb PC tulajdonosok gépén meg nem fut el. Kb 10 FPS-em volt.
Azt hiszem, ahogy letöltöttem, már mehet is a Shift+Del.
Ennél még a Rainbow Six Vegas is jobb. (Bár még azt nem próbáltam.)
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Soldier Of Fortune Payback
Minimális gépigény:
VGA:
256MB DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated video card with pixel/vertex shaders version 2.0 - ATI Radeon x800 or Nvidia GeForce 6800
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ezt a játékot lehet multiba nyomni x-fire-el?
Vayg csak ott játékon belül?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Én valahol a gõzölgés mellett szöktem fel.
Qwerty4
Van ajatekhoz valahol vegigjatszas ?
Köszi!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Ha van valami patch rakd fel.
Ha nincs rakd újra a játékot, azelõtt pedig távolítsd el minden adatot a registrybõl ami ezzel a genya játékkal kapcsolatos.
Qwerty4
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
na most bocsi de nem kéne full hülyének nézni<#boxer>#boxer>egy sima katonának a fejét lövöm mint a barom és lehet látni a kövön vagy a földön hogy átmegy rajta de nem sebesül meg!!!
csak granyóval lehet kinyírni de néha még azzal se nagyon!
mindig változó hogy melyiket!
egyszer gondol egyet a játék és nem birom kinyírni az embert<#szomoru1>#szomoru1>
balfasz meg nem vagyok mert már nem egy ilyen játékkal játszottam!
mi lehet a gond elõre is thx!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!