Ogre 3d

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
Hát a Shrekhez semmi köze, csak annyi hogy az Ogre egy közismert Fantasy faj, és a Shrek is pont ijennek született<#vigyor>
Azt meg már a fejlesztõktõl kérdezd, miért így nevezték el az engine-jüket...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
SZerintem sokkal komolyabb nála...

Raptor 2
Igen, játékot lehet csinálni, ez egy nyílt forráskódú engine, ingyenes, oda fejleszted ahova akarod, azt csinálsz belõle amit arasz... Akár az FPS-tõl kezdve az autóversenyen át az RPG-ig... (nekem az utóbbi a jelöltem<#kacsint>) Blenderrel én csak modelleznék hozzá, bár lehet inkább a 3d Studio Max-nál maradok, emrt ahhoz jobban értek...

Csabesz6
met trendyak<#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

akyyy
és ezzel miket lehet csinálni meg mikoze van shrekhez? mitõl jobb a Blendertõl?

nézegettem a honlapját, de a galléria alapján nem tudom eldönteni hogy most mire jó. játékot csinálni? fogadok azon agyon citrum illatúak😊

345 ezeket is ebbe csinálták<#vigyor>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ez olyasmi mint az FPS maker ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nem lehet ez egy rossz program... több gamehez is használták már, és tûrhetõ grafikájú gameket lehet belõle kihozni. Csakhogy ÉN nem tudnám használni 😛 😄
ColdFire
praukt and laught :CCCCC

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

mert netprauk

ColdFire
nemtom :C
engem érdekel a téma, csak nem akartam már mekszakítani a sort 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

2,3,4: Kíváncsi lennék, hogy ilyenekkel miért kell hozzászólni egy témához?

Sephi
(laman lovagol a rokker banan)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ColdFire

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

DjDano

Raptor 2
Hello mindenki!

Ezt a topikot az Ogre 3d nevû ingyenes játék motornak nyitottam, kérem, aki ismeri, tudja használni, vagy szeretné megtanulni a kezelését, az mindenképpen írjon!

← ElőzőOldal 2 / 2