66
Ogre 3d ingyenes game engine
-
#26 köszönöm, megnézzük -
#25 Erreől a Cube 2 engine-ről írtam a blogomban is, érdemes elolvasni:
Blogom
Ebben még énis bizonytalan vagyok, hogy a játékomat ezzel az Ogre 3d-vel fejlesztem e majd, vagy pedig a Cube 2-vel... -
#24 Hát az nem ilyen egyszerű :D Kell hozzá Pyton 2.5, Microsoft Visual C# 2005 Expended Edition, Én ajánlom a C++-t is, és először le kell fordítani a kódot, majd úgy létrehozni egy exe-t... Ne is mond, ezzel még énis szarakodok. Ha egyből akarsz valamit, szedj le egy kész projektet, amien stílusú játékot akarsz, és azt fejleszdgesd... Én a Rastullahs Lockenpracht Dharai átékot szedtem le, megtetszett, jó kis RPG rendszere van... Szal azt fogom fejlesztgetni. Viszont ha ez túl bonyolult neekd, akkor ajánlom a Cube 2 Sauerbraten engine kipróbálását, mert abban nem kell alapból fordítani ilyen progikkal, az alapból egy játék, amineknyílt forráskódja van, stb... Szal ott még ingame (játék közben) is tudsz szerkeszteni... -
#23 letöltöttem...
és akkor ez most hogy indul? :D -
#22 Inkább talán van a játék motor, amiben van a grafikus motor, ami az effekteket, meg grafikus dolgokat kezeli, és van (szintén a játékmotorban) a fizikai motor, ami a fizikát kezeli...
tehát:
*Game engine
---Graphic engine
---Physics engine -
#21 Én se vagyok egy húdenagy programozó, de türelemmel minden összejön -
#20 wow
-
#19 Valaki rakjon helyre pls. Van a grafikus motor. És van fizikai motor is? Vagy a grafikus motor látja el a fizikát? -
#18 egen, amúgy tényleg jó kis motor.
pl. Rigs of Rodsot is ez hajtja, és ha megnézzük annak csak a dizájnja nem a legjobb, de fizikailag jó -
Cat 02 #17 tehát ebből magából 0 tudással nem sokra megyek ? xP -
#16 Hát a Shrekhez semmi köze, csak annyi hogy az Ogre egy közismert Fantasy faj, és a Shrek is pont ijennek született
Azt meg már a fejlesztőktől kérdezd, miért így nevezték el az engine-jüket... -
#15 SZerintem sokkal komolyabb nála... -
#14 Igen, játékot lehet csinálni, ez egy nyílt forráskódú engine, ingyenes, oda fejleszted ahova akarod, azt csinálsz belőle amit arasz... Akár az FPS-től kezdve az autóversenyen át az RPG-ig... (nekem az utóbbi a jelöltem) Blenderrel én csak modelleznék hozzá, bár lehet inkább a 3d Studio Max-nál maradok, emrt ahhoz jobban értek... -
#13 met trendyak -
#12 és ezzel miket lehet csinálni meg mikoze van shrekhez? mitől jobb a Blendertől?
nézegettem a honlapját, de a galléria alapján nem tudom eldönteni hogy most mire jó. játékot csinálni? fogadok azon agyon citrum illatúak:)
345 ezeket is ebbe csinálták -
Cat 02 #11 ez olyasmi mint az FPS maker ? -
csgj #10 nem lehet ez egy rossz program... több gamehez is használták már, és tűrhető grafikájú gameket lehet belőle kihozni. Csakhogy ÉN nem tudnám használni :P :D -
#9 praukt and laught :CCCCC -
Vegas #8 mert netprauk -
#7 nemtom :C
engem érdekel a téma, csak nem akartam már mekszakítani a sort :( -
Vlala #6 2,3,4: Kíváncsi lennék, hogy ilyenekkel miért kell hozzászólni egy témához? -
#5 (laman lovagol a rokker banan) -
#4 -
dav1d #3 -
#2 -
#1 Hello mindenki!
Ezt a topikot az Ogre 3d nevű ingyenes játék motornak nyitottam, kérem, aki ismeri, tudja használni, vagy szeretné megtanulni a kezelését, az mindenképpen írjon!